[quote=Guille;807733]מעניין למה כולם פרשו...
טוב אני יתחיל לעבוד על סוג רגיל תן שם של חייה ואני יראה אם אני יעשה עלייה[/quote]
חמוס, סמור, גירית, שרקן.
Printable View
[quote=Guille;807733]מעניין למה כולם פרשו...
טוב אני יתחיל לעבוד על סוג רגיל תן שם של חייה ואני יראה אם אני יעשה עלייה[/quote]
חמוס, סמור, גירית, שרקן.
אני לא אוהב עכברים מה אתה חושב על הזבוב שעשיתי?
אני כבר המצא משהו
[quote=Guille;807753]אני לא אוהב עכברים מה אתה חושב על הזבוב שעשיתי?
אני כבר המצא משהו[/quote]
הוא נחמד לא יותר מזה, אני מחכה כבר כמה ימים לעבודות שלכם, יאלה צריך להתחיל להתקדם.
משהו פה עשה איזה פוקימון מסוג רגיל?
עשיתי את העוגייה הוא סוג רגיל לא היה לי רעיון כל היום חזרתי ב4 מבית הספר
מישהו זה רק אני ועומר כל השאר וויתרו ופרשו לא יודע למה
[quote=Guille;808146]עשיתי את העוגייה הוא סוג רגיל לא היה לי רעיון כל היום חזרתי ב4 מבית הספר
מישהו זה רק אני ועומר כל השאר וויתרו ופרשו לא יודע למה[/quote]
גם אני חזרתי ב4, עשיתי פייק אוגר והתפתחות שלו אבל לא הצללתי אותם עדיין, אני רואה שאין טעם להמשיך את הקרוס שאין עוד משתמשים או פעילות ולאף אחד אין זמן, אני אנסה להביא עוד משתמשים אם זה לא יעבוד אז הקורס יסגר כי אין טעם שהוא ימשיך עם משתמשים לא עובדים.
בית ספר מה לעשות גם אני במופת אז הפציצו אותי בש"ב
אני עושה עבודות פשוט אין לי זמן בבוקר מחר מבטיח שאני יהיה פעיל אני יוצא ב13:00 ויהיה לי יותר זמן
חח הורג אותי כבר שלוש עמודים של תירוצים
"יש לי מופת"
"יש לי כדורסל"
"יש לי מים בברך"
"חטפו אותי חייזרים"
אף אחד לא מכריח אף אחד לעשות כלום, אם לא בא לכם אל תעשו ><
זה לא תירוצים ואם אין לך משהו טוב להגיד פה אל תגיד ופ-ופ זון יש לי ארנב לי הצללה ואני לא יכול כי אני הולך להיתקלח שאני יסים אני ימשיך
עומר כן אתה מגזים
אל תדאג זה פשוט כי אני עייף ולא רגיל לבית ספר עדיין עוד שבוע הכל יסתדר
ואני יחזור לעשות פייקים אני עובד על משהו עכשיו
מה מגזים זו אשמתי שיש לי לו"ז עמוס אין בעיה עזבו לא באתי לריב רק שתדעו אם אתם רושמים לי משהו אני לא עונה
טו תוותר עשיתי פייק רגיל לא משהו אני צריך טיפים לשיפור
נמאס לי לצייר את סולם הצבעים
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4282/rabbitm.png[/IMG]
הינה הפייק נורמל שאני עשיתי, חשבתי שאני אראה לכם אותו אחרי שכולם יעשו עבודות אבל זה לא קרה.
[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/1469/10051327.png[/IMG] את ההתפתחות לא הצללתי כי הייתי עצלן.
הקטן מבוסס על אוגר וההתפתחות על אוגר עם סומו.
הקדשתי לזה שעה, ואל תחשבו שאני לא עסוק.
יכולתם להקדיש חצי שעה לפייק והיה לכם גם איזה עבודה.
Guille
יצא נחמד, אבל הוא לא נראה דו מימדי, צבעי ההצללה לא משהו, אין לו ידיים ולא כל הגוף שלו בחצי פרופיל, שפר את זה.
אני צריך מחר לקום ב6:30 למשמרות זהב אז הלכתי לישון מחר מבטיח עושה שתי פייקים לפחות
[quote=OmerPoke;808295]אני צריך מחר לקום ב6:30 למשמרות זהב אז הלכתי לישון מחר מבטיח עושה שתי פייקים לפחות[/quote]
כל יום אתה מבטיח לי, אתה יודע מה בוא נראה מחר אם אתה עומד במילה שלך.