-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 10:10 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה נכנס לביניין ומגלה שזהו קניון של העיר,אתה עולה במעלית לקומה האחרונה ורואה את סנטורן מדבר עם מישהוא לא מוכר ~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/270.png[/img]~מה תעשה??
~~~~~~~~
אז אתה ממשיך לשחק טוב תהנה=]
[/b][/quote]
תודה
-============-
אני הולך אל סאנטורן,"מה קרה?מיזה האיש הזה?"אני שואל אותו
-
[b]אביעד[/b]
כן היתבלבלתי=]
ואתה צריך לעשות גרשיים =" לפני שאתה אומר לסינדוקוויל שלך ליתקוף טוב?
~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על סינדוקוויל אבנים ומקלות אך הוא לא מתעורר שהופיפ אוגר בינתיים אנרגייה סולראית למתקפת קרן סולראית מה תעשה??
[b]רון[/b]
אתה ממשיך ללכת ואחרי 5 דקות אתה מגיע לעיר מה תעשה בעיר יש:
חנות
מרכז פוקימונים
מרכז האימונים
מכון אש
בתי מגורים
??
[b]נדב[/b]
כתבתי שהוא ברח איך הוא ישמע :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מרים את טוטודייל ורץ למרכז הפוקימונים שם אתה מביא לאחות ג'וי את טוטודייל,אתה מחכה בערך חצי שעה והיא חוזרת עם טוטודייל והרקרוס בידייה:ph34r: מה תעשה??
[b]מאט[/b]
סנטורן עונה לך:"מה אכפת לך חייל כנס למסוק ותשב בשקט" הוא אומר וממשיך לדבר עם האיש שנראה לך מוכר מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 11:26 PM
[b] [b]אביעד[/b]
כן היתבלבלתי=]
ואתה צריך לעשות גרשיים =" לפני שאתה אומר לסינדוקוויל שלך ליתקוף טוב?
~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על סינדוקוויל אבנים ומקלות אך הוא לא מתעורר שהופיפ אוגר בינתיים אנרגייה סולראית למתקפת קרן סולראית מה תעשה?? [/b][/quote]
קצת ביזארי, אבל תזרום איתי.
אני מחזיר את סינדקוויל לפוכדור, נותן להופיפ (הוא קטן יחסית והוא טוען קרן סולארית) ביטה הכי חזקה שיכול ובורח משם
-
[b]
[b]רון[/b]
אתה ממשיך ללכת ואחרי 5 דקות אתה מגיע לעיר מה תעשה בעיר יש:
חנות
מרכז פוקימונים
מרכז האימונים
מכון אש
בתי מגורים
??
[/b][/quote]
אלך למרכז הפוקימונים
- - - - - - - - - - - -
אני מתאם אני אמור להיות בקרב מכון?
-
[b]
[b]מאט[/b]
סנטורן עונה לך:"מה אכפת לך חייל כנס למסוק ותשב בשקט" הוא אומר וממשיך לדבר עם האיש שנראה לך מוכר מה תעשה?? [/b][/quote]
אני נכנס למסוק ומנסה להזכר מי האיש הזה
-
[b]
[b]נדב[/b]
כתבתי שהוא ברח איך הוא ישמע :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מרים את טוטודייל ורץ למרכז הפוקימונים שם אתה מביא לאחות ג'וי את טוטודייל,אתה מחכה בערך חצי שעה והיא חוזרת עם טוטודייל והרקרוס בידייה:ph34r: מה תעשה??
[/b][/quote]
אז מה, כיף לקלל.
פאק, רק עכשיו גיליתי שאני רב גם אנשים במשחקי תפקידים ולא רק בפורום.
אני בעייתי ><
--
"אה, שכחתי. תרפאי גם את צ'ארמנדר" אני אומר ומושיט את הפוקדור, מכניס את הפוקדור של טוטודייל לכיס ומרים את הרקרוס.
"שלום חמודצ'יק, מה קורה?" אני שואל ומחייך.
-
הודעה:האיוונט לא ממשיך בינתיים אני מחכה שדודי יחזור ואני גם מנסה לקשר את כולם אליו =]
הודעה שנייה דרוש עוד שה"מ שינהל את תחרויות הסרט לי לא הולך משהו מי שמעוניין שיגיד=]
[b]אביעד[/b]
גם אתה סדיסט שמרביץ לפוקימונים והגודל לא משנה באיזה משחק תפקידים פע היה קטרפי שהפיל עצים עם יריות משי :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סינדוקוויל ומביא להופיפ בעיטה כאילו הוא כדור המסכן עף למעלה בשמיים וסוף נשארת רק נקודה מנצנצת בשמיים ממנו מה תעשה עכשיו??
[b]רון[/b]
אם אתה רוצה לא מומלץ ליהיות גם במכונים וגם בתחרויות
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים האחות ג'וי שואלת אותך:"איך אפשר לעזור לך חמודי :XD: ??"מה תענה??
[b]מאט[/b]
אתה מנסה להיזכר מאיפה אתה מכיר תאיש הזה בזמן שאתה יושב במסוק,לבסוף עולה בך הזיכרון:"בגיל 13 כשעוד אתה והוריך גרתם בשינו ראית הטלביזיה מבזק חדשות ובו האיש הזה הופיע שמו הוא ג'ובני והוא מנהיג צוות רוקט לשעבר" מה תעשה??
[b]נדב[/b]
הרקרוס מסתכל עלייך ומחבק אותך אתה מחזיר אותו לפוכדור ומחכה שהאחות ג'וי תסיים לרפא את צ'רמנדר שלך, אחרי 5 דקות היא מחזירה לך את צ'רמנדר מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 12:00 AM
[b]
[b]אביעד[/b]
גם אתה סדיסט שמרביץ לפוקימונים והגודל לא משנה באיזה משחק תפקידים פע היה קטרפי שהפיל עצים עם יריות משי :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סינדוקוויל ומביא להופיפ בעיטה כאילו הוא כדור המסכן עף למעלה בשמיים וסוף נשארת רק נקודה מנצנצת בשמיים ממנו מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
:XD: רק לפוקימונים מעפנים כמו הופיפים. בכל מקרה, אם אפשר למצוא דרך להעיר את הסינדקוויל, אני מעיר אותו. אם לא, אלך למרכז הפוקימונים בפלאמנור
-
[b]
[b]נדב[/b]
הרקרוס מסתכל עלייך ומחבק אותך אתה מחזיר אותו לפוכדור ומחכה שהאחות ג'וי תסיים לרפא את צ'רמנדר שלך, אחרי 5 דקות היא מחזירה לך את צ'רמנדר מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
יש לי יריב סדיסט חדש במשחק, אבל אני אוכיח שאני יותר! =@
--
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לחפש פוקימונים פראיים ללכוד.
-
[b]
[b]מאט[/b]
אתה מנסה להיזכר מאיפה אתה מכיר תאיש הזה בזמן שאתה יושב במסוק,לבסוף עולה בך הזיכרון:"בגיל 13 כשעוד אתה והוריך גרתם בשינו ראית הטלביזיה מבזק חדשות ובו האיש הזה הופיע שמו הוא ג'ובני והוא מנהיג צוות רוקט לשעבר" מה תעשה??
[/b][/quote]
"צוות רוקט?איך הם קשורים לפה?!"אני חושב לעצמי ומנסה לברר עם שאר חברי צוות גלקטיק
-
[color=red][SIZE=4][b]דרוש עוד שה"מ שינהל את תחרויות הסרט לי לא הולך משהו מי שמעוניין שיגיד=][/b][/color][/SIZE]
[b]מאט[/b]
אתה לבד במסוק
~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך איך צוות רוקט קשור לעיניין ופיתאום נשמעת ירייה מה תעשה??
[b]נדב[/b]
יריס עם סטארפטור תזהר שלא יחטוף אותך :XD:
~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל להיסתובב באזור שם כפיתאום אתה שומע קול מוכר שאומר :"צא קומבסקין תקוף אותו בלהביור ואז חסל אותו בבעיטה כפולה שירגיש כמו שהרלטס שלי הרגישה כשנאבקה על חייה ללא הצלחה" מה תעשה<??
[b]אביעד[/b]
אל תכניס אם להודעות יותר תכתוב מנסה להעיר או משהו כזה ותמיד תחכה ליראות מה יקרא ואז תגיד מה אתה עושה =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להעיר את סינדוקוויל מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 12:21 AM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה לבד במסוק
~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך איך צוות רוקט קשור לעיניין ופיתאום נשמעת ירייה מה תעשה??
[/b][/quote]
אני יוצא מהר מהמסוק והולך לכיוון שממנו נשמעה הירייה
-
[b]
[b]אביעד[/b]
אל תכניס אם להודעות יותר תכתוב מנסה להעיר או משהו כזה ותמיד תחכה ליראות מה יקרא ואז תגיד מה אתה עושה =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להעיר את סינדוקוויל מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני מחפש עוד פוקימונים להתעל.. להתאמן עליהם
-
[b]
[b]נדב[/b]
יריס עם סטארפטור תזהר שלא יחטוף אותך :XD:
~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל להיסתובב באזור שם כפיתאום אתה שומע קול מוכר שאומר :"צא קומבסקין תקוף אותו בלהביור ואז חסל אותו בבעיטה כפולה שירגיש כמו שהרלטס שלי הרגישה כשנאבקה על חייה ללא הצלחה" מה תעשה<??
[/b][/quote]
"טוטודייל צא! תשתמש באקדח מים בשביל לחסם את הלהביור!" אני צועק מהר ומוציא את טוטודייל.
-
[b]מאט[/b]
אתה יוצא ורואה את סנטורן על הרצפה מת ואת ג'ובני שמסתכל עלייך עם אקדח ביד מה תעשה??
[b]אביעד[/b]
אתה מטייל באזור ומחפש פוקימון לאמן עליו את סינדוקוויל אך לא מוצא מה תעשה??
[b]נדב[/b]
טוטודייל יוצא ותוקף באקדח מים שעוצר את הלהביור הקומבסקין קופץ אל טוטודייל והוא עומד ליתקוף בבעיטה כפולה מה תעשה??