[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603719]
[B][COLOR=gray]מייקל - [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"בקשר למה?" שואל אנג'ל.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"איך לשלם לה "אומר .
[/SPOILER]
Printable View
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603719]
[B][COLOR=gray]מייקל - [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"בקשר למה?" שואל אנג'ל.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"איך לשלם לה "אומר .
[/SPOILER]
מצטער אבל עקב כמה סיבות אישיות אני פורש מצטער :(
היה דווקא די כיף בהצלחה בהמשך!
[SIZE=6][COLOR=DarkRed]אוקי [SIZE=5]מצטער שלא [SIZE=3]הגבתי [SIZE=2]הרבה זמן, הייתי קצת עסוק. אני מקווה שתסלחו לי ושנמשיך להספים כמו שצריך. אהוווו! (ולסטיב, אווווו)[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue]ח[/COLOR][/B][B][COLOR=RoyalBlue]בל מאוד, היה כיף מאוד איתך, והייתה לך דמות מעולה. נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה במה שאתה עושה, ואם תרצה לחזור, בשמחה, אך ייתכן שתצטרך ליצור דמות חדשה. עדיין, אתה היחיד כרגע שמותר לו להירשם, אז אני מקווה שאם תרצה לחזור זה לא יעצור בעדך.:wink:[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתה יכול לקום. "פשוט תקפוץ ותנסה לעוף." היא אומרת לך מלמעלה.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]הוא מגחך. "התכוונתי מה אתה עושה, אתה יודע, למחייתך?"[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Gray]"היא בונה את המועדון שלה, והיא רוצה שנביא לה עוד אנשים אליו." אומר לך אייס. "בשביל זה, אנחנו צריכים להתחיל עם מישהו קרב, ולהפסיד."[/COLOR][/B][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;605066][SIZE=6][COLOR=DarkRed]אוקי [SIZE=5]מצטער שלא [SIZE=3]הגבתי [SIZE=2]הרבה זמן, הייתי קצת עסוק. אני מקווה שתסלחו לי ושנמשיך להספים כמו שצריך. אהוווו! (ולסטיב, אווווו)[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=RoyalBlue]ח[/COLOR][/B][B][COLOR=RoyalBlue]בל מאוד, היה כיף מאוד איתך, והייתה לך דמות מעולה. נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה במה שאתה עושה, ואם תרצה לחזור, בשמחה, אך ייתכן שתצטרך ליצור דמות חדשה. עדיין, אתה היחיד כרגע שמותר לו להירשם, אז אני מקווה שאם תרצה לחזור זה לא יעצור בעדך.:wink:[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] אתה יכול לקום. "פשוט תקפוץ ותנסה לעוף." היא אומרת לך מלמעלה.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]הוא מגחך. "התכוונתי מה אתה עושה, אתה יודע, למחייתך?"[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Gray]"היא בונה את המועדון שלה, והיא רוצה שנביא לה עוד אנשים אליו." אומר לך אייס. "בשביל זה, אנחנו צריכים להתחיל עם מישהו קרב, ולהפסיד."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אקפוץ ואז אנסה לעוף "הנה אני בא" אגיד לה.[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;605066][SIZE=6][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]הוא מגחך. "התכוונתי מה אתה עושה, אתה יודע, למחייתך?"[/COLOR][/B][/spoiler]
[/QUOTE]
[SPOILER]"אני עובד בחנות עתיקות , בעל החנות שמו ריי , הוא קרוב אליי מאוד
נתקף אתמול וידו נכרתה באירוע , הוא בבית החולים אני מקווה שהכל בסדר איתו .
ובמה אתה עוסק ?"[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;605066][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"היא בונה את המועדון שלה, והיא רוצה שנביא לה עוד אנשים אליו." אומר לך אייס. "בשביל זה, אנחנו צריכים להתחיל עם מישהו קרב, ולהפסיד."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"זה לא אמור להיות קשה במיוחד "אומר .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה קופץ מהבניין. אתה מתחיל לצנוח במהירות למטה, כשאתה מנופף בהיסטריה בכנפיים שלך. לבסוף אתה מרגיש שהמהירות שלך יורדת מהר, עד שאתה עוצר, ומתחיל לטפס למעלה בגובה. אתה עף. "לא רע." אומרת הבחורה שאיתך.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני מובטל, אבל יש לי תוכנית לעבודה שאני רוצה." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"תתפלא," אומר אייס. "הבנאדם הממוצע יעשה הכל כדי להמנע מקרב..."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;605831][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה קופץ מהבניין. אתה מתחיל לצנוח במהירות למטה, כשאתה מנופף בהיסטריה בכנפיים שלך. לבסוף אתה מרגיש שהמהירות שלך יורדת מהר, עד שאתה עוצר, ומתחיל לטפס למעלה בגובה. אתה עף. "לא רע." אומרת הבחורה שאיתך.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני מובטל, אבל יש לי תוכנית לעבודה שאני רוצה." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"תתפלא," אומר אייס. "הבנאדם הממוצע יעשה הכל כדי להמנע מקרב..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"תעופה ראשונה.." אגיד במעט מבוכה. "טוב אז לאן אנחנו עפים?" אשאל.[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"רחוק מכאן." היא אומרת[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;605835][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"רחוק מכאן." היא אומרת[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"בסדר שיהיה.." אגיד ואעוף אחריה.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]היא לוקחת אותך לתעופה שלוקחת זמן מה. היא שקטה מאוד כל הזמן הזה.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]"עכשיו שאתה יודע עליי כמעט הכל
אתה מוכן להסביר לי מה קורה פה ? what the hell is going on ?"
אני אומר בעדינות , לפחות מנסה.. להיות עדין .[/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"אני מנסה להסביר לך, אבל אתה ממשיך וממשיך וממשיך." אומר האיש ונראה משועמם. הכל נעשה שחור ואתה כבר לא יודע כלום.
אתה מתעורר לאחר מי יודע כמה זמן, עם כאב ראש אדיר. האיש הקירח עם הקעקוע עומד מולך. "בוקר טוב, יפהפייה נרדמת." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;605841][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]היא לוקחת אותך לתעופה שלוקחת זמן מה. היא שקטה מאוד כל הזמן הזה.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז.. ספרי לי קצת על עצמך,שנעביר את הזמן עד שנגיע."[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]היא מסתכלת אחורה לכיוון שלך ומגחכת. "צומחות לך כנפיים מהגב וכל מה שמעניין אותך זה אני?"[/COLOR][/SPOILER]