-
[quote=neLipion;1169814]חחח ^_^
---
חשבנו להיפגש במסיבת חוף ^_^
איפהשהו... בחוף? ^_^[/quote]
[FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=Black][U][B]אשדוד...דיי קרוב אליי, אני גר באשקלון, הייתי רוצה לבוא אבל יש שיקול מאוד משמעותי:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]1.[/SIZE] [/B]חשבתם על זה שאתם רוצים להיפגש במסיבת חוף בלילה שלחצי ממכם אין 15 בכלל?? אני לא זוכר שבגיל 13 ההורים שלי הרשו לי לצאת למסיבות לא בעיר ולא מחוצה לה.
מקסימום משהו מאורגן בבית של חבר.
[B][SIZE=2]2.[/SIZE] [/B]סיבה דומה לראשונה, אתם רוצה לבוא למסיבת חוף בלילה באשדוד ומה לעשות?! לדבר על פוקימון ועל משחקי תפקידים?!
[SIZE=2][B]3.[/B][/SIZE] המסיבות חוף שם לדעתי מניסיון וזה לא משהו, ים של אנשים והרבה אוהבים ללכת מכות. אני לא פחדן אבל מי שהיה שם יודע שזה שקטטה אחת רצינית ונשרפה המסיבה לשעתיים וחצי.
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..
-
[QUOTE=neLipion;1169814]חחח ^_^
---
חשבנו להיפגש במסיבת חוף ^_^
איפהשהו... בחוף? ^_^[/QUOTE]
בחוף נשמע מגניב, רגע הלילה הלבן בחוף..? S:
נו אני לא מוצא את הטלפון שלי!!!
-
[QUOTE=NivX10;1169821][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=Black][U][B]אשדוד...דיי קרוב אליי, אני גר באשקלון, הייתי רוצה לבוא אבל יש שיקול מאוד משמעותי:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]1.[/SIZE] [/B]חשבתם על זה שאתם רוצים להיפגש במסיבת חוף בלילה שלחצי ממכם אין 15 בכלל?? אני לא זוכר שבגיל 13 ההורים שלי הרשו לי לצאת למסיבות לא בעיר ולא מחוצה לה.
[B][SIZE=2]2.[/SIZE] [/B]סיבה דומה לראשונה, אתם רוצה לבוא למסיבת חוף בלילה באשדוד ומה לעשות?! לדבר על פוקימון ועל משחקי תפקידים?!
[SIZE=2][B]3.[/B][/SIZE] המסיבות חוף שם לדעתי מניסיון וזה לא משהו, ים של אנשים והרבה אוהבים ללכת מכות. אני לא פחדן אבל מי שהיה שם יודע שזה שקטטה אחת רצינית ונשרפה המסיבה לשעתיים וחצי.
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..[/QUOTE]
חחחחח מסכים עם כל מילה
-
[QUOTE=NivX10;1169821][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..[/QUOTE]
נו אני עם בחורה איתי, המפגש לא קשור לפוקימון בכלל!
-
[QUOTE=Druddigon man;1169827]נו אני עם בחורה איתי, המפגש לא קשור לפוקימון בכלל![/QUOTE]
ואם חברה שלך תשאל מאיפה אתם מכירים?
אתה תגיד לה מפורום פוקימון?
-
[quote=NivX10;1169821][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=black][U][B]אשדוד...דיי קרוב אליי, אני גר באשקלון, הייתי רוצה לבוא אבל יש שיקול מאוד משמעותי:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..[/quote]
1. למה, יש פה ילדים גדולים מספיק. אני יכולה להביא את אחותי אבל עדיף שלא כי היא תעצבן אותנו. (אני רק מקווה שאמא שלי לא תכריח אותי להביא אותה.
2. רעיון טוב.
3. בשבילי זה טוב, אני אוהבת ללכת מכות. במיוחד אם מציקים לי P:
4. אז שהבנים יביאו בנות ושהבנות יביאו בנים! ^_^
-
[quote=Druddigon man;1169827]נו אני עם בחורה איתי, המפגש לא קשור לפוקימון בכלל![/quote]
טעות של החיים זה להביא חברה למסיבה.. אתה לא יודע כמה!!!
-
-
-
אם חברה שלך תשאל מאיפה אנחנו מכירים, תגיד לה שנתקענו בך בטעות ברחוב, ובתור פיצוי, הזמנו אותך למסיבה :)
-
כן אני יגיד לה שאני דרוגידון עידו Xd
סתם חח, אני יגיד לה "סתם מאיזהשהו פורום"...
ניב, למה פעם הבאת חברה למסיבה..?
-
1. אני בן 15 וגר באשדוד.
2. אני ממש לא מתכוון לדבר על פוקיימון אלא על החיים בכללי..
3. זה לא יקרה
4. אני ונל בערך באותו גיל.. בקשר לעומר, אין לנו מושג ואני עדיין חושד שהוא פדופיל גרוש בן 54..
-
-
[quote=neLipion;1169829]1. למה, יש פה ילדים גדולים מספיק. אני יכולה להביא את אחותי אבל עדיף שלא כי היא תעצבן אותנו. (אני רק מקווה שאמא שלי לא תכריח אותי להביא אותה.
2. רעיון טוב.
3. בשבילי זה טוב, אני אוהבת ללכת מכות. במיוחד אם מציקים לי P:
4. אז שהבנים יביאו בנות ושהבנות יביאו בנים! ^_^[/quote]
את נשמעת מוזרה בטירוף.. מהמשוגעות, ומה כל אחד יביא בן זוג?! מזה נשף???
גם לי יש חברה והכל אבל עם אני הולך למסיבות אני לא מביא אותה.. זה סתם טעות גדולה!
ומה אחותך? יעני שתשמור עלינו? אני בן 17 אוטוטו עם אני בא אני ישמור עליכם XD
[quote=Druddigon man;1169836]כן אני יגיד לה שאני דרוגידון עידו Xd
סתם חח, אני יגיד לה "סתם מאיזהשהו פורום"...
ניב, למה פעם הבאת חברה למסיבה..?[/quote]
כן טעות חיי!
-
-
חח.. איזה טמבל עידן Xd
אני מתחת ל18 ומעל 12..
מספיק בשבילך? אה ואני לא בן 13 או 17...
נל, לא כל כך אמין, כבר נמצא משהו..
[size="6"]איפה הטלפון שלי נו?![/size]
-
-
[quote=Druddigon man;1169843]חח.. איזה טמבל עידן Xd
אני מתחת ל18 ומעל 12..
[SIZE=6]איפה הטלפון שלי נו?![/SIZE][/quote]
תגיד שאתה בן 14-15.. מזה החידון הזה.
-
[QUOTE=NivX10;1169840]את נשמעת מוזרה בטירוף.. מהמשוגעות, ומה כל אחד יביא בן זוג?! מזה נשף???
גם לי יש חברה והכל אבל עם אני הולך למסיבות אני לא מביא אותה.. זה סתם טעות גדולה!
ומה אחותך? יעני שתשמור עלינו? אני בן 17 אוטוטו עם אני בא אני ישמור עליכם XD
כן טעות חיי![/QUOTE]
לא, כי אמא שלי לא תרצה שהיא תשאר בבית לבד ותעשה ניסויים על החתולים שלנו... P:
יאלללללה, תבוא ותשמור עלינו :)
בעצם, יש לי רעיון טוב יותר, נביא את אלכס מהצבא עם הרובה שלו ^____^
ועידו, קבל:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ojPjUA9hyXY&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
אתה חייב לראות את זה עד הסוף חחחחח ^______^
-
[QUOTE=Druddigon man;1169843]חח.. איזה טמבל עידן Xd
אני מתחת ל18 ומעל 12..
[size="6"]איפה הטלפון שלי נו?![/size][/QUOTE]
חח מה יקרה לך אם תגיד את הגיל? ההפך, אנשים יותר יעריכו אותך..
-
עומר תתחיל להספים אם אתה רוצה תגובות! :)
-
לא יודע.. אני חושב. שאני ישאר באשקלון מקסימום יצא עם חברים, אלא עם כן נל נראת טוב.. אז ניתן לה לשתות טיפה ונראה מה יהיה Xdd
סתם סתם מאמי XDD
-
-
אני עכשיו אשאל את ידידה שלי איפה אנחנו נפגשים...
-
[QUOTE=NivX10;1169854]לא יודע.. אני חושב. שאני ישאר באשקלון מקסימום יצא עם חברים, אלא עם כן נל נראת טוב.. אז ניתן לה לשתות טיפה ונראה מה יהיה Xdd
סתם סתם מאמי XDD[/QUOTE]
אתה מנסה להתחיל איתי? XD
-
[QUOTE=ZiGzAg;1169852]עומר תתחיל להספים אם אתה רוצה תגובות! :)[/QUOTE]
... נו"ד אחלה...
זה מספיק טוב? XD
[SIZE="7"]הטלפון שלי!!!! איפה הוא?![/SIZE]
-
[QUOTE=Druddigon man;1169859]... נו"ד אחלה...
זה מספיק טוב? XD
[SIZE="7"]הטלפון שלי!!!! איפה הוא?![/SIZE][/QUOTE]
בהונולולו.
-
[quote=neLipion;1169857]אתה מנסה להתחיל איתי? XD[/quote]
לא לא.. אני בקטע של פנים מול פנים.. רק ככה אני יכול לראות מי את ולזהות אופי!
חוץ מזה יש לי חברה XD היא תגלח לי את האוזניים.
-
-
[QUOTE=NivX10;1169862]לא לא.. אני בקטע של פנים מול פנים.. רק ככה אני יכול לראות מי את ולזהות אופי!
חוץ מזה יש לי חברה XD היא תגלח לי את האוזניים.[/QUOTE]
איזו הקלה... :)
---
חחח אלון וליאור בעולם אחר :)
-
[QUOTE=neLipion;1169857]אתה מנסה להתחיל איתי? XD[/QUOTE]
עם אני לא עם חברה שלי אז בעיה, כי מאה אחוז יתחיל עם אחת מחברות שלך XD
-
-
[QUOTE=neLipion;1169861]בהונולולו.[/QUOTE]
את יודעת שיש מקום כזה נכון?
ועומר, תתקשר אליו... איזה פלאפון יש לך?
-
היי
ניב אין כמו אשקלון :wink:
-
[quote=neLipion;1169865]איזו הקלה... :)[/quote]
אני לא כזה מכוער.. ועם להיות כנה אני לא מחוער בכלל!
ועם להיות ממש כנה אני חתיך בטירוף!!!
[quote=white_angel;1169869]היי
ניב אין כמו אשקלון :wink:[/quote]
אחחחחח בדםםםםםם!!!!!
על זה אני מדבר.
-
ניב שוב התבלבלת בשגיאות הכתיב חחח
-
[QUOTE=neLipion;1169865]איזו הקלה... :)
---
חחח אלון וליאור בעולם אחר :)[/QUOTE]
למה בעולם אחר?
-
[QUOTE=neLipion;1169861]בהונולולו.[/QUOTE]
וואי תודה, אני עכשיו אתקשר אליה :)
סתם חח... אבל אני באמת לא מוצא אותו ):
עידן, אליה*
וחוץ מזה יש לי סמסונג טאץ'.... :(
סמארטפון..
-
מה קשור אלון וליאור בעולם אחר? חחח
-
[QUOTE=NivX10;1169871]אני לא כזה מכוער.. ועם להיות כנה אני לא מחוער בכלל!
ועם להיות ממש כנה אני חתיך בטירוף!!!
אחחחחח בדםםםםםם!!!!!
על זה אני מדבר.[/QUOTE]
חח ואני לא חתיך בטירוף! ואם לומר את האמת אני מכוער ואם לומר את האמת האמיתית, אני ממש מכוער!:(
חח..