-
[QUOTE=Naruto;1152260]ספין יותר טובים
והנה: [url]http://www.mangareader.net/711/unbalance-x-unbalance.html[/url]
זה די טוב, השמות של האנשים חרא כי הם קוריאנים אבל לא נורא..
ובסוף כל פרק הם שמים מילים לא מובנות אז תקרא אם לא הבנת[/QUOTE]
שיפודן ישראל זה האתר החדש של ספין.:nose_pick:
-
יואו משעמם... אחותי על המחשב ואני חייב לכתוב מהאייפוד,לא נעים
-
-
פרק 17 באנבאלאנס X אנבאלאנס..
-
משעמם.....................................................
-
[quote=ארו סאנין;1152289]משעמם.....................................................[/quote]
אתה תמיד יכול להרשם לטורניר חת"ם לקרבות פוקימונים.
-
אביזי,שלחתי אליך עוד תיקון.
-
[quote=Gaara;1152292]אביזי,שלחתי אליך עוד תיקון.[/quote]
אני יודע, אני אבדוק עוד איזה שעה וחצי כנראה. ממה שאני ראיתי:
הבעיה עם הפרופסור הייתה שכתבת "הוא" וכל השאר הפרטים העידו על נקבה. אין לי בעיה שהפרופסור נקבה, פשוט רשמת "הוא" בתיאור.
ובנוגע לארכיאוס, לא תיקנת את מה שאמרת שתיקנת...
אולי יש עוד הערות, אבל זה דורש בדיקה מעמיקה יותר שאני לא מתכוון לעשות כרגע.
-
-
[quote=ארו סאנין;1152295]עדיין משמעם......[/quote]
ועדיין לא נרשמת לטורניר חת"ם לקרבות פוקימונים.
אולי יש קשר בין שני המאורעות...
-
תקרא את המנווא שאני קורא אז לא ישעמם לך O:
אני בפרק 20..
-
[QUOTE=LordAbizi;1152294]אני יודע, אני אבדוק עוד איזה שעה וחצי כנראה. ממה שאני ראיתי:
הבעיה עם הפרופסור הייתה שכתבת "הוא" וכל השאר הפרטים העידו על נקבה. אין לי בעיה שהפרופסור נקבה, פשוט רשמת "הוא" בתיאור.
ובנוגע לארכיאוס, לא תיקנת את מה שאמרת שתיקנת...
אולי יש עוד הערות, אבל זה דורש בדיקה מעמיקה יותר שאני לא מתכוון לעשות כרגע.[/QUOTE]
התבלבלתי שם וכתבתי לך שם שתיקנתי,בכל מקרה כתבתי למה לא תיקנתי..
-
-
[quote=Gaara;1152298]התבלבלתי שם וכתבתי לך שם שתיקנתי,בכל מקרה כתבתי למה לא תיקנתי..[/quote]
תראה, זה שאתה מסביר לי משהו זה טוב ויפה, אבל זה צריך להיות ברור לכל מי שוקרא את המשחק. אז אתה כותב משפט מוזר על ארכסיאוס שלא מתקשר לכלום, וזה מבלבל את השחקן, שמחפש הקשר לארכיאוס, ולא מוצא!
-
הלילה היה לי את החלום הכי הזוי בעולם !!!! (אני בן 12 אחרי סיום ו)
אני במסיבת סיום בחצר בית הספר ומשום מה כולם בסכנה בגלל שיש איזה פושעים בעיר. אז מה הם עושים ?
שמים 100 קשתים איזה 500 מטר מהמסיבה, איך אומרים להם לתקוף ? יש מקלדת בשביל המצגת של התמונות,
אז אם לוחצים f12 אז הם יתקפו. לאחר המצגת זאת שהעבירה אותה אומרת למנהלת שכל המצגת היא ממש פחדה ללחוץ בטעות על הf12 אז המנהלת אמרה לה שהיא הלכה עד לשם כדי ללחוש להם שאין יותר סכנה.
מתברר שהיא לא אמרה להם כלום, אז האישה שהחזיקה את המקלדת ברוב טיפשותה רצתה לוודאות שf12 לא יעשה יותר כלום והיא לחצה עליו. ואז באותה שנייה המצגת והאורות נכבו, כל הילדים צעקו בצחוק הפסקת חשמל והמורות שהבינו, צרחו וצעקו לתלמידים שיברחו. אין סוף חצים לא הפסיקו להגיע ופגעו בהמון תלמידים. אני כל הזמן עזרתי לילדים לקום ולילדים שברחו מהצד השני (שהייתה בו גדר) היו ילדים שנתקעו אז עזרתי להם לעלות אך היו שם שלושה ילדים והספקתי להציל רק 2, כי כשבאתי להציל את השלישי פגע חץ ליד הרגל שלי וברחתי.
סוף
~~~~~~~~~~~~
אני חושב שיהיה מגניב ליצור אשכול של חלומות הזויים או משהו בכיוון