[QUOTE=stavis1001;1361424]איזה חופר.
יש את המדריך.[/QUOTE]
לא את XD
[QUOTE=Brook;1361425]אז תפסיק לחפור
הבנו כבר שאתה נגד זה[/QUOTE]
אני לא נגד זה.אני נגד זה שהעלו אותי לניהול הפורום הזה[מנגה וקומיקס].
Printable View
[QUOTE=stavis1001;1361424]איזה חופר.
יש את המדריך.[/QUOTE]
לא את XD
אני לא נגד זה.אני נגד זה שהעלו אותי לניהול הפורום הזה[מנגה וקומיקס].
אז תפסיק לחפור
הבנו כבר שאתה נגד זה
בא לי להיות באבל.
[quote=Reborn;1361420]והינה חזר לו הנוב האולטימטיבי מפרישה של שתיים וחצי חודשים.
אני לא אשאל מה חדש.
אלכס.
אתה צריך להתאבל?אני צריך להתאבל!
עכשיו אני צריך להעביר את כל הנושאים של המנגות לפורום מנגה, לנהל פורום שאין לי שום מושג בנושא שלו[חוץ מקומיקסים..] ואני לא יכול לעשות בו כלום כי אני לא מבין!
זה כמו לתת לתלמיד 3 יחידות לפתור מבחן של 4 יחידות-יקבל 50..[/quote]
אתה יכול לעשות מה שעשיתי עם שרשורים, להצהיר בריש גלי שאתה לא מכיר בקיום הפורום הזה ולהתעלם ממנו לחלוטין. (פרט אולי להעברת הנושאים על מנגות לפורום הזה, כי זה גם קשור לפורום שאתה כן מנהל)
אגב, לא ברור לי למשל למה הנושא שעוסק בסרט של נארוטו נמצא בפורום מנגה וקומיקס ואולי עוד כמה דברים.
[QUOTE=LordAbizi;1361428]אתה יכול לעשות מה שעשיתי עם שרשורים, להצהיר בריש גלי שאתה לא מכיר בקיום הפורום הזה ולהתעלם ממנו לחלוטין. (פרט אולי להעברת הנושאים על מנגות לפורום הזה, כי זה גם קשור לפורום שאתה כן מנהל)[/QUOTE]
אין בכוונתי להצהיר על התייחסותי לפורום זה כלא-קיים, כיוון שמנגה זה נושא שדורש פורום, לא כמו שרשורים.נוסף על כך-שרשורים זה דבר חסר משמעות ו,לפי דעתי, חסר היגיון.מנגה וקומיקסים הם נושאים שמחייבים פורום, על פי דעת הכלל, והגיוניים ובעלי משמעות.לפורום זה מחויב מנהל, אך איני מתאים לתפקיד משום שאיני מכיר דבר בנושאים אלו[בקומיקס אני מכיר דבר או שניים אך במנגות הדבר היחיד שאני יודע זה שקוראים מימין לשמאל ודבר או שניים שקורים עכשיו במנגה של נארוטו].
אל תשכח להעביר את הנושאים שבלינקייה שהם מנגות
שלום לכולם! D:
[quote=Reborn;1361429]אין בכוונתי להצהיר על התייחסותי לפורום זה כלא-קיים, כיוון שמנגה זה נושא שדורש פורום, לא כמו שרשורים.נוסף על כך-שרשורים זה דבר חסר משמעות ו,לפי דעתי, חסר היגיון.מנגה וקומיקסים הם נושאים שמחייבים פורום, על פי דעת הכלל, והגיוניים ובעלי משמעות.לפורום זה מחויב מנהל, אך איני מתאים לתפקיד משום שאיני מכיר דבר בנושאים אלו[בקומיקס אני מכיר דבר או שניים אך במנגות הדבר היחיד שאני יודע זה שקוראים מימין לשמאל ודבר או שניים שקורים עכשיו במנגה של נארוטו].[/quote]
הסיבה לא חשובה, אך הפעולה היא אותה פעולה:
אני לא מתייחס לשרשורים כי זה שטויות במיץ ואתה לא מתייחס למנגות כי אתה לא בקיא בתורה הזו, אבל מה שצריך להעשות בשני המקרים הוא פשוט להבהיר לכל הנוגעים בדבר שהטיפול שלך בפורום הזה יהיה זעום ביותר (במקרה שלי - בכלל לא היה טיפול בנושאים בשרשורים, אתה באופן טבעי יכול להיות מעורב כמה שאתה רוצה)
איתי אני מצפה שתשלח לרותם הודעה שיוריד את עמית
[QUOTE=Ritsuka kun;1361432]שלום לכולם! D:[/QUOTE]
כחולים!
[QUOTE]איתי אני מצפה שתשלח לרותם הודעה שיוריד את עמית
[/QUOTE]
הקדמתי אותך :-)
הולי שיט מי זה טיים לורד..? O.o
[QUOTE=Spider Man;1361437]הולי שיט מי זה טיים לורד..? O.o[/QUOTE]
אלכס
[quote=Spider Man;1361437]הולי שיט מי זה טיים לורד..? O.o[/quote]
אלכס
[quote=Reborn;1361436]כחולים!
הקדמתי אותך :-)[/quote]
ביקשת מרותם שיוריד אותך מניהול? :S
טוב לא, יש הבדל מהותי בעצם בין המצבים, שרשורים הוא תת פורום של חת"ם, ולכן, לפי מיטב הבנתי, אני לא יכול שלא לנהל אותו מסיבה טכנית.
לעומת זאת, מנגה הוא פורום נפרד, כך שאתה יכול לפרוש ממנו מבלי לפגוע בתפקיד העיקרי.
[QUOTE=Spider Man;1361437]הולי שיט מי זה טיים לורד..? O.o[/QUOTE]
אלכס.