-
[quote=DouBle R;1081857]אביזי D: יש לך מקום במ"ת לשחקן ותיק ?[/quote]
בישן או בחדש?
כי בישן היית כבר פעמיים ובשניהם מתת באורח מסתורי... ובכל זאת, לא יזיקו לי שחקנים חיים במשחק (אם כי אני בעצמי מת קצת).
אם אתה מדבר על החדש, אז המשחק עוד לא נפתח, ואני לא מתכוון לשמור מקום לאף אחד.
-
[quote=LordAbizi;1081858]בישן או בחדש?
כי בישן היית כבר פעמיים ובשניהם מתת באורח מסתורי... ובכל זאת, לא יזיקו לי שחקנים חיים במשחק (אם כי אני בעצמי מת קצת).
אם אתה מדבר על החדש, אז המשחק עוד לא נפתח, ואני לא מתכוון לשמור מקום לאף אחד.[/quote]
בישן , לא אוהב תחדש .. מסובך מידי כל הקטע של ימי הביניים .
-
[quote=DouBle R;1081859]בישן , לא אוהב תחדש .. מסובך מידי כל הקטע של ימי הביניים .[/quote]
בישן אתה מוזמן להרשם מתי שבא לך (אפילו פשוט לעשות COPY+PASTE לטופס ישן שלך אם תמצא אותו). או להמשיך מאיפה שעצרת פעם קודמת אם תמצא את זה.
וחבל, כי אני הרבה יותר אוהב את החדש. אני יכול לדבר עם עצמי שעות על כמה גאוני הרעיון הזה.
-
[quote=LordAbizi;1081860]בישן אתה מוזמן להרשם מתי שבא לך (אפילו פשוט לעשות COPY+PASTE לטופס ישן שלך אם תמצא אותו). או להמשיך מאיפה שעצרת פעם קודמת אם תמצא את זה.
וחבל, כי אני הרבה יותר אוהב את החדש. אני יכול לדבר עם עצמי שעות על כמה גאוני הרעיון הזה.[/quote]
אפשר להמשיך מאיפה שWSG (אני בעצם) עצרתי ..?
-
[quote=DouBle R;1081863]אפשר להמשיך מאיפה שWSG (אני בעצם) עצרתי ..?[/quote]
W.S.G בחיים לא שיחק בJOURNEY TO THE PAST עד כמה שזכור לי. W.S.G שיחק רק בMEDIEVAL AGES.
-
אה באמת ? פאק יש לי חרא זיכרון ..
-
אז אם אתה רוצה לחזור למשחק שלי מאיפה שעצרת פעם אחרונה, תצטט את הדבר האחרון שכתבת לי, ואני אסתכל קצת אחורה ואנסה להזכר מה בערך היה שם. (אתה יודע איך לחפש את ההודעות שלך בנושא מסויים, נכון?)
אם אתה רוצה מחדש, אז מלא טופס הרשמה.
-
מחדש אני ימלא טופס ...
ולמה לעזעזל אין לי אפשרות לערוך כותרת משתמש
Xd?
-
אם אופיר חזר לפורום זאת אומרת שגם אילן חזר?
-
-
אילן לא חזר הוא חושב שאם הוא יחזור אז כולם יגידו שהוא נוב או משהוא
-
-
לא אני עצוב .. בטח שאני שמח .. Wtf איזה ספאמר עקפת אותי Xd
-
-
[QUOTE=DouBle R;1081882]לא אני עצוב .. בטח שאני שמח .. Wtf איזה ספאמר עקפת אותי Xd[/QUOTE]
חח.
תראה את ליאור, הוא הספאמר הראשי.