-
עומר - הרקרוס וטאורוס לא בטוחים בעצמם אם הם אכילים או לא.
ניתאי - אתה מנסה להעיף את רטטהף אבל הוא לא זז מהמקום שלו.
אתה מנסה להרים את צ'ימצ'אר המפוחדת, וכשאתה מתחיל ללכת אתה מרגיש נשיכה ברגל שלך, ורואה שרטטה נושך לך אותה.
תמיר - "הפרי שנתת לו מכיל רעל, רק פוקימוני רעל יכולים לאכול אותם מבלי לקבל נזק שכזה" האחות ג'וי מסבירה לך.
היא לוקחת אותך אל חדר הניתוחים, ואתה רשם לב שברגע שאתה נכנס פוצ'יאנה מתחיל לקשקש בזנב.
הוא קופץ מהמיטה שעליו הוא נח לכיוונך ורץ מסביבך במעגלים.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 07:39 PM
[b] עומר - הרקרוס וטאורוס לא בטוחים בעצמם אם הם אכילים או לא. [/b][/quote]
אני טועם בעצמי אחד O:
-
[b] ניתאי - אתה מנסה להעיף את רטטהף אבל הוא לא זז מהמקום שלו.
אתה מנסה להרים את צ'ימצ'אר המפוחדת, וכשאתה מתחיל ללכת אתה מרגיש נשיכה ברגל שלך, ורואה שרטטה נושך לך אותה. [/b][/quote]
אני מנסה לבעוט את רטטה מרגלי ולרוץ לביתי הכי מהר שאני יכול
-
עומר - אתה מרים את הפרי המוזר ועומד לנגוס בו, כשלפתע אתה מבחין שזה פיינקו([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa204.png[/img]).
הוא מתחיל לזהור, כנראה עומד להשתמש בהשמדה עצמית.
ניתאי - אתה לא מצליח להוריד את רטטה מהרגל שלך, הוא נושך ממש חזק, זה כבר מתחיל להכאיב.
אתה מנסה לרוץ אל הבית שלך, אבל רטטה עדיין נשאר על הרגל, לוחץ יותר ויותר.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 07:53 PM
[b] עומר - אתה מרים את הפרי המוזר ועומד לנגוס בו, כשלפתע אתה מבחין שזה פיינקו([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa204.png[/img]).
הוא מתחיל לזהור, כנראה עומד להשתמש בהשמדה עצמית.
[/b][/quote]
נור באמת >>
רוב הפירות עלו בלהבות שם, ושאר הפיינקואים כבר להכו.
נשארו לך בקושי פירות, ואם לא תכבה את האש איכשהו כל היער יעלה בלהבות.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 08:11 PM
[b] עומר - את זורק אותו, והוא נופל הישר ליד העץ עם הפירות.
רוב הפירות עלו בלהבות שם, ושאר הפיינקואים כבר להכו.
נשארו לך בקושי פירות, ואם לא תכבה את האש איכשהו כל היער יעלה בלהבות. [/b][/quote]
"מריל צאי עם קרן בועות!"
-
[b] תמיר - "הפרי שנתת לו מכיל רעל, רק פוקימוני רעל יכולים לאכול אותם מבלי לקבל נזק שכזה" האחות ג'וי מסבירה לך.
היא לוקחת אותך אל חדר הניתוחים, ואתה רשם לב שברגע שאתה נכנס פוצ'יאנה מתחיל לקשקש בזנב.
הוא קופץ מהמיטה שעליו הוא נח לכיוונך ורץ מסביבך במעגלים. [/b][/quote]
"היי פ'וציאנה, איך אתה מרגיש?" אני שואל אותו בחיוך, ומתכופף ללטף אותו
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 07:10 PM
[b]
ג'ף - פיפלאפ מנסה להפסיק לבכות, אבל לא מצליח להירגע.
הוא מרגיש די מאוכזב מעצמו.
[/b][/quote]
"פיפלאפ,אל תבכה!אנחנו נעבוד על זה!,אתה לא צריך להיות מאוכזב מעצמך,אנחנו נמשיך להתאמן!רק אל תבכה!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 07:53 PM
[b] ניתאי - אתה לא מצליח להוריד את רטטה מהרגל שלך, הוא נושך ממש חזק, זה כבר מתחיל להכאיב.
אתה מנסה לרוץ אל הבית שלך, אבל רטטה עדיין נשאר על הרגל, לוחץ יותר ויותר. [/b][/quote]
אני תופס אץ זנבו ומושך בו בחוזקה כדי להכריח את רטטה לעזוב את רגלי ובין אם הוא עוזב ובין אם לא אני רץ לביתי,אם הוא עדיין על רגלי אני טורק עליו את הדלת כשאני נכנס
-
עומר - מריל משתמשת בקרן בועות, אבל זה מכבה רק חלק קטן מהשריפה.
תמיר - פוצ'יאנה מחייך לעברך ונובח קצת, וכשאתה מתחיל ללטף אותו הוא מלקק לך את היד, כנראה שהוא ממש מחבב אותך.
"הוא מרגיש יותר טוב עכשיו, אבל הוא יחזור למלוא כוחו תוך יום אחד" האחות ג'וי אומרת, ופוצ'יאנה ממשיך ללקק אותך.
ג'ף - פיפלאפ מתחיל להירגע ומפסיק לבכות.
מה תעשה?
ניתאי - רטטה נחלש כשאתה מושך את זנבו, וכשאתה טורק את הדלת על רטטה הוא נופל על הרצפה ולא זז בכלל.
כתמי דם מכסים את הכניסה לבית, כנראה שרטטה מת מהמכה הזאת.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 11:20 PM
[b] עומר - מריל משתמשת בקרן בועות, אבל זה מכבה רק חלק קטן מהשריפה. [/b][/quote]
"מריל תשתמשי בנזב אקווה וקרן בועות בכל הכוח!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 23 2009, 09:20 PM
[b] אורי - "כן, אני בסדר. ברצינות הוא הותקף על ידי בידרילים או שאתה משקר?" היא אומרת בפקפוק.
שינקס נוהם עליה, ואז היא מתחילה להאמין שזה באמת קרה אחרי שהיא רואה את הפציעות עליו.
"אני ממש מצטערת" היא אומרת לך ולוקחת את באטרפרי.
היא נותנת אותו לאחות ג'וי בשביל שתטפל בו.
[/b][/quote]
"זה בסדר, שמחתי לעזור לו." אני אומר ואז שואל אותה, "אז אני מבין שקוראים לו האפי. יש לך עוד פוקימונים?"
-
[b]
ג'ף - פיפלאפ מתחיל להירגע ומפסיק לבכות.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"יופי פיפלאפ!עכשיו אנחנו נמשיך להתאמן,ותזכור שגם עם פגעו בך,תהיה חזק ותתקוף הכי חזק שלך!ואל תבכה!,אז קדימה תקוף את הרטטה הזה בניקור פעמיים!אחרי שתתקוף תהיה מוכן להתחמק מהמתקפה שלו!תהיה מרוכז!צא!!"
-
[b] תמיר - פוצ'יאנה מחייך לעברך ונובח קצת, וכשאתה מתחיל ללטף אותו הוא מלקק לך את היד, כנראה שהוא ממש מחבב אותך.
"הוא מרגיש יותר טוב עכשיו, אבל הוא יחזור למלוא כוחו תוך יום אחד" האחות ג'וי אומרת, ופוצ'יאנה ממשיך ללקק אותך. [/b][/quote]
"בסדר האחות גו'י" אני אומר לה ומתכופף שוב לעבר פ'וציאנה "פ'וציאנה, אולי תרצה להצטרף אליי?" אני שואל אותו, ושולף פוכדור ריק החוצה.