[FONT=Comic Sans MS][B][I][COLOR=Purple]כל אלה שעשו את זה בעבר טופלו על ידי...וכיום אני מקווה שמספר המשתמשים שעושים את זה ירד משמעותית =][/COLOR][/I][/B][/FONT]
Printable View
[FONT=Comic Sans MS][B][I][COLOR=Purple]כל אלה שעשו את זה בעבר טופלו על ידי...וכיום אני מקווה שמספר המשתמשים שעושים את זה ירד משמעותית =][/COLOR][/I][/B][/FONT]
אל תגיד לי שאתה אחד מאלה שחושבים שריאל ניצחו את בארסה רק פעמיים בעשור האחרון Oo
[quote=The Flupy;1324255]אל תגיד לי שאתה אחד מאלה שחושבים שריאל ניצחו את בארסה רק פעמיים בעשור האחרון Oo[/quote]
אל תיהיה אחד מאלה שחושבים שתואר אחד ב4 שנים זה הישג משמעותי
[QUOTE=Prince;1324256]אל תיהיה אחד מאלה שחושבים שתואר אחד ב4 שנים זה הישג משמעותי[/QUOTE]
1) הטענה שלך נכונה אם אתה לא מחשיב את גמר הגביע נגד בארסה.
2)הטענה שלך נכונה אם אתה חושב שלנצח את "הקבוצה הטובה בהיסטוריה בבית שלה" זה לא הישג.
3)אם גמר הגביע הספרדי לא נחשב ארון הגביעים של בארסה מצטמק בחצי, בעוד לריאל נשארת כמות מכובדת שלא תבייש אף קבוצה בעולם של גביעים משמעותיים בארון.
[quote=The Flupy;1324258]1) הטענה שלך נכונה אם אתה לא מחשיב את גמר הגביע נגד בארסה.
2)הטענה שלך נכונה אם אתה חושב שלנצח את "הקבוצה הטובה בהיסטוריה בבית שלה" זה לא הישג.
3)אם גמר הגביע הספרדי לא נחשב ארון הגביעים של בארסה מצטמק בחצי, בעוד לריאל נשארת כמות מכובדת שלא תבייש אף קבוצה בעולם של גביעים משמעותיים בארון.[/quote]
ואצלכם מה?
6-2
2-0
1-0
3-1
3-2
2-2
אויש 2 תארים ב4 שנים גם לא משהו יחסית למועדון שמשתמש בשמפו לוריאל
חח לפחות אנחנו לא מכרנו את העקרונות שלנו שראינו שיש לנו קצת בעיות כספיות :)
מתי זזלתי בבארסה ?
חוץ מזה אפשר לשאול למה ה2-2 נמצא שם ? ריאל באותו המשחק חזרה מפיגור של 2-0 ופשוט שיתקה את בארסה וגרמה להם להראות כמו ילדים בכיתה ג'
[QUOTE=The Sir;1323968]רשום בחתימה, אני ידוע שאמרתי שהלכתי אבל בדיוק שבאתי ללכת ידידה שלי שלחה הודעה ....[/QUOTE]
וואלה.. LOL
נראה לי אני ירשם..
[QUOTE=The Charmander;1323970]נואש, ציינת שאתה עצבני עלי, אשמח לדעת על מה.[/QUOTE]
נחש.. אל תעשה את עצמך תמים.
אולי מזה שאתה מתחמק ממני? אולי בגלל שאתה לא עונה לי? ככה גם אני יכול להיות, ואני לא יגיב לך על הסיפור שלך.. כמו ילד קטן.
[quote=The Flupy;1324260]חח לפחות אנחנו לא מכרנו את העקרונות שלנו שראינו שיש לנו קצת בעיות כספיות :)
מתי זזלתי בבארסה ?
חוץ מזה אפשר לשאול למה ה2-2 נמצא שם ? ריאל באותו המשחק חזרה מפיגור של 2-0 ופשוט שיתקה את בארסה וגרמה להם להראות כמו ילדים בכיתה ג'[/quote]
דיברתי על 2-2 שסופר קאפ אבל לא חשוב
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324245][COLOR=Purple][B][I][FONT=Comic Sans MS]כי הוא ירד על מאסטר ליאון וקילל את מאסטר ליאון.[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
לכמה זמן הבאן?
חזרתי
קדימה חבר'ס - Lol זה לא רק גיחוח זה משחק של אסטרטגיה!
מתי התעלמתי? אל מה אתה מדבר...
ואתה לא עושה לי דווקא יו נאו, לא רוצה להגיב, אל תגיב...
ליאור, איך הלך במפמ"ר? ואיזה רמה עשית?
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324254][FONT=Comic Sans MS][B][I][COLOR=Purple]כל אלה שעשו את זה בעבר טופלו על ידי...וכיום אני מקווה שמספר המשתמשים שעושים את זה ירד משמעותית =][/COLOR][/I][/B][/FONT][/QUOTE]
נפסלתי XD
אני אוכל קארי הערב :-)