אביזי תיקנתי,תוכל להיסתכל ולהגיד לי אם זה בסדר?,אני יגיד לו תודה עכשיו..
Printable View
אביזי תיקנתי,תוכל להיסתכל ולהגיד לי אם זה בסדר?,אני יגיד לו תודה עכשיו..
[quote=PikaRevolution;1122854]אביזי תיקנתי,תוכל להיסתכל ולהגיד לי אם זה בסדר?,אני יגיד לו תודה עכשיו..[/quote]
מאיפה אני יודע? אני לא בכלל לא מבין בעדכוני הפוקימון האלה. העדכונים קשורים לעתיד, ואני חי בהווה לצערי הרב. אם תיקנת, יופי. לא אני הוא זה ששופט אותך. אני כמו המקהלה במחזה יווני. אני מייצג את דעת האלים (שלי) ונוקט עמדה ברורה רגע לפני האסון.
[QUOTE=LordAbizi;1122855]אני כמו המקהלה במחזה יווני. אני מייצג את דעת האלים (שלי) ונוקט עמדה ברורה רגע לפני האסון.[/QUOTE]
:love::love::love:
[quote=LordAbizi;1122853]לפעמים צריך לנסח את הדברים בצורה פוגעת מעט כדי שהם יחדרו. אחרי הכל, אנחנו עושים הכל בשם קדושת המידע.[/quote]
במקרה הזה לא היה נחוץ לפגוע, הוא היה להגיד בפשטות שיש טעויות עם התרגום ואני בהחלט מאמין שהוא היה לוקח את זה ברצינות ומשנה.
העובדה שהמשתמש הזה פגע בו הרסה את כל הביקורת..
ביקורת לא אמורה להיות פוגעת (אולי טיפה) היא אמורה להיות עוזרת ומקור מידע לאיך לשפר, הוא אומנם עשה את זה אבל על הדרך פגע..
[url]http://forum.pokemons.co.il/search.php?searchid=280483[/url]
47 נושאים בדיוק,כמה מהם עדכונים :) אני שמח שעזרתי בזה,אני יעשה עדכונים,אתם צודקים אני לא אפגע מימנו אבל אני מוחק את ההודעה של הסליחה. אינ לא חייב לו שום סליחה הוא יכל לנסח את זה שונה.
לדעתי אתה עושה פה טעות מהותית בכך שאתה נכנע לסחיטת מילים הזו.
היום אנשים שלא מבינים כלום בעדכונים גורמים לך לחזור מהמילה שלך.
ומחר חברים של imagine או הוא בעצמו ינסו לשכנע אותך גם להוריד לו את האזהרה ואת הבאן.
קח החלטה, תהיה חזק ותעמוד מאחורי ההחלטות שלך. רק ככה תוכל לעמוד בפני ביקורת.
(ולשם דוגמה: גם מה שאומרים לך פה וגם מה שרשמו לך שם זה סוגות של ביקורת).
אני יודע,פה הם לא פגעו לכן שיניתי,אני חושב שאת הסיכום עם הקדיט הוא יקבל. את הסליחה שלי אין לי על מה.
בואו נשנה נושא,אביזי אתה מכיר את המיתולוגיה בע"פ?
[quote=Naruto;1122857]במקרה הזה לא היה נחוץ לפגוע, הוא היה להגיד בפשטות שיש טעויות עם התרגום ואני בהחלט מאמין שהוא היה לוקח את זה ברצינות ומשנה.
העובדה שהמשתמש הזה פגע בו הרסה את כל הביקורת..
ביקורת לא אמורה להיות פוגעת (אולי טיפה) היא אמורה להיות עוזרת ומקור מידע לאיך לשפר, הוא אומנם עשה את זה אבל על הדרך פגע..[/quote]
אבל מה אם תגובה "אולי טיפה" פוגעת לא עוזרת? מה אם מתעלמים ממנה?
ועל איזו מיתולוגיה אתה מדבר? אני יודע בעל פה את המיתולוגיה שאני המצאתי אבל...
[quote=LordAbizi;1122861]אבל מה אם תגובה "אולי טיפה" פוגעת לא עוזרת? מה אם מתעלמים ממנה?
ועל איזו מיתולוגיה אתה מדבר? אני יודע בעל פה את המיתולוגיה שאני המצאתי אבל...[/quote]
למה שמעדכן יתעלם מביקורת? כל העניין בביקורת זה להקשיב לה ולקבל או לדחות את הנאמר בה..
מעדכן תמיד חייב להקשיב לביקורות על עידכוניו אבל במצב כזה בו פוגעים במעדכן הוא יכול לנקוט בצעדים האלה שנעשו על די עומר במצב הנתון הזה, אבל בכל זאת לקבל את הביקורת..
[quote=Naruto;1122862]למה שמעדכן יתעלם מביקורת? כל העניין בביקורת זה להקשיב לה ולקבל או לדחות את הנאמר בה..
מעדכן תמיד חייב להקשיב לביקורות על עידכוניו אבל במצב כזה בו פוגעים במעדכן הוא יכול לנקוט בצעדים האלה שנעשו על די עומר במצב הנתון הזה, אבל בכל זאת לקבל את הביקורת..[/quote]
האם היום הייתה הפעם הראשונה שImagine ביקר את העדכון של PikaRevolution?
[quote=LordAbizi;1122863]האם היום הייתה הפעם הראשונה שImagine ביקר את העדכון של PikaRevolution?[/quote]
את זה אני לא יודע, אתה יכול לשאול את PikaRevolution, הא אמור לדעת..
[quote=Naruto;1122864]את זה אני לא יודע, אתה יכול לשאול את עומר, הא אמור לדעת..[/quote]
אני לא רוצה לשאול אותו, כי לי זה היינו הך. אני בכלל מתערב כאן כי יש לי הזדמנות לבצע הוכחה "כאילו מתמטית" וכי אני יכול לדבר נגד כבוד בני האדם.
בכל מקרה, ייתכן שאני טועה, אבל:
אני ראיתי כמה פעמים בעבר את Imagine מעיר לPikaRevolution על חוסר דיוק בעדכונים.
אוקיי בדקתי בעצם עכשיו, וגיליתי שזה דבר לא קרה כל כך הרבה פעמים, אז אני לוקח את דברי חזרה.
עם זאת, אני מאמין בלב שלם שמותר לרמוס את כבוד בני האדם בכל דרך אפשרית למען מידע תקין ונכון.
אויש, כמה צביעות רצה פה. מה שאתם עושים זה לבקש מגולש שאמור להיות חבר שלכם לתת אישור לקללה שמעליבה אותו להישאר בעדכון שהוא עבד עליו שעות רק כדי שתוכלו להגיד לעצמיכם "עקבתי אחרי החוקים". חרא על ההתנהגות של כולכם ! אני ראיתי את סקסטייל ומיטב המנהלים של הפורום הזה מצנזרים, עורכים ומוחקים הודעות לפי ראות עיניהם. ואתם פה תופסים את הצד של בן אדם שמאז שחרית הפורום בא בכוונה טהורה רק להרוס, לקלל ולהפוך את העדכונים למחראה אחת גדולה. לא במשמרת שלי. אני אדאג שההודעה תמחק ושהגולש יקבל באן !
[QUOTE=Hit Man;1122866]אויש, כמה צביעות רצה פה.
מה שאתם עושים זה לבקש מגולש שהוא אמור להיות חבר שלכם לתת אישור לקללה שמעליבה אותו להישאר בעדכון שהוא עבד עליו שעות רק כדי שתוכלו להגיד לעצמיכם "עקבתי אחרי החוקים". חרא על ההתנהגות של כולכם !
אני ראיתי את סקסטייל ומיטב המנהלים של הפורום הזה מצנזרים, עורכים ומוחקים הודעות לפי ראות עיניהם. ואתם פה, תופסים את הצד של בן אדם שמאז שחרית הפורום בא בכוונה טהורה רק להרוס, לקלל ולהפוך את העדכונים למחראה אחת גדולה. לא במשמרת שלי. אני אדאג שההודעה תמחק ושהגולש יקבל באן ![/QUOTE]
לא מחקתי הודעה,ולא ערכתי הודעה בלי להגיד למישהו.
לכל הודעה שצינזרתי הייתה סיבה.
אין פה צביעות ואין לי שום אינטרס היטמן,רק אמרתי את מה שאני חושב על הנושא.
ואותו דבר לגבי אביזי.
חבל שאתה מתחיל לריב על כל שטות,וכמו שאתה מכיר אותי אין לי בעיה לעשות את זה,אבל חבל לי שזה יפריע להתנהלות הנקייה של הפורום בזמן האחרון.
[quote=Hit Man;1122866]אויש, כמה צביעות רצה פה. מה שאתם עושים זה לבקש מגולש שאמור להיות חבר שלכם לתת אישור לקללה שמעליבה אותו להישאר בעדכון שהוא עבד עליו שעות רק כדי שתוכלו להגיד לעצמיכם "עקבתי אחרי החוקים". חרא על ההתנהגות של כולכם ! אני ראיתי את סקסטייל ומיטב המנהלים של הפורום הזה מצנזרים, עורכים ומוחקים הודעות לפי ראות עיניהם. ואתם פה, תופסים את הצד של בן אדם שמאז שחרית הפורום בא בכוונה טהורה רק להרוס, לקלל ולהפוך את העדכונים למחראה אחת גדולה. לא במשמרת שלי. אני אדאג שההודעה תמחק ושהגולש יקבל באן ![/quote]
אר... אתה עדיין לא ענית לי. למה אתה מפריד את התגובות במשחק שלך לכל שחקן בנפרד?