-
[quote=Kurohige;1328779]Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...[/quote]
מה אם המשחק שלי ? אני עוד מעט עומד להריץ אותי בפול ספיד בינתיים שאני מתקדם לאט בגלל הלימודים אתה יכול להירשם ואני לא עומד לסגור אותו בזמן הקרוב.
-
היי כולם
תגידו אתם יכולים לעשות לי טובה ולעלות את התוכנה Hotspot Shield לf2h ?
כי אני צריך תתוכנה והספק שלי לא נותן להוריד ממקומות אחרים
-
יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...
-
[quote=Kurohige;1328787]יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...[/quote]
אצלי עדיין לא חשפתי תבאד גאיס. אני אוהב להפתיע תשחקנים חח
-
[QUOTE=Kurohige;1328787]יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...[/QUOTE]
חודשיים זה הרבה זמן
-
הי,אני עדיין מחפש שחקן שירצה לשחק במשחק שלי,פרטים בטיזרים שבחת''ם.
מי ראה תפרק החדש של נארוטו שיפודן?
מה נשמע?
-
הוא לא יוצא ברביעי?
---
חודשיים זה לא לסיים משחק אבל...
רומה - הקטע לא רק הרעים אלא העלילה המסוימת שהוא פיתח שנשמעת קצת מעניינת למרות שאני לא בקטע של האלים והשדים בנארוטו, אולי אעיף מבט בהזדמנות
-
[QUOTE=Kurohige;1328791]הוא לא יוצא ברביעי?
---
חודשיים זה לא לסיים משחק אבל...
רומה - הקטע לא רק הרעים אלא העלילה המסוימת שהוא פיתח שנשמעת קצת מעניינת למרות שאני לא בקטע של האלים והשדים בנארוטו, אולי אעיף מבט בהזדמנות[/QUOTE]
אם התכונת לנארוטו
הפרקים באנימה יוצאים בחמישי,פרקי מאנגה ברביעי
-
-
-
איזה כיף!!!!!
שכן שלי מנגן את Imagine בפסנתר!!1
איזה יופי!!!!!!!
-
חחחח רק בישראל
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554663_373207389403218_119623471428279_73911118_177329678_n.jpg[/IMG]
-
עשית דאבל פטטיש הבאנים יכה אותך
-
-
דבל זה לא באן אלי יתנו לי אזהרה בעלפה