שונא את המתרגמים של Cvach
Printable View
שונא את המתרגמים של Cvach
[quote=The Sir;1316836]לא נראה לי שיש שה"מ שמעוניין לקבל תגובות שמוציאות לו את החשק להגיב,
טוב חברה עפתי למכון .[/quote]
אין ספק. השאלה היא מה אתה מגדיר כתגובה שמוציאה את החשק לשחק, והאם יש תגובות שלא יוציאו לך את החשק לשחק, אף על פי שהן לא עונות להגדרה שלך לתגובות שאתה רוצה לקבל. וזה מוביל כמובן לריבוי דעות ועמדות, וכל אחד צריך לבחור את הדעה שלו, ולהתמיד בה עד מוות. ככה חת"ם צריך לפעול.
[QUOTE=Death The Kid;1316837]שונא את המתרגמים של Cvach[/QUOTE]
מה זה Cvach?
אחר צוהריים טובים
Cardfight Vanguard Asia Circuit Hen
[quote=LordAbizi;1316838]אין ספק. השאלה היא מה אתה מגדיר כתגובה שמוציאה את החשק לשחק, והאם יש תגובות שלא יוציאו לך את החשק לשחק, אף על פי שהן לא עונות להגדרה שלך לתגובות שאתה רוצה לקבל. וזה מוביל כמובן לריבוי דעות ועמדות, וכל אחד צריך לבחור את הדעה שלו, ולהתמיד בה עד מוות. ככה חת"ם צריך לפעול.[/quote]
בעצם אפשר לאמר שהגישה שלי היא גישה של אי-משוא פנים. אני לא אומר על איך צריך להיות המשחק, אלא אני נותן לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה במשחק שלו, בתנאי שהוא עושה את זה בצורה מושכלת.
[QUOTE=Death The Kid;1316844]Cardfight Vanguard Asia Circuit Hen[/QUOTE]
למה אתה שונא?
תעבור לראות הוצאות של קבוצה אחרץת שמתרגמת תאנימה (אם יש כזאת).
בגלל שאו שהם עושים את הכתוביות חצי מסך או שהם עושים את בגודל [size=1]כזה[/size]
וזה בכל אתר אנימה [שאני מכיר] משתמשים באותו סאב [אני חושב]
הטפרים מציקים לי
לדעתי משחק של Kill Or Save בפורום ירוק על חיות הוא פסול מיסודו. כל האנשים שמגיבים בפורום ירוק באופן טבעי יהיו נגד קטל חיות, וזה יהיה מאוד מוזר לכפות עליהם "להכחיד" איזשהי חיה מן העולם.
איזה כיף היה לי היום :-)
מתחיל ב-10 ולומד שני שיעורים,אח"כ שני שיעורים חלון ואז שיעור תרבות עם עולם ושיעור מהנה בפיזיקה על אסטרונומיה :-)
איזה באסה לי היום,מסיים בשלוש Xp
מחר אני לא בא לבצפר
גם אני לא, טפרים מעצבנים..
מתסכול של הצבא התחלתי להכין גם MAL כדי שהיה לי משהו נחמד לעשות xD
בתהליכי עריכה כי אני לא זוכר את כל הזבל שראיתי~
אני מסרב לרשום שראיתי פוקימון (חוץ מהסרט השני 3>) ENJOY
[url]http://myanimelist.net/animelist/omri-y[/url]
חחח הנחש בלע גם את נאמי, האביר של השמיים ואייסה Xd