-
***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את בוחנת את האבן ונותנת לסילבאון שלך לבחון אותה מקרוב, מכיוון שהאבן בצבעים של סילבאון. סילבאון מעיפה מבט על האבן, ונראה כי סילבאון זוהרת בקרבת האבן. את שואלת את הסילבאון השני אם את יכולה לקחת את האבן, והוא מחייך ונכנס לעמדת קרב, מזמין אותך לקרב מולו על האבן. יש בעיניים שלו קריצה אפלה יותר משל הסילבאון התמים שלך, ונראה כי הוא עבר כמה דברים בחיים.
מה תעשי? [/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית: עוד יומיים נותרו
*כסף - 5,485 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב שאתה רוצה להגיע במהרה ובבטחה ליעד שלך, ושאתה לא רוצה לקחת סיכונים, שוב. חלחלה עוברת בראשך כשאתה נזכר בתקרית עם אמא נויברן, ונראה כי המוח שלך מסמן אותה אוטומטית כאויבת שלך (תחשוב איזה סגירת מעגל מגניבה זו יכולה להיות). אתה מחפש את המעבורת המהירה והיוקרתית ביותר, מוצא מעבורת מפלצתית בגודל של בית מלון מפואר, הנקראת 'The Winged Slakoth', ועליה ציור של סלאקות' מכונף: [SPOILER][IMG]http://orig06.deviantart.net/99fa/f/2015/186/6/f/believe_in_the_peeko_by_integerhg-d903m9g.png[/IMG] [/SPOILER](אני לא יצירתי מאוד בלילה, לא קשה להבין את הרפרנס). אתה רואה שהמעבורת מציעה לך מגוון שירותים במהלך הפלגה מהירה של 4 שעות, ועלות כרטיס 1,500 פ"ד. כהבטחתך ליקר והמהיר ביותר, אתה משלם את הסכום ועולה למעבורת היוקרתית. אתה רואה שבמבעבורת מגוון שירותים המיועדים לנסיעות יותר ארוכות, ואלו הקריטיים לך הם זירת אימונים בקרבות, בית קפה וחדרי נמנום.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*צודק. קיבלת כוכב זהב [/COLOR][COLOR="#DAA520"]*[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את קודי מה הוא הרגיש ומספר שקרה לו משהו כשהוא נכנס למערה, משהו מוזר. אתה מנסה לעצור את הבלונדיני, אך הוא במהרה משתגר מהמקום. אתה עוזב אותו לבינתיים ומתמקד בתחושתו של קודי. הוא אומר לך:" באמת חלמתי חלום מוזר מאוד. הרגשתי כאילו כל חיי נשאבים בבת אחת ואני מגיע לתוך מין אוקיינוס זהוב זוהר שכזה, שיכולתי לנשום בו. כל מה שרציתי הופיע מול עיניי, והכל הרגיש כמעט טוב מדי. הבעיה היחידה הייתה שמדי פעם הראייה שלי האפילה ונהייתה סגולה קצת, ופתאום ראיתי מין ערפל סגול כהה ומוזר סביבי, אך האוקיינוס הזהוב חזר מהר. גם מדי פעם הרגשתי כוח חיים שמתחזק אט-אט בי, ופתאום הוא נלעם והרגשתי הרבהי ותר חלש. ממש כאילו החלום לקח ממני את כל האנרגיה, או כאילו מתתי ואני שואב חיים אחרים...". אתה מספר לקודי מה קרה, והוא נראה כנדהם:"אז זה לא היה חלום! רגע, נוזל זהוב מסתורי, ערפל סגול כהה, תחושת מוות, אנרגיה מגסטלי שמתקרב אליי והנער עם האבן הזהובה... אני בטוח ב100% שמה שקרה לי קשור לגיראטינה, אב כל השדים ואדון העולם המעוות. למדתי עליו קצת יותר בהתעוותות המרחבית של 2047, למרות שהייתי די קטן אז, הרגשתי תחושה מאוד דומה לעכשיו, רק פחות מרוכזת. נראה כי ממש חלק מגיראטינה נכנס בי. אני זוכר בוודאות שעשו לנו בגן הרצאה קצרה על דמוניזם, ונראה לי שטרייסי זוכרת יותר ממני, הזיכרון שלה פי אלף על שלי". כאילו כבדרך קסם, טרייסי מתחילה להתאושש מהעילפון שלה, מתעוררת ומיד נדהמת, אומרת:"קודי! אתה חי! היית כזה זהוב, וסגול, ושניהם!". אתם מסבירים לה בקצרה מה גיליתם, והיא אומרת:"הממ. אני באמת זוכרת משהו בנושא הזה. גיראטינה הוא אדון כל השדים והרוחות, בהם יצורים לא-פוקימוניים או נשמות פוקימונים מתים, ובנסוף פוקימוני רוח משמשים כמשרתיו על פני כדור הארץ, מכיוון שהוא די כבול לעולם המעוות, עולם הפוך ומקביל לשלנו שם הוא לכוד עקב התנהגותו. כדור הגריסאוס, שהוא תמצית ישותו של גיראטינה על פני כדור הארץ, הוא מעין חץ זהוב בעל הרבה זוויות". אתה מבין שזה החפץ שהנער הבלונדיני לקח איתו! טרייסי ממשיכה:"כדור הגריסאוס נגנב שנה שעברה בשוד הגדול של צוות רמפא"ג, ולא כחפץ זימון, כדור הגריסאוס הוא פחות או יותר הנשק החזק של צוות רמפא"ג: בעזרתו הם יכולים לשטוף מוחות, להרוג אנשים בהרף עין ולהעלים אנשים לא רצויים על ידי כך שהם נשלחים לעומקי העולם המעוות, שם חי גיראטינה. אני זוכרת ששמעתי את הגננות אומרות שהבוס של צוות גלקטיק, הרעים של אותה תקופה, ששמו היה סיירוס, נבלע על העולם המעוות ולא חזר משם. אני בטוחה שהוא עדיין חי, ועוד יותר מכך שהוא קשור אל מה שקרה היום עם גיראטינה שתיארתם. כדי לזמן את גיראטינה צריך ליצור מי זירקון, שהוא בעצם תמצית המוות, הנוזל הזהוב הזוהר שנוצר כשמניחים את כדור הגריסאוס במים קדושים. הוא בעצם הטוהר שבטמאות, חומר מאוד מבלבל. מי זירקון יעילים מאוד לשליטה מוחית מרחוק ולהפיכה של גוף לשער לעולם המעוות. כדי לזמן את גיראטינה, יש צורך בחמש גופות נגועות במי זירקון שיתפקדו כשערים בהתהוות לעולם המעוות וכמקורות הגנה ושמירה על כדור הגריסאוס, ובנסוף את כדור הגריסאוס שוחה בבריכה של מי זירקון. לאחר תקופה מסוימת הצללים של החדר שבו כל הקוסנטרוקציה הזאת יתהוו לגירטינה. אני כמעט בטוחה שהאירוע הזה אמור לסמל את תחילת יום הדין, בעצם מתי שכולנו נמות. נראה שצוות רמפא"ג נואשים לקדם אותו". אתה קצת הלום מהמידע, כשהנער הבלונדיני ממקודם מופיע מתוך המדבר, מתקדם במהירות אל פנים החורבות, אך עוד רחוק מספיק כדי שתעצור אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה ממהר להתרחק משם, יוצא בריצה מחוברות הטירה ודואג לא ליצור קשר עין ישיר עם הכדור. אתה רואה בדרכך החוצה בתהקהלות קטנה של כמה סוכנים בני גילך בפתח החורבות. נראה שאחד מהם מנסה לעצור אותך אך אתה כבר השתגרת לעיר נימבאסה. והנה אתה, קלאן, תקוע לאחר כמה דקות בתוך מעלית לבסיס יחד עם התהוותו של השטן עלי אדמות (אני בטוח שנהנית). אתה נכנס אל הבסיס ומביא את הכדור לסוכן מבוהל, מורה לו לנעול אותו במקום בטוח ולא ליצור קשר עין. בדרכך חזרה אתה יוצר קשר עם מגנו ומספר לו שכדור הגריסאוס בבסיס בנימבאסה. הוא אומר לך:" כל הכבוד קלאן. אני כבר שולח כוחות לאסוף אותו למפקדת ג'וטו באוליביין, אני כבר אחקור אותו לעומק שם. בינתיים אני בדרך לחורבות הטירה לקרב מול צוות מגמה. מצפה לראותך שם" הוא אומרו מנתק, כי נראה שהוא היה כבר שם. אתה מרפא את פוקימוניך בדרכך החוצה, ואז עושה שוב את הדרך אל המדבר. בעודך מתקרב אל הדיונה הגדולה שעליה החורבות, אתה מבחין באותם סוכנים צעירים ממקודם, ונראה כי גם הם מחבינים בך. אחד מהם, בעל עור בהיר ושיער שחור, נראה מעט זועף למראך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה ממהר להתרחק משם, יוצא בריצה מחוברות הטירה ודואג לא ליצור קשר עין ישיר עם הכדור. אתה רואה בדרכך החוצה בתהקהלות קטנה של כמה סוכנים בני גילך בפתח החורבות. נראה שאחד מהם מנסה לעצור אותך אך אתה כבר השתגרת לעיר נימבאסה. והנה אתה, קלאן, תקוע לאחר כמה דקות בתוך מעלית לבסיס יחד עם התהוותו של השטן עלי אדמות (אני בטוח שנהנית). אתה נכנס אל הבסיס ומביא את הכדור לסוכן מבוהל, מורה לו לנעול אותו במקום בטוח ולא ליצור קשר עין. בדרכך חזרה אתה יוצר קשר עם מגנו ומספר לו שכדור הגריסאוס בבסיס בנימבאסה. הוא אומר לך:" כל הכבוד קלאן. אני כבר שולח כוחות לאסוף אותו למפקדת ג'וטו באוליביין, אני כבר אחקור אותו לעומק שם. בינתיים אני בדרך לחורבות הטירה לקרב מול צוות מגמה. מצפה לראותך שם" הוא אומרו מנתק, כי נראה שהוא היה כבר שם. אתה מרפא את פוקימוניך בדרכך החוצה, ואז עושה שוב את הדרך אל המדבר. בעודך מתקרב אל הדיונה הגדולה שעליה החורבות, אתה מבחין באותם סוכנים צעירים ממקודם, ונראה כי גם הם מחבינים בך. אחד מהם, בעל עור בהיר ושיער שחור, נראה מעט זועף למראך.
מה תעשה?[/quote]
*oh snap מי זה
*בטוח שנהנתי, איזה אדם שפוי לא רושם "קרב עם השטן המצוייר" ברשימת המטלות שלו?
---------------------------------
"פעם שנייה שהוא מסתכל עליי ככה..." אומר, אחשוד מעט בכוונותיו של הנער. "אני בכל מקרה הולך לכסח כמה ראמפ''גים... אז כדאי שאתחיל בלבדוק מה הבעיה שלו." אומר ואתקדם לעברו, לא לפני שאטען במהירות דיסקית אחת בלי שישימו לב ואשלוף פוקדור אחד. "רק להרתעה" אומר על מנת להיות מוכן להתפתחות של קרב. "המבטים האלה, אתה מחלק אותם לכל אחד או שאתה אוהב אותי במיוחד?" אומר לנער בעל העור הבהיר והשיער השחור. "אני מציע שתתקדמו. ה...חבר שלכם יצטרף אליכם אחרי שיסיים לתת לי הסבר קטן." אומר להם ואפנה אליו שוב.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496740]***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה חושב שאתה רוצה להגיע במהרה ובבטחה ליעד שלך, ושאתה לא רוצה לקחת סיכונים, שוב. חלחלה עוברת בראשך כשאתה נזכר בתקרית עם אמא נויברן, ונראה כי המוח שלך מסמן אותה אוטומטית כאויבת שלך (תחשוב איזה סגירת מעגל מגניבה זו יכולה להיות). אתה מחפש את המעבורת המהירה והיוקרתית ביותר, מוצא מעבורת מפלצתית בגודל של בית מלון מפואר, הנקראת 'The Winged Slakoth', ועליה ציור של סלאקות' מכונף: [SPOILER][IMG]http://orig06.deviantart.net/99fa/f/2015/186/6/f/believe_in_the_peeko_by_integerhg-d903m9g.png[/IMG] [/SPOILER](אני לא יצירתי מאוד בלילה, לא קשה להבין את הרפרנס). אתה רואה שהמעבורת מציעה לך מגוון שירותים במהלך הפלגה מהירה של 4 שעות, ועלות כרטיס 1,500 פ"ד. כהבטחתך ליקר והמהיר ביותר, אתה משלם את הסכום ועולה למעבורת היוקרתית. אתה רואה שבמבעבורת מגוון שירותים המיועדים לנסיעות יותר ארוכות, ואלו הקריטיים לך הם זירת אימונים בקרבות, בית קפה וחדרי נמנום.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
Leonardo Da Vinci is that you?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'ואוו איזה מעבורת ענקית' אתפעל מהגודל ומהיוקרה של המעבורת
'זה הפלגה של 4 שעות, כמובן שאשמח לישון קצת, אבל קודם אני רוצה לאמן קצת את הפוקימונים שלי, אולי מישהו נמצא בזירת האימונים למרות שהיא מיועדת להפלגות ארוכות יותר' אחשוב לעצמי ואצעד לכיוון זירת האימונים
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496740]***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את בוחנת את האבן ונותנת לסילבאון שלך לבחון אותה מקרוב, מכיוון שהאבן בצבעים של סילבאון. סילבאון מעיפה מבט על האבן, ונראה כי סילבאון זוהרת בקרבת האבן. את שואלת את הסילבאון השני אם את יכולה לקחת את האבן, והוא מחייך ונכנס לעמדת קרב, מזמין אותך לקרב מולו על האבן. יש בעיניים שלו קריצה אפלה יותר משל הסילבאון התמים שלך, ונראה כי הוא עבר כמה דברים בחיים.
מה תעשי? [/COLOR]
FUN
~~~~
"אין שום בעיה" אומר לסילביאון בחיוך קטן.
"סילביאון, כישוף ואז ישר מתקפת רוח פיה ומהירות. תנסי להשתמש במהירות ישר אחרי, כדי שהכוכבים ישתלבו עם רוח הפיה" אומר לה. 'אם זה ילך כמתוכנן, זה יהיה גם יפה וגם יעיל' אחשוב במוחי.
-
זוכרים את העבודות? מאז הייתי חולה 10 ימים, ויום לפני ההודעה הזאת קיבלתי 3 עבודות שעה אחרי שעה ששכחתי מהן... עד עכשיו לא סיימתי...
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושד, מכיוון שזו פעם שנייה שהנער מסתכל עליך ככה. אתה טוען דיסקית חשמל (סתם כי לא בא לנו להיות אלימים מדי היום). אתה שולף לידך את הפוקדור של מאוויל, 'רק להרתעה' לטענתך. אתה מתקרב לנער ושואל אותו על פשר המבטים. שני חבריו נראים זועמים במיוחד, ואומרים :"אנחנו לא נעזוב את ריצ'י לבד איתך! מי אתה בכלל? ומה עשית עם כדור הגריסאוס? אתה הכנסת את גיראטינה לקודי?" הנער שחור השיער מסתכל עליך בזעף, שולף גם הוא פוקדור (טוטודיילבבקשהתגיבאהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*לא הבנת, חדרי קרבות, נמנום ובית קפה הם היחידים שרלוונטיים לאורך שלך...
*לא הבנתי כנראה חח תסביר
*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה עולה לספינה ומתרשם מיופייה. לאחר שאתה מגלה על השירותים השונים, אתה שומע צופר עוצמתי והספינה יוצאת לדרכה, בדרך אל אי הקרבות. אתה הולך אל אחת מזירות האימונים, רואה אנשים רבים משוטטים ומחפשים קרב: גברים, נשים, ילדים, בכל הגבהים והעוביים (תדמייןאתהיריבהאידאלישלךותיגשאליואהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*פאן רציני את פשוט לא קולטת
*תנסי ללכת לאיזה תחרות עם סילבאון יהיה מגניב
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לסילבאון אין שום בעיה בחיוך קטן, והוא מחייך חזרה, קצת בנבזיות. את מורה לסילבאון מה לעשות. היא שולחת לבבות קטנים לעבר הסילבאון היריב, ונראה שהאו 'נופל בכישופה' (אה? אה? אה..?), התקפתו נחלשת. לאחר מכן סילבאון מתחילה לייצר רוח ורודה, משלבת אותה עם הכוכבים הזריזים ושולחת הכל על סילבאון, שנראה כי הוא נפגע יותר ממה שהיה צריך. עכשיו תורו של סילבאון, והוא מחייך בנבזיות. לאחר מכן הוא מועד ומתחיל לבכות בכי ילדותי. כאשר סילבאון מתקרבת אליו לבדוק אם הוא בסדר (כי היא ממש ממש נחמדה), את מבינה את הכל מאוחר מדי: המבט הנבזי חוזר לפרצופו של סליבאון והוא שולח עליה כדור צל מטווח אפס, פוגע בה קשה מאוד. הוא מצחקק קלות לעצמו.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR]
-
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי? [/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*צודק. קיבלת כוכב זהב [/COLOR][COLOR="#DAA520"]*[/COLOR]
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה שואל את קודי מה הוא הרגיש ומספר שקרה לו משהו כשהוא נכנס למערה, משהו מוזר. אתה מנסה לעצור את הבלונדיני, אך הוא במהרה משתגר מהמקום. אתה עוזב אותו לבינתיים ומתמקד בתחושתו של קודי. הוא אומר לך:" באמת חלמתי חלום מוזר מאוד. הרגשתי כאילו כל חיי נשאבים בבת אחת ואני מגיע לתוך מין אוקיינוס זהוב זוהר שכזה, שיכולתי לנשום בו. כל מה שרציתי הופיע מול עיניי, והכל הרגיש כמעט טוב מדי. הבעיה היחידה הייתה שמדי פעם הראייה שלי האפילה ונהייתה סגולה קצת, ופתאום ראיתי מין ערפל סגול כהה ומוזר סביבי, אך האוקיינוס הזהוב חזר מהר. גם מדי פעם הרגשתי כוח חיים שמתחזק אט-אט בי, ופתאום הוא נלעם והרגשתי הרבהי ותר חלש. ממש כאילו החלום לקח ממני את כל האנרגיה, או כאילו מתתי ואני שואב חיים אחרים...". אתה מספר לקודי מה קרה, והוא נראה כנדהם:"אז זה לא היה חלום! רגע, נוזל זהוב מסתורי, ערפל סגול כהה, תחושת מוות, אנרגיה מגסטלי שמתקרב אליי והנער עם האבן הזהובה... אני בטוח ב100% שמה שקרה לי קשור לגיראטינה, אב כל השדים ואדון העולם המעוות. למדתי עליו קצת יותר בהתעוותות המרחבית של 2047, למרות שהייתי די קטן אז, הרגשתי תחושה מאוד דומה לעכשיו, רק פחות מרוכזת. נראה כי ממש חלק מגיראטינה נכנס בי. אני זוכר בוודאות שעשו לנו בגן הרצאה קצרה על דמוניזם, ונראה לי שטרייסי זוכרת יותר ממני, הזיכרון שלה פי אלף על שלי". כאילו כבדרך קסם, טרייסי מתחילה להתאושש מהעילפון שלה, מתעוררת ומיד נדהמת, אומרת:"קודי! אתה חי! היית כזה זהוב, וסגול, ושניהם!". אתם מסבירים לה בקצרה מה גיליתם, והיא אומרת:"הממ. אני באמת זוכרת משהו בנושא הזה. גיראטינה הוא אדון כל השדים והרוחות, בהם יצורים לא-פוקימוניים או נשמות פוקימונים מתים, ובנסוף פוקימוני רוח משמשים כמשרתיו על פני כדור הארץ, מכיוון שהוא די כבול לעולם המעוות, עולם הפוך ומקביל לשלנו שם הוא לכוד עקב התנהגותו. כדור הגריסאוס, שהוא תמצית ישותו של גיראטינה על פני כדור הארץ, הוא מעין חץ זהוב בעל הרבה זוויות". אתה מבין שזה החפץ שהנער הבלונדיני לקח איתו! טרייסי ממשיכה:"כדור הגריסאוס נגנב שנה שעברה בשוד הגדול של צוות רמפא"ג, ולא כחפץ זימון, כדור הגריסאוס הוא פחות או יותר הנשק החזק של צוות רמפא"ג: בעזרתו הם יכולים לשטוף מוחות, להרוג אנשים בהרף עין ולהעלים אנשים לא רצויים על ידי כך שהם נשלחים לעומקי העולם המעוות, שם חי גיראטינה. אני זוכרת ששמעתי את הגננות אומרות שהבוס של צוות גלקטיק, הרעים של אותה תקופה, ששמו היה סיירוס, נבלע על העולם המעוות ולא חזר משם. אני בטוחה שהוא עדיין חי, ועוד יותר מכך שהוא קשור אל מה שקרה היום עם גיראטינה שתיארתם. כדי לזמן את גיראטינה צריך ליצור מי זירקון, שהוא בעצם תמצית המוות, הנוזל הזהוב הזוהר שנוצר כשמניחים את כדור הגריסאוס במים קדושים. הוא בעצם הטוהר שבטמאות, חומר מאוד מבלבל. מי זירקון יעילים מאוד לשליטה מוחית מרחוק ולהפיכה של גוף לשער לעולם המעוות. כדי לזמן את גיראטינה, יש צורך בחמש גופות נגועות במי זירקון שיתפקדו כשערים בהתהוות לעולם המעוות וכמקורות הגנה ושמירה על כדור הגריסאוס, ובנסוף את כדור הגריסאוס שוחה בבריכה של מי זירקון. לאחר תקופה מסוימת הצללים של החדר שבו כל הקוסנטרוקציה הזאת יתהוו לגירטינה. אני כמעט בטוחה שהאירוע הזה אמור לסמל את תחילת יום הדין, בעצם מתי שכולנו נמות. נראה שצוות רמפא"ג נואשים לקדם אותו". אתה קצת הלום מהמידע, כשהנער הבלונדיני ממקודם מופיע מתוך המדבר, מתקדם במהירות אל פנים החורבות, אך עוד רחוק מספיק כדי שתעצור אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"רגע! הנה הוא חזר! אני לא יודע מי זה אבל הוא ברח כשהייתם מעולפים וחזר עכשיו. צריך לעצור אותו, הוא נראה לי חשוד אבל... הוא כל כך רחוק." אחשוב בעודי אובד עצות. "תוציאו כל פוקימון שיכול לעזור! פרליגייטר, מאצ'וק חזרו. פידג'יוטו צא! תעוף אל הבן אדם עם השיער הבלונדיני ותעצור אותו, במהירות!!! לפני שהוא יספיק לברוח" אשלח את פידג'יוטו ואורה עליהם להוציא כל פוקימון אדמה כמו היפאודון שיכול לעזור לנו. בינתיים ארוץ לכיוונו של הנער הבלונדיני.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1497249]זוכרים את העבודות? מאז הייתי חולה 10 ימים, ויום לפני ההודעה הזאת קיבלתי 3 עבודות שעה אחרי שעה ששכחתי מהן... עד עכשיו לא סיימתי...
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושד, מכיוון שזו פעם שנייה שהנער מסתכל עליך ככה. אתה טוען דיסקית חשמל (סתם כי לא בא לנו להיות אלימים מדי היום). אתה שולף לידך את הפוקדור של מאוויל, 'רק להרתעה' לטענתך. אתה מתקרב לנער ושואל אותו על פשר המבטים. שני חבריו נראים זועמים במיוחד, ואומרים :"אנחנו לא נעזוב את ריצ'י לבד איתך! מי אתה בכלל? ומה עשית עם כדור הגריסאוס? אתה הכנסת את גיראטינה לקודי?" הנער שחור השיער מסתכל עליך בזעף, שולף גם הוא פוקדור (טוטודיילבבקשהתגיבאהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*לא הבנת, חדרי קרבות, נמנום ובית קפה הם היחידים שרלוונטיים לאורך שלך...
*לא הבנתי כנראה חח תסביר
*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה עולה לספינה ומתרשם מיופייה. לאחר שאתה מגלה על השירותים השונים, אתה שומע צופר עוצמתי והספינה יוצאת לדרכה, בדרך אל אי הקרבות. אתה הולך אל אחת מזירות האימונים, רואה אנשים רבים משוטטים ומחפשים קרב: גברים, נשים, ילדים, בכל הגבהים והעוביים (תדמייןאתהיריבהאידאלישלךותיגשאליואהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לסילבאון אין שום בעיה בחיוך קטן, והוא מחייך חזרה, קצת בנבזיות. את מורה לסילבאון מה לעשות. היא שולחת לבבות קטנים לעבר הסילבאון היריב, ונראה שהאו 'נופל בכישופה' (אה? אה? אה..?), התקפתו נחלשת. לאחר מכן סילבאון מתחילה לייצר רוח ורודה, משלבת אותה עם הכוכבים הזריזים ושולחת הכל על סילבאון, שנראה כי הוא נפגע יותר ממה שהיה צריך. עכשיו תורו של סילבאון, והוא מחייך בנבזיות. לאחר מכן הוא מועד ומתחיל לבכות בכי ילדותי. כאשר סילבאון מתקרבת אליו לבדוק אם הוא בסדר (כי היא ממש ממש נחמדה), את מבינה את הכל מאוחר מדי: המבט הנבזי חוזר לפרצופו של סליבאון והוא שולח עליה כדור צל מטווח אפס, פוגע בה קשה מאוד. הוא מצחקק קלות לעצמו.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
'ואוו כמה אנשים יש פה, לא חשבתי שיהיו כלכך הרבה אנשים בזירת הקרבות' אחשוב לעצמי
'זה זמן טוב לאמן את הפוקימונים שלי, אשמח לחפש איזה נער בגילי, שחצן שחושב שהוא יכול לנצח את כולם ולתת לו בראש' אחשוב שוב ואחפש אחר היריבהאידיאלישליאהמאהמ
-
[QUOTE]נועם
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/QUOTE]
*hell yhea יש לך מושג כמה זמן רציתי כזה שת"פ במ"ת???
*תרגיש טוב, גם אני עובר סוג של תקופה רגישה LOL
---------------------------------
"כדור הגריסאוס? זה לא עניינך." אומר ואכין את הפוקדור של סניזל בנוסף. "מכאן אנחנו יכולים להמשיך בשני דרכים: או שתזוזו מהדרך..." אומר ואפנה את ידי אליהם על מנת שיראו את משגר הדיסקיות. "או שאצטרך לסיים איתכם. ואז אמשיך לחסל עוד כמה מהחברים הראמפג''ים שלכם. "הבחירה שלכם" אומר ואהיה מוכן לשחרר את סניזל ומאוויל בכל רגע נתון.
-
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
יאללה תחרות
~~~
'לא שאני יכולה לומר לסילביאון לא להיות נחמדה..' אחשוב לעצמי די בשמחה שהפוקימונית שלי כל כך מתחשבת. (אומאגד, אני הולכת לקרא לה פיירי. החלטתי).
"סילביאון, תשתמשי ברוח פיה, ואם את יכולה-אני רוצה שתנסי ליצור את הקול הכי עצוב שאת יכולה (Disarming Voice), אולי תצליחי ללמוד מתקפה חדשה ככה. אחרי זה, בין אם תצליחי או לא-תשתמשי במהירות!" אומר בהתלהבות.
-
[CENTER]I'm back[/CENTER]
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומוציא את פידג'יוטו שיתפוס את הבלונדיני. בינתיים טרייסי מוציאה את היפופוטאס, שעומד עם מבט מאיים על עיניו. בינתיים הבלונדיני לפות-הפידג'יוטו מתקדם לאט לאט ומנסה להרחיק אותך מחבריך, אך טרייסי וקודי חוסמים את דרכו וכועסים עליו, שואלים אותו אם הוא קשור לרוח ששהתה אצל קודי. הוא אומר, בקול מחוספס של אדם בוגר יותר, וכך אתם גם שמים לב לפי מראהו:"כדור הגריסאוס זה לא עניינכם." אחר כך הוא מכוון אליכם מעין משגר טעון בדיסקית צהובה שיוצאים ממנה ברקים קטנים ואומר לכם או שתפנו את הדרך או שהוא יפנה לעצמו דרך, ושהוא כבר יראה לכם, ולכל החברים הרמפא"גיים שלכם. טרייסי באה לתקן אותו, אך מסתכלת עליך ולוחשת :"אני סומכת עליך".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה מחפש לעצמך יריב שלדעתך מתאים לך: סביב גילך, שחצן וחושב שהוא יכול לנצח את כולם". אתה מוצא נער בערך בגילך שיושב על אחד מהספסלים בזלזול, מביט בבוז בקרב של שתי נערות צעירות והפוקימונים הקטנים שלהן: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/285.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/174.gif[/IMG]. נראה כי הוא אויב מושלם בשבילך, אך הוא מרוכז מדי בלצחוק על יכולת הלחימה החלשה של הענרות ופוקימוניהם:"נו באמת! עד שיש לך פוקימון זוהר, הוא יוצא שרומיש חסר תועלת שכזה? למה שלא תצבעי נייר בטוש זוהר ודי, לא יהיה כזה הבדל!". הנערה שהשרומיש שאלה מסתכלת עליו בכעס ואומרת:" ניק, תפסיק! אתה ממש מפריע לנו!". הוא מגחך ואומר:" מה שתגידי. אני לא מתערב יותר בקרבות גן ילדים שלכן מילי". מילי, הנערה עם השרומיש, זועפת לעברו וממשיכה בקרב מול הנערה השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*זהו עבר הבראתי
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]. אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*תחרות זה באמת מגניב מעניין איך אני אתמודד עם זה חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG]. השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד [B]קול צורם[/B]!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*זהו עבר הבראתי
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: . אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
מה תעשה?[/QUOTE]
*טוב חזרת, התגעגעתי. תרגיש טוב ^^
"רגע.. אתם ראמפ"גים, נכון? בגלל זה שאלתם אותי על כדור הגריסאוס. איזו עוד סיבה יכולה להיות לכם?" אומר ואוריד במעט את התוקפניות, אשתדל לשמור על קור רוח ומוכנות במידת הצורך.
-
[COLOR="#008000"]*תחרות זה באמת מגניב מעניין איך אני אתמודד עם זה חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG]. השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד [B]קול צורם[/B]!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
חשבתי שהייתה לנו עסקת זוהרים ):
~~~
אלך בעדינות לצידה של פיירי ואשב לידה כדי שנהיה באותו גובה. אלטף אותה בעדינות ואסובב אותה אליי כדי שלא תביט בזרורא "מה קרה?" אשאל אותה בדאגה, בתקווה שתוכל לסמן לי מה קרה לה. תוך כדי אוציא פוקדור בהיכון בכדי שאוכל ללכוד את זרורא לאחר שאוודא שפיירי בסדר.
-
שם:איתן
שם במשחק: צ'ארלס האריסון
רקע: צ'ארלס נולד למשפחה ענייה במחוז הואן, יש לו שני אחים גדולים שנהרגו בתאונה לפני שהוא נולד, עד לפני שנתיים בערך הוא בעיקר טיפל באביו החולה ופרנס את הבית יחד עם אמו שעבדה כל היום וחזרה מאוד מאוחר בלילה.
הוא מדי פעם הולך לבקר את אחיו בקברם יחד עם פוקימון המחמד של המשפחה צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר תמיד חיזק אותו ובסופו של דבר נוצר אצלו החשק החזק לאמן פוקימונים. לאחר שאביו נפטר בסופו של דבר מהמחלה, הוא החליט להצטרף לצוות אג'נטרה בתור מחווה לאביו שכל הזמן תמך בצוות.
תיאור/ספרייט:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/002.gif[/IMG]
מהות: חמום מוח (מתעצבן מהר)
אופי: תכונות טובות: אוהב לעזור שצריך, עקשן. תכונות רעות: מקנא,נפגע בקלות.
פוקימון התחלתי: לא לגעת
חפצים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
בסיס: לא לגעת
פוקימונים: לא לגעת
בקשה להתחלתי אחד: אממ מי שאני רוצה? אשמח לצ'ימצ'אר
שותף:לא
הערות/הארות/בקשות/במבה: ביסלי
-
[COLOR="#DAA520"]*אם הבראתי אני מרגיש טוב חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
"אממ... לא" הנערה עונה לך במבוכה קלה. "ואתה לא רמפא"גי?" היא שואלת אותך. "אחרת, איזו סיבה היתה לך להסתובב עם כדור הגריסאוס?" היא תוהה. אתה מתחיל לקלוט את גודל אי ההבנה שנקלעת אליה, ומחליש אט- אט את ההגנות. הנער עם הבגדים השחורים מחזיר את הציפור לפוקדורה:"פידג'יוטו, חזור!". אתה מצליח לקלוט שהנערים צעירים ממך במספר שנים, אך עדיין הנער בעל החולצה השחורה נראה נועז ואמיץ, ולא אחד שכדאי לך להתעסק איתו" (במקרה שתהית, אתה רק נתקל בדמות שלו ולא באמת משחק איתו כי הוא לא מגיב. אתה תקבל תמצית קרובה מאוד לדמות של טוטודייל, כפי שהבנתי אותה עד עכשיו). הנער מכחכך בגרונו ואומר:"טוב, נראה לי שהגיע הזמן שנתגבר על התקרית הזאת. אני ריצ'י גולד, מאקרוטיק, ג'וטו, ואלה טרייסי וקודי מהארטהום, סינו. אנחנו טירונים בצוות אג'נטרה, ונשלחנו לכאן כדי לתמוך בפלישה לבסיס לצוות מגמה, כקרתה התקרית הזו עם כדור הגריסאוס וקודי. ואתה?" הוא אומר ומגיש אליך את ידו בחביבות ובנחמדות. יחד עם זאת, נראה כי אתה מבחין בניצוץ דריכות מתחת לפני השטח, וכל פעולה חשודה שלך תסתיים בתגובה מהירה ועוצמתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREL6SMutTHQBWMf-MBu4RtMxmzUltIZEh6qs0e38Vfyndi5bgu[/IMG]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את רוכנת לעבר פיירי, יורדת לגובה העיניים איתה. את שואלת אותה ברוך מה קרה, ולמרות שאת לא יכולה לפענח קולות של פוקימונים, היבבה העדינה והמבט העגום בעיניים מסבירים הכל: לבה נשבר. את מוציאה פוקדור אג'נטרה בהיכון וזורקת אותו על זורואה הפצוע, שנראה כי הוא לא יכול להתנגד כל כך. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד 3 ו....
[SPOILER]מאזלט! תפסת זורואה! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG] פרטים יעודכנו בקרוב[/SPOILER]. הפוקדור נעלם מידיך ונשלח מיד לחדר הבסיס. טרוי, עם ידיו מלאות הרוטב של הסנדביץ' העסיסי שסיים לאכול (לאחר שהתחיל לפני כמה חודשים XD), מגיע, רואה את פיירי ושואל במבט מודאג אך עם פה מלא בשאריות מזון, מה שהופך את הסיטואציה למעט יותר מגוחכת:" מה קרה לסילבאון?"
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote] נועם
*אם הבראתי אני מרגיש טוב חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
"אממ... לא" הנערה עונה לך במבוכה קלה. "ואתה לא רמפא"גי?" היא שואלת אותך. "אחרת, איזו סיבה היתה לך להסתובב עם כדור הגריסאוס?" היא תוהה. אתה מתחיל לקלוט את גודל אי ההבנה שנקלעת אליה, ומחליש אט- אט את ההגנות. הנער עם הבגדים השחורים מחזיר את הציפור לפוקדורה:"פידג'יוטו, חזור!". אתה מצליח לקלוט שהנערים צעירים ממך במספר שנים, אך עדיין הנער בעל החולצה השחורה נראה נועז ואמיץ, ולא אחד שכדאי לך להתעסק איתו" (במקרה שתהית, אתה רק נתקל בדמות שלו ולא באמת משחק איתו כי הוא לא מגיב. אתה תקבל תמצית קרובה מאוד לדמות של טוטודייל, כפי שהבנתי אותה עד עכשיו). הנער מכחכך בגרונו ואומר:"טוב, נראה לי שהגיע הזמן שנתגבר על התקרית הזאת. אני ריצ'י גולד, מאקרוטיק, ג'וטו, ואלה טרייסי וקודי מהארטהום, סינו. אנחנו טירונים בצוות אג'נטרה, ונשלחנו לכאן כדי לתמוך בפלישה לבסיס לצוות מגמה, כקרתה התקרית הזו עם כדור הגריסאוס וקודי. ואתה?" הוא אומר ומגיש אליך את ידו בחביבות ובנחמדות. יחד עם זאת, נראה כי אתה מבחין בניצוץ דריכות מתחת לפני השטח, וכל פעולה חשודה שלך תסתיים בתגובה מהירה ועוצמתית.
מה תעשה?[/quote]
*כנראה חחח
*משום מה אני ממש ממש מתלהב כל פעם שאני רואה שאתה מגיב lol
"אני... אני קלאן" אומר אך אשאר דרוך ומוכן לכל מקרה. בזמן שאסתכל למאית השניה על שלושת הנערים אהדק במעט את האחיזה בפוקדורים של מאוויל וסניזל. "חבר בצוות אג'נטרה, כמו שכבר הבנתם. שלחו אותי לעזור בפלישה כמוכם, עם סוכן בכיר בשם ג'וזף. במהלך המנוסה שלי נתקלתי בכדור הגריסאוס. זה לא היה קל, אבל הצלחתי לרסן את גיראטינה ולקחת משם את הכדור. מתנצל על ה... תקרית עם החבר שלכם." אומר ואבדוק אם הם ידידותיים. "נראה לי שהפלישה בעיצומה. אם תמהרו.. אולי תספיקו לבעוט בכמה ישבני ראמפ"גים."