כן התכוונתי לא יעילים, ומגניב, סך הכל בא לך לשים איזה שניים שאין לך איך למצוא בטיאר הנמוך וכבר מחשיבים תצוות לטיאר הגבוה Xd אבל מה לעשות.
Printable View
כן התכוונתי לא יעילים, ומגניב, סך הכל בא לך לשים איזה שניים שאין לך איך למצוא בטיאר הנמוך וכבר מחשיבים תצוות לטיאר הגבוה Xd אבל מה לעשות.
[QUOTE=Bilbo Baggins;1430744]שתוק כבר יא חמוף
בדור 4 הייתי הולך למסעות צלב בטייר האוברים עם הNU והUU שלי (לא היה אז RU), זה היה ממש מצחיק
שימו שדינג'ה הוא חיההההההההההההההההההה[/QUOTE]
כי לכולם היה צוות גשם בלי דרך להביס את שאדינג'ה רק SPINNER וזהו אתה בלתי מנוצח.. הבעיה בדור 5 זה שיש יותר מהלכים...
לא, חרא עבר הוא הרג את כולם XD
עונה שלמה מציגים לי דמויות עכשיו אני בפרק השמיני של העונה השנייה נשארו מתוך איזה 20 דמויות 8 כולם מתו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמוד 69 חחחחחחחחחחח
[QUOTE=Ilan;1430758]כי לכולם היה צוות גשם בלי דרך להביס את שאדינג'ה רק SPINNER וזהו אתה בלתי מנוצח.. הבעיה בדור 5 זה שיש יותר מהלכים...
לא, חרא עבר הוא הרג את כולם XD
עונה שלמה מציגים לי דמויות עכשיו אני בפרק השמיני של העונה השנייה נשארו מתוך איזה 20 דמויות 8 כולם מתו.[/QUOTE]
נו בגלל שזה חרא עבר
אז זה כזה טרגי
וזה רק מחרמן אותי יותר ):
20 טוב שלא הגזמת ):
[QUOTE=Bilbo Baggins;1430760]חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמוד 69 חחחחחחחחחחח[/QUOTE]
אתמול הייתי בתנוחה הזאת עם אמא שלך יא מכוער יא חמוף
[QUOTE=Tasha Godspell;1430762]אתמול הייתי בתנוחה הזאת עם אמא שלך יא מכוער יא חמוף[/QUOTE]
כן??
אתמול אמאשך הופיעה אצלי בבית רצתה סקס אבל בסופו של דבר היא רק שפכה את הלב על כמה שהבן שלה חמוף!!!!!!!!!!!!
OH.. SNAP?
אני לא בטוח אם כן או לא ):
לא ):
אתמול אמא שלי הייתה בבית ויש לי הוכחות!
[QUOTE=Saber;1430765]לא ):[/QUOTE]
ניסיתי ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1430766]אתמול אמא שלי הייתה בבית ויש לי הוכחות![/QUOTE]
שקר
חמוף שקרן
אני אולי חמוף
אבל שקרן?!
How Dare You