-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 12:09 PM
[b] ניתאי
אני אוהב להרוס לאנשים את התכניות.
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. וויזמיר תוקף את קלפייבל עם האזניים, או מה שלא הגדרת בתגובה שלך כמתקפת ברירת מחדל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הופך לאגרוף אש שפוגע בוויזמיר. וויזמיר וקלפייבל נראים די עייפים. [/b][/quote]
"וויזמיר,את יכולה לעשות את זה[שתעשה את זה ם:],תשתמשי בגילגול אל מאחורי קלפייבל ואז בהצלפה כפולה!"
-
דודי
"אוקיי" הוא אומר, ואתה נותן לו את הפוקידע. הוא מחבר את הפוקידע בUSB למחשב. הוא מקליד כל מיני דברים.
"אוקיי, המידע על התג שלנו שמור אצלך בפוקידע. שמנו שם את הציון בתוך סיסמא, והיחידים שיודעים אותה היא אנחנו והאנשים מהוועדה האולימפית, ולכן רק הם יוכלו לגשת לציונים ולשנות אותם. אם תיהיה בעיה עם הציון, תפנה את הוועדה אלינו, ואנחנו נטפל בזה. בהצלחה" הוא אומר לבסוף ומחזיר לך את הפוקדע. אתה רואה את פול מורפי הולך אל מחוץ למכון.
ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. וויזמיר מתגלגל לפני שקלפייבל מספיקה ליפול עליו ולכן קלפייבל נופלת סתם, ואז וויזמיר מצליף בה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 01:09 PM
[b]
תמיר
"זה לא מזל!! זה טוב הלב של הזה עם הכתובת 'אביזי' מעל הראש!" הוא מחזיר לך בקול לא שפוי (ואל תשאל אותי איך קול כזה נשמע, כי אני שפוי לחלוטין [לא אתה לא] [מה אתה יודע בכלל?!] [שתוק!!] ). *הדברים בסוגריים המרובעים נאמרו לעצמי בלבד.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. שניהם פוגעים זה בזה. [/b][/quote]
'אוקיי...' אני חושב לעצמי
"עכשיו מהר זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 02:37 PM
[b] דודי
"אוקיי" הוא אומר, ואתה נותן לו את הפוקידע. הוא מחבר את הפוקידע בUSB למחשב. הוא מקליד כל מיני דברים.
"אוקיי, המידע על התג שלנו שמור אצלך בפוקידע. שמנו שם את הציון בתוך סיסמא, והיחידים שיודעים אותה היא אנחנו והאנשים מהוועדה האולימפית, ולכן רק הם יוכלו לגשת לציונים ולשנות אותם. אם תיהיה בעיה עם הציון, תפנה את הוועדה אלינו, ואנחנו נטפל בזה. בהצלחה" הוא אומר לבסוף ומחזיר לך את הפוקדע. אתה רואה את פול מורפי הולך אל מחוץ למכון.
[/b][/quote]
"היי פול מה קרה????"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 02:37 PM
[b] ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. וויזמיר מתגלגל לפני שקלפייבל מספיקה ליפול עליו ולכן קלפייבל נופלת סתם, ואז וויזמיר מצליף בה. [/b][/quote]
תשתמשי בגילגול שוב כדי להתחמק,ואז הצלפה כפולה!"
-------------------
כמעט 30 עמודים אני בקרב הזה
-
תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. זעם הדרקון פוגע בקלפייבל ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בגיבל.
דודי
"אני הולך לרפאות פוקימונים, ואני גם צריך לסגור את המכון, כבר מאוחר" הוא אומר. אתה מסתכל מהחלון ורואה שכבר באמת חשוך בחוץ. השופטים לוקחים את כל הציוד ושמים אותו בחדר במכון, ולאחר מכן כולכם יוצאים, ופול מורפי נועל את הדלת של המכון. הוא הולך למרכז הפוקימונים.
ניתאי
להתחמק ממה? לא הכרזתי על התקפה
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. וויזמיר מתגלגל איכשהו, והמטרונום של קלפייבל הופכת לקרן קשת, אבל וויזמיר מתחמק ולבסוף פוגע בחזקה עם הגלגול, אבל קלפייבל מתחמקת מההצלפה הכפולה. קלפייבל כבר ממש עייפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 09:04 PM
[b] דודי
"אני הולך לרפאות פוקימונים, ואני גם צריך לסגור את המכון, כבר מאוחר" הוא אומר. אתה מסתכל מהחלון ורואה שכבר באמת חשוך בחוץ. השופטים לוקחים את כל הציוד ושמים אותו בחדר במכון, ולאחר מכן כולכם יוצאים, ופול מורפי נועל את הדלת של המכון. הוא הולך למרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
אני יכול להביר אאת פוצ'יאנה לשמירה?
----------------------------------
אני הולך גם למכון לרפות את הפוקימונים שלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 09:27 AM
[b] מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. המתקפות של צ'ארמנדר פוגעות, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, השתמש באגרוף ואז דחיפה כדי להפיל אותו ואחר כך מכת זנב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 09:04 PM
[b] ניתאי
להתחמק ממה? לא הכרזתי על התקפה
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. וויזמיר מתגלגל איכשהו, והמטרונום של קלפייבל הופכת לקרן קשת, אבל וויזמיר מתחמק ולבסוף פוגע בחזקה עם הגלגול, אבל קלפייבל מתחמקת מההצלפה הכפולה. קלפייבל כבר ממש עייפה. [/b][/quote]
קדימה קלפייבל,הצלפה כפולה בכל הכוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 27 2009, 10:04 PM
[b] תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. זעם הדרקון פוגע בקלפייבל ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בגיבל. [/b][/quote]
"גיבל,תשתמש בנגיחה!"
-
דודי
אתה יכול לנסות, יש בכל מרכז פוקימונים כמו בסדרה טלפון כזה. וכנראה התכוונת בתגובה למרכז הפוקימונים ולא למכון.
--
אתה מרפא את הפוקימונים, ואחרי זה האחות ג'וי פונה אליך.
"ראיתי שיש לך טורטוויג, אני יכולה לרגע את הפוקידע שלך?" היא שואלת.
מקס
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל סופגת את המכות ולא נופלת, ולאחר מכן משתמשת במטרונום שהופך לכדור אנרגיה שפוגע בצ'ארמנדר.
ניתאי
אני יודע שהתבלבלת, ובכל זאת...
--
"אל תגיד פוקודת לקלפייבל!" אומר פול מורפי "וויזמיר השתמש בגלגול!". וויזמיר וקלפייבל מבולבלים, אבל הם בכל זאת תוקפים, קלפייבל מחטיאה וויזמיר פוגע, וקלפייבל נופלת על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים הוא נכנס לזירה ומסתכל על קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם, המאמן ניצח בקרב".
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר אותה, הוא מתקרב למרכז הזירה עם יד מושטת.
תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתנגשת עם גיבל, ונראה שהנזק על שניהם שווה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:05 AM
[b] מקס
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל סופגת את המכות ולא נופלת, ולאחר מכן משתמשת במטרונום שהופך לכדור אנרגיה שפוגע בצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תנסה כדורי אש!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 09:05 AM
[b] תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתנגשת עם גיבל, ונראה שהנזק על שניהם שווה. [/b][/quote]
"גיבל,טופר דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:05 AM
[b] ניתאי
אני יודע שהתבלבלת, ובכל זאת...
--
"אל תגיד פוקודת לקלפייבל!" אומר פול מורפי "וויזמיר השתמש בגלגול!". וויזמיר וקלפייבל מבולבלים, אבל הם בכל זאת תוקפים, קלפייבל מחטיאה וויזמיר פוגע, וקלפייבל נופלת על האדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים הוא נכנס לזירה ומסתכל על קלפייבל. "קלפייבל לא יכולה להלחם, המאמן ניצח בקרב".
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר אותה, הוא מתקרב למרכז הזירה עם יד מושטת. [/b][/quote]
לול XD
--------------
אני לוחץ את ידו של פול ומחכה לתגובות השופטים
-
מקס
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לבועות, אבל כדורי האש חזקים יותר, והם פוגעים בקלפייבל.
תמיר
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. גיבל שורט את קלפייבל מספר פעמים, ולאחר מכן קלפייבל תוקף עם אגרוף ממוקד ופוגעת.
ניתאי
לאחר שאתם לוחצים את היד, אתה מרגיש משהו מתכתי ביד, ואתה מגלה שזה תג הסבירות של העיר מרוול.
"כעת, לך לשופטים לקבל את הציון ונסגור את המימד הזה" אומר פול מורפי. אתה ניגש לשופטים.
"הציון המקסמלי שיכולת לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, שאחראים על 3 קטגוריות שונות, ולכן כל אחד מאיתנו יתן לך לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על כח. הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים, ולכן אתה מקבל ממנ י25 נקודות" אומר השופט הראשון
"אני הייתי אחראי על טכניקה ושימוש במתקפות. היו לך שם כמה שילובים נחמדים שלפעמים עבדו, ולכן תקבל 30 נקודות" אומר השופט השני
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה ותכנית קרב" אומר השופט השלישי "המהלכים שלך לא היו חכמים במיוחד, ולכן אתה מקבל ממני 25 נקודות"
"סך הכל הציון שלך הוא 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון.