-
[QUOTE=NivX10;1510010][COLOR=#9999ff][U][B]
[FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/B][/U][FONT=times new roman]
ניסיון נחמד חחח... ממתי אפשר לבטל את זה העלוקה, לפחות לו עם 'Cut'
~~~~~
אתה מעט חושש מההתקפה שנחטה עליכם בזה הרגע, ואתה פוקד על הפוקימון שלך לנסות לחתוך ולקרוע מעליו את הצמח העלוקתי. מהר מאוד אתה מגלה שזאת התעסקות מרגיזה ולא יעילה, בכל פעם שהוא קורע גבעול אחר מצד אחר בנבג ומלפף שוב סביב נינקדה.
ההתעסקות המרגזיה משכיחה מנינקדה שהוראת לו גם לזנק על האויב עם מציצת חיים וטנגלה בהחלט מנצל את המומנט, הוא משתמש בגפן מצליפה והולם פעם ועוד אחת בנינקדה. לא מאבד זמן מלפף את גפניו הכוחול סביבו, מרים את נינקדה מעלה ומטיח אותו באדמה! ח
בטה מאובקת מאוד נוצרת שם, מאובקת מידי... אתה מחייך כי אתה כבר יודע, נינקדה ניצל את המכה של טנגלה להשתמש בחפירה, בדיוק כפי שאמרת לו.
במהלך מצויין שטנגלה נראה נלהב כאילו הוא הטיח את נינקדה עד שהתפוצץ הוא מגלה להפתעתו שהוא פוער את האדמה תחתיו, פורץ והולך בו עם ציפורניו הקדמיות בעצמה רבה!
טנגלה סובל אך שוב קם, והופ החרק שלך שוב זורח באור-אדום כשטנגלה בירוק, העלוקה שוב נותנת ממנתה. ואתה חייב לסיים מהר את הקרב בינהם
מהעבר השני וואלביי מתחילה לתקוף את צ'ירובי. הקטנטונת החדשה ונמרצת שלך ממהרת להכות בו במפתיע עם מתקפת 'מריטה' ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Mandibuzz_Pluck.png"]Pluck[/URL]), המקור שלה זורח באור לבן ומתארך והיא מנרקת ודוקרת בעצמה רמה את הפרי הקטן והמופתע, שהיה שליו עד כה. פוצעת אותו וצובתת אותו צביטות מורטות-שיער. היא לא עוצרת כאן היא עוברת למתקפת זעם ומנזקת בניפוף כנפיים זריז כמו זבוב פעם אחר פעם ומרטשת אותו עם שריטות פראיות בטפריה!
צ'ירובי אינו נשאר חייב, הוא מגיב מיד עם דחיפה ומשגר ממנו לאחור את וואלבי, הוא משתמש לפתע ב'צמיחה' והוא קורן באור זרחני מאוד סביבו ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Cherrim_Seedot_Shroomish_Bellsprout_Growth.png"]Growth[/URL]), והוא מנפח את לחיו, זועף מאוד ונראה חזק ומוכן יותר מקודם. וואלביי בהחלט הצליחה להוציא אותו משלוותו!
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה נינקדה השתמש שוב במתקפת חיתוך ואז עבור למציצת חיים!" אקרא בביטחון "חסל אותו כמה שיותר מהר! אם עדיין הוא שורד תקוף אותו שוב בחיתוך" אומר לו בביטחון ואפנה לוואלבי "קדימה וואלבי שוב השתמשי במריטה עברי למתקפת תגמול" אורה לה במהירות.
[FONT=times new roman][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"קדימה ניקור!" אתה קורא בביטחון וטיילו טס לעבר סורסקיט, אשר מנסה למנסה להגן על עצמו בעזרת מתקפת בועות, אבל טיילו נחוש, ומקורו זוהר באור לבן ומתארך בכמה סנטימטרים והוא מנקר בעצמה את סורסקיט- אשר מועף אחורנית ומתעלף במקום.
"לא סורסקיט!" קורא המאמן הצעיר ומחזיר את הפוקימון הפצוע שלו לכדור, נותן לך 100$ כפרס והולך משם.
[/COLOR][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן- [/B]
בוא נקווה שלא תמחק משהו חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בעזרת ווידוי מצבו של פידוב- ווארמפל שולח עוד עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר מחסלים סופית את פידוב- רק בשביל שהוא יכלא בתוך פוקדור אדום וחדש שלך.
וכעבור כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. פידוב נלכד.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
בעזרת עבודת צוות מושלמת- סוואבלו וארידוס מחליפים צדדים וסוואבלו מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, שיר ערש לפני השינה- ומצליחה להרדים את מינפו, אשר נרדם במהירות ונופל על האדמה, רק בשביל להיפצע ממקורו החד של סוואבלו אשר מתארך וזוהר באור לבן ובהיר.
מהצד השני ארידוס, מנצל את הערפל ועיניו זוהרות באור אדום, מה שמעט מרתיע את פאצ'וריסו, אבל הוא רץ שוב כשניצוצות כחולים מתחילים להיווצר סביבו- בזמן שהעוקץ שעל ראשו מתחיל לזהור באור ירקרק ובהיר ושני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני, ומעצמת המתקפות, שניהם מועפים לאחור, מתנשמים ברצינות. אבל עצמת הפיצוץ גורמת לערפל להתפזר במהירות, וההגנה שלכם נעלמת.
"מינפו נחירה!" קוראת טיה במטרה לעכב את השינה ואילו שאיי קוראת במהירות "כוח סודי!" מכריזה ושני הפוקימונים שלהן יוצאים לקרב.[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff3333][/COLOR]
-
[QUOTE]
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT="][COLOR=#008080][B]לוקאס-
"קדימה ניקור!" אתה קורא בביטחון וטיילו טס לעבר סורסקיט, אשר מנסה למנסה להגן על עצמו בעזרת מתקפת בועות, אבל טיילו נחוש, ומקורו זוהר באור לבן ומתארך בכמה סנטימטרים והוא מנקר בעצמה את סורסקיט- אשר מועף אחורנית ומתעלף במקום.
"לא סורסקיט!" קורא המאמן הצעיר ומחזיר את הפוקימון הפצוע שלו לכדור, נותן לך 100$ כפרס והולך משם.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"כל הכבוד טיילו עבודה טובה! תחזור עכשיו בוא נלך לרפא אותך"
אחזור למרכז שריפאתי בו את טיילו ובלדום קודם כדי לרפא את טיילו מהקרב, לאחר מכן אמשיך בדרך 26 לכיוון העיר ג'נטה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510012]
[FONT=times new roman][COLOR=#008080]
[/COLOR][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן- [/B]
בוא נקווה שלא תמחק משהו חחחח
בעזרת ווידוי מצבו של פידוב- ווארמפל שולח עוד עשרות מחטים קטנים וסגולים, אשר מחסלים סופית את פידוב- רק בשביל שהוא יכלא בתוך פוקדור אדום וחדש שלך.
וכעבור כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. פידוב נלכד.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"vamos!" אקרא בשמחה, "עבודה מעולה וורמפל. זה היה ניצחון חשוב מאוד ויפה מאוד. כל הכבוד." אשבח את וורמפל על הקרב, אחזיר אותו, אקח את הפוכדור של פידוב, ואמשיך הלאה!..
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510012][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
בעזרת עבודת צוות מושלמת- סוואבלו וארידוס מחליפים צדדים וסוואבלו מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר, שיר ערש לפני השינה- ומצליחה להרדים את מינפו, אשר נרדם במהירות ונופל על האדמה, רק בשביל להיפצע ממקורו החד של סוואבלו אשר מתארך וזוהר באור לבן ובהיר.
מהצד השני ארידוס, מנצל את הערפל ועיניו זוהרות באור אדום, מה שמעט מרתיע את פאצ'וריסו, אבל הוא רץ שוב כשניצוצות כחולים מתחילים להיווצר סביבו- בזמן שהעוקץ שעל ראשו מתחיל לזהור באור ירקרק ובהיר ושני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני, ומעצמת המתקפות, שניהם מועפים לאחור, מתנשמים ברצינות. אבל עצמת הפיצוץ גורמת לערפל להתפזר במהירות, וההגנה שלכם נעלמת.
"מינפו נחירה!" קוראת טיה במטרה לעכב את השינה ואילו שאיי קוראת במהירות "כוח סודי!" מכריזה ושני הפוקימונים שלהן יוצאים לקרב.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"נפלא, לא לוותר חבר'ה" ארומם את רוחם. אחשוב טיפ-טיפה ואל אריאדוס אפנה את המהלך הבא "הקשב אריאדוס עמוד איתן מול ההתקפה ושלח אליו במקביל [U][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Nanu_Sableye_Shadow_Sneak.png"][COLOR=#660066]התגנבות צללים[/COLOR][/URL][/U]. הלום אותו עם הצל היישר מאחורי הגב לכיוונך. נצל זאת לשימוש ב'קבילה' ואז 'מציצת חיים' חזקה!"
ואז אדריך את סוואבלו "נהדרת סוואבלו, באמת. עכשיו השתמשי בהגנת כותנה והתגונני מיפני המתקפה. נצלי את הקרבה שלו בכדי בבת-אחת עם 'קול פורקן' היישר לתוך האוזניים. ואז תיקפי בכנף ברזל!"
אקווה שנצליח ובמידה וכן אריע להם בהערצה ואתכנן מהלך סופי ומנצח.
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
[U][B]רובי:[/B][/U]
אתה מעט אובד עצות בכל הקשור לקרב מול טנגלה, אבל לא מוותר. נינקדה יוצא מן לפי בקשתך עם מתקפת חיתוך אך מחמיץ. הוא לא מאבד רגע ומזנק באקרובטיות שובת עיניים היישר לפניו של טנגלה ויונק אנרגיה ישירות מראשו כשפוקימונים משתגע מכאב. טנגלה. מתרגז, הוא רץ בכל מה שיש לו אל עבר עץ קרוב וזורק את עצמו ואת הפוקימון שלך ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:James_Amoonguss_Body_Slam.png"]Body Slam[/URL]) על העץ ונינקדה נמחץ בעצמה בין ה-2 ומשחרר אנחת סבל מפיו.
נינקדה שוב מגיב בחיתו חזק וטנגלה בו בזמן הולם בו עם הצלפת גפן. שניהם מתנשפים בכבדות... כשאז נינקדה מתחיל לזרוח באור חזק ולבן. אתה לא מבין מה מתרחש כאן, גם טנגלה המום.
ולפתע מופיע לפנייך פוקימון מעופף המרחף במהירות עוצרת נשימה במעגלים במקום, מנער מעליו קליפה חומה-אפורה שנופלת לקרקע ובן רגע מגבשת צורה, זורחת גם היא והופכת לפוקימון!
אתה פשוט המום לגמריי.
וואלביי יוצאת שוב עם מריטה היישר קדימה והמקור כבר זוהר ומוכן, כשצ'ירובי נוצץ בהילת קשת דקה סביבו ולפתע עלים בודדים קמים לרחף מן הרצפה, וכמה נתלשים גם משיחים ועצים שסביבכם ונעמדים מלפני הדובדבן הקטן. הם גם מתחילים לזרוח באורות קשת מדהימים ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Mairin_B%C3%A9b%C3%A9_Magical_Leaf.png"]magical leaf[/URL]) ומשתגרים בעצמה רבה על וואלבי שנחבטת קשות מרחוק!
פוגעים בה בסחרור חותך וכואב בזה אחר זה והיא צוווחת בכאב, ומתקבצת בתוך הביצה העוטפת אותו בשביל מעט להתגונן. היא שועטת קדימה ללא וויתורים ובלי פחד להשלים את ההוראה שלך.
והיא מנקרת בעצמה רבה, מוציאה הרבה כעס ותסכול בכל ניקור וצ'ירובי המסכן מרגיש כל מהלומה. לבסוף שהוא כבר רועד ומוטש. "מתקפת תגמול" אתה פוקד ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Payback_(move)"]Payback[/URL]). היא זורחת במין הילה בוערת ושוחרה משחור. מרכזת אנרגיה שנובעת מהכאב שספגה קודם ממתקפת 'העלים הקסומים'. ומשגרת אותה בעצמה אל צ'רובי בכאב משולש שהולם וכמו מחשמל אותו היטב עד שמתמוטט מעולף על הקרקע.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510015][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
[U][B]רובי:[/B][/U]
אתה מעט אובד עצות בכל הקשור לקרב מול טנגלה, אבל לא מוותר. נינקדה יוצא מן לפי בקשתך עם מתקפת חיתוך אך מחמיץ. הוא לא מאבד רגע ומזנק באקרובטיות שובת עיניים היישר לפניו של טנגלה ויונק אנרגיה ישירות מראשו כשפוקימונים משתגע מכאב. טנגלה. מתרגז, הוא רץ בכל מה שיש לו אל עבר עץ קרוב וזורק את עצמו ואת הפוקימון שלך ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:James_Amoonguss_Body_Slam.png"]Body Slam[/URL]) על העץ ונינקדה נמחץ בעצמה בין ה-2 ומשחרר אנחת סבל מפיו.
נינקדה שוב מגיב בחיתו חזק וטנגלה בו בזמן הולם בו עם הצלפת גפן. שניהם מתנשפים בכבדות... כשאז נינקדה מתחיל לזרוח באור חזק ולבן. אתה לא מבין מה מתרחש כאן, גם טנגלה המום.
ולפתע מופיע לפנייך פוקימון מעופף המרחף במהירות עוצרת נשימה במעגלים במקום, מנער מעליו קליפה חומה-אפורה שנופלת לקרקע ובן רגע מגבשת צורה, זורחת גם היא והופכת לפוקימון!
אתה פשוט המום לגמריי.
וואלביי יוצאת שוב עם מריטה היישר קדימה והמקור כבר זוהר ומוכן, כשצ'ירובי נוצץ בהילת קשת דקה סביבו ולפתע עלים בודדים קמים לרחף מן הרצפה, וכמה נתלשים גם משיחים ועצים שסביבכם ונעמדים מלפני הדובדבן הקטן. הם גם מתחילים לזרוח באורות קשת מדהימים ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Mairin_B%C3%A9b%C3%A9_Magical_Leaf.png"]magical leaf[/URL]) ומשתגרים בעצמה רבה על וואלבי שנחבטת קשות מרחוק!
פוגעים בה בסחרור חותך וכואב בזה אחר זה והיא צוווחת בכאב, ומתקבצת בתוך הביצה העוטפת אותו בשביל מעט להתגונן. היא שועטת קדימה ללא וויתורים ובלי פחד להשלים את ההוראה שלך.
והיא מנקרת בעצמה רבה, מוציאה הרבה כעס ותסכול בכל ניקור וצ'ירובי המסכן מרגיש כל מהלומה. לבסוף שהוא כבר רועד ומוטש. "מתקפת תגמול" אתה פוקד ([URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Payback_(move)"]Payback[/URL]). היא זורחת במין הילה בוערת ושוחרה משחור. מרכזת אנרגיה שנובעת מהכאב שספגה קודם ממתקפת 'העלים הקסומים'. ומשגרת אותה בעצמה אל צ'רובי בכאב משולש שהולם וכמו מחשמל אותו היטב עד שמתמוטט מעולף על הקרקע.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"מה לכל הרוחות?!" אקרא בפליאה למראה שני הפוקימונים החדשים שנוצרו במקום נינקדה ואבדוק במהירות בעזרת הפוקידע שלי על התופעה המוזרה
"טוב, כרגע אין לשדנינג'ה תועלת בשבילי- אני אשאר עם נינג'אקס, הג'וק המעופף. "קדימה בוא חסל את טנגלה עם מציצת חיים!" אקרא בביטחון ואושר למראה הפוקימון המפותח שלי ואעבור במהירות לוואלבי ואשבח אותה על ניצחונה הראשון שלנו בקרב "היית נהדרת ועשית עבודה מעולה!" אומר לה בחיבה ואלטף את ראשה הקטן.
אתה משבח את טטיילו, מחזיר אותו לפוקדור שלו וחוזר במהירות למרכז, מרפא את טיילו, ואז ממשיך בדרכך ונכנס ישר לתור דרך 26. אם עד עכשיו הלכת בשדה פתוח ונעים, עם רוח נושבת ושמש חמימה, אתה נכנס עכשיו לחורשה עבה, מעט חשוכה וקרירה. אחרי הליכה ארוכה בין העצים, אתה מבחין לפתע בגוש לבן שמרחף לו לצד הדרך. אתה מסתכל קרוב ורואה שהגוש הוא בעצם קוטניי [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cottonee.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אתה אוסף את הפוקדור החדש שלך וממשיך בדרכך. אחרי הליכה של כרבע שעה, אתה כבר מרגיש כאובד עצות, והדרך הארוכה הזאת לא נגמרת!
אחרי עוד כמה דקות הליכה אתה מחליט לנוח מספר דקות, ואתה מוצא לעצמך קרחת יער קטנה ונוחה ומתיישב בה על להתרענן ולתת לפוקימונים שלך לשחרר את הרגליים מהישיבה הארוכה בכדורים שלהם. לאחר כמה דקות של ישיבה לפתע אתה שומע רעש מאחורייך. אתה מסתובב ורואה נערה- בערך כבת גילך הולכת, מעט מיואשת [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/08/545024_MEIKO_Sprite_2.png[/IMG].
"היי בחורצ'יק!" קוראת בהתלהבות "תגיד לי אתה יודע איך יוצאים מפה?" שואלת ומנגבת את הזיעה בעזרת מטפחת קטנה שמוציאה מכיסה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
ארידוס עומד מול המתקפה של פאצ'ריסו, ומנצל את המומנט, ובזמן שהסנאי הלבן רץ במהירות לעבר ארידוס, ותנגח בו עם הניצוצות, צל קטן ושחור נשלח מתחת לארידוס ונשלח במהירות מאחורי פאצ'ריס, ומיד אחרי המתקפה של פאצ'ריסו הצל מזנק מתוך האדמה- מעיף את הפוקימון הקטן קדימה, רק כדי להילכד בזרועותיו של ארידוס שלך, המחכה לו בחיוך זדוני, ונושך אותו בצווארו, כמו ערפד, והוא מתחיל למצוץ את החיים של פאצ'ריסו, שנראה נחלש מאוד מעצמת המתקפה.
מהצד השני לעומת זאת הנחירות של מינפו, מתחילות להישמע ועצמת קול גדולה וחזקה נשמעת משם, מהה שגורם לסוואבלו לסתום את אוזניה בעזרת כנפיה, ונראה שהיא בקושי שומעת אותך אומר לה להשתמש בהגנת כותנה, אבל היא כן מצליחה לשמוע את הקול פורקן, והיא טסה במהירות לפוקימון הישן בנעימים ומתחילה לזהור באור ורדרד והיא צועקת בקול חזק ורם , קול הרסני אשר נשמע ישירות באוזניו של מינפו, ואפילו מעיפה אותו אחורנית למשמע הצרחה הקטלנית- וגורמת לו להתעורר.
"מינפו לא לוותר תעזור לפא'צריסו בעזרת אגרוף אש על ארידוס!" קוראת טיה במהירות "פאצ'ריסו השתמש בסופר ניב!" קוראת שאיי, ונראה שהן מכוונות את עצמת המתקפות שלהן על ארידוס בלבד.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510023][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אתה אוסף את הפוקדור החדש שלך וממשיך בדרכך. אחרי הליכה של כרבע שעה, אתה כבר מרגיש כאובד עצות, והדרך הארוכה הזאת לא נגמרת!
אחרי עוד כמה דקות הליכה אתה מחליט לנוח מספר דקות, ואתה מוצא לעצמך קרחת יער קטנה ונוחה ומתיישב בה על להתרענן ולתת לפוקימונים שלך לשחרר את הרגליים מהישיבה הארוכה בכדורים שלהם. לאחר כמה דקות של ישיבה לפתע אתה שומע רעש מאחורייך. אתה מסתובב ורואה נערה- בערך כבת גילך הולכת, מעט מיואשת [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/08/545024_MEIKO_Sprite_2.png[/IMG].
"היי בחורצ'יק!" קוראת בהתלהבות "תגיד לי אתה יודע איך יוצאים מפה?" שואלת ומנגבת את הזיעה בעזרת מטפחת קטנה שמוציאה מכיסה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"אה... si, senjorita, את רואה, אפשר ללכת שם בין העצים בכיוון ההוא קצת וזה מחזיר לדרך הראשית בין ניו טורטיק לג'נטה." אצביע לכיוון הכללי שממנו הגעתי. "אפשר לדעת מאיפה את מגיעה?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510023]
אתה משבח את טטיילו, מחזיר אותו לפוקדור שלו וחוזר במהירות למרכז, מרפא את טיילו, ואז ממשיך בדרכך ונכנס ישר לתור דרך 26. אם עד עכשיו הלכת בשדה פתוח ונעים, עם רוח נושבת ושמש חמימה, אתה נכנס עכשיו לחורשה עבה, מעט חשוכה וקרירה. אחרי הליכה ארוכה בין העצים, אתה מבחין לפתע בגוש לבן שמרחף לו לצד הדרך. אתה מסתכל קרוב ורואה שהגוש הוא בעצם קוטניי [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cottonee.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'אני מניח שזה יהיה אימון טוב לבלדום' אחשוב 'אבל אני שונא פוקימוני פיה אין סיכוי שאני אלכוד אותו' אסתכל עליו בגועל
"אוקיי בלדום צא, בוא נמחוץ אותו!" אומר ואוציא את בלדום "מהר ראש ברזל על הקוטוני הזה!"
-
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
"ובכן עשיתי עצירה קטנה אצל הפרופסור בעיר ניו טורטיק" אומרת לך "אבל כבר יומיים אני הולכת פה נדדתי לתוך היער פה ואיבדתי את דרכי" מוסיפה ומצחקקת ומרימה את ידיה מאחורי ראשה וניגשת אליך "אני תמי, תודה על ההכוונה" מודה לך בחיוך, ומתחילה ללכת לכיוון שאליו הצבעת.
[/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר במהירות את בלדום שלך, שמרחף לידך "קדימה בלדום ראש ברזל!" אתה קורא בביטחון, וראשו של בלדום מתחיל לזהור באור כסוף ובוהק והוא טס לעברו של קוטני ונוגח בו מאחור. קוטני שבהלם מסתובב במהירות וקרן אור ירוקה קטנה נשלחת מפיו לעבר בלדום. הקרן נכרכת סביבו כמו לאסו, ונראה שהתחושה אינה נעימה כלל לבלדום, ואילו קוטני נראה שמעט התאפס על עצמו מהמתקפה בהפתעה שלכם.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510038][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
"ובכן עשיתי עצירה קטנה אצל הפרופסור בעיר ניו טורטיק" אומרת לך "אבל כבר יומיים אני הולכת פה נדדתי לתוך היער פה ואיבדתי את דרכי" מוסיפה ומצחקקת ומרימה את ידיה מאחורי ראשה וניגשת אליך "אני תמי, תודה על ההכוונה" מודה לך בחיוך, ומתחילה ללכת לכיוון שאליו הצבעת.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'יומיים? dios...' אחשוב לעצמי, "חכי רגע, senjora, תמי, אני מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה, בקיצור, מליפאן אביזי. אם כך, אני מבין שאת הולכת לג'נטה? כי אם כן, גם אני, והדרך הזאת התחילה לשעמם אותי, אז אני מעריך שזה יהיה נחמד אם יהיו איתי עוד אנשים. אפשר גם לבדוק ב google maps שאנחנו אכן הולכים בדרך הנכונה..." אסביר לה, כשבינתיים אני אכן אפעיל google maps ואבדוק אם אנחנו בדרך הנכונה (ואשתדל לא להציג את זה כעקיצה מרומזת של "איך לעזאזל את הולכת יומיים לאיבוד בלי לבדוק בגוגל מאפס איפה את???", כדי לא להעליב אותה יותר מדי, כמובן.)
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אתה משחרר במהירות את בלדום שלך, שמרחף לידך "קדימה בלדום ראש ברזל!" אתה קורא בביטחון, וראשו של בלדום מתחיל לזהור באור כסוף ובוהק והוא טס לעברו של קוטני ונוגח בו מאחור. קוטני שבהלם מסתובב במהירות וקרן אור ירוקה קטנה נשלחת מפיו לעבר בלדום. הקרן נכרכת סביבו כמו לאסו, ונראה שהתחושה אינה נעימה כלל לבלדום, ואילו קוטני נראה שמעט התאפס על עצמו מהמתקפה בהפתעה שלכם.[/B][/QUOTE]
שמע אתה עושה פה מתקפות שאין לי מושג מה הן חחח
~~~~~
'מזה אמור להיות' אחשוב, מתחיל להילחץ קצת 'לא חשוב, שום מתקפה שלו לא אמורה להזיז לבלדום יותר מידי' אנסה להרגיע את עצמי
"בלדום ראש ברזל שוב!" אורה לו, מקווה שזה יהיה יותר אפקטיבי הפעם "אל תיתן לו להתרחק ממך"
-
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אתה מוציא את הטלפון שלך, ומתחיל לחפש, אבל לאחר שנייה הטלפון מאבד קליטה. אתה מנסה עוד כמה פעמים, אבל הטלפון פשוט מסרב לעזור לך.
תמי מסתכלת עליך ומחניקה צחקוק קל. "באמת נראה לך שלא ניסיתי את זה?" שואלת ולאחר ברור קל על הכיוונים, אתם מחליטים ביחד לכיוון הכללי אליו אתם ממשיכים ללכת.
לאחר כמה דקות של הליכה ארוכה בין העצים בחורשה הסבוכה, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד שמזכיר לך דובדבן [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cherubi.png[/IMG]- אתה מזהה אותו במהרה כצ'רובי.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
absorb מכיר? חחח
ראשו של בלדום, זוהר שוב באור כסוף ובהיר והוא מתנגח בקוטני הקטן ומעיף אותו אחורנית, מטיח אותו בעצמה אדירה- מרסק אותו על גזע עץ, ושם הוא נשאר מעולף במקום.
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510043][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפאן-[/B]
אתה מוציא את הטלפון שלך, ומתחיל לחפש, אבל לאחר שנייה הטלפון מאבד קליטה. אתה מנסה עוד כמה פעמים, אבל הטלפון פשוט מסרב לעזור לך.
תמי מסתכלת עליך ומחניקה צחקוק קל. "באמת נראה לך שלא ניסיתי את זה?" שואלת ולאחר ברור קל על הכיוונים, אתם מחליטים ביחד לכיוון הכללי אליו אתם ממשיכים ללכת.
לאחר כמה דקות של הליכה ארוכה בין העצים בחורשה הסבוכה, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד שמזכיר לך דובדבן [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cherubi.png[/IMG]- אתה מזהה אותו במהרה כצ'רובי.
[/COLOR]
[COLOR=#008080]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני לא אייחס כל כך חשיבות לצ'רובי.
"אה... חשבתי שיש לי קליטה די טובה. טוב, מאוחר יותר אני אטפל בזה, כנראה. " אסביר לה כשהטלפון שלי יכשיל אותי. "אז, תמי, אם זה לא חצוף לשאול, מה חיפשת בניו טורטיק?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510043][FONT=times new roman]
absorb מכיר? חחח
ראשו של בלדום, זוהר שוב באור כסוף ובהיר והוא מתנגח בקוטני הקטן ומעיף אותו אחורנית, מטיח אותו בעצמה אדירה- מרסק אותו על גזע עץ, ושם הוא נשאר מעולף במקום.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
לא הבנתי שלזה הכוונה חחחח בחיים לא ראיתי את זה באנימה
~~~
"מעולה בלדום, נראה שהתחזקת!" אומר לו בשמחה ואתן לו איזה חטיף כפרס על הניצחון "תחזור"
אפתח את הפוקדקס שלי, מחפש את המפה של האזור ואת הדרך הכי מהירה לעיר, ברגע שאמצא אותה אתחיל ללכת לכיוון שהיא מראה
"יאללה למכון הראשון שלנו!" אומר לעצמי בשמחה
-
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"הייתי צריכה למסור משהו לפרופסור" אומרת בגילוי לב "האחראית במכון היום- הייתה צריכה להעביר לו ביצה שגילתה נטושה במרכז שלה ואין לה מושג של מה הביצה" מספרת בזמן ההליכה בחורשה הסבוכה. "בכל אופן העברתי לו את הביצה לפני יומיים, ומאז אני פה מסתובבת- הפוקימון הוביל אותי הרחק מהשביל ובסוף אפילו לא הצלחתי ללכוד אותו כי הוא נעלם" מוסיפה בזמן שאתה מבחין בפוקימון קטן בצבע בז' מלקק את עצמו לצד העצים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/meowth.png[/IMG].
[/COLOR]
הסתכלתי בבולבאפדיה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את בלדום לפוקדור שלו וממשיך ללכת- מנסה לאתר את הדרך המהירה ביותר ליציאה מהחורשה הסבוכה, אבל מגלה שהפוקידע לא כל כך עוזרת לך.
אחרי הליכה ארוכה אתה מבחין בלהקה של [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/hoppip.png[/IMG]- מרחפים להם בקרבתך.
[/COLOR]
[/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510050][FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"הייתי צריכה למסור משהו לפרופסור" אומרת בגילוי לב "האחראית במכון היום- הייתה צריכה להעביר לו ביצה שגילתה נטושה במרכז שלה ואין לה מושג של מה הביצה" מספרת בזמן ההליכה בחורשה הסבוכה. "בכל אופן העברתי לו את הביצה לפני יומיים, ומאז אני פה מסתובבת- הפוקימון הוביל אותי הרחק מהשביל ובסוף אפילו לא הצלחתי ללכוד אותו כי הוא נעלם" מוסיפה בזמן שאתה מבחין בפוקימון קטן בצבע בז' מלקק את עצמו לצד העצים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/meowth.png[/IMG].
[/COLOR]
[COLOR=#008080]
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
כדי לחסוך זמן ותגובות אני לגמרי בעד שחצי תגובה תהיה דיאלוג עם תמי וחצי תגובה תהיה קרב עם מיאו.
--
"ביצה לא מוכרת של פוקימון? כמה חשוד. אם כך, אני מבין שאת עובדת במעון היום של ג'נטה? זה נשמע מעניין. אולי תוכלי להראות לי אותו כשנגיע?" אשאל אותה, "בכל מקרה, איזה פוקימון הסיט אותך מהשביל?" אז אבחין במיאו. "תוכלי רגע לעצור כאן? המיאו הזה מסקרן אותי. אני מבטיח שאם הוא ינסה לברוח ממני, אני פשוט אוותר. עכשיו כשאני יודע שגוגל מאפס לא עובד, אני לא אסתכן בלרדת מהדרך הראשית." אסביר לה, ובינתיים אוציא את וורמפל, "vamos וורמפל! אני רוצה שנילחם במיאו הזה. אני רוצה שתילחם הרבה כדי שתצבור ניסיון מהר. עשה את מה שעשינו נגד הפידוב מקודם. תתפוס גובה ותעלה לאחד העצים. תשתדל שהוא לא יבחין בך. תירה יריית חוט על הרגליים שלו ותקשור אותן. בזמן שהוא נאבק איתן, תירה עליו עוקץ רעל."