מצאתי סוף סוף את הסמל האישי הקודם שלי.. (:
אבל בא לי לשנות למישהו יותר מאגניב, כמו איטאצ'י.. /=
Printable View
מצאתי סוף סוף את הסמל האישי הקודם שלי.. (:
אבל בא לי לשנות למישהו יותר מאגניב, כמו איטאצ'י.. /=
[quote=הנואש לווינר;1319463]יא ווארדי מה קרה לכם? אני חבר של שניכם אם זה מספק Lol[/quote]
לא זה לא.. רק מסן' חי וקיים מספק אותי מועחעחעחע
ואיך הבדיחה?
[quote=The Sir;1319464]אתה בתור פקח אמור לדעת ששיחות כאלה זה או למסן או לה"פ. תודה.[/quote]
לא קיללתי או עברתי על החוקים, סה״כ מתווכח איתו כשנושא הוא- הוא.
בתכלס, אם רותם חושב שדבר כזה יגרום לי לרדת מפקחות, שיהיה לו בשמחה. כי לא אמרתי קללה או משהו, ואם התנהגות מגעילה זו קללה.. המצב באמת על הפנים
המסן שלי קיים, אבל הוא לא חי. אפילו נפתח לי החלון הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב..
אבל הווינדוס לייב הזה לא נותן לי לעשות כלום!
~~~
בא לי למצוא סמל אישי מאגניב כזה, אבל אין לי איזה..
[quote=הנואש לווינר;1319467]המסן שלי קיים, אבל הוא לא חי. אפילו נפתח לי החלון הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב..
אבל הווינדוס לייב הזה לא נותן לי לעשות כלום!
~~~
בא לי למצוא סמל אישי מאגניב כזה, אבל אין לי איזה..[/quote]
אז הוא לא חי S:
מזתומרת לא נותן?
~~~
חח תחפש, רוצה של שניצל משופר בגודל XXXXXXXL?
חח סתם.. אבל אם אתה רוצה, בכיף ;)
[quote=Death The Kid;1319459]אני אישית הייתי משתמש בקלף "Synchro Material" אתה יכול להשתמש במפלצת של היריב בשביל לעשות סיכרנו[/quote]
אי אפשר לעשות BF עדיף כבר מיינד קונטרול תחשוב ם:
יואב, הורדת כבר מסן...? ><"
עידן.. כנס לסקייפ.. אני אהיה עם האייפון מגניב שלי
באמת שהנו"ד ניהיה מקום דפוק רצח, או שאתם רבים כאן או שאתם מדברים על משחקים ומיש לא קשור לריבים ולמשחקים פשוט מתעלמים ממנו רוב הזמן ופעם ב- מתייחסים אליו .
[QUOTE=The Sir;1319477]באמת שהנו"ד ניהיה מקום דפוק רצח, או שאתם רבים כאן או שאתם מדברים על משחקים ומיש לא קשור לריבים ולמשחקים פשוט מתעלמים ממנו רוב הזמן ופעם ב- מתייחסים אליו .[/QUOTE]
אז איך קוראים לך?
חחח
בכל מקרה, אתה צודק- הנו"ד של פעם היה על החיים.. לא היה תחרות מי עוקף את מי באנימה..
[quote=דור רמאי;1319478]אז איך קוראים לך?
חחח
בכל מקרה, אתה צודק- הנו"ד של פעם היה על החיים.. לא היה תחרות מי עוקף את מי באנימה..[/quote]
רשום במקום שבו אמור ליהיות רשום השם הפרטי, +יש גם בחתימה .
[QUOTE=The Sir;1319479]רשום במקום שבו אמור ליהיות רשום השם הפרטי, +יש גם בחתימה .[/QUOTE]
ואתה באמת חושב שאני לא יודע?
חטפתי באן ליום בdn! בגלל שרשמתי שלא רוצה לשחק נגד מטה מפגרת וזה אסור לתת תנאים. למזלי זו אזהרה ראשונה ורק באן ליום
בוקר..
לא נורא,זה ליום
הלכתי