[QUOTE=Amitlv;1371371]למה לרדת ממך?
משעמם לנו לא
אז אנכנו יוצרים ריבים בדיוק כמוך[/QUOTE]
*אנחנו
[QUOTE=Guns N Roses;1371373]צ'עבב לי וליאור מסטול.[/QUOTE]
למה ליאור מסטול?
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1371371]למה לרדת ממך?
משעמם לנו לא
אז אנכנו יוצרים ריבים בדיוק כמוך[/QUOTE]
*אנחנו
[QUOTE=Guns N Roses;1371373]צ'עבב לי וליאור מסטול.[/QUOTE]
למה ליאור מסטול?
משעמם לי גם
הוא אמר לי שכדאי לי להרשם למ"ת שלו. שלחתי טופס הרשמה בה"פ אז הוא שאל אותי אם אני רואה אנימה. אמרתי לו שרק פוקימון וגם זה לעיתים רחוקות והוא אמר לי שלא התקבלתי.
זה מעליב ):
בגלל זה אני לא מעריץ אותו
[quote=Gamatatsu;1371374]אם כבר זה פוגע בי מה שעשיתי לסיקורים,כי ישבתי על חלק מהם שעות,בזבוז זמן מוחלט[/quote]
אה באמת? זה די טוב, כי זה מסתדר עם מוסר ההשכל של האמרה הזו.
"כדי לפגוע במוכר הכרטיסים, אני אקנה כרטיס, אזרוק אותו לפח, ואלך ברגל." למוכר הכרטיסים אכפת שעשית את זה? לא, הוא לא נפגע. מי באמת נפגע? הדובר.
אז אם מה שעשית לסיקורים שלך פוגע בך, אז זה בדיוק מסתדר עם האמרה הרוסית ואני יכול להיות מרוצה מעצמי.
[QUOTE=Guns N Roses;1371381]הוא אמר לי שכדאי לי להרשם למ"ת שלו. שלחתי טופס הרשמה בה"פ אז הוא שאל אותי אם אני רואה אנימה. אמרתי לו שרק פוקימון וגם זה לעיתים רחוקות והוא אמר לי שלא התקבלתי.
זה מעליב ):
בגלל זה אני לא מעריץ אותו[/QUOTE]
אתה קראת את המשחק שלו בכלל? המשחק מומלץ למי ששונא את האנימה של פוקימון, ואתה הרי חולה עליה אז לא התקבלת ):
כמו שצריך חח
[QUOTE=Archangel;1371384]כמו שצריך חח[/QUOTE]
מה כמו שצריך..?
[quote=יוסי בניון;1371383]אתה קראת את המשחק שלו בכלל? המשחק מומלץ למי ששונא את האנימה של פוקימון, ואתה הרי חולה עליה אז לא התקבלת ):[/quote]
אני חולה עליה?
ממתי?
אין יחס
[QUOTE=Guns N Roses;1371387]אני חולה עליה?
ממתי?[/QUOTE]
לא חולה עליה, אתה פשוט צופה בה \:
[quote=Archangel;1371384]כמו שצריך חח[/quote]
[quote=יוסי בניון;1371385]מה כמו שצריך..?[/quote]
[quote=Archangel;1371388]אין יחס[/quote]
I beg to differ.
לאדע. אז למה הוא הציע לי מראש?
קיצר הוא מסטול.
אפשר להמשיך להגיב
אוף אני לא מצליח להכין חתימה עם המדריכים האלה בלינקייה ( וניסיתי אתמול עד איזה 4:00 >< )
איזה לא מועילים אתם בספאם..