-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 5 2009, 09:43 PM
[b] הארלי-
אתה אומר את זה בעצבים , ובועט בקיר .
אתה יוצא לחפש פוקימון חשמל , ומוצא לפתע שינקס שמשחק באספקת החשמל של כמה בתים , עם זנבו .
שינקס שם לב אליך , ומראה לך כמה הוא אמיץ , שינקס~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] [/b][/quote]
"מה אתה רוצה?" אני אומר לו לאחר שהוא מסתכל עלי כ"כ הרבה זמן.
"שינקס... נחמד. רציתי פיצ'ו, אבל נתפשר" אני אומר ומוציא את פוליווירל.
"פולי, שלח קרן בועות ומשאבת הידרו! נסה לשלב בין המתקפות!" אומר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 5 2009, 10:43 PM
[b] חיים-
אתה משבח את גלאיילי על עבודתו , גלאיילי משתמש בראשיית זן , ''רייצ'ו , שוב מכת וולט !''
אומר הסמל בביטחון , וגלאיילי ורייצ'ו מתנגשים במכה אדירה שמעיפה את גלאיילי חסר העונים אל הקיר , ועושה סדק אדיר בקיר .
''רייצ'ו , זנב ברזל !''
אומר הסמל , ורייצ'ו מתקרב אל גלאיילי עם זנב ברזל חזק במיוחד . [/b][/quote]
"תעצור אותו עם צוות כפול וסופת שלג!"
-
טרביס-
אתה מחפש ומחפש בנהר , ומוצא לפתע סניזל !~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img] משחק בנהר עם הידיים שלו .
תומאס-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקדורים עם הפוקימונים שלך , היא מרפאה לך אותם לאחר כמה דקות , ''הינה , כולם בריאים וחזקים , תהנה .''
היא אומרת ומחייכת אליך .
הארלי-
אתה מוציא את פוליווירל , ופוליווירל משתמש בקרן בועות ובמשאבת הידרו חזקים , שמעיפים את שינקס חסר העונים אל לוח הבקרה של אספקות החשמל , ומתחשמל מיזה .
הוא רק מתחזק , ואז הוא משתמש במכת ברק חזקה , שעומדת לפגוע בפוליווירל !
חיים-
''הפעם זה לא יעבוד לך !''
אומר הסמל בביטחון .
''מהירות רייצ'ו !''
אומר הסמל במהירות , ורייצ'ו זז במהירות משם ומתחמק מסופת השלג , ''רייצ'ו , מכת ברק !''
אומר הסמל , ורייצ'ו משתמש במכת ברק אדירה שמתקרבת אל גלאיילי !
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 6 2009, 08:00 PM
[b] טרביס-
אתה מחפש ומחפש בנהר , ומוצא לפתע סניזל !~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img] משחק בנהר עם הידיים שלו .
[/b][/quote]
"ג'אודוד צא" אני מוציא את ג'אודוד "חפירה על סניזל וברגע שאתב פוגע בו אז דחוף אותו לבור ואז זריקת אבנים על הבור כדי לכלוא אותו שם"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 6 2009, 10:00 PM
[b] חיים-
''הפעם זה לא יעבוד לך !''
אומר הסמל בביטחון .
''מהירות רייצ'ו !''
אומר הסמל במהירות , ורייצ'ו זז במהירות משם ומתחמק מסופת השלג , ''רייצ'ו , מכת ברק !''
אומר הסמל , ורייצ'ו משתמש במכת ברק אדירה שמתקרבת אל גלאיילי ! [/b][/quote]
"סופת שלג!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 6 2009, 09:00 PM
[b] תומאס-
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקדורים עם הפוקימונים שלך , היא מרפאה לך אותם לאחר כמה דקות , ''הינה , כולם בריאים וחזקים , תהנה .''
היא אומרת ומחייכת אליך . [/b][/quote]
אני מודה לה, ואני יוצא החוצה. אני מתחיל לרוץ לעבר הסירה שביציאה מהעיר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 6 2009, 09:00 PM
[b] הארלי-
אתה מוציא את פוליווירל , ופוליווירל משתמש בקרן בועות ובמשאבת הידרו חזקים , שמעיפים את שינקס חסר העונים אל לוח הבקרה של אספקות החשמל , ומתחשמל מיזה .
הוא רק מתחזק , ואז הוא משתמש במכת ברק חזקה , שעומדת לפגוע בפוליווירל ! [/b][/quote]
"פוליווירל תתחמק ותשתמש בהורדת גשם (שאגב בכלל קוראים לזה ריקוד גשם),
ככה שגשם ירד על המים וכל החשמל יזרום לגופו של שינקס מכיוון שמים מוליכים חשמל,
וכך הוא יתפוצץ מעודף חשמל! ואם הוא יתקוף, אקדח מים!" אומר בחוסר ברירה.
-
טרביס-
ג'יודוד יוצא במהירות מן הפוקדור , סניזל מבחין בו , ומשתמש בציפורן ריסוק , אך ג'יודוד חופר בור וניכנס לתוכו .
לאחר מכן הוא מכניס את סניזל לבור , ומשתמש בזריקת אבנים שמרתקת את סניזל בתוך החור , וסוגרת אותו שם .
חיים-
גלאיילי משתמש בסופת שלג חזקה , שמבטלת את מכת הברק , ומעיפה את רייצ'ו לקיר , הקיר נסדק עוד ועוד .
רייצ'ו משתמש במהירות , ואז בזנב ברזל חזק שמתקרב במהירות אל גלאיילי .
תומאס-
אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים , ורץ לעבר הסירה .
אתה רואה את הבן-אדם שמוכר את הסירות , הוא מקשקש בידיו בערמומיות , ''300$ בבקשה .''
הוא אומר ומחייך .
הארלי-
פוליווירל משתמש בהורדת גשם , וגשם יורד בכל המקום , שינקס מתחיל להתחשמל ולהיפגע יותר ויותר , ואז זה ניגמר , מתי שהוא מקבל את אקדח המים ..שינקס עף אל אספקת החשמל , ביחד עם זרם המים שיורד , ומתחשמל ! לאחר מכן , הוא מתעלף .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 7 2009, 06:31 PM
[b] תומאס-
אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים , ורץ לעבר הסירה .
אתה רואה את הבן-אדם שמוכר את הסירות , הוא מקשקש בידיו בערמומיות , ''300$ בבקשה .''
הוא אומר ומחייך . [/b][/quote]
"ב-בסדר.." אני אומר, מוציא 300$ ומשלם לו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 7 2009, 05:31 PM
[b] טרביס-
ג'יודוד יוצא במהירות מן הפוקדור , סניזל מבחין בו , ומשתמש בציפורן ריסוק , אך ג'יודוד חופר בור וניכנס לתוכו .
לאחר מכן הוא מכניס את סניזל לבור , ומשתמש בזריקת אבנים שמרתקת את סניזל בתוך החור , וסוגרת אותו שם .
[/b][/quote]
"ג'יודוד תחכה ואם סניזל מצליח לצאת מהר זריקת אבנים וחפירה ואם לא אז תחפור ותעשה זריקת אבנים משם"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 7 2009, 07:31 PM
[b] חיים-
גלאיילי משתמש בסופת שלג חזקה , שמבטלת את מכת הברק , ומעיפה את רייצ'ו לקיר , הקיר נסדק עוד ועוד .
רייצ'ו משתמש במהירות , ואז בזנב ברזל חזק שמתקרב במהירות אל גלאיילי . [/b][/quote]
"ראשיית זן!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 7 2009, 06:31 PM
[b] הארלי-
פוליווירל משתמש בהורדת גשם , וגשם יורד בכל המקום , שינקס מתחיל להתחשמל ולהיפגע יותר ויותר , ואז זה ניגמר , מתי שהוא מקבל את אקדח המים ..שינקס עף אל אספקת החשמל , ביחד עם זרם המים שיורד , ומתחשמל ! לאחר מכן , הוא מתעלף . [/b][/quote]
"פוליווירל, אתה רשמית פוקימון רצחני ביותר" אומר לך ואלטף אותו, לא ניראה לי שהוא הבין שזאת מחמאה.
אחזיר אותו לפוכדור, ואז אזרוק אחד אחר על שינקס.
[SIZE=4]הודעה 900! עוד 100 הודעות יש הקדשה ^^ אהאהאה יוסי אל תדאג אתה כבר בפנים ^^[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 5 2009, 10:43 PM
[b] בן-
אמפוליאון יוצא מן הפוקדור נחוש לנצח , הוא יוצר מערבולת חזקה וגדולה בזירה .
''ראפי , תזנק אחורה ותחכה .''
אומר מקס בביטחון רב .
אמפוליאון משתמש בסילון מים וניכנס אל המערבולת !
''ראפי , תשתמש בתותח להבה !''
אומר מקס , וראפידש יוצר תותח להבה חזק , המתקרב במהירות אל אמפוליאון ! [/b][/quote]
"אל תוותר ווטר, תשלח משאבת הידרו אך תיצור אותה כך שתוכל להכנס דרכה מבלי להיפגע, כך תפגע בראפדיש!" אסביר לו.
-
תומאס-
''אוקיי , תודה רבה ''
הוא אומר בערמומיות, ומשאיר לך סירה קטנה .
טרביס-
מה זה אם לא?
פשוט תגיד מהלך .
---
סניזל מנסה לצאת , וג'יודוד מנחית עליו עוד זריקת אבנים חזקה , שמעלפת אותו לגמרי !
חיים-
רייצ'ו וגלאיילי מתנגשים עם זנב ברזל חזק וראשיית זן !
הם עפים לצדדים , רייצ'ו מגלה סימני תחושה ועייפות , וגם פציעות .
גלאיילי פצוע באורך בינוני , ''רייצ'ו , מכת וולט !!!''
אומר הסמל , ורייצ'ו רץ במהירות אל גלאיילי עם מכת וולט חזקה !
הארלי-
אתה מדבר אל פוליווירל , שמחשיב זאת כמחמאה .
וחוזר מיד לפוקדור ..לאחר מכן אתה זורק פוקדור על שינקס , הפוקדור מתנדנד אך נפסק מיד , [b]*תפסת שינקס!*[/b]
בן-
אמפוליאון מבין אותך בצורה אחרת , ושולח משאבת הידרו , כשהוא על משאבת ההידרו , עם תופריי מתכת !
''ראפידש , תשתמש בחום יתר !''
אומר מקס , וראפידש משתמש בחום יתר , הממיס את משאבת ההידרו , אך לא עוצר את אמפוליאון , אמפוליאון מביא לראפידש שתי מכות עם תופריי מתכת , שמעיפות אותו אחורה .
''תותח להבה !''
אומר מקס , וראפידש יורה תותח להבה חזק לכיוונו של אמפוליאון !
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@May 7 2009, 09:58 PM
[b] תומאס-
''אוקיי , תודה רבה ''
הוא אומר בערמומיות, ומשאיר לך סירה קטנה . [/b][/quote]
"זהו?" אני שואל אותו בהפתעה "יש לי הרגשה שנדפקתי" אני ממלמל לעצמי, ועולה על הסירה. אני מחפש אחר משוטים לחתור איתם