[QUOTE=Ritsuka kun;1455695]אני יכול לתת תגובה מתבקשת, אבל היא סתם תביך את שנינו חח[/QUOTE]
תתן אותה!
Printable View
[QUOTE=Ritsuka kun;1455695]אני יכול לתת תגובה מתבקשת, אבל היא סתם תביך את שנינו חח[/QUOTE]
תתן אותה!
עידן יא בוגד!!! פותח נושא חיובי במשוב?!?! חבל שאנחנו לא במשחק העיירה.. הייתי עושה עליך לינץ'!
[quote=barney stinson;1455696]תתן אותה![/quote]
חחח
אני אשמור אותה xd
[quote=cho'gath;1455691]זה מה שניסיתי להגיד! ניסיתי להגיד שהמינוי של נסטי רק גרם לגולשים פה להשתגע! אבל היטמן ראה את זה בצורה אחרת והחליט לשלוח ה"פ בשם "איכס" ואמר שהוא "מתבייש" בי...[/quote]
ששששששששששששש שלא תקבל באן
חחח צריך משו ניטרלי במשוב עם כל הלהט הזה
יצונזר משום צניעות מאמי :)
גרר
[quote=barney stinson;1455688]אבל אני כן!
מרדדדדדדד:o:o:o:o:o:o[/quote]
דודו
דודה
דודי
שתוק
[QUOTE=Ritsuka kun;1455698]חחח
אני אשמור אותה xd[/QUOTE]
מה אתה ילד?
אולי דיי? ברצינות! מה היטמן עשה ,אביא לנסטי ניהול פורום ,למה באנים באמת? זה שאלה ? אני חושב שלא אני ממש רוצה לקתוע את הדיון על זה ודיי ,בבקשה דיי ,היטמן לא מנסה לרע ואתם מתנאגים כאילו מה הוא עשה , אני לא מבין אתכם ברצינות! הרסתם וממש את הנ''וד ומה שהוא מייצג ,אני ממש מעוצבן ,אני חושב שתחשבו קצת על זה ושהוא לא עשה ממש דבר ובקיצור :
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55022[/url]
All hail v!!!
[quote=canaan;1455702]דודו
דודה
דודי
שתוק[/quote]
איך קוראים לך אסי? יותר מתאים לך ערסי
[quote=yort3m;1455692]ברור שיכולנו.
אם היינו מורידים את נסטי מניהול אני בטוח שהכל היה טוב ויפה.
השאלה אם זה מה שהיינו צרכים לעשות :nose_pick:[/quote]
אתה חושב שהיטמן פעל נכון שישר מינה אותה למנהלת על סמך השקעה של שבועיים בלבד?!, כולנו השקענו וחיכינו מספיק זמן עד שקיבלנו ניהול לאיזשהוא פורום וכל זה נראה לך לא מקומם אני בספק לזה..
barney stinson - על מה השתיקו אותך? כי למיטב ידיעתי כל נושא שנפתח קיבל מענה מלא.
היו 2 נושאים על הפרק: מינויה של נסטי והאפשרות לקבל שינוי כינוי בתמורה להשקעה בפורום.
בשניהם הסברתי את עצמי מעולה - נסטי קיבלה הזדמנות כפי שכל אחד לפניה קיבל הזדמנות.
שינוי כינוי - הפורום קיבל הזדמנות להתחדש, והמשתמש קיבל תשובה מלאה לכל השאלות שלו.
אדם פה?
~מרגיש לא קשור~
מי מעוניין בשיחת ועידה בסקייפ? :)
[quote=charmander 1;1455705]אולי דיי? ברצינות! מה היטמן עשה ,אביא לנסטי ניהול פורום ,למה באטנים באמת? זה שאלה ? אני חושב שלא אני ממש רוצה לקתוע את הדיון על זה ודיי ,בבקשה דיי ,היטמן לא מנסה לרע ואתם מתנאגים כאילו מה הוא עשה , אני לא מבין אתכם ברצינות! הרסתם וממש את הנ''וד ומה שהוא מייצג ,אני ממש מעוצבן ,אני חושב שתחשבו קצת על זה ושהוא לא עשה ממש דבר ובקיצור :
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55022[/url][/quote]
הביא*
באנים*
לקטוע*
לא מנסה לרע?
מתנהגים*
אין לי למה להגיב לטענות שלך כי זה רק מראה כמה לא קראת את כל מה שכולם רשמו פה.
אגב לא להעליב פשוט שאני רואה שגיאת כתיב אני חייב לתקן אותה אז אל תקח אישית.