-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהזנב האקוה של ורטלז בקושי.הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.ורטלז מתאושש מהמתקפה של הרקרוס.ג'וני אומר לורטלז"תתאושש ואז תשתמש בזנב אקוה שוב על הרקרוס שלו אוקי קדימה ורטלז.הפעם שיצליח" זנבו של ורטלז הופך לכחול.ורטלז משתמש בזנב אקוה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705205][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מהזנב האקוה של ורטלז בקושי.הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.ורטלז מתאושש מהמתקפה של הרקרוס.ג'וני אומר לורטלז"תתאושש ואז תשתמש בזנב אקוה שוב על הרקרוס שלו אוקי קדימה ורטלז.הפעם שיצליח" זנבו של ורטלז הופך לכחול.ורטלז משתמש בזנב אקוה[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תתחמק ואז תתשתמש שוב במכת קרן ובאגרוף ממוקד הכי חזקים שלך כדי לנסות לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהזנב האקוה של ורטלז בקושי.הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.לפתע ורטלז מתעלף על האדמה.גג'ונ ימחזיר את ורטלז והולך משם.השופט אומר"הנמצח ג'ון אתה עולה לסיבובהבא"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705209][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מהזנב האקוה של ורטלז בקושי.הרקרוס משתתמש במקתקפת קרן וקרנו הופכת ללבנה.ורטלז לא מצליח להתחמק מהתקפת קרן ולכן נפגע מהקרן של הקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד חק מאוד.האגרוף הממוקד של הרקרוס פוגע בורטלז קשות.לפתע ורטלז מתעלף על האדמה.גג'ונ ימחזיר את ורטלז והולך משם.השופט אומר"הנמצח ג'ון אתה עולה לסיבובהבא"[/COLOR][/B][/quote]
"יש!!" אני אומר והמשכתי "בהצלחה מרק".
-
[QUOTE=Eustass Kid;705160][B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ לאט לאט מתרקב אל כרינדוס ואז במהירות הוא משדתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת קשה בכריינדוס.כריינדוס ללא מצליח מכיון המרחק בינו לפילאפ.כריינדוס מתאושש מהתקפהה של פילאפ .רורק אומר לכריינדוס" תשתמש בראשיה אני רוצה שתגמור את הפיפלאפ הזה מיד מובן כריינדווס."כריינדוס משתמש בראשיה ורואשו הופך לכחול ועומד לפגוע בפיפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר מסתובב מסביב ובאפט וזה מבלב את ובאפט.גלייגר משתמש בצעקה חזזקה מאוד שפוגעת בופואט קשה.לגס'י ירדו עוד חיים ונותרה רק עודדקה לסיום הקרב שלכן גס'י אומרת"טוב ילדה נמאסת עלי את תנצחי על בטוח הבאפאט הזה לא שווהכלום אז תני את מכת הסיום לבפאט ותנצחי את הקרב הזה .קדימה מרי אני נותנת לך לנצח זה לא מהשרצית לעלות לסיבוב הבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
אתה חושב על העניין של הצטרפות את אנקס לצוות שלכם.אתה שואל את טריקו והא עושה לך כן.אתה ניגש לאט לאט אל אנקס.אנקס קצת מפחד אך פתאום הפחד שלו נעלם והוא מלטף לך את הרגל.אתה מבין שהוא רוצה להיות איתך .אזאתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו ומכניס את אנקס.אנקס נלכד בפוכדור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים אל העיר השלישית ויוצאים מהר מגמה.בדרכם לעיר השלישית אתם רואים בית ולידו יש איש לא מוכר והוא נגש אליכם ואומר לכם"שלום לכם תרצו שאני אלמד מתקפה לפוקימון שלכם אני מלמד פוקימונים מקצועיאזאתם רוצים זה חינם אני עושה את זה בכיף להאנתי אז מה אתם אומרים.טוב קחו כמה דקות ותחשבו עלהעניין הזה טואז תגידו לי טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש במכת צבת חזקה. צבתו הופכת ללבנה ופוגעת בורטלז קצת.ומידלאחר מכן הרקרוס עובר לשבירת לבניםם.ידיו של הרקרוס הופכת ללבנה.אך ורטל מתחמק מהתקפה בכך שהוא מסתתר בשריון שלו.ג'וני אומר לורטלז"תשתמש באקדח מים שיבובי" ורטזל מסתובב עם השריון שלו ותוך כדי משתמש באקדח מים שפוגע בהרקרוס
קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
ריקאוזה אומר לך"משמת היא לגלות את הפוקימון של מחוזכפי שאמרו לך כבר.אך גם עליך לעצור את צצצות ניוטק הרשע שגם רוצה לחסוף את הפוקימונים אך אז להשתמש בטבתם האישית בפוקימונים.אז עליך למנוע את זה מובן לך דור.ובנוסף עליך לגלות מי עומד מאוחרי כל הרציחות.אני חושב שיש להם בוס לרוצחים.תצטרך זאת לגלות לבד טוב אנימחזיר אותך למחוז האש".אתה חוזר למחוז האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקקאס
גלייסקור משתמש בניב חשמלי על התותח הידרו של בלסטויז.הניב חשמלי עובר דרך התותח מים ולכן בלסטויז מחושמל קשות.לפתע בלסטויז נופל האדמה.השופט אומר"המנצח הוא לוקאס והמפסיד הוא ג'וש".ג'וש מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לך"הפוקימונים שלך חזקים אימנת אותםם טוב"והוא הולך ממך אל הקהל מהתעשהעכשיו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את גלאיסקור לפוקדור והולך לרמה הקשה
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"תודה" השופט אומר"מרק נגד קלרק תעלו לזירה"קלרק עולה וגם רק עולה לזירה השופט ממשיך"הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פוקימונים מובן מרק אתה תוקףך ראשון."קלרק מוציא ספירו ומרק מוציא את באטארפי של וואומר לבאטארפי"*אבקת שינה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את ספירו ולאחר מכן משתמש בקרן על חושית שביסה את ספירו לחוטין.השופט אומר"מרק המנצח עולה לסיבובהבא" מרק מחזיר את באטאפי וחוזר אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור חוזר לפוכדור שלו ואתה הולך אל השומר שוב. השומר רואה אותך ואומר לך"קרבטוב נתת נגד הג'וש הזה.איזה רמה אתה רוצה עכשיו?"אתה אומר לו קשה"השומר אומר"ניצחון 1וכבר עולה רצה טוב אתה תילחם בן באתו זירה"אתה הולך לזירה שנלמחת בה שוב ורואה אתירביך ואומר לך"קרב 1 1 אוקי. צא ויזאור" בן מציא ויזאו גדול וחסזק מאוד[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705221][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"תודה" השופט אומר"מרק נגד קלרק תעלו לזירה"קלרק עולה וגם רק עולה לזירה השופט ממשיך"הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פוקימונים מובן מרק אתה תוקףך ראשון."קלרק מוציא ספירו ומרק מוציא את באטארפי של וואומר לבאטארפי"*אבקת שינה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את ספירו ולאחר מכן משתמש בקרן על חושית שביסה את ספירו לחוטין.השופט אומר"מרק המנצח עולה לסיבובהבא" מרק מחזיר את באטאפי וחוזר אליך[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד מרק" אני אומר והמשכתי "עכשיו לסיבוב הבא".
-
[QUOTE=Eustass Kid;705221][B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"תודה" השופט אומר"מרק נגד קלרק תעלו לזירה"קלרק עולה וגם רק עולה לזירה השופט ממשיך"הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פוקימונים מובן מרק אתה תוקףך ראשון."קלרק מוציא ספירו ומרק מוציא את באטארפי של וואומר לבאטארפי"*אבקת שינה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את ספירו ולאחר מכן משתמש בקרן על חושית שביסה את ספירו לחוטין.השופט אומר"מרק המנצח עולה לסיבובהבא" מרק מחזיר את באטאפי וחוזר אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור חוזר לפוכדור שלו ואתה הולך אל השומר שוב. השומר רואה אותך ואומר לך"קרבטוב נתת נגד הג'וש הזה.איזה רמה אתה רוצה עכשיו?"אתה אומר לו קשה"השומר אומר"ניצחון 1וכבר עולה רצה טוב אתה תילחם בן באתו זירה"אתה הולך לזירה שנלמחת בה שוב ורואה אתירביך ואומר לך"קרב 1 1 אוקי. צא ויזאור" בן מציא ויזאו גדול וחסזק מאוד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמממ.... פוקימון עשב... צא סטרלי! צוות כפול וניקור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;705160][B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ לאט לאט מתרקב אל כרינדוס ואז במהירות הוא משדתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת קשה בכריינדוס.כריינדוס ללא מצליח מכיון המרחק בינו לפילאפ.כריינדוס מתאושש מהתקפהה של פילאפ .רורק אומר לכריינדוס" תשתמש בראשיה אני רוצה שתגמור את הפיפלאפ הזה מיד מובן כריינדווס."כריינדוס משתמש בראשיה ורואשו הופך לכחול ועומד לפגוע בפיפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר מסתובב מסביב ובאפט וזה מבלב את ובאפט.גלייגר משתמש בצעקה חזזקה מאוד שפוגעת בופואט קשה.לגס'י ירדו עוד חיים ונותרה רק עודדקה לסיום הקרב שלכן גס'י אומרת"טוב ילדה נמאסת עלי את תנצחי על בטוח הבאפאט הזה לא שווהכלום אז תני את מכת הסיום לבפאט ותנצחי את הקרב הזה .קדימה מרי אני נותנת לך לנצח זה לא מהשרצית לעלות לסיבוב הבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
אתה חושב על העניין של הצטרפות את אנקס לצוות שלכם.אתה שואל את טריקו והא עושה לך כן.אתה ניגש לאט לאט אל אנקס.אנקס קצת מפחד אך פתאום הפחד שלו נעלם והוא מלטף לך את הרגל.אתה מבין שהוא רוצה להיות איתך .אזאתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו ומכניס את אנקס.אנקס נלכד בפוכדור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים אל העיר השלישית ויוצאים מהר מגמה.בדרכם לעיר השלישית אתם רואים בית ולידו יש איש לא מוכר והוא נגש אליכם ואומר לכם"שלום לכם תרצו שאני אלמד מתקפה לפוקימון שלכם אני מלמד פוקימונים מקצועיאזאתם רוצים זה חינם אני עושה את זה בכיף להאנתי אז מה אתם אומרים.טוב קחו כמה דקות ותחשבו עלהעניין הזה טואז תגידו לי טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש במכת צבת חזקה. צבתו הופכת ללבנה ופוגעת בורטלז קצת.ומידלאחר מכן הרקרוס עובר לשבירת לבניםם.ידיו של הרקרוס הופכת ללבנה.אך ורטל מתחמק מהתקפה בכך שהוא מסתתר בשריון שלו.ג'וני אומר לורטלז"תשתמש באקדח מים שיבובי" ורטזל מסתובב עם השריון שלו ותוך כדי משתמש באקדח מים שפוגע בהרקרוס
קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
ריקאוזה אומר לך"משמת היא לגלות את הפוקימון של מחוזכפי שאמרו לך כבר.אך גם עליך לעצור את צצצות ניוטק הרשע שגם רוצה לחסוף את הפוקימונים אך אז להשתמש בטבתם האישית בפוקימונים.אז עליך למנוע את זה מובן לך דור.ובנוסף עליך לגלות מי עומד מאוחרי כל הרציחות.אני חושב שיש להם בוס לרוצחים.תצטרך זאת לגלות לבד טוב אנימחזיר אותך למחוז האש".אתה חוזר למחוז האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקקאס
גלייסקור משתמש בניב חשמלי על התותח הידרו של בלסטויז.הניב חשמלי עובר דרך התותח מים ולכן בלסטויז מחושמל קשות.לפתע בלסטויז נופל האדמה.השופט אומר"המנצח הוא לוקאס והמפסיד הוא ג'וש".ג'וש מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לך"הפוקימונים שלך חזקים אימנת אותםם טוב"והוא הולך ממך אל הקהל מהתעשהעכשיו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יששששש! תפסתי אקנס!" אני צועק לאוויר.
"טוב חבריי , בואו נלך לעיר , נראה אם משהו מתחולל שם." אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה ממשיך ללכת בדרך ולפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעירקובל" לפתע אתה שומע צעקות חזקות שבאות מן היער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
סטארלי יוצא ומשתמש בצוות כפוול וניקור.סטארלי משתכפל.וינזאור נפגע קצת מהניקור.בן אומר לך"אתה לא תנצח אותי עםסטאלי חזק את ויזאור שלי אני הולך לנצח אותך במתקפת עשב אחת אז תכונן להפסיד.אתה לא מוכן עדין לדרגת קושי.היה עליך להתאמן עוד בדרגה בינונית.ויזאור סופת עלים חזקה."ויזאור משתמש בסופת עלים חזקהמאוד שפוגעת בכל כפיללי סטארלי ומביסה אותם.השופט אומר"המנצח בן"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה שומע את השופט"ג'ון נגד אליס הקרב היה שוב 1 על 1 וג'ון מתחיל בסיבובהזא תוקףראשון הכונה" אליס עולה לבמה וואומרת "נעים להכיר אותךג'ון אתההולך להפסיד לי ולג'ינקס שלי" אליס מוציאה ג'ינקס ואומרת לך"מהו הפוקימון שלך עוד פעם הרקרוס או פוקימון אחר"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;705160][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני רוצה שהצ'רמנדר שלי ילמד מתקפה אש חזקה ועם הוא יכול ללמד אותו אותה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
המלמד אומר לך"איזה מתקפת אשאתתה רוצה שצ'רמנדאר שלך ילמד.ישהרבה מתקפות אשחזקות בעולם תגיד לי אחת ואני ילמד אותו.אם לא הבנת אני מלמדכול פוקימון וכל מתקפהה מכל סוג שהיא ושמי בריין.נו אזבחרת מתקפהה לצ'רמנדאר שלך אם כן תגיד"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;705257][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך ללכת בדרך ולפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעירקובל" לפתע אתה שומע צעקות חזקות שבאות מן היער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סטארלי יוצא ומשתמש בצוות כפוול וניקור.סטארלי משתכפל.וינזאור נפגע קצת מהניקור.בן אומר לך"אתה לא תנצח אותי עםסטאלי חזק את ויזאור שלי אני הולך לנצח אותך במתקפת עשב אחת אז תכונן להפסיד.אתה לא מוכן עדין לדרגת קושי.היה עליך להתאמן עוד בדרגה בינונית.ויזאור סופת עלים חזקה."ויזאור משתמש בסופת עלים חזקהמאוד שפוגעת בכל כפיללי סטארלי ומביסה אותם.השופט אומר"המנצח בן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שומע את השופט"ג'ון נגד אליס הקרב היה שוב 1 על 1 וג'ון מתחיל בסיבובהזא תוקףראשון הכונה" אליס עולה לבמה וואומרת "נעים להכיר אותךג'ון אתההולך להפסיד לי ולג'ינקס שלי" אליס מוציאה ג'ינקס ואומרת לך"מהו הפוקימון שלך עוד פעם הרקרוס או פוקימון אחר"[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס, השתמש במכת קרן ואז באס אווירי".
-
[QUOTE=Eustass Kid;705261][B][COLOR="Red"]יגאל
המלמד אומר לך"איזה מתקפת אשאתתה רוצה שצ'רמנדאר שלך ילמד.ישהרבה מתקפות אשחזקות בעולם תגיד לי אחת ואני ילמד אותו.אם לא הבנת אני מלמדכול פוקימון וכל מתקפהה מכל סוג שהיא ושמי בריין.נו אזבחרת מתקפהה לצ'רמנדאר שלך אם כן תגיד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני רוצה שהוא ילמד Overheat בסדר
-
[QUOTE=Eustass Kid;705257][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה ממשיך ללכת בדרך ולפתע אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעירקובל" לפתע אתה שומע צעקות חזקות שבאות מן היער קובל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
סטארלי יוצא ומשתמש בצוות כפוול וניקור.סטארלי משתכפל.וינזאור נפגע קצת מהניקור.בן אומר לך"אתה לא תנצח אותי עםסטאלי חזק את ויזאור שלי אני הולך לנצח אותך במתקפת עשב אחת אז תכונן להפסיד.אתה לא מוכן עדין לדרגת קושי.היה עליך להתאמן עוד בדרגה בינונית.ויזאור סופת עלים חזקה."ויזאור משתמש בסופת עלים חזקהמאוד שפוגעת בכל כפיללי סטארלי ומביסה אותם.השופט אומר"המנצח בן"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה שומע את השופט"ג'ון נגד אליס הקרב היה שוב 1 על 1 וג'ון מתחיל בסיבובהזא תוקףראשון הכונה" אליס עולה לבמה וואומרת "נעים להכיר אותךג'ון אתההולך להפסיד לי ולג'ינקס שלי" אליס מוציאה ג'ינקס ואומרת לך"מהו הפוקימון שלך עוד פעם הרקרוס או פוקימון אחר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא נורא סטרלי תחזור... אל תהיה שחצן בן-בן יש לי פוקימונים שהיו כופלים אותו במכה אחת!"
אני אומר אליו בעצבנות (בן-בן חחח)
-
[QUOTE=Eustass Kid;705257][B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="green"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה שומע את השופט"ג'ון נגד אליס הקרב היה שוב 1 על 1 וג'ון מתחיל בסיבובהזא תוקףראשון הכונה" אליס עולה לבמה וואומרת "נעים להכיר אותךג'ון אתההולך להפסיד לי ולג'ינקס שלי" אליס מוציאה ג'ינקס ואומרת לך"מהו הפוקימון שלך עוד פעם הרקרוס או פוקימון אחר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמממ.. טוב חברים , אנחנו לא יכולים להתעלם מן הרעש! בואו נלך לכיוון היער!" אני אומר להם.
-
[QUOTE=Eustass Kid;705160][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'וואו זה היה די מוזר...' אחשוב לעצמי ואז אתחיל ללכת קדימה,כדי להמשיך בדרכי.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס ליער קובל.והולך אל כיוון הצעקה כעבורדקה אתה רואה אישה פצועה על האדמה קשות והיאאורת לך"עליך לצאת מן היער הזה מהררוצח העשב נמצא בקרבת מקוןם אם הוא יפגש איתך אתה תמות אזזה חבל שמאמן מתחיל ימות.אז ילד תברח מפה"האישה מתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך"טובאז למה שלא כולהפוקימונים שלך נגד הויזאור שלי.אך בכל סיבוב אתה משתמש באחד.ויזאור זה הפוקימון הכי חזקשלי אין לך סיכוי אנימציע לך לחזור לדרגה בינונית כישם היה לך קל לנצח את הירבים ואם אתההולך למכון ה3 אז אנימציע לך עודקצת להתאמן.3אני חושב שלא תנצח את הפוקימון הכי חזק שלו אם הפסדת לי בקרב אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בריין אומר לך"חימום יתר זאת באמת מתקפה חזקה שכל פוקימון אש צריך ללמוד אין בביעה אני אלמד את הצ'רמנדאר שלך חימום יותר.צ'רמנדאר תתקשיב לי.כדי להשתמש בחימום יתר עליך לאגוראש בגופך ואז להוציא אותו כמו הילה אש שכול מהשסביבך היהחמים אוקי צארמנדאר נסהזאת בוא נראה אם תצליח ללמד חימום יתר בניסיון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש במכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קצת בג'ינקס.הרקרוס עף לשמיים ומשתמש באס אוירי חזק מאוד.אך ג'ינקס מתחמק מהתקפה הזארת.אליס אומרת "שוב אתה משתמש בהרקרוס אוקי ג'ינקס מכת ביבול תבלבלי אותו" גינקס משתמשת בקרן ביבבול שפוגעת בהרקרוס.הרקרוס מבולבל בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ממשיך בדרך ואתה רואהשלט שכתוב עליו"הכניסה למערת הקרח שלסנוי" מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;705325][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בריין אומר לך"חימום יתר זאת באמת מתקפה חזקה שכל פוקימון אש צריך ללמוד אין בביעה אני אלמד את הצ'רמנדאר שלך חימום יותר.צ'רמנדאר תתקשיב לי.כדי להשתמש בחימום יתר עליך לאגוראש בגופך ואז להוציא אותו כמו הילה אש שכול מהשסביבך היהחמים אוקי צארמנדאר נסה זאת בוא נראה אם תצליח ללמד חימום יתר בניסיון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'רמנדר קדימה אני יודע שאתה יכול ללמוד את המתקפה מהר
-
[QUOTE=Eustass Kid;705325][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ממשיך בדרך ואתה רואהשלט שכתוב עליו"הכניסה למערת הקרח שלסנוי" מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו,מערת פוקימוני קרח! ועוד היא מובילה לעיר סנוי.." אומר לעצמי בהתפעלות ואמהר להיכנס אליה ולמצוא פוקימוני קרח טובים.
-
[quote=Eustass Kid;705160][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ לאט לאט מתרקב אל כרינדוס ואז במהירות הוא משדתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת קשה בכריינדוס.כריינדוס ללא מצליח מכיון המרחק בינו לפילאפ.כריינדוס מתאושש מהתקפהה של פילאפ .רורק אומר לכריינדוס" תשתמש בראשיה אני רוצה שתגמור את הפיפלאפ הזה מיד מובן כריינדווס."כריינדוס משתמש בראשיה ורואשו הופך לכחול ועומד לפגוע בפיפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר מסתובב מסביב ובאפט וזה מבלב את ובאפט.גלייגר משתמש בצעקה חזזקה מאוד שפוגעת בופואט קשה.לגס'י ירדו עוד חיים ונותרה רק עודדקה לסיום הקרב שלכן גס'י אומרת"טוב ילדה נמאסת עלי את תנצחי על בטוח הבאפאט הזה לא שווהכלום אז תני את מכת הסיום לבפאט ותנצחי את הקרב הזה .קדימה מרי אני נותנת לך לנצח זה לא מהשרצית לעלות לסיבוב הבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה חושב על העניין של הצטרפות את אנקס לצוות שלכם.אתה שואל את טריקו והא עושה לך כן.אתה ניגש לאט לאט אל אנקס.אנקס קצת מפחד אך פתאום הפחד שלו נעלם והוא מלטף לך את הרגל.אתה מבין שהוא רוצה להיות איתך .אזאתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ופותח אותו ומכניס את אנקס.אנקס נלכד בפוכדור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם הולכים אל העיר השלישית ויוצאים מהר מגמה.בדרכם לעיר השלישית אתם רואים בית ולידו יש איש לא מוכר והוא נגש אליכם ואומר לכם"שלום לכם תרצו שאני אלמד מתקפה לפוקימון שלכם אני מלמד פוקימונים מקצועיאזאתם רוצים זה חינם אני עושה את זה בכיף להאנתי אז מה אתם אומרים.טוב קחו כמה דקות ותחשבו עלהעניין הזה טואז תגידו לי טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש במכת צבת חזקה. צבתו הופכת ללבנה ופוגעת בורטלז קצת.ומידלאחר מכן הרקרוס עובר לשבירת לבניםם.ידיו של הרקרוס הופכת ללבנה.אך ורטל מתחמק מהתקפה בכך שהוא מסתתר בשריון שלו.ג'וני אומר לורטלז"תשתמש באקדח מים שיבובי" ורטזל מסתובב עם השריון שלו ותוך כדי משתמש באקדח מים שפוגע בהרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קצת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריקאוזה אומר לך"משמת היא לגלות את הפוקימון של מחוזכפי שאמרו לך כבר.אך גם עליך לעצור את צצצות ניוטק הרשע שגם רוצה לחסוף את הפוקימונים אך אז להשתמש בטבתם האישית בפוקימונים.אז עליך למנוע את זה מובן לך דור.ובנוסף עליך לגלות מי עומד מאוחרי כל הרציחות.אני חושב שיש להם בוס לרוצחים.תצטרך זאת לגלות לבד טוב אנימחזיר אותך למחוז האש".אתה חוזר למחוז האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בניב חשמלי על התותח הידרו של בלסטויז.הניב חשמלי עובר דרך התותח מים ולכן בלסטויז מחושמל קשות.לפתע בלסטויז נופל האדמה.השופט אומר"המנצח הוא לוקאס והמפסיד הוא ג'וש".ג'וש מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לך"הפוקימונים שלך חזקים אימנת אותםם טוב"והוא הולך ממך אל הקהל מהתעשהעכשיו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ "להיתחמק ואזז עוד פעם בועות"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס בדקה ה90.פילאפ לאחר מכן משתמש בקרן בעות.מהפה של פילאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מנסה להתחמק מהקרן הבעועות של פילאפ אך הוא לאמצליח ולכן נפגע קשה מהקרן בועות של פילאפ.רורק אומר"כריינדוס תתאושש ונסה ראשיה שוב"כרינדוס מתאושש ומשתמש בראשיה ראשון הופך לכחול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מכנכס לערת הקרח של העיר סנוי.אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה מוצא 5סוינבים שמחקים להם בנהאה רבה.כאשר הם רואים אותך כולם בורחים חוץ מאחד שיש לו מספיק אומץ להילחם נגדך.אך לפתע הסוינבניגש אליך ומחבקאותך.אתה מבין שהוא מחבבאותך ורוצה להיות איתך בשישיה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
צ'רמנדאר מנסה ללמוד חימום יתר.קודם כול הוא אוגר חום בגופו ואחרכך הוא מצליח לשחרר את החום בצורת הילה.*אתה מיל ורין מרגישים חום כבד ומבין שצ'רמנדאר הצליח ללמוד חימום יתר.אתה שמחוגם צ'רנדארן מיל .בריין אומר לך"צ'רמנדאר למד חימוטם יתר .אץתה רוצה שעוד מפוקימוניך ילמד מקפה אחת אם לא סבבה ביי לכם ובהצלחה במסעך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;705325][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס ליער קובל.והולך אל כיוון הצעקה כעבורדקה אתה רואה אישה פצועה על האדמה קשות והיאאורת לך"עליך לצאת מן היער הזה מהררוצח העשב נמצא בקרבת מקוןם אם הוא יפגש איתך אתה תמות אזזה חבל שמאמן מתחיל ימות.אז ילד תברח מפה"האישה מתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך"טובאז למה שלא כולהפוקימונים שלך נגד הויזאור שלי.אך בכל סיבוב אתה משתמש באחד.ויזאור זה הפוקימון הכי חזקשלי אין לך סיכוי אנימציע לך לחזור לדרגה בינונית כישם היה לך קל לנצח את הירבים ואם אתההולך למכון ה3 אז אנימציע לך עודקצת להתאמן.3אני חושב שלא תנצח את הפוקימון הכי חזק שלו אם הפסדת לי בקרב אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
בריין אומר לך"חימום יתר זאת באמת מתקפה חזקה שכל פוקימון אש צריך ללמוד אין בביעה אני אלמד את הצ'רמנדאר שלך חימום יותר.צ'רמנדאר תתקשיב לי.כדי להשתמש בחימום יתר עליך לאגוראש בגופך ואז להוציא אותו כמו הילה אש שכול מהשסביבך היהחמים אוקי צארמנדאר נסהזאת בוא נראה אם תצליח ללמד חימום יתר בניסיון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש במכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קצת בג'ינקס.הרקרוס עף לשמיים ומשתמש באס אוירי חזק מאוד.אך ג'ינקס מתחמק מהתקפה הזארת.אליס אומרת "שוב אתה משתמש בהרקרוס אוקי ג'ינקס מכת ביבול תבלבלי אותו" גינקס משתמשת בקרן ביבבול שפוגעת בהרקרוס.הרקרוס מבולבל בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ממשיך בדרך ואתה רואהשלט שכתוב עליו"הכניסה למערת הקרח שלסנוי" מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני אומר שאני הולך לראפות את הפוקימון שלי ואז אני אלחם מולך..." וזה מה שאני עושה...
-
[quote=Eustass Kid;705341][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס בדקה ה90.פילאפ לאחר מכן משתמש בקרן בעות.מהפה של פילאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מנסה להתחמק מהקרן הבעועות של פילאפ אך הוא לאמצליח ולכן נפגע קשה מהקרן בועות של פילאפ.רורק אומר"כריינדוס תתאושש ונסה ראשיה שוב"כרינדוס מתאושש ומשתמש בראשיה ראשון הופך לכחול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מכנכס לערת הקרח של העיר סנוי.אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה מוצא 5סוינבים שמחקים להם בנהאה רבה.כאשר הם רואים אותך כולם בורחים חוץ מאחד שיש לו מספיק אומץ להילחם נגדך.אך לפתע הסוינבניגש אליך ומחבקאותך.אתה מבין שהוא מחבבאותך ורוצה להיות איתך בשישיה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר מנסה ללמוד חימום יתר.קודם כול הוא אוגר חום בגופו ואחרכך הוא מצליח לשחרר את החום בצורת הילה.*אתה מיל ורין מרגישים חום כבד ומבין שצ'רמנדאר הצליח ללמוד חימום יתר.אתה שמחוגם צ'רנדארן מיל .בריין אומר לך"צ'רמנדאר למד חימוטם יתר .אץתה רוצה שעוד מפוקימוניך ילמד מקפה אחת אם לא סבבה ביי לכם ובהצלחה במסעך[/COLOR][/B][/quote]אני אומר לפיפלאפ
"להיתחמק שוב מן הראשיה ואז עוד הפעם קרן בועות"
-
[QUOTE=Eustass Kid;705341][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מכנכס לערת הקרח של העיר סנוי.אתה מחפש פוקימונים לתפיסה ואתה מוצא 5סוינבים שמחקים להם בנהאה רבה.כאשר הם רואים אותך כולם בורחים חוץ מאחד שיש לו מספיק אומץ להילחם נגדך.אך לפתע הסוינבניגש אליך ומחבקאותך.אתה מבין שהוא מחבבאותך ורוצה להיות איתך בשישיה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה באמת רוצה להצטרף אלי סווינב? טוב בסופו של דבר אתה הולך להיות סוג קרח וגם אדמה... אוקיי!" אומר לסווינאב ואזרוק עליו פוכדור בעוד אני אומר "פוכדור צא!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;705341][B][COLOR="Blue"]
יגאל
צ'רמנדאר מנסה ללמוד חימום יתר.קודם כול הוא אוגר חום בגופו ואחרכך הוא מצליח לשחרר את החום בצורת הילה.*אתה מיל ורין מרגישים חום כבד ומבין שצ'רמנדאר הצליח ללמוד חימום יתר.אתה שמחוגם צ'רנדארן מיל .בריין אומר לך"צ'רמנדאר למד חימוטם יתר .אץתה רוצה שעוד מפוקימוניך ילמד מקפה אחת אם לא סבבה ביי לכם ובהצלחה במסעך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו לא תודה וביי
וממשיכי בדרכי למכון השלישי
-
מה איתי?
אמרתי שאני יוצא לכיוון היער..
-
[QUOTE=BeHappy;705395]מה איתי?
אמרתי שאני יוצא לכיוון היער..[/QUOTE]
תבדוק עמ' קודם המשך זה ספאם
-
[QUOTE=Eustass Kid;705325][B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]דור
אמאלה! ליאור מה זה? אתה רוצה לעשות לי התקף לב?!
"אוי שיט , אני חייב לברוח" אני חושב לעצמי ובורח מהיער.
-
[QUOTE][B][COLOR=#4169e1]ג'וני
טרטויג קופץ לשמים ובכך הוא מתחמק מהשבאת הידרו של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים שטים בצבעירוק חזקים שגורמים לפאליגאטור שוב ליפול על האדמה ולהיפגע.טרטויג נוחת על האדמה.הרג אומר"אתם מעצבנים אותי אתם עוד פעם פוגעים בפאליגאטור שלי הגיע הזמן שזה יפסק.פאליגאטור נשיכה בכל הכח על טרטויג שלו"פאליגאטור משתמש בנשיכה קטלנית[/COLOR][/B][/QUOTE]",טרטואיג אל תוותר!תחומוק ממנו ותשתמש שוב בהצחלפות גפן בכל הכוח ואחר כך בנגיחה שתפיל אותו!וכשהוא על הריצפה גמור אותו עם עוד הצלפת גפן אחרונה!"אצעק אליו את האסטרטגיה!
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח בקושי להתחמק מן הנשיכה של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור. טרטויג משתמש בנגיחה חזקה שמצליחה להפיל את פאליגאטור חזק על האדמה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור.הרג אומר לפאליגאטור"תתקום מהר ואז תשתמשבזנב אקוה חזק שיגמור את טרטויג לתמיד אוקי פאליגאטור"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה וזנבוהופך לכחול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מחליט לברוח מן היערהזה.ובורח אך בזמן הבריחהשלך מן היער אתה רואה דמות מוזרה שרודפת אחרי על העצים.לפתע סופת עלים כמעט פוגעת בך.והדמות שרדפה אחריך נוחת על האדמה ואתה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG] רוצח העשב המפורסם והוא אומר לך"ילד שמי לוקיס אני רוצח העשב אסור לך לצאת מן נהיער הזהב בחיים אסור שתתדע משהו על הרוצחים אסור"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם ממשיכים את הדרך לעיר הבא כשאתה אתם רואים את העירג'קס .אתם מתחילים לרוץ אל העירג'קס אך אתם רואים שהעיר ג'קס חסומה בחומות וכדי להיכנס לעיר צריכים למוצא פםתרוטן אחר לפתע שומעים קול"הי אני שום אם אתם רוצים להיכנס לעיר ג'קס על אחדמכם להביס אוותי חבקרב 1 על1 ואם תנצחו תוכלו להיכנס לעיר ואם תפסידו לא תוכלו להיכנס לעיר אזמ נלחם נגדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
אתה זוורק פוכדור על סוינב ואור אדום עוטף את סוינב וסוינב נעלם.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.ברכותי לכדת סוינב פראי.אתהממשיך בדרכך במערת הקרח של סנוי ווראה את היציה.אתה רץ אל היציה ומגיע לעיר סוני.אתהמרגיש את הקור של העיר ולא יודע לאן ללכת(תיעזר במפה בעמ' 1)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
תומר
פילאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס בדקה ה90.פילאפ לאחר מכן משתמש בקרן בעות.מהפה של פילאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מנסה להתחמק מהקרן הבעועות של פילאפ אך הוא לאמצליח ולכן נפגע קשה מהקרן בועות של פילאפ.רורק אומר"כריינדוס תתאושש ונסה ראשית זן "כרינדוס מתאושש ומשתמש בראשית זן ראשו הופך לכחול מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך"בסדר" אתההולך למרכז הפוקימונים ומגיע לשם תוך 10דקות .אתהנככס למרכז ואומר לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וחוזרת כעבור דקה ונותנת לך את הפוקימונים שלך.את היוצא מן המרכז הפוקימונים ורץ הכי מהר שאתה יכול לזירות האימטון אתה מגיע לשם תוך 10 דקות מתנשאף בחוזקה ורואה שם אתת בן מוכן לקרב שלכם הוא מוציא את וינזאור שלו לקרב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;706219][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח בקושי להתחמק מן הנשיכה של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור. טרטויג משתמש בנגיחה חזקה שמצליחה להפיל את פאליגאטור חזק על האדמה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור.הרג אומר לפאליגאטור"תתקום מהר ואז תשתמשבזנב אקוה חזק שיגמור את טרטויג לתמיד אוקי פאליגאטור"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה וזנבוהופך לכחול[/COLOR][/B]
אתה מחליט לברוח מן היערהזה.ובורח אך בזמן הבריחהשלך מן היער אתה רואה דמות מוזרה שרודפת אחרי על העצים.לפתע סופת עלים כמעט פוגעת בך.והדמות שרדפה אחריך נוחת על האדמה ואתה רואה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG] רוצח העשב המפורסם והוא אומר לך"ילד שמי לוקיס אני רוצח העשב אסור לך לצאת מן נהיער הזהב בחיים אסור שתתדע משהו על הרוצחים אסור"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם ממשיכים את הדרך לעיר הבא כשאתה אתם רואים את העירג'קס .אתם מתחילים לרוץ אל העירג'קס אך אתם רואים שהעיר ג'קס חסומה בחומות וכדי להיכנס לעיר צריכים למוצא פםתרוטן אחר לפתע שומעים קול"הי אני שום אם אתם רוצים להיכנס לעיר ג'קס על אחדמכם להביס אוותי חבקרב 1 על1 ואם תנצחו תוכלו להיכנס לעיר ואם תפסידו לא תוכלו להיכנס לעיר אזמ נלחם נגדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
אתה זוורק פוכדור על סוינב ואור אדום עוטף את סוינב וסוינב נעלם.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.ברכותי לכדת סוינב פראי.אתהממשיך בדרכך במערת הקרח של סנוי ווראה את היציה.אתה רץ אל היציה ומגיע לעיר סוני.אתהמרגיש את הקור של העיר ולא יודע לאן ללכת(תיעזר במפה בעמ' 1)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
תומר
פילאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס בדקה ה90.פילאפ לאחר מכן משתמש בקרן בעות.מהפה של פילאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מנסה להתחמק מהקרן הבעועות של פילאפ אך הוא לאמצליח ולכן נפגע קשה מהקרן בועות של פילאפ.רורק אומר"כריינדוס תתאושש ונסה ראשית זן "כרינדוס מתאושש ומשתמש בראשית זן ראשו הופך לכחול מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך"בסדר" אתההולך למרכז הפוקימונים ומגיע לשם תוך 10דקות .אתהנככס למרכז ואומר לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וחוזרת כעבור דקה ונותנת לך את הפוקימונים שלך.את היוצא מן המרכז הפוקימונים ורץ הכי מהר שאתה יכול לזירות האימטון אתה מגיע לשם תוך 10 דקות מתנשאף בחוזקה ורואה שם אתת בן מוכן לקרב שלכם הוא מוציא את וינזאור שלו לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא גלאיסקור... סופת חול (הוא למד את זה לפני כמה זמן ולא עידכנת...) ואז שהוא לא רואה כלום תעלה לו על הגב ותשתמש בניב אש רצחני!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;706219][B][COLOR="Navy"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל עם היא רוצה להילחם או שאני ילחם נגדו
-
[QUOTE=Eustass Kid;700227][B][COLOR="SlateGray"]תומר
ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה שלגון תנסה להתאושש זה הקרב הראשון שלנו ביחד תשתדל אתה מוכן?????.... תקוף בזעם דרקון ואז ראשייה!!!!!"
-
[quote=Eustass Kid;705325][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס ליער קובל.והולך אל כיוון הצעקה כעבורדקה אתה רואה אישה פצועה על האדמה קשות והיאאורת לך"עליך לצאת מן היער הזה מהררוצח העשב נמצא בקרבת מקוןם אם הוא יפגש איתך אתה תמות אזזה חבל שמאמן מתחיל ימות.אז ילד תברח מפה"האישה מתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בן אומר לך"טובאז למה שלא כולהפוקימונים שלך נגד הויזאור שלי.אך בכל סיבוב אתה משתמש באחד.ויזאור זה הפוקימון הכי חזקשלי אין לך סיכוי אנימציע לך לחזור לדרגה בינונית כישם היה לך קל לנצח את הירבים ואם אתההולך למכון ה3 אז אנימציע לך עודקצת להתאמן.3אני חושב שלא תנצח את הפוקימון הכי חזק שלו אם הפסדת לי בקרב אז מה אתה אומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בריין אומר לך"חימום יתר זאת באמת מתקפה חזקה שכל פוקימון אש צריך ללמוד אין בביעה אני אלמד את הצ'רמנדאר שלך חימום יותר.צ'רמנדאר תתקשיב לי.כדי להשתמש בחימום יתר עליך לאגוראש בגופך ואז להוציא אותו כמו הילה אש שכול מהשסביבך היהחמים אוקי צארמנדאר נסהזאת בוא נראה אם תצליח ללמד חימום יתר בניסיון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס יוצא ומשתמש במכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קצת בג'ינקס.הרקרוס עף לשמיים ומשתמש באס אוירי חזק מאוד.אך ג'ינקס מתחמק מהתקפה הזארת.אליס אומרת "שוב אתה משתמש בהרקרוס אוקי ג'ינקס מכת ביבול תבלבלי אותו" גינקס משתמשת בקרן ביבבול שפוגעת בהרקרוס.הרקרוס מבולבל בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך בדרך ואתה רואהשלט שכתוב עליו"הכניסה למערת הקרח שלסנוי" מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תצא מזה, אתה יכול, אם תצליח תשתמש באס אווירי ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;706219][B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]דור
[B][COLOR="RoyalBlue"]
תומר
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך"בסדר" אתההולך למרכז הפוקימונים ומגיע לשם תוך 10דקות .אתהנככס למרכז ואומר לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וחוזרת כעבור דקה ונותנת לך את הפוקימונים שלך.את היוצא מן המרכז הפוקימונים ורץ הכי מהר שאתה יכול לזירות האימטון אתה מגיע לשם תוך 10 דקות מתנשאף בחוזקה ורואה שם אתת בן מוכן לקרב שלכם הוא מוציא את וינזאור שלו לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"עשב , אה? אז בוא עשב נגד עשב" אני אומר. "טריקו צא! ותשתמש בקליע זרעים עליו." אני אומר לטריקו.
-
[quote=Eustass Kid;706219]
[COLOR="DarkRed"][B]דור
אתה זוורק פוכדור על סוינב ואור אדום עוטף את סוינב וסוינב נעלם.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.ברכותי לכדת סוינב פראי.אתהממשיך בדרכך במערת הקרח של סנוי ווראה את היציה.אתה רץ אל היציה ומגיע לעיר סוני.אתהמרגיש את הקור של העיר ולא יודע לאן ללכת(תיעזר במפה בעמ' 1)[/B] [/COLOR] [/quote]
"אוקיי... בטוח יש פה מרכז פוקימונים בסביבה" אומר לעצמי ואלך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים ולאחר מכן אלך לחפש פוקימונים לאימון.
-
[QUOTE=Eustass Kid;705160][B][COLOR="Blue"]COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא אגע בוובפאט הזה .ואל תגידי שהוא לא שווה כלום ,כי עם אימון נכון הוא יכול לנצח ראיקוזה !"
אני אומרת לה .
"וגלייגר צעקה אחרונה ,ותעשה את זה מרחוק ,כדי שלא תיפגע בוובפט הזה יותר מדי !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"די כבר יא שחצן צא באגון! אה ויש לי [U][SIZE="5"]ביצה![/SIZE][/U] אז נותרו לי עוד 4 תנסה להביור מהר! או לפחות זעם דרקון!"