[QUOTE=CrashRide;1161891]היי גבר מה קורה...? ולא רוצה לבאס, אבל אני לא אהיה פה בהמשך השבוע עד יום חמישי, ראה חתימה...:([/QUOTE]
לא נורא... נעשה את הפרויקטים בשבוע הבא, רוצה לשחק נגדי\איתי בDARKSPORE?
Printable View
[QUOTE=CrashRide;1161891]היי גבר מה קורה...? ולא רוצה לבאס, אבל אני לא אהיה פה בהמשך השבוע עד יום חמישי, ראה חתימה...:([/QUOTE]
לא נורא... נעשה את הפרויקטים בשבוע הבא, רוצה לשחק נגדי\איתי בDARKSPORE?
[quote=אין על פוקימון;1161893]לא נורא... נעשה את הפרויקטים בשבוע הבא, רוצה לשחק נגדי\איתי בdarkspore?[/quote]
ממש מצטער, אני לא יכול עכשיו... אני עוד צריך לארגן תיק לטיול שאני יוצא אליו... ואני גם קודם רוצה להשתפר טיפה כדי שאני לא אעשה לעצמי בושות :)
[QUOTE=mor15;1161856]מה אתה חושב אני צוחק מזה לא מבין מהחיים שלו אה?[/QUOTE]
אתה רואה יוגיהו כנראה...
[QUOTE=CrashRide;1161894]ממש מצטער, אני לא יכול עכשיו... אני עוד צריך לארגן תיק לטיול שאני יוצא אליו... ואני גם קודם רוצה להשתפר טיפה כדי שאני לא אעשה לעצמי בושות :)[/QUOTE]
טוב אז ביום שבת או עוד שבוע :)
[quote=אין על פוקימון;1161896]טוב אז ביום שבת או עוד שבוע :)[/quote]
סבבה... גלעד גם מצטרף אלינו?
[QUOTE=CrashRide;1161897]סבבה... גלעד גם מצטרף אלינו?[/QUOTE]
כן ברור 3 מנהיגים ועוד כמה חיילים שיעלו דרגות ויש לי ראטיל קוד (קוד חוקי שנותן גישה מלא!)
מישהו יכול לתת לי פוקימונים לשילוב??
טוב יאללה הלכתי :)
[quote=KillerBee;1161895]אתה רואה יוגיהו כנראה...[/quote]
יטמבל שב בשקט לפחות אני לא חסר חיים שמספים כל היום כי אין לו חברים
[QUOTE=mor15;1161876]חלאס עזוב תילד כולכם יוצאים פה קמצנים אין דברים כאלה אז שילך עכשיו בסטים ובלאגנים בשביל עוד 40 50 שקל מחורבנים חלאס נו![/QUOTE]
אבל המשחק הזה הוא משחק מחורבן
[QUOTE=mor15;1161901]יטמבל שב בשקט לפחות אני לא חסר חיים שמספים כל היום כי אין לו חברים[/QUOTE]
תמשיך
[QUOTE=mor15;1161901]יטמבל שב בשקט לפחות אני לא חסר חיים שמספים כל היום כי אין לו חברים[/QUOTE]
אחי, בפורום אחר הוא מתחזה לבת וכותב שיש לו מחזור והוא בטוח שהוא מצחיק.
[QUOTE=I'm No SuperMan;1161906]אחי, בפורום אחר הוא מתחזה לבת וכותב שיש לו מחזור והוא בטוח שהוא מצחיק.[/QUOTE]
זה מצחיק אותי :D אני לא רוצה להצחיק אותך ><
אתה יודע מה אומרים על אנשים שמצחיקים את עצמם?
כאן