[quote=barney stinson;1461895]מה אבל אני הייתי פקח איזה חצי שנה ולא קיבלתי היכל התהילה![/quote]
דבר עם רותם אז..
Printable View
[quote=barney stinson;1461895]מה אבל אני הייתי פקח איזה חצי שנה ולא קיבלתי היכל התהילה![/quote]
דבר עם רותם אז..
היוש! :)
עוד פעם אתה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1461881]לא.. לא צריך..[/QUOTE]
צריך.
תמיד צריך.
[QUOTE=KittyM;1461883]אין מה לעשות בתפקידים האלה...כי המשתמשים פה לא רוצים להגיב יותר או להשקיע...אין מה להשקיע פה...
הפקחים מנסים להשקיע אבל אין מי שיגיב על ההשקעות שלהם...הם סתם מבזבזים את הזמן פה...לא צריך בכלל פקחים פה לא צריך ראשיים,מספיק את רותם וזהו...הקהילה כאן ממש קטנה... הפורום מת בכל מקרה.[/QUOTE]
אלכס, זה שירדת מניהול מרצונך זה לא אומר שאתה צריך להתייחס אליו כאילו הוא רצח את אמא שלך או משו.
אני ירדתי מרצוני מניהול פורום אנימה ומפקחות ואתה לא רואה אותי מתמרמר על הפורום.
הבנו את הפוזה אז תתקדם.
[QUOTE=Angel Of Night;1461887]אם נגיד ונניח אני רוצה להיות "פקח" מה צריך לעשות בשביל זה?, אני פשוט רוצה להיות ב"היכל התהילה" :nose_pick:[/QUOTE]
אני מקווה מאוד שאתה אוהב טעם של תחת...
[QUOTE=Barney Stinson;1461895]מה אבל אני הייתי פקח איזה חצי שנה ולא קיבלתי היכל התהילה![/QUOTE]
b*tch please...
[quote=ragnathebloodege;1461903]אני מקווה מאוד שאתה אוהב טעם של תחת...
[/quote]
אתה טוען שאני טעמתי במהלך חיי תחת? ):
[QUOTE=RagnaTheBloodege;1461903]צריך.
תמיד צריך.
אלכס, זה שירדת מניהול מרצונך זה לא אומר שאתה צריך להתייחס אליו כאילו הוא רצח את אמא שלך או משו.
אני ירדתי מרצוני מניהול פורום אנימה ומפקחות ואתה לא רואה אותי מתמרמר על הפורום.
הבנו את הפוזה אז תתקדם.
אני מקווה מאוד שאתה אוהב טעם של תחת...
b*tch please...[/QUOTE]
הסבר בבקשה :what:
[quote=angel of night;1461908]הסבר בבקשה :what:[/quote]
הוא אמר במילים יפות שאתה צריך ללקק לרותם תתחת
[quote=barney stinson;1461911]הוא אמר במילים יפות שאתה צריך ללקק לרותם תתחת[/quote]
חששתי שזה מה שהוא התכוון..
^זה בסדר, מעולם לא ליקקתי לרותם. אל תקשיב לו ):
[QUOTE=Pen Draig;1461913]^זה בסדר, מעולם לא ליקקתי לרותם. אל תקשיב לו ):[/QUOTE]
אז אתה אומר שהוא סתם ממורמר :nose_pick:
כנראה P:
[quote=pen draig;1461907]אתה טוען שאני טעמתי במהלך חיי תחת? ):[/quote]
אם אתה לא מנהל אתה צריך ללקק.
בוקר טוב
[quote=charmander 1;1461918]בוקר טוב[/quote]
הבוקר מצויין, הצהריים יהיו מעצבנים והערב יהיה טעים. יש לי היום יומולדת, מבחן, ואז אנחנו נוסעים למסעדה.
אני חולה ובבצפר :(