-
[quote=Ilan;1393064]זה אות מקום? אם זה אותו מקום כמו בפעם שעברה זה לא מסתדר אבל מה אם זה פשוט המיקום הספציפי בגיהנום שמעביר את הזמן מהר יותר.[/quote]
זה אותו מקדש של הג'מוזה. המקום הזה עצום, ואני לא יודע אם היו בדיוק באותם מקומות כמו קודם, סביר להניח שלא (כי המקום הזה עצום). אבל זו אפשרות - השתנות הזמן היא אקראית במקדש הג'מוזה, ולמיקום הספיציפי במקדש יש השפעה על קצב מעבר הזמן. זה מסתדר במובן מסויים עם תורת היחסות ששמה קרבה למסות גדולות מאריכה את הזמן. רעיון טוב.
לא נראה לי שהמידע הזה יוסבר לקורא בסיפור, אבל לפחות אני יודע שיש הסבר הגיוני, ואני יכול לשלב אותו אם אני ארצה.
תודה!
(המקדש של הג'מוזה נראה בראש שלי כמו המקדש בסליפיווד במייפל סטורי, והוא מבוסס רעיונית אחריו. הג'מוזה מבוסס רעיונית על זאקום.)
-
למה אתה משכתב את הסיפור שלך? מייפל סטורי זה גוש של *צונזר*
-
[QUOTE=LordAbizi;1393068]זה אותו מקדש של הג'מוזה. המקום הזה עצום, ואני לא יודע אם היו בדיוק באותם מקומות כמו קודם, סביר להניח שלא (כי המקום הזה עצום). אבל זו אפשרות - השתנות הזמן היא אקראית במקדש הג'מוזה, ולמיקום הספיציפי במקדש יש השפעה על קצב מעבר הזמן. זה מסתדר במובן מסויים עם תורת היחסות ששמה קרבה למסות גדולות מאריכה את הזמן. רעיון טוב.
לא נראה לי שהמידע הזה יוסבר לקורא בסיפור, אבל לפחות אני יודע שיש הסבר הגיוני, ואני יכול לשלב אותו אם אני ארצה.
תודה!
(המקדש של הג'מוזה נראה בראש שלי כמו המקדש בסליפיווד במייפל סטורי, והוא מבוסס רעיונית אחריו. הג'מוזה מבוסס רעיונית על זאקום.)[/QUOTE]
אין על מה :) זאקרום? ביססת אל על פוקימון? הייתה מבסס על מיוטו כבר או אם זה שד אז דארקאי..
אין דבר יותר מצחיק מחילופי גופות במנגה XD קיימה קנה משחקי בנות XD
-
[quote=!!!;1393070]למה אתה משכתב את הסיפור שלך? מייפל סטורי זה גוש של *צונזר*[/quote]
אם לא הייתי אומר לך שזה קשור למייפל סטורי, אתה בחיים לא היית מגלה את זה.
מה לקחתי ממייפל סטורי? את המפה, חלק מהיצורים, ואת היכולות של העבודות המקוריות.
זה הכל. מייפל סטורי היא התשתית. הסיפור עצמו הוא הכל המצאה שלי. ואני משכתב אותו כי פתאום גיליתי שהסטנדרטים שלי גבוהים יותר מאלו שהסיפור כתוב בהם, אז הגיע הזמן להעלות את הסטנדרט בסיפור.
@Ilan
לא, לא זארקרום, האגדי דור 5, אלא זאקום, Zakum, הבוס הקלאסי ביותר של מייפל סטורי, והבוס הרציני היחיד שהיה קיים ב-2006 שהתחלתי לכתוב.
-
חבל שלעולם לא תפרסם אותו נשמע מעניין אבל.. גם ארוך מדי Xd.
-
[QUOTE=LordAbizi;1393072]אם לא הייתי אומר לך שזה קשור למייפל סטורי, אתה בחיים לא היית מגלה את זה.
מה לקחתי ממייפל סטורי? את המפה, חלק מהיצורים, ואת היכולות של העבודות המקוריות.
זה הכל. מייפל סטורי היא התשתית. הסיפור עצמו הוא הכל המצאה שלי. ואני משכתב אותו כי פתאום גיליתי שהסטנדרטים שלי גבוהים יותר מאלו שהסיפור כתוב בהם, אז הגיע הזמן להעלות את הסטנדרט בסיפור.[/QUOTE]
אני חושב שהייתי מגלה כי שיחקתי במייפל סטורי מספר (לא מועט אני חייב לציין) של שנים כמובן שנהניתי בתקופה הזו אבל המשחק ואני זה כמו אסימפטוטה אני מתקרב להנאה אבל אף פעם לא מגיע לשם זה רק פרץ חרישה של יום או יומיים ובזה זה נגמר
אך פעם הזאקום היה קשה להריגה ולעלות לרמה 50+ היה צריך לחרוש אבל עכשיו ><" בשבוע אני ברמה 70
-
[quote=Ilan;1393074]חבל שלעולם לא תפרסם אותו נשמע מעניין אבל.. גם ארוך מדי Xd.[/quote]
כבר פרסמתי אותו בגרסא לפני שכתוב... הוא קיים שם בפורום ספרות, אני לא בטוח אם חוקי הפורום מתירים או אוסרים על ההגבה בו.
[quote=!!!;1393076]אני חושב שהייתי מגלה כי שיחקתי במייפל סטורי מספר (לא מועט אני חייב לציין) של שנים כמובן שנהניתי בתקופה הזו אבל המשחק ואני זה כמו אסימפטוטה אני מתקרב להנאה אבל אף פעם לא מגיע לשם זה רק פרץ חרישה של יום או יומיים ובזה זה נגמר[/quote]
אני לא יודע, אם אני לא טועה אדם פעם שאל אותי למה אני אומר שזה קשור למייפל סטורי, כי הוא לא זיהה את זה, וגם הוא שיחק פעם. אז בסדר, היית מזהה שוודן גאף זה מקום שדומה לסליפיווד, ושקטלומסיס זה יצור שכנראה דומה לטארומסיס, אבל בזה נגמר הדימיון. הידע שלך במייפל סטורי לא יעזור לך לצפות דברים בסיפור.
ושבוע? אני לא יודע, אבל נראה לי שקצב העלייה הנוכחי מהיר יותר. אני אישית מהטיפוס שעולה לאט, אז לי לקח זמן גם להגיע ל-70 POST BB.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1393077]כבר פרסמתי אותו בגרסא לפני שכתוב... הוא קיים שם בפורום ספרות, אני לא בטוח אם חוקי הפורום מתירים או אוסרים על ההגבה בו.
אני לא יודע, אם אני לא טועה אדם פעם שאל אותי למה אני אומר שזה קשור למייפל סטורי, כי הוא לא זיהה את זה, וגם הוא שיחק פעם. אז בסדר, היית מזהה שוודן גאף זה מקום שדומה לסליפיווד, ושקטלומסיס זה יצור שכנראה דומה לטארומסיס, אבל בזה נגמר הדימיון. הידע שלך במייפל סטורי לא יעזור לך לצפות דברים בסיפור.
ושבוע? אני לא יודע, אבל נראה לי שקצב העלייה הנוכחי מהיר יותר. אני אישית מהטיפוס שעולה לאט, אז לי לקח זמן גם להגיע ל-70 POST BB.[/QUOTE]
ביום אחד אני רמה 45+ (כן, ניסיתי)
-
[quote=!!!;1393080]ביום אחד אני רמה 45+ (כן, ניסיתי)[/quote]
גם אני ניסיתי
החדש נהיה משעמם מהר..
-
[quote=!!!;1393080]ביום אחד אני רמה 45+ (כן, ניסיתי)[/quote]
אין לי שום בעיה להאמין לזה. 45 זה לא בעיה.
ואגב, הנה ההודעה שדיברתי עליה קודם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1373338&postcount=544[/URL]
-
אז תחשוב יום אחד 45+ אז 70 זה עוד פחות משבוע (וביום אני מתכוון למשהו כמו 5-6 שעות רצוף)
-
[quote=!!!;1393085]אז תחשוב יום אחד 45+ אז 70 זה עוד פחות משבוע (וביום אני מתכוון למשהו כמו 5-6 שעות רצוף)[/quote]
אתה משכנע את המשוכנעים. אני יודע שזה אפשרי. לי לא, כי אני אוהב לקחת את הזמן שלי, ואני שונא לעלות רמות בצורה שיטתית, אבל אני יודע שזה אפשרי לגמרי.
-
יש בסיפור שלך פיטריות כתומות וחלזונות?
-
[quote=!!!;1393088]יש בסיפור שלך פיטריות כתומות וחלזונות?[/quote]
כשם שהם קיימים במציאות הם גם קיימים בסיפור. הם לא זוכים לאזכור מיוחד.