הוא רוצה לגרום לכולם להיות בצד שלו רק אז הוא יהיה מרוצה...הוא חושב שבאן זה מה שירחיק אותו מהפורום הוא מכור לפורום הוא לא יכול לעזוב את הפורום אחרי הבאן הוא פשוט יחזור חח איזה מסכן...
Printable View
הוא רוצה לגרום לכולם להיות בצד שלו רק אז הוא יהיה מרוצה...הוא חושב שבאן זה מה שירחיק אותו מהפורום הוא מכור לפורום הוא לא יכול לעזוב את הפורום אחרי הבאן הוא פשוט יחזור חח איזה מסכן...
[quote=amitlv;1438554]-_-
מה שלא טוב בך זה שאתה תקוע באותה דעה ולא ממוכן להקשיב....
בכאל מקרא מה זה הממשק כניסה החדש?!!?!?![/quote]
לאנצר חדש... מאיזה גרסא התחלת לשחק אלכס אני ממש לא מכור לפורום אני יכול להיות בפורומים אחרים אני פשוט אוהב תגובות כמו שלך של אנשים שחושבים שהם מעל כולם אתה פשוט עלוב
לא זוכר את המספר או איך קראו לזה אבל אני בטוח שזה היה בגירסה שבה הוסיפו את המיטה....
ממתי אתה?
עכשיו כשהגבת בפורום שלי אני מסוגל לתת לך אזהרה,קילרבי. על מה זה יהיה? פירסומי ספאם? העלבת משתמש? העלבת משתמש כנראה לא אז ספאם איז דה ווינר!(עמיתריד,דבר איתי על זה בפרטי בבקשה אם יש לך משהו להגיב)
[quote=joltik;1438562]עכשיו כשהגבת בפורום שלי אני מסוגל לתת לך אזהרה,קילרבי. על מה זה יהיה? פירסומי ספאם? העלבת משתמש? העלבת משתמש כנראה לא אז ספאם איז דה ווינר!(עמיתריד,דבר איתי על זה בפרטי בבקשה אם יש לך משהו להגיב)[/quote]
תיתן לי אבל זה לא ספאם ולא העלבה אתה רק חיכית לתת אזהרה כי הפכת למנהל רואים שלא מגיע לך
חחח איזה בן אדם מסכן....
אני לא צריך לדבר איתך על זה בפרטי אני יכול לדבר על זה איתך פה
אל תיתן לו אזהרה ישר קודם תגיד לו בלי עקיצות והכי בנחת שזו תגובת ספאם ושפעם הבאה שיספים הוא יקבל אזהרה
אם הוא מספים שום תיתן לו אזהרה
אלכס די כבר אתה מתכיל להרגיז אותי
[QUOTE=HellKnightI;1438564]חחח איזה בן אדם מסכן....[/QUOTE]
Lolz לך לשחק עם חתולות
וואי ממש מפחד ממך עמית חחח
[quote=amitlv;1438565]אני לא צריך לדבר איתך על זה בפרטי אני יכול לדבר על זה איתך פה
אל תיתן לו אזהרה ישר קודם תגיד לו בלי עקיצות והכי בנחת שזו תגובת ספאם ושפעם הבאה שיספים הוא יקבל אזהרה
אם הוא מספים שום תיתן לו [/quote]
פשש עמית שיניתי את דעתי עליך ( אבל אני עדיין חושב שאתה חנפן)
אלכס אתה הכי מסכן פה...
בן אדם בן 22 חסר חיים שכל מה שהוא עושה זה להיות עם התולות שלו מול המשב ולהציק לילדים...
אתה מודל לחיקוי מושלם
[quote=fluffy beard;1438570]פשש עמית שיניתי את דעתי עליך ( אבל אני עדיין חושב שאתה חנפן)[/quote]
אני תמיד הייתי ככה...
אתה פשות לא סמת לב לזה....
[QUOTE=Amitlv;1438571]אני תמיד הייתי ככה...
אתה פשות לא סמת לב לזה....[/QUOTE]
3>
וליאון אתה לא צריך להתלהב שאתה נותן אזהרות
לדעתי שאני נותן אזהרה זה עצוב שאני צריך לרדת לרמה כזו כדי להסביר למישהו להפסיק את מה שהוא עושה.
אז מה שאני בן 22,יש לך בעיה עם זה?
שב בשקט פלאפי...אף אחד לא שאל אותך