[quote=yort3m;1441295]כמו שנאמר לעיל, אמרתי שאחזור.
והייתי בבאן לפעמים בשביל הכיף, כל מיני פעילויות של לילה לבן וכו'.. או פעם אחת שעשיתי איזו עבירה תמימה על החוקים (דאבל פוסט או משהו..) ונתתי לעצמי באן לכמה שעות...[/quote]
חחח איזה מגניב זה!
Printable View
[quote=yort3m;1441295]כמו שנאמר לעיל, אמרתי שאחזור.
והייתי בבאן לפעמים בשביל הכיף, כל מיני פעילויות של לילה לבן וכו'.. או פעם אחת שעשיתי איזו עבירה תמימה על החוקים (דאבל פוסט או משהו..) ונתתי לעצמי באן לכמה שעות...[/quote]
חחח איזה מגניב זה!
החלק המוזר הוא שזה עוד היה...
[SIZE=7][B]בלי אזהרה[/B][/SIZE][IMG]http://1.bp.blogspot.com/-05z3a7SSbmc/T0MYdN1Fb5I/AAAAAAAABE8/7ELlcik-7Uw/s640/ScreamingMan.jpg[/IMG]
[quote=yort3m;1441298]החלק המוזר הוא שזה עוד היה...
[size=7][b]בלי אזהרה[/b][/size][img]http://1.bp.blogspot.com/-05z3a7ssbmc/t0mydn1fb5i/aaaaaaaabe8/7ellcik-7uw/s640/screamingman.jpg[/img][/quote]
חחחחח אחלה תקדים להיום,
ודבר שני מה באמת מישהו יעשה לעצמו "שמע.. עשית דאבל פוסט ואם תחזור על זה אתה תהיה בבאן"
[QUOTE=Tutankhamun;1441299]חחחחח אחלה תקדים להיום,
ודבר שני מה באמת מישהו יעשה לעצמו "שמע.. עשית דאבל פוסט ואם תחזור על זה אתה תהיה בבאן"[/QUOTE]צודק. זה די מובן מאליו ולא צריך להזהיר שאסור לעשות דאבל פוסט. :peee: או לפגוע במשתמשים.. :peee:
[QUOTE=LordAbizi;1441283]ACMilaneZi, לפי קריאה יבשה של חוקי הפורום אתה יכול לקבל באן על כל תגובה שלך, משום שההנלה קובעת מה זו תגובה במשתמש. אם ההנהלה לפתע תחליט שעצם העובדה שאני פונה אליך פוגעת בך, אפשר לתת לי באן. לכן על כל תגובה באשר היא, החוקים משאירים חלון לתת לכותב שלה באן.[/QUOTE]
Mind=Blown
[QUOTE=YoRt3m;1441301]צודק. זה די מובן מאליו ולא צריך להזהיר שאסור לעשות דאבל פוסט. :peee: או לפגוע במשתמשים.. :peee:[/QUOTE]
חחחחח רותם :)
רותם אני רוצה וינר חברתי!
[quote=monster;1441308]רותם אני רוצה וינר חברתי![/quote]
אהה אתה צריך פרס על חפרנות?
[quote=tutankhamun;1441311]אהה אתה צריך פרס על חפרנות?[/quote]
לא, על הימורים שפתחתי שהפריחו את הפורום.
לכל המתעניינים
אני דיברתי עם החנות ושולים לי כפיצוי במקום אופיס 7 אני אקבל אופיס 8 החדש דנדש
זה ממש לא בסדר שאיתי מבין באן למישהו שמתקן מישהו...ממש לא בסדר!!
=[
[quote=hellknighti;1441319]זה ממש לא בסדר שאיתי מבין באן למישהו שמתקן מישהו...ממש לא בסדר!!
=[[/quote]
אלכס! מה נשמע אחי?
[quote=armorboy;1441230]מכתב מהעולם האחר של האנשים בבאן(מעומר):
רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את rk ו-stm שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...screw you guys!![/quote]
בסדר הפורום הדרדר למצב שהוא בתחתית חח
אלכס נורא מצחיק אותי שאתה כותב באשכול במשוב שאסור לתת באנים ישר ואתה זה שחילקת אין ספור באנים
[quote=hellknighti;1441322]בסדר הפורום הדרדר למצב שהוא בתחתית חח[/quote]
תגיד אתה זוכר שהיינו אני אתה וארווין מנהלים?
אני מפקח, ארווין היה מפקח ואז אדמין ואתה אדמין?
איזה תקופה..