[QUOTE=Zach Fair;1002785]לא יודע
לא שאלתי
המשכתי בשלי[/QUOTE]
אהה...
תגיד, זה נכון שהיום בארץ נהדרת פרק על זה שערבים עושים את זה לגזענים?
Printable View
[QUOTE=Zach Fair;1002785]לא יודע
לא שאלתי
המשכתי בשלי[/QUOTE]
אהה...
תגיד, זה נכון שהיום בארץ נהדרת פרק על זה שערבים עושים את זה לגזענים?
[QUOTE=Barney Stinson;1002786]אהה...
תגיד, זה נכון שהיום בארץ נהדרת פרק על זה שערבים עושים את זה לגזענים?[/QUOTE]
לא זוכר... אולי
השמלאנים האלה הם הכי גזעניים בעולם.
הם ממש מכה. מכה אני אומר לכם!
[QUOTE=Zach Fair;1002787]לא זוכר... אולי[/QUOTE]
אני מקווה שכן, אני מצפה לפרק הזה.
אתם יודעים ברני ואלכסיי יש לי רק בקשה אחת שייחטוף את הבן אדם הכי חשוב לכם ושאתם הכי אוהבים ערבי ויהרוג אותו ואז תבינו את השנאה של הימנים לערבים תבינו שהם עושים דברים כאלה כל הזמן אנחנו רק מתנגדים לזה מעשים נורמאלים כמו כל דבר אבל מה לעשות שיש אנשים כמוכם שלא מסתכלים על העובדות ורואים בני אדם רגילים מאחורי המפלצות האלה
[QUOTE=Barney Stinson;1002789]אני מקווה שכן, אני מצפה לפרק הזה.[/QUOTE]
יודע מה מצחיק?
עבודה ערבית
[QUOTE=KillerBee;1002790]אתם יודעים ברני ואלכסיי יש לי רק בקשה אחת שייחטוף את הבן אדם הכי חשוב לכם ושאתם הכי אוהבים ערבי ויהרוג אותו ואז תבינו את השנאה של הימנים לערבים תבינו שהם עושים דברים כאלה כל הזמן אנחנו רק מתנגדים לזה מעשים נורמאלים כמו כל דבר אבל מה לעשות שיש אנשים כמוכם שלא מסתכלים על העובדות ורואים בני אדם רגילים מאחורי המפלצות האלה[/QUOTE]
U FAILZ
למה יהודים לא חוטפים יהודים בתור בני ערובה או יהודים לא דוקרים יהודים אחרים (או אונסים יהודים אחרים, או יורים ביהודים אחרים, או דורסים יהודים אחרים, או הורגים בכל צורה שהיא יהודים אחרים)?
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.
[QUOTE=Zach Fair;1002791]יודע מה מצחיק?
עבודה ערבית[/QUOTE]
נכון, אבל הם לא אוכלים שם ילדים קטנים, אז זה לא אמיתי.
[QUOTE=Barney Stinson;1002793]נכון, אבל הם לא אוכלים שם ילדים קטנים, אז זה לא אמיתי.[/QUOTE]
ראית את הפרק האחרון של HIMYM? :'(
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
למה יהודים לא חוטפים יהודים בתור בני ערובה או יהודים לא דוקרים יהודים אחרים (או אונסים יהודים אחרים, או יורים ביהודים אחרים, או דורסים יהודים אחרים, או הורגים בכל צורה שהיא יהודים אחרים)?
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/QUOTE]
ושכול הדרדסים חרמנים D:
דרך אגב
אני גר בנתניה אז אני די בטוח שכול זה קורה O:
ואופיר,
מה הם אוכלים בהפסקות?
והפרק היה עצוב O:
מרשל יחשוב שזה היה בגללו
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/QUOTE]
גם אותם אני לא סובל וכן הרבה גרמנים נאצים אבל לא ברמה כזאת קיצונית שהם יעשו מה שהנאונצים באופן רישמי... איך אתם מגינים על אנשים סליחה מפלצות כאלה
[quote=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/quote]
ושכל הWild Hunter הם KSer-ים.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002794]ראית את הפרק האחרון של HIMYM? :'([/QUOTE]
כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.
[quote=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/quote]
בוא נגיד את זה ככה.
היהודים לא עושים את זה רק בגלל שהם יהודים...
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...
[QUOTE=KillerBee;1002796]גם אותם אני לא סובל וכן הרבה גרמנים נאצים אבל לא ברמה כזאת קיצונית שהם יעשו מה שהנאונצים באופן רישמי... איך אתם מגינים על אנשים סליחה מפלצות כאלה[/QUOTE]
חחחחחחחחחחח
בנאדם
פחות מ-2% מגרמניה השתייכו לנאצים בתקופת השואה (מלחמת העולם השנייה, כן? לא הראשונה או משהו? אני מתבלבל פשוט :$), שהתקופה ההיא הייתה השיא של הנאציזם.
בקיצור, אתה טמבל.