-
[QUOTE=אדון פלריון;775566][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*זה לא מתקפות חשמל זה אנרגיה סטטית שמפסיקה מתקפות וגורמת נזק רב לכול סוג של פוקימון נשמע די מגניב לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואומר לך:"אתה רוצה להילחם מולי עכשיו או לעולם לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את רד נכנס ודוחף אותך והוא מוציא שלושה פוקימונים,אתה רואה את חוזר חזרה לעצמו והוא בורח,רד אומר לגרי:"שמה גרי אני יודע שמאז ומתמיד לא היינו החברים הכי טובים אבל העיר זקוקה לך,רוצה לעזור לי ולמחתרת?",גרי מהנהן ורץ החוצה יחד עם רד ולואיס,אתה מבין שקרב המכון שלך התבטל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*חכה אולי לא[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן,אתה רואה את מכון העיר,את מרכז הפוקימונים,את החנות ואתה רואה מאמן בעל מסכה כחולה אבל הוא לא כמו המסכה הכחולה של צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]האיש לוקח את הסביבון המוזר שלו ומסתלק משם,אתה נשאר לבד באזור,רק אתה והפוקימון שלך רוח נעימה מתחילה לנשב השמש מוסתרת חלקית בגלל העננים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי אתה לא יכול טיפה להשקיע עוד הודעה כזאת ואתה מקבל עוד כוכב אדום![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה בעצים עיניים אדומות כמו דם מסתכלות עליך,אתה מרגיש את הקור שבסביבה אתה רואה שמתחיל לרדת שלג באזור.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני יוצא מהמכון והולך לחפש קרב בשביל לחזק את הפוקימונים שלי
-
[quote=אדון פלריון;775566][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן,אתה רואה את מכון העיר,את מרכז הפוקימונים,את החנות ואתה רואה מאמן בעל מסכה כחולה אבל הוא לא כמו המסכה הכחולה של צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
סבבה אחי איך שבאלך
-----------
אני אלך לעבר המכון יכנס ויגיד:"שלום אנ באתי לאתגר את מנהיג מכון ורידיאן"
-
[QUOTE=אדון פלריון;775566][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*זה לא מתקפות חשמל זה אנרגיה סטטית שמפסיקה מתקפות וגורמת נזק רב לכול סוג של פוקימון נשמע די מגניב לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את לואיס יוצא מין המכון ואומר לך:"אתה רוצה להילחם מולי עכשיו או לעולם לא?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את רד נכנס ודוחף אותך והוא מוציא שלושה פוקימונים,אתה רואה את חוזר חזרה לעצמו והוא בורח,רד אומר לגרי:"שמה גרי אני יודע שמאז ומתמיד לא היינו החברים הכי טובים אבל העיר זקוקה לך,רוצה לעזור לי ולמחתרת?",גרי מהנהן ורץ החוצה יחד עם רד ולואיס,אתה מבין שקרב המכון שלך התבטל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Shonnn[/FONT][/COLOR][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]האיש לוקח את הסביבון המוזר שלו ומסתלק משם,אתה נשאר לבד באזור,רק אתה והפוקימון שלך רוח נעימה מתחילה לנשב השמש מוסתרת חלקית בגלל העננים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*תגיד לי אתה לא יכול טיפה להשקיע עוד הודעה כזאת ואתה מקבל עוד כוכב אדום![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה בעצים עיניים אדומות כמו דם מסתכלות עליך,אתה מרגיש את הקור שבסביבה אתה רואה שמתחיל לרדת שלג באזור.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נראה שעומד לרדת גשם" אני מלמל לעצמי.
אני מחליט ללכת במהירות בלי להתעסק יותר מידי בילד עם הסביבון המוזר.
-
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללאויס"עוד רגע אני בקרב נגד חברי טובה זה 1 על 1"
-
מתעטף בבגדים שיש לי ואומר לטוטדייל להתקרב עלי. מסתכל ימין ושמאל ומחפש את העיינים הכי גדולות שיש
עושה כדור שלג וזורק עליו בזמן הזה אני אומר לטוטדייל להיות קרוב עלי
-
[quote=אדון פלריון;774096]
[COLOR=green][FONT=Arial]Moriomer[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"בסדר אם אני מנצח אתה קורא לג'וי,אם אתה תקבל פוקימון אחד שלי,אוקיי זה קרב אחד על אחד או שלושה על שלושה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אחד על אחד יש לי רק פוקימון אחד אז בוא נתחיל,צא מאדקיפ!" אני אומר וזורק את הפוקדור של מאדקיפ לאוויר
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]Moriomer[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG]מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;775566]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מגיע למקום שהפוקימונים רצו ואין זכר לשום פוקימון שברח משני פוקימון,אתה רואה את הירח שמגיע למרכז השמיים אתה רואה את ליאוד עובר לידך.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "לא כדאי להפריע לו, בוא נמצא מקום טוב לעשות מדורה, לאכול ואז ללכת לישון" ומחפש את המקום.
-
[QUOTE=אדון פלריון;776616][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור ואומר לך:"אני חוזר למרכז אני עוד מעט יבוא למכון לראות אותך מנצח,ביי",אתה רואה את ליאו הולך אל עבר המרכז ואת לואיס מסמן לך לבוא איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את השמש שוקעת,אתה רואה לידך בית הרוס ואתה רואה שבתוכו יש איש זקן שנפצע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר מתקדם אליך ואומר לך:"נעים מאוד שמי לואיס ואני מנהיג מכון ורידיאן העוצמתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"שמי מנדריק אם לא אמרתי,צא לוטאד",אתה רואה לפניך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG]מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה נכנס למתחם של העיר ורידיאן אתה מרגיש טיפות על העורף שלך אתה שומע קול מוכר אומר לך:"כדי שלא תקרר למרכז צריך למהר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה לא רואה אף בן אדם,אתה רואה שאפילו ההוא עם הכפפות נעלם באופן מסתורי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
בראשי אני מנסה לחשוב של מי הקול המוכר אך אינני מצליח.
אני מסתובב באיטיות בכדי לבדוק מיהו האיש המסתורי.
-
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה הולך ביער ואתה רואה את הדרך אל פיוטר ואתה מבין שאתה יכול לנוח במרכז במקום ביער.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את הבחור עם הז'קט האדום אומר לך:"שמי טקויה ואני מפקד של פוקימון ריינג'ר של מחוז ג'וטו,אני פה בשביל לבקר חבר שלי שהוא מפקד הפוקימון ריינג'ר של מחוז קנטו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;776616][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך אחרי לואיס לקרב החוזר שלי נגדו
-
[quote=אדון פלריון;776646][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה הולך ביער ואתה רואה את הדרך אל פיוטר ואתה מבין שאתה יכול לנוח במרכז במקום ביער.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "יותר נוח שאני ילך למרכז, בוא נמשיך אל פיוטר" ואז אני הולך בדרך אל העיר הפיוטר.
-
[QUOTE=אדון פלריון;776646][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה הולך ביער ואתה רואה את הדרך אל פיוטר ואתה מבין שאתה יכול לנוח במרכז במקום ביער.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את הבחור עם הז'קט האדום אומר לך:"שמי טקויה ואני מפקד של פוקימון ריינג'ר של מחוז ג'וטו,אני פה בשביל לבקר חבר שלי שהוא מפקד הפוקימון ריינג'ר של מחוז קנטו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אה זה אתה" אני אומר לעצמי.
"מה ז פוקימון ריינגר?"
"ולמה ברחת מהר אחריי שהרגעת את הבידריל?" אני שואל אותו את השאלות אחת אחריי השניה בלי הפסקה ומחכ לתשובה מפיו.
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה ולואיס נכנסים למכון ואתה רואה אותו טיפה הרוס,לואיס אומר לך:"זה בגלל הקרב על ורידיאן מישהו הגיע והתחיל להפריע לי בתכניות שלי,איפה הייתי אהה כן צא מגבי",לואיס זורק פוכדור וממנו יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה יוצא מין היער של ורידיאן ואתה נכנס לשטח של דרך מספר שתיים,אתה רואה שלט שאומר לך:"דרך מספר שתיים שמובילה ליער ורידיאן ולעיר פיוטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]טקויה אומר לך:"פוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים שבסכנה או מגן על אנשים מפני פוקימונים מסוכנים ומרגיע את אותם הפוקימונים,לא הסתלקתי פשוט רציתי ללכת לחבר שלי שגר פה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;776659][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה ולואיס נכנסים למכון ואתה רואה אותו טיפה הרוס,לואיס אומר לך:"זה בגלל הקרב על ורידיאן מישהו הגיע והתחיל להפריע לי בתכניות שלי,איפה הייתי אהה כן צא מגבי",לואיס זורק פוכדור וממנו יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את וופר ואומר לו"תשתמש באקדח מים ואז פצצת בוץ על מגבי שלו"