[quote=LordAbizi;913288]למה אתה רוצה להגיע ל-23,998?[/quote]
טעו בחישוב
מי עוזר לי לעשות 295 הודעות?
Printable View
[quote=LordAbizi;913288]למה אתה רוצה להגיע ל-23,998?[/quote]
טעו בחישוב
מי עוזר לי לעשות 295 הודעות?
[quote=שלושה מחוזות 2;913290]טעו בחישוב
מי עוזר לי לעשות 295 הודעות?[/quote]
אני
[quote=איתי.;913294]אני[/quote]
יופי
הא! נחה עליי הרוח כיצד לשלב את Tales of The Gutsy Ninja לתוך הסיפור שלי!!
יש ספיישל שמספר על הלימודים של מרטין בבית הספר ללוחמים, והוא רלוונטי כדי להסביר משהו שמופיע בפרק 15, אבל זה לא העניין.
אני יכול, לשלב כדרך אגב, חלק משיעור שמרטין עובר שם, שבו מספרים עלילה מקבילה לחלוטין לזו של Tales of the Gutsy Ninja.
זה אמור לצאת לא רע בכלל, חבל שאני כל כך עסוק שלהסתכל במייפל סטורי מרטין זה לא הדבר בעדיפות ראשונה אצלי...
[quote=שלושה מחוזות 2;913296]יופי[/quote]
מה קורה?
[QUOTE=LordAbizi;913297]הא! נחה עליי הרוח כיצד לשלב את Tales of The Gutsy Ninja לתוך הסיפור שלי!!
יש ספיישל שמספר על הלימודים של מרטין בבית הספר ללוחמים, והוא רלוונטי כדי להסביר משהו שמופיע בפרק 15, אבל זה לא העניין.
אני יכול, לשלב כדרך אגב, חלק משיעור שמרטין עובר שם, שבו מספרים עלילה מקבילה לחלוטין לזו של Tales of the Gutsy Ninja.
זה אמור לצאת לא רע בכלל, חבל שאני כל כך עסוק שלהסתכל במייפל סטורי מרטין זה לא הדבר בעדיפות ראשונה אצלי...[/QUOTE]
מגניב! שלב זאת!!!
[quote=the charmander;913301]מגניב! שלב זאת!!![/quote]
+ אני יכול להוסיף לזה אזכור בפרק שבו מרטין ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר וספויילר ספויילר ספויילר ספויילר.
[quote=LordAbizi;913297]הא! נחה עליי הרוח כיצד לשלב את Tales of The Gutsy Ninja לתוך הסיפור שלי!!
זה אמור לצאת לא רע בכלל, חבל שאני כל כך עסוק שלהסתכל במייפל סטורי מרטין זה לא הדבר בעדיפות ראשונה אצלי...[/quote]
זה היה קשור לנארוטו?
[quote=שלושה מחוזות 2;913305]זה היה קשור לנארוטו?[/quote]
הסיפור שלי, Martin's Story, לא קשור באופן ישיר לנארוטו, אך בכל רגע נתון מה שאני כותב בסיפור זה סכום כל סוגי האי-שפיות שלי. אז היות ועכשיו אני מושפע מעט מ-Tales of the Gutsy Ninja (וזה אכן מנארוטו), אז אני צריך למצוא דרך לשלב את זה בMartin's Story.
מי כאן?
אני רעב
[quote=LordAbizi;913306]הסיפור שלי, Martin's Story, לא קשור באופן ישיר לנארוטו, אך בכל רגע נתון מה שאני כותב בסיפור זה סכום כל סוגי האי-שפיות שלי. אז היות ועכשיו אני מושפע מעט מ-Tales of the Gutsy Ninja (וזה אכן מנארוטו), אז אני צריך למצוא דרך לשלב את זה בMartin's Story.[/quote]
אחלה אולי אני יקרא תסיפור שלך
[QUOTE=the charmander;913310]אני רעב[/QUOTE]
חח אז לך לאכול
עכשיו זה הזמן להכניס את הסיפור שלך לעניינים אביזי
אייזה כיף מחר מתבטלת לי שעה אני גומר מוקדם