All hail britannia
Printable View
All hail britannia
בעיקרון מתמטיקה ואנגלית זה קל , אני עדיין לא מבין מה הבעיה ............
ערב טוב
[quote=lordabizi;1465018]all hail britannia[/quote]
לייק.
[quote=charmander 1;1465019]בעיקרון מתמטיקה ואנגלית זה קל , אני עדיין לא מבין מה הבעיה ............
ערב טוב[/quote]
כשתהיה בתיכון תבין למה מתמטיקה זה קשה..
שלום!
אדם!
[quote=charmander 1;1465019]בעיקרון מתמטיקה ואנגלית זה קל , אני עדיין לא מבין מה הבעיה ............
ערב טוב[/quote]
מתמטיקה זה לא קל! תשקול מילים! תשקול מילים..
מתמטיקה זה יותר קשה ממעצבן..
ילד בגטו הולך ברחוב עם המבורגר.
אנשים שואלים אותו:"מאיפה השגת את ההמבורגר?"
הילד עונה:"אבא שלי טחון".
*סטגדיש*
חחחחחח
זה רע...
מהדברים שאפשר לחשוב עליהם בזמן שמשעמם לך באבט"ש: השוואה ביני לבין וולדמורט.
שנינו טובים יחסית בתחומים שלנו. כמובן, וולדמורט נחשב כגאון ועילוי בתחום הקסם, בזמן שאני רק "טוב" במתמטיקה. שנינו נוטרים טינה מסויימת לאבות שלנו, ולא באמת פגשנו אותם אף פעם. וולדמורט הרג את שלו. אני הרבה פעמים מדבר על להרוג את אבא שלי, אבל הקיום שלו בכלל לא מעניין אותי. שנינו בחרנו לעצמנו שמות מיסטיים. אבל בעוד שוולדמורט חש רתיעה מהשם האמיתי שלו, לי בדרך כלל אין בעיה עם השם שלי (אף על פי שההתנהגות שלי בפורום עלולה לרמוז אחרת. במציאות אין לי שום בעיה עם זה שמכנים אותי בשמי). ו... שנינו לא מסוגלים להבין את הקונספט של אהבה. לעומת וודלמורט אני כן מנסה להבין את המושג, בכך שאני מנסה לחשוב כמו בן אדם רגיל ולנסח את זה בתוך martin story, אבל אני די בטוח שכל אדם אחר, אם יקרא את מה שאני מתאר שם כאהבה, יטען שזה לא יותר מחיקוי עלוב. אז אמנם אני מנסה להבין את המושג הזה, אבל אני די בטוח שאני כושל קשות, בדומה לוולדמורט. בכל מקרה, כמו וולדמורט, גם אני צריך להתאמץ כדי להבין רגשות אנושיים, וכדי לפעול על פיהם. בעוד שאותו מניעה תאוות כח, אותי מניע.. נראה לי שבדרך כלל הצורך להעסיק את עצמי.
ולפי מה שאני טוען בפורום, פיצלתי את הנשמה שלי לשלוש. אבל בעצם זה די הפוך למה שוולדמורט עשה. אני טעון שבתוכי שוכנות שלוש נפשות שונות, של דניאל הבן אדם, ארכימדס ולורד אביזי. זה קצת הפוך מוולדמורט שלקח את הנשמה שלו ופיצל אותה בין 7 עצמים.
אין לי כוח לקרוא את זה...
דניאל, אולי תנסה פשוט להיות דניאל. אנשים אכן עשויים לאהוב את זה... תתפלא.
[QUOTE=LordAbizi;1465027]מהדברים שאפשר לחשוב עליהם בזמן שמשעמם לך באבט"ש: השוואה ביני לבין וולדמורט.
שנינו טובים יחסית בתחומים שלנו. כמובן, וולדמורט נחשב כגאון ועילוי בתחום הקסם, בזמן שאני רק "טוב" במתמטיקה. שנינו נוטרים טינה מסויימת לאבות שלנו, ולא באמת פגשנו אותם אף פעם. וולדמורט הרג את שלו. אני הרבה פעמים מדבר על להרוג את אבא שלי, אבל הקיום שלו בכלל לא מעניין אותי. שנינו בחרנו לעצמנו שמות מיסטיים. אבל בעוד שוולדמורט חש רתיעה מהשם האמיתי שלו, לי בדרך כלל אין בעיה עם השם שלי (אף על פי שההתנהגות שלי בפורום עלולה לרמוז אחרת. במציאות אין לי שום בעיה עם זה שמכנים אותי בשמי). ו... שנינו לא מסוגלים להבין את הקונספט של אהבה. לעומת וודלמורט אני כן מנסה להבין את המושג, בכך שאני מנסה לחשוב כמו בן אדם רגיל ולנסח את זה בתוך martin story, אבל אני די בטוח שכל אדם אחר, אם יקרא את מה שאני מתאר שם כאהבה, יטען שזה לא יותר מחיקוי עלוב. אז אמנם אני מנסה להבין את המושג הזה, אבל אני די בטוח שאני כושל קשות, בדומה לוולדמורט. בכל מקרה, כמו וולדמורט, גם אני צריך להתאמץ כדי להבין רגשות אנושיים, וכדי לפעול על פיהם. בעוד שאותו מניעה תאוות כח, אותי מניע.. נראה לי שבדרך כלל הצורך להעסיק את עצמי.
ולפי מה שאני טוען בפורום, פיצלתי את הנשמה שלי לשלוש. אבל בעצם זה די הפוך למה שוולדמורט עשה. אני טעון שבתוכי שוכנות שלוש נפשות שונות, של דניאל הבן אדם, ארכימדס ולורד אביזי. זה קצת הפוך מוולדמורט שלקח את הנשמה שלו ופיצל אותה בין 7 עצמים.[/QUOTE]
ur not the lord of me
???What the fox say
[quote=lordabizi;1465027]מהדברים שאפשר לחשוב עליהם בזמן שמשעמם לך באבט"ש: השוואה ביני לבין וולדמורט.
ולפי מה שאני טוען בפורום, פיצלתי את הנשמה שלי לשלוש. אבל בעצם זה די הפוך למה שוולדמורט עשה. אני טעון שבתוכי שוכנות שלוש נפשות שונות, של דניאל הבן אדם, ארכימדס ולורד אביזי. זה קצת הפוך מוולדמורט שלקח את הנשמה שלו ופיצל אותה בין 7 עצמים.[/quote]
השוואה בין אביזי ללייט יאגאמי.
Go!