-
[quote=Yuma Tsukumo;1063842][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ילדה קטנה היא מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה מהעולם האמיתי נכון,כדי לך לברוח,הרוחות האלה לא טובות הם מנסות להשתלט על העולם המופלא הזה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מאמין לילדה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אם כך את יודעת למה הם נתנו לי את האבן הזאת?"אני שואל אותה בתמיהה ומראה לה את האבן הירוקה שקיבלתי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רד-איי מחייך ואומר לך:"להיות אליט פור זו עבודה קשה במיוחד,להתאים שישייה מסוג אחד ויחיד,להילחם נגד מאמנים שרוצים את התואר שלך,להזמין את האליטים האחרים שקרבות בשביל להעלות רמה,אבל אם זו הדרך שלך,בהצלחה" אתה רואה שלאט לאט אתם מגיעים לעיירה פלורמה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם אתה מתחיל לרוץ או ממשיך ללכת עם רד-איי?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המכרה ההרוס,עדיין לא הבנת מה קרה שמה,אתה רואה איש בעל יד שחורה ויד לבנה,חלוק מעבודות ישן עליו,הוא מחייך חיוך מרושע,ספיר מסתכלת על האיש בשנאה היא אומרת לך:"זה 'המדען'!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה יודע מי זה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם כן יופי קראת את המ''ת לעומק,אם לא גש מהר לעמוד הראשון וחפש מידע על המדען![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סוולו מתעלם ממך,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מתרגם שפת פוקימונים מופעל" אתה שומע שסוולו מסתכל עליך וקורא קריאה,הפוקדע אומר לך:"סוולו אומר שהוא אינו יכול להצטרף למסע של מישהו בגלל שהוא צריך להגן על אזור ההר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקבל את זה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמתקפה של מריפ פוגעת בנאזליף אך לא במגמר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ראלטס משתמש בכדור אור על נאזליף שמתחמק ומגיב בעלי תער חזקים שפוגעים בחזהו של ראלטס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר משתמש בכדור אש שפוגע בראלטס ומביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר הביס את ראלטס,1-0 לפוקימונים הפראיים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה בורח או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הקטנה אומרת לך:"השליט הוא בעצם מהטובים הרוחות הם הרעות,ברגע שתאסוף את ארבעת הכדורים תשמיד את השליט האדיר והנערץ שלי,ואז הפוקימונים יהיו המשרתים של הרוחות!" אתה רואה את רוח האש רצה ואומרת לך:"אל תאמין לה!היא משקרת השליט הוא הרשע אני ואחי מהטובים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]למי תאמין לרוח או לילדה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך לכיוון העיר פסטוריה אתה רואה שבמערב העיר יש אגם בוץ ענק שבתוכו שוחים פוקימוני רעל שונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]במזרח יש את העיר פסטוריה,אתה רואה מרחוק את מכון העיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך למערב או למזרח?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064265][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]רד-איי מחייך ואומר לך:"להיות אליט פור זו עבודה קשה במיוחד,להתאים שישייה מסוג אחד ויחיד,להילחם נגד מאמנים שרוצים את התואר שלך,להזמין את האליטים האחרים שקרבות בשביל להעלות רמה,אבל אם זו הדרך שלך,בהצלחה" אתה רואה שלאט לאט אתם מגיעים לעיירה פלורמה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם אתה מתחיל לרוץ או ממשיך ללכת עם רד-איי?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
'אני אמשיך עם רד-איי כי הוא יודע את הכול פה...' אחשוב לעצמי בערמומיות ואז אמשיך עם רד-איי לדרך שהוא הולך.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ורד איי ממשיכים ללכת,בסוף המנהרה אתה רואה אולי לחמש שניות את העיר,אחרי זה אתה מרגיש מכה חזקה ומתמוטט,אתה מרגיש כאילו מישהו לוקח אותך,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור,שלי,ג'ון ורד-איי קשורים איתך.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"עכשיו באים,יכולת לבוא קודם,לפני שחטפו אותנו",אתה רואה ששלי עצבנית מעט והיא אומרת לך:"מה אתה עושה פה ולא באורבורג?",אתה רואה שמבטו של רד-איי מורכן הוא לוחש משהו כמו:"עין הרשע תעזרי לי בבקשה!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עם מי תדבר קודם,רד-איי,שלי או ג'ון?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1064265]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המכרה ההרוס,עדיין לא הבנת מה קרה שמה,אתה רואה איש בעל יד שחורה ויד לבנה,חלוק מעבודות ישן עליו,הוא מחייך חיוך מרושע,ספיר מסתכלת על האיש בשנאה היא אומרת לך:"זה 'המדען'!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה יודע מי זה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם כן יופי קראת את המ''ת לעומק,אם לא גש מהר לעמוד הראשון וחפש מידע על המדען![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
*אני יודע..
[quote][SIZE=2][COLOR=#003300][B]"המדען"[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/113.png[/IMG]:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]איש מסתורי,שאף פעם לא נחשף לאנשיו,הוא לובש גלימה לבנה מוזרה מאוד שדומה מאוד לחלוק מעבדה,יש לו יד שחורה כזפת ויד לבנה כשלג,לא ידוע למה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פוקימונים[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
*מזל"ט על הווינר !
"אני יודע.. " אומר בחשש..
"היי אתה!...מה אתה עושה שם ?! " אשאל את המדען בחשש..
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064269][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ורד איי ממשיכים ללכת,בסוף המנהרה אתה רואה אולי לחמש שניות את העיר,אחרי זה אתה מרגיש מכה חזקה ומתמוטט,אתה מרגיש כאילו מישהו לוקח אותך,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור,שלי,ג'ון ורד-איי קשורים איתך.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"עכשיו באים,יכולת לבוא קודם,לפני שחטפו אותנו",אתה רואה ששלי עצבנית מעט והיא אומרת לך:"מה אתה עושה פה ולא באורבורג?",אתה רואה שמבטו של רד-איי מורכן הוא לוחש משהו כמו:"עין הרשע תעזרי לי בבקשה!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עם מי תדבר קודם,רד-איי,שלי או ג'ון?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
"הייתי חייב לעזור לכם! אני לא מפקיר חברים!" אומר להם בחשש ואז אנסה להוציא את הפוקדור של איווי מכיסי כדי שיעזור לנו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064265][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סוולו מתעלם ממך,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מתרגם שפת פוקימונים מופעל" אתה שומע שסוולו מסתכל עליך וקורא קריאה,הפוקדע אומר לך:"סוולו אומר שהוא אינו יכול להצטרף למסע של מישהו בגלל שהוא צריך להגן על אזור ההר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקבל את זה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמתקפה של מריפ פוגעת בנאזליף אך לא במגמר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]ראלטס משתמש בכדור אור על נאזליף שמתחמק ומגיב בעלי תער חזקים שפוגעים בחזהו של ראלטס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר משתמש בכדור אש שפוגע בראלטס ומביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר הביס את ראלטס,1-0 לפוקימונים הפראיים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה בורח או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה הקטנה אומרת לך:"השליט הוא בעצם מהטובים הרוחות הם הרעות,ברגע שתאסוף את ארבעת הכדורים תשמיד את השליט האדיר והנערץ שלי,ואז הפוקימונים יהיו המשרתים של הרוחות!" אתה רואה את רוח האש רצה ואומרת לך:"אל תאמין לה!היא משקרת השליט הוא הרשע אני ואחי מהטובים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]למי תאמין לרוח או לילדה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך לכיוון העיר פסטוריה אתה רואה שבמערב העיר יש אגם בוץ ענק שבתוכו שוחים פוקימוני רעל שונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]במזרח יש את העיר פסטוריה,אתה רואה מרחוק את מכון העיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך למערב או למזרח?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חזיר את ראלטס ואומר למריפ ''תתקיף את מגמר ונאזליף במכת ברק''
ואחרי זה אני זורק פוכדור על מגמר ומקווה שהוא יתפס
-
[quote=Yuma Tsukumo;1064265]
[/quote]
"אני מניח שיש כאן מחלוקת, מין סיפור שבו שני הצדדים דוברי אמת ולכן אשאיר לכם לפתור אתהמחלוקת לבד, לדעתי ישי מחלוקת מומלץ לא להתערב עד שיודעים בדיוק מה קרה! מישהו מכם מוכן לספר את סיפור המחלוקת מלא?! אחרת אני פשוט יחזור לעולם האמיתי וישאיר אתכם לבד!"אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון העולם הרגיל אך בהליכה במהירות רגילה כדי שהוכל לשמוע את התשובות של רוח האש ושל הילדה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063842]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון השביל,אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]שינקס,פוקימון חשמל טהור שמשחק לו עם הצל של עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מינכינו זוהר,פוקימון מסוג נורמל טהור שמשחק עם טריקו קטן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]לאן אתה הולך,ממשיך קדימה,חוזר למרכז,או נלחם נגד פוקימון אחד מהשלושה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הפוקימונים אלה, אני לא אוהב אותם, אני צריך פוקימונים אחרים" אחשוב לעצמי והמשיך לחפש בדרך פוקימונים אחרים.
"ויניפדה תיהיה ערני תגיד לי עם אתה רואה פוקימון כלשהוא" אגיד לויניפדה שנימצא על הכתף שלי
-
כינוי:קאקאשי סנסיי
שם במשחק:טומי פאקצו
תיאור:
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/ce5fe20e453b790519316c476e4a3e03.jpg[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי:טורציק
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:סורי ששכחתי.
-
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה איש מצוות [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial] נכנס,אך הוא לא נראה כמו האחרים,יש לו גלימה שחורה-סגולה,הוא אומר לך:"אין לך שום סיכוי הפוכדורים שלכם נמצאים אצלנו,עוד מספר שעות האדון שלי יהפוך אותם לפוקימוני שאדו".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם אתה מנסה לברר מי זה האדון שלהם או שזה לא אכפת לך?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*תודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המדען מסתכל עליך ואומר לעצמו:"לא רק שהילד הזה חי הוא גם יודע שאני פה" אתה רואה שהוא זורק פצצת עשן ובורח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את ספיר מבוהלת קצת אחרי העשן,היא אומרת לך:"הוא דיבר עליך,הוא ניסה להיפטר ממך במכרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה חושב שהוא מדבר עליך או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר רואה את הפוכדור שמתקרב אליו ופוגע בו בזנב ומחזיר אותו אליך,מגמר ונאזליף משלבים כוחות בשביל ליצור כדור צל עם להבות סביבו,אתה רואה את המאמן עם הסלמנס אומר לך:"לעזור לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים לעזרה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש כאילו אתה לא יכול לזוז,אתה רואה שאתה קשור,לידך קשורה רוח האש,הילדה מחייכת חיוך מרושע:"אתה לא מאמין לי אני מבינה עכשיו האדון,שליט כול הרשע ישמיד אותך ואת רוח האש,אני אקח את זה" היא לוקחת ממך את הכדור הירוק,אתה שומע את קול רוח המים בראשך:"תגיד את המילים 'אינסידו ריקוז אינסידו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה אומר מילים אלו או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מצביע עם זנבו על נקודה בשמיים,אתה רואה נוקטול טס באוויר,אתה רואה שמתחתיו עומד פיקאצ'ו קטן שמתכנן מתקפת ברק לכיוונו של נוקטול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מתעלם מזה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]קאקאשי סנסיי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064447][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]אתה רואה איש מצוות [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial] נכנס,אך הוא לא נראה כמו האחרים,יש לו גלימה שחורה-סגולה,הוא אומר לך:"אין לך שום סיכוי הפוכדורים שלכם נמצאים אצלנו,עוד מספר שעות האדון שלי יהפוך אותם לפוקימוני שאדו".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם אתה מנסה לברר מי זה האדון שלהם או שזה לא אכפת לך?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*תודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המדען מסתכל עליך ואומר לעצמו:"לא רק שהילד הזה חי הוא גם יודע שאני פה" אתה רואה שהוא זורק פצצת עשן ובורח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את ספיר מבוהלת קצת אחרי העשן,היא אומרת לך:"הוא דיבר עליך,הוא ניסה להיפטר ממך במכרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה חושב שהוא מדבר עליך או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר רואה את הפוכדור שמתקרב אליו ופוגע בו בזנב ומחזיר אותו אליך,מגמר ונאזליף משלבים כוחות בשביל ליצור כדור צל עם להבות סביבו,אתה רואה את המאמן עם הסלמנס אומר לך:"לעזור לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים לעזרה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש כאילו אתה לא יכול לזוז,אתה רואה שאתה קשור,לידך קשורה רוח האש,הילדה מחייכת חיוך מרושע:"אתה לא מאמין לי אני מבינה עכשיו האדון,שליט כול הרשע ישמיד אותך ואת רוח האש,אני אקח את זה" היא לוקחת ממך את הכדור הירוק,אתה שומע את קול רוח המים בראשך:"תגיד את המילים 'אינסידו ריקוז אינסידו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה אומר מילים אלו או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מצביע עם זנבו על נקודה בשמיים,אתה רואה נוקטול טס באוויר,אתה רואה שמתחתיו עומד פיקאצ'ו קטן שמתכנן מתקפת ברק לכיוונו של נוקטול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מתעלם מזה או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]קאקאשי סנסיי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''כן אבל אני תופס את מגמר ונזליף''
ואני אומר למריפ ''תעלי מהר על סלאמנד כדי להיתחמק מזה''
ואני אומר למאמן ''תגיד לסלאמנד לתקוף בלהביור על שנהים''
ואני אומר למריפ ''תתקפי במכת ברק על שנהים ''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064447][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
"מי אדון שלכם? מאסטר לוזר?." אשאל את האיש בקלות מתנשה כדי שהוא יענה לפי השאלה שלי.
-
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]האיש מכוון אקדח לרקתך ואומר לך:"שאדו-לוגיה" אתה רואה שמיד אחרי משמע השם כול צוות [/FONT][FONT=Arial]S[/FONT][FONT=Arial] משתחווה לפני האוויר,אתה שומע את שלי לוחשת לך:"תקרא לו מהר!".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם הבנת למה שלי מתכוונת או לא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"בסדר במילא אני לא מעוניין בפוקימונים האלה,סלמנס חזור,צאו שפטרי ומגמזור!" מולך ומול מריפ עומדים כעת הצורות המפותחות של נאזליף ומגמר,האיש אומר:"שפטרי תשתמש בדופק אפל,מגמזור תשתמש בטיל אש!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לאיש לעשות את כול העבודה או שאתה מצטרף?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064447]
KoDak The
*תודה.
המדען מסתכל עליך ואומר לעצמו:"לא רק שהילד הזה חי הוא גם יודע שאני פה" אתה רואה שהוא זורק פצצת עשן ובורח.
אתה רואה את ספיר מבוהלת קצת אחרי העשן,היא אומרת לך:"הוא דיבר עליך,הוא ניסה להיפטר ממך במכרה".
האם אתה חושב שהוא מדבר עליך או לא?
[/QUOTE]
"עליי?" אשאל מופתע ואסתכל לכיוון העשן המתפזר ברוח.
"טוב..נצטרך לומר את זה למישהו.." אומר ואתחיל ללכת למרכז הפוקימונים.
שם אשאל את האחות ג'ואי "אפשר להקשר לפרופסור ? "