-
[quote]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ [/quote]
מדקיפ לא למד סילון אקווה?
----------------------------------
אני אומר למדקיפ: "תקפוץ בעזרת המלפצת זנב ותוריד אותו שוב עם עליית מפלים!"
-
[QUOTE=Tsubasa;994773][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן הלהביור של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור שלו ומשתמש בשהבירת לבנים על אולגמוט.אולגמוט במהירות מתחמק מן שבירת הלבנים של קיבהאגו.אולגמוט שוב תוקף בלהביור את קיבאגו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו תשבור את הלהביור בעזרת שבירת לבנים ואז תחזיר בשבירת לבנים אש בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף:"אחרי שתתקוף את אולגמוט תשתמש בציפורן דרקון שתגמור אותו!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו שובר את הלהביור בעזרת מתקפת שבירת לבנים שלו.הוא מחזיר בשבירת לבנים אש על אולגמוט.אולגמוט מתחמק מהשבירת לבנים של ק'יבאגו.קיבאגו משתמש בציפורן דרקון לעבר אולגמוט.אולגמוט מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו.אולגמוט יורה קרן על לעבר קיבאגגו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
לא
מדקיפם קופץ לגובה בעזרת הצלפת זנב וכך הוא מתחמק משבירת הלבנים של גאבונטה.לאחר מכן מדקיפ תוקף בעלית מפלים את גאבונטה.עלית המפלים פוגעת בגאבונטה קצת.גאבונטה תוקף שוב בשבירת לבנים את מדקיפ שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
לא
מדקיפם קופץ לגובה בעזרת הצלפת זנב וכך הוא מתחמק משבירת הלבנים של גאבונטה.לאחר מכן מדקיפ תוקף בעלית מפלים את גאבונטה.עלית המפלים פוגעת בגאבונטה קצת.גאבונטה תוקף שוב בשבירת לבנים את מדקיפ שלך [/quote]
אני אומר למדקיפ: "קדימה, שוב! רק הפעם תפעיל בועות על הקרפד במקום עליית מפלים כדי שתהיה גבוה באוויר כדי לעשות סופר מתקפה במהלך הבא."
-
[QUOTE=Tsubasa;995055][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו שובר את הלהביור בעזרת מתקפת שבירת לבנים שלו.הוא מחזיר בשבירת לבנים אש על אולגמוט.אולגמוט מתחמק מהשבירת לבנים של ק'יבאגו.קיבאגו משתמש בציפורן דרקון לעבר אולגמוט.אולגמוט מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו.אולגמוט יורה קרן על לעבר קיבאגגו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה בשביל להתחמק"אומר ואז אוסיף:"קיבאגו אולגמוט משותק תגמור אותו בעזרת שבירת לבנים רחצנית שתגמור אותו!"ואז אומר לטריס:"שכחתי מי שמפסיד מת?"
-
[QUOTE=Tsubasa;994773][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן הלהביור של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור שלו ומשתמש בשהבירת לבנים על אולגמוט.אולגמוט במהירות מתחמק מן שבירת הלבנים של קיבהאגו.אולגמוט שוב תוקף בלהביור את קיבאגו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סניזל יורה רסיסי קרח לעבר הרצפה של זירת הצצלים.סניזל מחליק על הרצפה ואז קופץ ותוקף את גבו של באנט בציפורן צל.באנט לא מצלחיח להתחמק ונפגע.צלי נדקר בגבו ומתוטט על האדמה.גופה של צלי נעלמת.באנט נעלם ואיתו גם זירת הצצלים נעלמת.ריין אומר לך"כול הכבוד ניצחת בקרב צצלים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מכדור הג'ירו של גליילי ונפגע קשה.אתה מקגיש כאב עז בגופך.פרינפלאפ תוקף את גלילי במתקפת ניקור.גלילי מתחמק שוב פעם מהניקור של פרינפלאפ.צלו אומר"גלילי גמור אותו בבכדור צל"גלילי תוקף בכדור צל את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחייך אליו ואגיד לסניזל " אתה חזק תשמור על זה!" ואז אמשיך למבחן הבא
-
[B][COLOR="Red"]לוק
מולכם נפתחת הדלת הבאה שמובילה למבחן הבאה.אתה ריין סניזל וסינדקוויל נכנסים דרך הדלת.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.ובשני צדדי החדר יש שני פסלים ענקיים של פיג'יוטים.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן קרן העל של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור ומשתמש בשבירת לבנים ע אולגמוט.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק ונפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.טריס אומר לך"המפסיד מת זה נכון לגביך ולא אלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;995099][B][COLOR="Red"]לוק
מולכם נפתחת הדלת הבאה שמובילה למבחן הבאה.אתה ריין סניזל וסינדקוויל נכנסים דרך הדלת.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.ובשני צדדי החדר יש שני פסלים ענקיים של פיג'יוטים.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן קרן העל של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור ומשתמש בשבירת לבנים ע אולגמוט.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק ונפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.טריס אומר לך"המפסיד מת זה נכון לגביך ולא אלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'הולי שיט' ומשתמש ביכולת המים שלי כדי לקחת את כל המים מהבריכה אחרכך אני שובר את כל פסלי הפיג'יוט עם מטרים של קרח ואומר לסניזל לעזור לי עם רסיסי קרח שיחזקו את המתקפות שלי ולסניזל "אם משהו תוקף אותנו אתה זוכר את הלהביור שעשית עליי וכמעט הרגת אותי? תעשה את זה עליהם!"
-
[quote]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות [/quote]
אני אומר למדקיפ: "תגמור אותו עם צלילה ועליית מפלים ביחד! שיצא כמו סילון אקווה!"
-
[QUOTE=Tsubasa;995099][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה תמיד טועה ידידי טריס"אומר בצחוק ואז אומר לקיבאגו:"זעם דרקון ואז ציפורן דרקון שתנצח את אולגמוט בכול הכוח!"
-
[quote]ברוס
גיראטינה אומר לך"לא מצטער תצטרך לעבור את הבניין לבד בכוחות עצמך ועזרת הפוקימנונים שלך.אך לפני שאחזיר אותך לעולם בני האנוש.אני צריך לספר לך משהו.הדבר שאני אספר לך אכלול למה אני ההאתי אותך לעולמי בפתאומיות.אז תרצה לשמוע את מה שאני רוצה להגיד לך"[/quote]
"תגיד לי כבר גיראטינה." אומר לגיראטינה.
-
[COLOR=Blue][B]ברוס
גיראטינה מתחיל לספר לך את הסיפור"הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה צוחק ואז קיבאגו תוקף בזעם דרקון בציפורן דרקון את אולגמוט.אולגמוט מצליח להתחמק משתי המתקפות האלו.אולגמוט מפעיל חימום יתר.חמום היתרגורם שהיה חום כבד בזירה.קיבאגו נחלש בגלל חמום היתר של אולגמוט[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
מדקיפ תוקף את גאבונטה עם צלילה ועלימת מפלים ביחדכך שנוצר סילון אקוה מלאכותי.גאבונטה לא מספיק זריז להתחמק והוא נפגע משילוב התקפות של מדקיפ.ודא אומר לך"מהלך יפה מאוד.גאבונטה תשתמשבשבירת לבנים בשילוב עם פעימת מים".גאבונטה משתמש בשבירת לסבנים בשילוב עם פעימת מים[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה משתמשביכולת המים שלך ומעיף את כול המים שיש בבריכה לעבר הפסלים.פסלי הפיג'יוטקמים לתחיה.אתה פוגש פיג'יוט זומבי.אתה סניזל שולחים מטרים של קרח לעבר הפיג'וט זומבים.הם מתחמקים מזה.סינדקוויל תוקף אותם בלהביור אימתני.הם מתחמקים גם מזה ועפים לעברכם בכנף ברזל[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;995270][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה צוחק ואז קיבאגו תוקף בזעם דרקון בציפורן דרקון את אולגמוט.אולגמוט מצליח להתחמק משתי המתקפות האלו.אולגמוט מפעיל חימום יתר.חמום היתרגורם שהיה חום כבד בזירה.קיבאגו נחלש בגלל חמום היתר של אולגמוט[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה בשביל שלא תתחלש עוד יותר!"אומר ואז אוסיף:"צא מהמחבוא מתי שאתה מתחת אולגמוט ותשתמש בשבירת לבנים בכול הכוח ואז תחזור לבור ממנו שאתה יצאת!"
-
[quote]ניר
מדקיפ תוקף את גאבונטה עם צלילה ועלימת מפלים ביחדכך שנוצר סילון אקוה מלאכותי.גאבונטה לא מספיק זריז להתחמק והוא נפגע משילוב התקפות של מדקיפ.ודא אומר לך"מהלך יפה מאוד.גאבונטה תשתמשבשבירת לבנים בשילוב עם פעימת מים".גאבונטה משתמש בשבירת לסבנים בשילוב עם פעימת מים[/quote]
אני אומר למדקיפ: "תחזיר את הפעימת מים עם הצלת זנב ותכנס בשבירת לבנים עם צלילה!
-
[quote]ברוס
גיראטינה מתחיל לספר לך את הסיפור"הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"[/quote]
"אילו כוחות גיראטינה?" אומר לגיראטינה.