-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510050][FONT=times new roman]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
הסתכלתי בבולבאפדיה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את בלדום לפוקדור שלו וממשיך ללכת- מנסה לאתר את הדרך המהירה ביותר ליציאה מהחורשה הסבוכה, אבל מגלה שהפוקידע לא כל כך עוזרת לך.
אחרי הליכה ארוכה אתה מבחין בלהקה של [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/hoppip.png[/IMG]- מרחפים להם בקרבתך.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אה חחח סבבה, אבל אני לא יכול לעשות לזה רוורס לצערי
~~~
"וואו" אומר בעוד מסתכל, נדהם מהמחזה המרהיב הזה "זה לא אמור לקרות בזמן הזה בשנה", אוציא את הטלפון/פוקדע (אני מתייחס לזה כאל אותו דבר בהקשר של המשחק) ואסרוק את הלהקה.
"טיילו בלדום צאו, תראו!" אוציא אותם "בואו ננוח קצת פה על הדשא" אוציא מזון פוקימונים בשבילם ואשחק איתם קצת, אצלם את הסביבה, את להקת הפוקימונים שמעופפת מולנו. אחר כך אתן לבלדום וטיילו לשחק ולהכיר אחד את השני בזמן שאני אוכל ומנמנם על הדשא.
אחרי תנומה קצרה אקום ואגיד להם "טוב בואו נמשיך, אם אתם רוצים אתם יכולים להמשיך בחוץ, אם נוח לכם יותר בפוקדור אז תחזרו" אומר להם.
'חשוב להנות מהדרך, ולא רק לחשוב על המטרה' אזכר במילותיה של אחותי בפעם ההיא שהיא חזרה לבקר אותנו לפני שהיא נעלמה 'אני חייב למצוא אותה!' נחוש מאי פעם אמשיך ללכת לכיוון העיר ג'נטה, הקרב הרציני הראשון שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510023][FONT=times new roman]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
ארידוס עומד מול המתקפה של פאצ'ריסו, ומנצל את המומנט, ובזמן שהסנאי הלבן רץ במהירות לעבר ארידוס, ותנגח בו עם הניצוצות, צל קטן ושחור נשלח מתחת לארידוס ונשלח במהירות מאחורי פאצ'ריס, ומיד אחרי המתקפה של פאצ'ריסו הצל מזנק מתוך האדמה- מעיף את הפוקימון הקטן קדימה, רק כדי להילכד בזרועותיו של ארידוס שלך, המחכה לו בחיוך זדוני, ונושך אותו בצווארו, כמו ערפד, והוא מתחיל למצוץ את החיים של פאצ'ריסו, שנראה נחלש מאוד מעצמת המתקפה.
מהצד השני לעומת זאת הנחירות של מינפו, מתחילות להישמע ועצמת קול גדולה וחזקה נשמעת משם, מהה שגורם לסוואבלו לסתום את אוזניה בעזרת כנפיה, ונראה שהיא בקושי שומעת אותך אומר לה להשתמש בהגנת כותנה, אבל היא כן מצליחה לשמוע את הקול פורקן, והיא טסה במהירות לפוקימון הישן בנעימים ומתחילה לזהור באור ורדרד והיא צועקת בקול חזק ורם , קול הרסני אשר נשמע ישירות באוזניו של מינפו, ואפילו מעיפה אותו אחורנית למשמע הצרחה הקטלנית- וגורמת לו להתעורר.
"מינפו לא לוותר תעזור לפא'צריסו בעזרת אגרוף אש על ארידוס!" קוראת טיה במהירות "פאצ'ריסו השתמש בסופר ניב!" קוראת שאיי, ונראה שהן מכוונות את עצמת המתקפות שלהן על ארידוס בלבד.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"חברים לא לדאוג יש לי עוד תכנית!" אכריז באומץ, "רק תתרכזו. הקשיבו היטב" אוסיף באזהרה.
"סוואבלו, בכל המהירות, טוסי אל אריאדוס והגני מלפניו עם הגנת כותנה. אריאדוס שחרר מתקפת עוקצי רעל בקשת אל מעל פאצ'ריסו כדי להפריע להם לתקוף!" אפקוד על הצמד שלי בשביל להינצל מהאמבוש. אקווה שבין כל העוקצים הנשלחים משהו ישבש ולו מעט מההתקפה שלהם.
לאחר מכן מיד אוסיף כשאני מלא במוטיבציה ורצון לנצח "סוואבלו רחפי אל מעל אריאדוס עכשיו! עמדי מעליו בדיוק ותקפו יחד על שניהם כל עוד הם קרובים אליכם, אתה אריאדוס '[URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Sigilyph_Psybeam.png"]קרן על-חושית[/URL]' אל מינפו. סוואבלו את עם '[URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Meloetta_Hyper_Voice.png"]צווחת-על[/URL]' ".
אסיים ונקווה (מתוח מאוד) לטוב!
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff][B]רובי:[/B]
אתה אחוז פליאה למראה הקורן והמלבב, זאת הפעם הראשונה שפוקימון מתפתח לך! מביט בשניים בהשתאות בילתי רגילה וכמעט שוכח לסיים את הקרב, כשהפרצוף הזועם של טנגלה מחזיר לך את הריכוז.
אתה מחליט להיות פייר ולהמשיך מכאן עם נינג'אסק, ושאדינג'ה חוזר לפוקדור "נינג'אסק תקוף במציצת חיים, גמור את זה!" אתה מורה לו והוא מתחמק בקלילות מהגפנים המצליפות ששוב שולח היריב שלכם. כאילו לא היו בכלל... כמה שהוא מהיר!
הוא לופט עם להביו החדשים את טנגלה ונושך אותה בפרעות והשניים זוחרים שוב באור חום-הירקרק. לוכד את גופו הסבוך ויונק ממנו את כל האנרגיה כשאז הוא גם מראה לך טריק חדש תוך כדי...
הוא מתרומם איתו מעט לאוויר, ומשתמש 'במהירות' ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Paul_Ninjask_Agility.png"][COLOR=#3399cc]Agility[/COLOR][/URL][COLOR=#9999ff]) ונע בתנועה מרובעת במהירות מסחררת, רק שובל צבעי גופם זה כל מה שאתה רואה. טנגלה לא עומד בכל העומס הזה וכשהוא מנתק ממנו את לסתו הוא לקרקע חסר הכרה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510055]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff][B]רובי:[/B]
אתה אחוז פליאה למראה הקורן והמלבב, זאת הפעם הראשונה שפוקימון מתפתח לך! מביט בשניים בהשתאות בילתי רגילה וכמעט שוכח לסיים את הקרב, כשהפרצוף הזועם של טנגלה מחזיר לך את הריכוז.
אתה מחליט להיות פייר ולהמשיך מכאן עם נינג'אסק, ושאדינג'ה חוזר לפוקדור "נינג'אסק תקוף במציצת חיים, גמור את זה!" אתה מורה לו והוא מתחמק בקלילות מהגפנים המצליפות ששוב שולח היריב שלכם. כאילו לא היו בכלל... כמה שהוא מהיר!
הוא לופט עם להביו החדשים את טנגלה ונושך אותה בפרעות והשניים זוחרים שוב באור חום-הירקרק. לוכד את גופו הסבוך ויונק ממנו את כל האנרגיה כשאז הוא גם מראה לך טריק חדש תוך כדי...
הוא מתרומם איתו מעט לאוויר, ומשתמש 'במהירות' ([/COLOR][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Paul_Ninjask_Agility.png"][COLOR=#3399cc]Agility[/COLOR][/URL][COLOR=#9999ff]) ונע בתנועה מרובעת במהירות מסחררת, רק שובל צבעי גופם זה כל מה שאתה רואה. טנגלה לא עומד בכל העומס הזה וכשהוא מנתק ממנו את לסתו הוא לקרקע חסר הכרה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"נינג'אק היית מעולה!!" אקרא בהתלהבות ואחבק אותו בחום "איזה קרב נהדר זה היה! ואין ספק שתוכל לעשות הרבה נזק במכון הקרוב!" אתלהב יחד איתו.
"קדימה בוא נמשיך ביער הזה" אומר לו בשמחה ואמשיך ללכת יחד איתו- במטרה לצאת מהיער ואם על הדרך יהיה אפשר למצוא עוד קרב לנידורן לאימון.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
חחח סבבה
"האמת לא" אומרת "באחד מהעמדות של הנהורים הציעו לי להתנדב במרכז וכשהגעתי האחראית ביקשה ממני שאעזור לה עם הביצה" מוסיפה בזמן שאתה שולח את ווארמפל נגד המיאו. "מעניין" אתה שומע את תמי מלמלת מאחורייך- בזמן שווארמפל שולח חוט ארוך על הענפים ומושך את עצמו למעלה. אחרי שהוא מתמקם על הענף הוא שולח חוט לעבר מיאו- אשר עדיין עסוק במקלחת עצמית, כשחוט דקיק ולבן נכרך סביב רגליו של מיאו המופתע, אבל במהירות מדהימה, בעזרת ציפורניו הוא משסף את החוט הלבן ומסתכל סביב, מחפש את יריבו החמקמק רק בשביל לקבל עשרות מחטים סגולים ודוקרניים בפרצופו.
מיאו מתעצבן ומסתכל סביב, קולט את ווארמפל, ופורץ בריצה מהירה לעבר העץ עליו וואמרפל מסתתר, ובקלילות מטפס במעלה העץ ומתקדם ישירות לעבר ווארמפל.
[/COLOR]
אחרי מנוחה קלה והכירות מוצלחת של שני הפוקימונים שלך- אתה מחליט להתקדם במהירות לעבר העיר ג'נטה. העיר הראשונה שלך בדרך הארוכה למציאת אחותך. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין בנער, משונה למראה עם שיער בלונדיני העומד בצורה לא טבעית אשר לובש בגדים שנראים גדולים עליו בלפחות 5 מידות [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/jjkyyw5rmzjy.png[/IMG], והוא מתאמן עם פוקימון קטן וכחול, ללא ידיים, ונראה שהילד מדגים לפוקימון כיצד לתקוף [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wooper.png[/IMG], מה שנראה לך כמו חפירה, כי הילד מנסה שוב ושוב לקפוץ לתוך האדמה בצורה קלילה, אבל הוא פשוט מתנגח באדמה שוב ושוב.
[/COLOR]
בעזרת שיתוף פעולה מעולה של שני הפוקימונים של, התוכנית שלך יוצאת לפועל בצורה מושלמת.
אחרי שסוואבלו מגנה על ארידוס בעזרת חומת מגן, עשוייה מכותנה לבנה וצמרירית, בזמן שארידוס שולח בקשת מעל החומה הלבנה, עשרות מחטים סגולים ודקים, אשר משפדים את שני הפוקימונים היריבים, שנרתעו מהחומה הלבנה, ועוצרים את התקפתם.
"מה קורה פה?" קוראת בפחד שאי, שלא מבינה למה הפוקימונים שלהן נעצרו, אבל החומה ממשיכה לתפוח ולהתפשט, וככה מבין החומה, שני הפוקימונים שלך חוצים אותה ומסתערים. ארידוס ולח מראשו קרן צבעונית ובהירה,אשר פוגעת במינפו, מעיפה אותו על האדמה מסוחרר, רק בשביל שיחוסל מידי הקול היפר של סוואבלו, אשר מחסלת גם את פאצ'ריסו.
"לא! הפוקימונים שלנו!" קוראות המאמנות ומחזירות את הפוקימונים שלהן לכדורים.
"עבודה מעולה" אומרת לך ג'ניפר.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510060]
חחח סבבה
"האמת לא" אומרת "באחד מהעמדות של הנהורים הציעו לי להתנדב במרכז וכשהגעתי האחראית ביקשה ממני שאעזור לה עם הביצה" מוסיפה בזמן שאתה שולח את ווארמפל נגד המיאו. "מעניין" אתה שומע את תמי מלמלת מאחורייך- בזמן שווארמפל שולח חוט ארוך על הענפים ומושך את עצמו למעלה. אחרי שהוא מתמקם על הענף הוא שולח חוט לעבר מיאו- אשר עדיין עסוק במקלחת עצמית, כשחוט דקיק ולבן נכרך סביב רגליו של מיאו המופתע, אבל במהירות מדהימה, בעזרת ציפורניו הוא משסף את החוט הלבן ומסתכל סביב, מחפש את יריבו החמקמק רק בשביל לקבל עשרות מחטים סגולים ודוקרניים בפרצופו.
מיאו מתעצבן ומסתכל סביב, קולט את ווארמפל, ופורץ בריצה מהירה לעבר העץ עליו וואמרפל מסתתר, ובקלילות מטפס במעלה העץ ומתקדם ישירות לעבר ווארמפל.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"הנהורים? את יודעת, תמיד חשבתי עליהם כעת טיפוסים מעט מפוקפקים. אני לא מאמין שבני אדם יכולים לעשות פשוט טוב המוני מאהבת חינם. תמיד יש מניע נסתר. אני מתנצל אם זה נשמע קודר מעט," אומר, "בכל מקרה, אני מניח שהתשובה תהיה 'לא', אבל האם שם המשפחה שלי, אביזי, אומר לך משהו? האם שמעת פעם מישהי עם שם המשפחה הזה בשנים האחרונות? ומה 'מעניין'?" בשאלה האחרונה אני אעיף מבט לכיוונה ולכיוון שעליו היא מסתכלת כדי לנסות להבין מה היא אומרת ש-'מעניין'. "וורמפל, תקפוץ מהעץ שעליו אתה נמצא! תוך כדי הקפיצה, תירה חוט אל עץ אחר. בזמן שאתה מתרחק ממיאו, תירה עליו עוד קצת עוקצי רעל!" אורה לוורמפל.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אחרי מנוחה קלה והכירות מוצלחת של שני הפוקימונים שלך- אתה מחליט להתקדם במהירות לעבר העיר ג'נטה. העיר הראשונה שלך בדרך הארוכה למציאת אחותך. אחרי הליכה קלה, אתה מבחין בנער, משונה למראה עם שיער בלונדיני העומד בצורה לא טבעית אשר לובש בגדים שנראים גדולים עליו בלפחות 5 מידות [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/jjkyyw5rmzjy.png[/IMG], והוא מתאמן עם פוקימון קטן וכחול, ללא ידיים, ונראה שהילד מדגים לפוקימון כיצד לתקוף [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wooper.png[/IMG], מה שנראה לך כמו חפירה, כי הילד מנסה שוב ושוב לקפוץ לתוך האדמה בצורה קלילה, אבל הוא פשוט מתנגח באדמה שוב ושוב.[/B][/QUOTE]
"לא לא לא!"אצעק אליו "מה לעזאזל אתה מנסה לעשות?" אומר בכעס קצת ואז אירגע
"סליחה שצעקתי אני לוקאס, איך קוראים לך?" אומר ואחכה למענה
"אם אתה מנסה ללמד את וופר חפירה אתה צריך לדעת שזה לא אפשרי, אין לו ידיים הוא לא יכול ללמוד חפירה.. תנסה ללמד אותו מתקפת אדמה אחרת כמו פצצת אדמה או משהו שהוא יכול ללמוד, אתה סתם מבזבז את הזמן שלך"
"אגב, תסרוקת.. מעניינת?" אומר בגיחוך
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510060]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
בעזרת שיתוף פעולה מעולה של שני הפוקימונים של, התוכנית שלך יוצאת לפועל בצורה מושלמת.
אחרי שסוואבלו מגנה על ארידוס בעזרת חומת מגן, עשוייה מכותנה לבנה וצמרירית, בזמן שארידוס שולח בקשת מעל החומה הלבנה, עשרות מחטים סגולים ודקים, אשר משפדים את שני הפוקימונים היריבים, שנרתעו מהחומה הלבנה, ועוצרים את התקפתם.
"מה קורה פה?" קוראת בפחד שאי, שלא מבינה למה הפוקימונים שלהן נעצרו, אבל החומה ממשיכה לתפוח ולהתפשט, וככה מבין החומה, שני הפוקימונים שלך חוצים אותה ומסתערים. ארידוס ולח מראשו קרן צבעונית ובהירה,אשר פוגעת במינפו, מעיפה אותו על האדמה מסוחרר, רק בשביל שיחוסל מידי הקול היפר של סוואבלו, אשר מחסלת גם את פאצ'ריסו.
"לא! הפוקימונים שלנו!" קוראות המאמנות ומחזירות את הפוקימונים שלהן לכדורים.
"עבודה מעולה" אומרת לך ג'ניפר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
ניצחתי מאמנות, give me some money!!!
~~~~~
״וואאהה! מצויין חבר׳ה עבודה נפלאה!” אשאג משמחה, מתמוגג משמחה לראות כיצד הפוקימונים שלי התקדמו ביכולתם, ועובדים יחדיו.
אביט אל ג׳ניפר מעט סמוך ואחייך “חן-חן תודה תודה״ ואוסיף כהלצה ״זה עוד כלום, נראה לה מזה תהיי בטוחה״ ואושיט לעברה כיף.
אקח לי לרגע הפסקונת שאותה אנצל לקנות לי ולג׳ניפר איזה שייק ושהפוקימונים שלי ינוחו מעט בפוקדורים.
ולאחר מכן מיד למכון, מתוח כמו קפיץ, כשהתרגשות ולהט מעקצצים לי בגוף!
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
[U][B]רובי:[/B][/U]
אתה מתפעל מבציעיו של הפוקימון הישן-חדש שלך. משבח אותו על קרב מעולה ומחבק אותו!
נינג׳אסק מזמזם בעליזות ונראה מאוד מסופק. ״איזה קרב נהדר, וואו! אתה תעשה הרבה בעיות למנהיגת המכון השני״ והוא מהנהן במבט נחוש.
אתה הולך איתו כשהוא לצידך ואתם מתקדמים וחולפים על-פני היאנמה שראית קודם.
ממשיכים כשבנתיים נינגאסק סורק מסביב חורי עצים, מטייל בין ענפים ומעל פרחים. נהנה מכך שעכשיו הוא יכול לעוף
העצים והצמחיה אט-אט מדללת כשאז נחפשת לפנייך העיר נאמור!
עיר גדולה ויפה מעלה בחנויות ומסעדות, מדשאות בתים מהממים מלאים צמחי נוי וכמה וכמה בניינים גבוהים.
אתה מבחין במכון, בקפה-אינטרנט שצמוד אליו, קצת רחוק מהם יש מעון יום לגידול/השגחה/ואימון פוקימונים.
כניסה לפארק בו יש מאמנים נודדים כמוך שוודאי עוגנים בעיר... וכנראה שהמכון בצד אחר.
׳יש מה לעשות כאן׳ אתה חושב[/COLOR][/FONT]
-
שם בפורום: sharpedo
שם במשחק: ג'סטין הילפינגר
רקע: שלום, קוראים לי ג'סטין, בן 17 מעיירה קטנה. החיים שלי היו נורמליים לחלוטין, אמא, אבא, אחות גדולה בשם ג'סיקה ואני. משפחה קטנה ומאושרת, אבא שלי הוא מגדל ופסיכולוג פוקימונים ואמא שלי עובדת כמטפלת ילדים בליווי פוקימונים (כן יש כזה מקצוע) אני יכול לאפיין את עצמי בכמה תכונות: טוב לב יותר מהכל, אוהב לעזור, חבר אמיתי ומסור. בגלל היותו אבא שלי מטפל ראיתי מגיעים למשרדו פוקימונים רבים, מכל הסוגים והמינים, להסתכל עליהם ולשמוע את אבי מספר ומדבר על אותם פוקימונים הייתה חוויה מדהימה בשבילי, למדתי המון ממנו. אמי הייתה מסורה ביותר לעבודתה, דרכה למדתי שפוקימונים הם לא רק כלים לקרבות כמן שכל הנערים בשכונה שלי מסתכלים עליהם אלא הם חברים שיכולים לעזור לנו להתגבר על טראומות ומשברים שאנחנו עוברים. אמי הראתה לי איך באמצעות טוב לב, חשיבה מחוץ לקופסא ויצירתיות אפשר להתגבר על כל מכשול בחיים, באמצעות הפוקימונים הנכונים כמובן. ואחותי.. וואו. ג'סיקה הייתה משהו מיוחד, קודם כל היא הייתה יפה כל כך, מדהימה פשוט, כריזמטית ואחראית. אם חשבתם עד עכשיו שקרבות לא ממש מעניימים אותי, הרי לכם שכל מה שהעסיק את אחותי היה להילחם ולנצח, אבל מבלי להתפשר באהבה וכיבוד הפוקימונים שלה, ממנה אני למדתי שאפשר להיות מאמן סופר מנצח מבלי להתאכזר לפוקימונים שלך, כמו שראיתי אצל לא מעט מאמנים אחרים וכתות שונות.. בכללי המשפחה שלי והעיירה שלנו הייתה רחוקה שנות אור מכל הכתות וחיינו באמת חיים שלווים וטובים,אבל אחותי רצתה לצאת מפה ולהיות המאמנת הכי טובה במחוז, כמובן שאנחנו כמשפחה תמכנו בה בכל צעד וצעד, וככה, היא יצאה למסע עם הטורצ'יק הקטן שלה ויצאה לכבוש את המחוז. והיא.. היא הדביקה אותי בחיידק הקרבות והתגים. היינו בקשר טלפוני איתה כל הזמן, אפילו את קרב המכון השישי שלה שידרו בטלוויזיה! הייתי גאה בה כל כך וידעתי שכשאגיע לגיל המתאים אצא גם אני למסע הזה בדיוק כמוהה, התחלתי לאסוף מידע כל פוקימונים ואסטרטגיות,אך כמוהה האמנתי שלא משנה איזה פוקימון יש לך אלא איך אתה משתמש בו ואיך אתה מאמן בו, ואת חשיבות הקשר בינכם. ואז.. קרתה הטרגדיה. עקבות אחותי, ממש לקראת הסוף של קרבות המכון שלה, נעלמו. המשפחה נכנסה לקטסטרופה, אמי הייתה צריכה טיפולים בעצמה ואם כי אבא שלי הצליח יותר להחזיק את עצמו אבל תמיד הרגשתי שמשהו בו נעלם. שבועיים וחצי לאחר שנעלמה, הגיע למרפאה של אבא שלי ריהורן פצוע קשה, כששאלתי את אבא שלי מה קרה לו הוא ענה: אחת הכתות תפסה את העדר שלו והרגה את רובם.. הם חיו באיזו מערה שהם היו צריכים ופשוט גירשו אותם, מזל שהקטן הזה הצליח לשרוד" הוא אמר ואני התקשיתי להאמין. הריהורן הקטן הייתה חסר תקווה, מיואש, כמוני. אבל גיליתי בו טום לב מיוחד, כאילו יש בו הרבה יותר ממה שהוא חושב. ביקשתי מאבא שלי להשתתף בטיפול שלו ואבי הסכים. הוא סבל מפגיעה ברגל האחורית שלו. וככה לאחר חודש ארוך של טיפולים, גם באמצע הלילה, הריהורן עמד על רגלו כאילו הייתה חדשה. וכל הזמן הזה, התקרבתי לריהורן, וגיליתי פוקימון מקסים ומתוק, אך נחוש עם נפש חזקה. אבא אמר שבגלל שאין לו בעלים אנחנו צריכים להחזיר אותו לשמורת טבע, אבל התחננתי שהוא יישאר, גם ריהורן ביקש את זה. אבא הסכים. כשסיפרתי להורים שלי שאני רוצה לצאת למסע הם היו בשוק, אבל הם לא מנעו ממני את המטרה שלי. ידעתי שזה לא יהיה עם פוקימון אחר חוץ מריהורן. וככה, ריהורן ואני יצאנו למסע, נהניתי צזה שהוא סוחב אותי על הגב לפעמים. ובצווארי ישננ שרשרת, שרשרת עם האות W שאחותי הביאה לי לפני שיצאה למסע, כדי שתמיד אזכור שאני ווינר. אני יוצא למסע להוכיח לכולם איזה מאמן טוב אני יכול להיות, ואולי גם למצוא את אחותי..
תמונה/ ספרייט: וואלה שכחתי כבר איך שמים ספרייט חח נעשה אחר כך
פוקימון התחלתי: ריהורן זכר!
תגים (דה)
כסף:1000$
ציוד:*פוקדורים (),פוקדע(),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים(),פנס(),שעון().
הערות/הארות: בגלל שכולם כבר בחלק מתקדם במשחק, אני אשמח אם יהיה לי גם פיקאצו בצוות (זכר גם) וולפיקס נקבה
-
[QUOTE=NivX10;1510063][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
[U][B]רובי:[/B][/U]
אתה מתפעל מבציעיו של הפוקימון הישן-חדש שלך. משבח אותו על קרב מעולה ומחבק אותו!
נינג׳אסק מזמזם בעליזות ונראה מאוד מסופק. ״איזה קרב נהדר, וואו! אתה תעשה הרבה בעיות למנהיגת המכון השני״ והוא מהנהן במבט נחוש.
אתה הולך איתו כשהוא לצידך ואתם מתקדמים וחולפים על-פני היאנמה שראית קודם.
ממשיכים כשבנתיים נינגאסק סורק מסביב חורי עצים, מטייל בין ענפים ומעל פרחים. נהנה מכך שעכשיו הוא יכול לעוף
העצים והצמחיה אט-אט מדללת כשאז נחפשת לפנייך העיר נאמור!
עיר גדולה ויפה מעלה בחנויות ומסעדות, מדשאות בתים מהממים מלאים צמחי נוי וכמה וכמה בניינים גבוהים.
אתה מבחין במכון, בקפה-אינטרנט שצמוד אליו, קצת רחוק מהם יש מעון יום לגידול/השגחה/ואימון פוקימונים.
כניסה לפארק בו יש מאמנים נודדים כמוך שוודאי עוגנים בעיר... וכנראה שהמכון בצד אחר.
׳יש מה לעשות כאן׳ אתה חושב[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"נהדר! העיר נאמור" אומר לנינג'אקס בשמחה ואגש איתו ישירות למרכז על מנת לרפא את הפוקימונים שלי.
מיד לאחר מכן, אסרוק מעט את העיר, ואחפש משהו מעניין בעיר.
"המון שאלות במשפט אחד" אומרת במהירות ומחניקה צחקוק "טוב את השם משפחה הזה שמעתי רק פעם אחת- בחדשות לפני זמן מה הייתה כתבה על בחורה באותו שם שנעלמה באופן מסתורי. ודווקא אני מחבבת את הנהורים, הם תמיד הם מציעים מקומות מעניינים להתנדב ולעזור לזולת. אני לא מוצאת משהו רע בלעזור לאחר" אומרת ומושכת בכתפייה. באותו זמן ווארמפל קופץ במהירות מהעץ, ושולח חוט נוסף- וכמו ספיידרמן נתלה על החוט ועובר לענף אחריו. אבל- בזכות מהירותו של מיאו, הוא כבר אחריו, מצליח להתחמק ממטר של מחטים סגולים וחדים, מיד לאחר מכן נוהם בחוזקה ביללה קולנית ואז מסתער במהירות כשציפורניו זוהרות באור לבן, ומארכות לכמעט עשרים סנטימטרים והוא משסף את ווארמפל בחוזקה בעורפו.
"ומעניין, מכיוון שמיאו מהיר בהרבה מווארמפל. ואין ספק לפי המראה שווארמפל עוד בתחילת דרכו" אומרת לך תמי ונראה שמיאו מתכוון לזנק בשנית בשריטה.[/COLOR]
הילד קופץ בבהלה מלשמוע את קולך ומסתובב אליך במהירות "שלום לוקאס אני אמרלד" אומר בקול מעט חולמני ומעופף. "רק שתדע וופר יכול ללמוד את המתקפה, הידיים הן רק מטאפורות שיהיה לו קל ללמוד" אומר ואתה שומע מין ההתנשאות בקולו.
"הדרך הכי מהירה ללמד זה מין הסתם בהדגמה!" מוסיף ומשלב את ידיו ומרים את אפו לאוויר.
""אגב.. התספורת שלך מעניינת" אתה אומר, ונראה כאילו הוצעת את הבחור מאיזון ואז הוא מצחקק נבוך "אהבת? אבא שלי היה מסתפר ככה" אומר בהתלהבות ומרים את ידיו, ושולי החולצה הארוכה שלו נופלים מטה משתלשלים באוויר "וופר שלי יודע כבר כוח אדמה, פצצת רפש וקרן בועות! הכל בעזרת השיטה שלי" מסכם בחיוך.
[/COLOR]
bitch
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
אחרי מנוחה קלה באחד מבתי הקפה באחת מהטיילות ואחרי חשבון של 20$ על שני מליקשייקים גדולים והערת "יקרנים" מצד ג'ניפר, אתה ניגש למכון. על אחת הגבעות, בסמוך ליער, אתה מוצא את עצמך מול מבנה ענק, אשר חזיתו לבנה ונקייה, ודלת זכוכית מגלה לך בתוכה מבנה דמוי חממה, אבל נראה שהעצים מתפשטים שם עד האופק. אתה מציץ בג'ניפר ונראה שהיא קצת נרגזת והיא משלבת את ידיה בחמיצות על חזה, אבל נכנסת בעקבותייך.
"ובכן ובכן" אתה שומע לאחר כמה מטרים, קולו נשי, מעט ילדותי, אבל עם זאת סמכותי "תראו מה החתול משך פנימה" נשמע שוב ובעקבות הקול, יוצאת מבין העצים אישה, ככל היותר בת 25, בערך בת גילה של ג'ניפר. הבחורה לובשת שמלה ירוקה ועליה חלוק לבן, ושערה האדומני מתפזר מהרוח [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/zm2tmu2yyjyo.gif[/IMG] "אהה ג'ניפר כמה זמן לא יצאת מהמערה שלך" אומרת בגיחוך מעט גס "ותראו אותך" אומרת ומפנה מבט עליך וסורקת אותך במהירות. "אני רק אניח שנתקעת ביער יותר מידי זמן אם היית צריך את עזרתה של המנהיגה הקודמת" אומרת בחיוך חם אליך. אתה מציץ לג'ניפר ונראה שהיא מחליפה צבעים "כמה נחמד שאת עדיין פה אלכסיס. מה שמעתי שכמה מאמנים דרכו עלייך כמו שדורכים על החרקים האהובים שלך" מקניטה אותה ג'ניפר בחזרה, ונראה שפגעה בנקודה מעט רגישה, ובתגובה אלכסיס מחמיצה פרצוף ושתיהן מסתכלות אחת על השנייה במבט זועף ואז ברגע אחד מפנות ביחד מבט בגועל ושתיהן משלבות את ידיהן על חזן.
"ובכן" אומרת אלכסיס, כעבור מספר רגעים של מתח באוויר, "אני מניחה שבאת לאתגר אותי. מנהיגת המכון- הרשמי" מוסיפה ומדגישה יתר על המידה את הרשמי במשפט " אם כך בוא אחריי הקרב עצמו הוא שלושה על שלושה. בתור מנהיגת המכון אני לא יכולה להחליף פוקימונים. אבל אילו לך מותר להחליף עד פעמיים בכל סיבוב" ממשיכה ומובילה אותך למה שנראה כמו חלקה של יער איילין, שבזה הרגע יצאת ממנו. הכל סבוך מלא בעצים עבים, ושמש מועטה מסתננת מתחת לסקיי לייט בתקרה.
"ובכן אני אתחיל צא מותים!" קוראת ושולחת לאוויר פוקדור בעל הדפס של קורי עכביש בצבע ירוק. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון, שמראה ראשוני מזכיר לך פרפר כתום [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mothim.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-
[/B]אחרי שינה טרופה, שסוף סוף הצלחת לחטוף, אחרי יומיים של הליכה רצופה ביער איליין. איבדת אתמול את המדריך של מורגן, שהלך לחפש את בת זוגתו ג'ולייה ומאז לא חזר למקום המפגש שקבעתם.
ההליכה הארוכה והשקט ביער כבר הטריפו אותך ואת הפוקימונים שלך. אבל לפחות כבר סוואדל שלך התפתחה לסוואדלון בקרב מול הפראית הזאת שניסתה לשדוד אתכם. 'להיתקל בצללים היער' אתה חושב לעצמך ביער וצמרמורת עוברת במורד גבך בעקבות המחשבה על זה שרק בנס ניצלתם אתה ומורגן מהמטורפת הזאת.
אתה מתיישב בשק השינה שלך ומסתכל סביב, אבל רק חשכת הלילה מוארת סביבך. 'סעמק שמעתי משהו' אתה חושב לעצמך, כשאתה שומע רישרוש חזק מבין צמרות העצים. אתה שולף את הפנס מתיקך ומכוון אבל רואה שאלו רק להקה של זובאטים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat-f.png[/IMG] עפים בשמי הלילה. אתה מחליט שהשינה לא תבוא לך יותר ומחליט לארגן את הדברים שלך כשאתה שומע שוב רשרוש מהצמרת העצים, אתה עדיין מבחין בלהקה הזובאטים, אבל על אחד מהעצים האחרים אתה מבחין בפוקימון שחור וקטן, ונראה שהוא מחזיק במקורו הצהוב משהו שנראה כמו מטבע זהב [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/murkrow-f.png[/IMG].[/COLOR][COLOR=#66cc66][/COLOR][/FONT][COLOR=#66cc66]
[/COLOR]
-
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-
[/B]אחרי שינה טרופה, שסוף סוף הצלחת לחטוף, אחרי יומיים של הליכה רצופה ביער איליין. איבדת אתמול את המדריך של מורגן, שהלך לחפש את בת זוגתו ג'ולייה ומאז לא חזר למקום המפגש שקבעתם.
ההליכה הארוכה והשקט ביער כבר הטריפו אותך ואת הפוקימונים שלך. אבל לפחות כבר סוואדל שלך התפתחה לסוואדלון בקרב מול הפראית הזאת שניסתה לשדוד אתכם. 'להיתקל בצללים היער' אתה חושב לעצמך ביער וצמרמורת עוברת במורד גבך בעקבות המחשבה על זה שרק בנס ניצלתם אתה ומורגן מהמטורפת הזאת.
אתה מתיישב בשק השינה שלך ומסתכל סביב, אבל רק חשכת הלילה מוארת סביבך. 'סעמק שמעתי משהו' אתה חושב לעצמך, כשאתה שומע רישרוש חזק מבין צמרות העצים. אתה שולף את הפנס מתיקך ומכוון אבל רואה שאלו רק להקה של זובאטים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat-f.png[/IMG] עפים בשמי הלילה. אתה מחליט שהשינה לא תבוא לך יותר ומחליט לארגן את הדברים שלך כשאתה שומע שוב רשרוש מהצמרת העצים, אתה עדיין מבחין בלהקה הזובאטים, אבל על אחד מהעצים האחרים אתה מבחין בפוקימון שחור וקטן, ונראה שהוא מחזיק במקורו הצהוב משהו שנראה כמו מטבע זהב [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/murkrow-f.png[/IMG].[/COLOR][COLOR=#66cc66][/COLOR][/FONT][COLOR=#66cc66]
[/COLOR][/QUOTE]
סוואדלון? :( חח סתם,
"מורקרו" אגיד בשקט, איזכר באבא שלי מטפל בכמה כאלו, אבל בכל זאת אפעיל את הפוקידע ואברר עליו מידע. "אני רוצה אותו". 'ריהורן יתקשה להילחם בו' אחשוב לעצמי ואשחרר את פיצ'ו מהפוכדור, כשייצא אלטף אותו בראשו, אסתכל עליו ואגיד לו "אני רוצה לצרף את המירקרו הזה לצוות שחנו,אהי רוצה שתיצור איצו אינטרקציה, תראה אולי הוא נחמד ויירצה להצטרף אלינו, אם לא תתקרב אליו ותשתמש במכת חשמל". אצפה בו, עושה את זה
-
[COLOR=#66cc33][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
סתום סתום אחלה פוקימונים קיבלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את פיקאצ'ו שלך מהפוקדור, והוא מתחיל לדבר עם מארקראו, אבל לא נראה שהפוקימון בכלל מתייחס אליו. הוא כולו שקוע במטבע הזהב המנצנץ.
"טוב לא הולך במוח הולך בכוח" אתה אומר לפיקאצ'ו "קדימה מכת ברק!" אתה קורא בהתלהבות כמו אהבל מסדרה מצוירת, ופיקאצ'ו שלך מתחיל לזהור באור צהור, וניצוצות חשמל מתחילות להיוותר סביבו והוא שולח את החשמל בקרן חזקה לעבר מארקרוו, ופוגע בו בחוזקה. מארקראוו, מהבלה מפיל את המטבע מפיו, והמטבע מתגלגל ונעלם בין השיחים.
העורב השחור מסתכל עליכם במבט זועם, ואפילו יותר ממעוצבן, על איבודו של המטבע החדש שלו- הוא פותח את פיו ואובך כבד מתחיל להתפזר באזור, מקיף אתכם בעוד יותר אפלה ממה שהייתם עד עכשיו ואז לפתע במהירות אדירה, הוא מנקר בעצמה את פיקאצ'ו בבטנו, מעיף אותו אחורנית.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510067][COLOR=#66cc33][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
סתום סתום אחלה פוקימונים קיבלת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את פיקאצ'ו שלך מהפוקדור, והוא מתחיל לדבר עם מארקראו, אבל לא נראה שהפוקימון בכלל מתייחס אליו. הוא כולו שקוע במטבע הזהב המנצנץ.
"טוב לא הולך במוח הולך בכוח" אתה אומר לפיקאצ'ו "קדימה מכת ברק!" אתה קורא בהתלהבות כמו אהבל מסדרה מצוירת, ופיקאצ'ו שלך מתחיל לזהור באור צהור, וניצוצות חשמל מתחילות להיוותר סביבו והוא שולח את החשמל בקרן חזקה לעבר מארקרוו, ופוגע בו בחוזקה. מארקראוו, מהבלה מפיל את המטבע מפיו, והמטבע מתגלגל ונעלם בין השיחים.
העורב השחור מסתכל עליכם במבט זועם, ואפילו יותר ממעוצבן, על איבודו של המטבע החדש שלו- הוא פותח את פיו ואובך כבד מתחיל להתפזר באזור, מקיף אתכם בעוד יותר אפלה ממה שהייתם עד עכשיו ואז לפתע במהירות אדירה, הוא מנקר בעצמה את פיקאצ'ו בבטנו, מעיף אותו אחורנית.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
פיצ'ו! חחחחחחחחח שברת
"פיקאצו תנער אותו ממך!" אומר במהירות לעבר פיקאצ'ו, "בזריזות תתנער ממנו ותנתר הצידה, ותצא משם במתקפה מהירה,הישאר חד. לאחר מכן תשתמש בהלם חשמל"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510065]
"המון שאלות במשפט אחד" אומרת במהירות ומחניקה צחקוק "טוב את השם משפחה הזה שמעתי רק פעם אחת- בחדשות לפני זמן מה הייתה כתבה על בחורה באותו שם שנעלמה באופן מסתורי. ודווקא אני מחבבת את הנהורים, הם תמיד הם מציעים מקומות מעניינים להתנדב ולעזור לזולת. אני לא מוצאת משהו רע בלעזור לאחר" אומרת ומושכת בכתפייה. באותו זמן ווארמפל קופץ במהירות מהעץ, ושולח חוט נוסף- וכמו ספיידרמן נתלה על החוט ועובר לענף אחריו. אבל- בזכות מהירותו של מיאו, הוא כבר אחריו, מצליח להתחמק ממטר של מחטים סגולים וחדים, מיד לאחר מכן נוהם בחוזקה ביללה קולנית ואז מסתער במהירות כשציפורניו זוהרות באור לבן, ומארכות לכמעט עשרים סנטימטרים והוא משסף את ווארמפל בחוזקה בעורפו.
"ומעניין, מכיוון שמיאו מהיר בהרבה מווארמפל. ואין ספק לפי המראה שווארמפל עוד בתחילת דרכו" אומרת לך תמי ונראה שמיאו מתכוון לזנק בשנית בשריטה.[/COLOR]
[/FONT][COLOR=#66cc66]
[/COLOR][/QUOTE]
כמו שאמרתי בהערה הקודמת, המגושמות של השיחות זה רק artifact של הפורמט שבו אני ואתה מתקשרים (ואני מנסה לחסוך תגובות - משאב יקר). אני מניח שבין הדמויות האינטרקציה יותר טבעית.
והטענה שלי על ספונסורים כמובן לא מגובה בשום ידע. זאת פשוט מטא-הנחה שלי כשחקן. כמובן ייתכן וטעיתי ומליפאן אביזי יגיד שטות. קורה.
--
"יפה שזכרת את פיסת החדשות הזאת. תודה בכל מקרה. ויכול להיות שזאת רק פארנויה. אבל אני לא מאמין בזה. לכולם יש אינטרסים. מישהו עם הרבה כסף צריך לממן אותם. למה שהוא יעשה את זה, אם הוא לא חושב שהוא מרוויח משהו, ולו רק בדרך מאוד עקיפה מכך? אף פעם לא רואים ספונסורים לשום דבר בדוכנים שלהם, אז מי שזה לא יהיה שמממן אותם, לא רוצה שנדע את זה. חשבת על זה פעם?" ואחרי שאראה את מה שקורה בקרב, "אויש נו. זה סיכון מחושב. וורמפל, תירה חוט על עץ רחוק יחסית מהעץ שלך, וקפוץ ממנו! באמצע הטיסה, תירה חוט על עץ אחר, כך שתקבע את עצמך במקום, תשתדל לעשות את זה רחוק מענפים שלמיאו יש גישה קלה אליהם. ושוב, תנסה לירות עוקץ רעל מהמצב הזה!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510065][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
bitch
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
אחרי מנוחה קלה באחד מבתי הקפה באחת מהטיילות ואחרי חשבון של 20$ על שני מליקשייקים גדולים והערת "יקרנים" מצד ג'ניפר, אתה ניגש למכון. על אחת הגבעות, בסמוך ליער, אתה מוצא את עצמך מול מבנה ענק, אשר חזיתו לבנה ונקייה, ודלת זכוכית מגלה לך בתוכה מבנה דמוי חממה, אבל נראה שהעצים מתפשטים שם עד האופק. אתה מציץ בג'ניפר ונראה שהיא קצת נרגזת והיא משלבת את ידיה בחמיצות על חזה, אבל נכנסת בעקבותייך.
"ובכן ובכן" אתה שומע לאחר כמה מטרים, קולו נשי, מעט ילדותי, אבל עם זאת סמכותי "תראו מה החתול משך פנימה" נשמע שוב ובעקבות הקול, יוצאת מבין העצים אישה, ככל היותר בת 25, בערך בת גילה של ג'ניפר. הבחורה לובשת שמלה ירוקה ועליה חלוק לבן, ושערה האדומני מתפזר מהרוח [IMG]http://up415.siz.co.il/up3/zm2tmu2yyjyo.gif[/IMG] "אהה ג'ניפר כמה זמן לא יצאת מהמערה שלך" אומרת בגיחוך מעט גס "ותראו אותך" אומרת ומפנה מבט עליך וסורקת אותך במהירות. "אני רק אניח שנתקעת ביער יותר מידי זמן אם היית צריך את עזרתה של המנהיגה הקודמת" אומרת בחיוך חם אליך. אתה מציץ לג'ניפר ונראה שהיא מחליפה צבעים "כמה נחמד שאת עדיין פה אלכסיס. מה שמעתי שכמה מאמנים דרכו עלייך כמו שדורכים על החרקים האהובים שלך" מקניטה אותה ג'ניפר בחזרה, ונראה שפגעה בנקודה מעט רגישה, ובתגובה אלכסיס מחמיצה פרצוף ושתיהן מסתכלות אחת על השנייה במבט זועף ואז ברגע אחד מפנות ביחד מבט בגועל ושתיהן משלבות את ידיהן על חזן.
"ובכן" אומרת אלכסיס, כעבור מספר רגעים של מתח באוויר, "אני מניחה שבאת לאתגר אותי. מנהיגת המכון- הרשמי" מוסיפה ומדגישה יתר על המידה את הרשמי במשפט " אם כך בוא אחריי הקרב עצמו הוא שלושה על שלושה. בתור מנהיגת המכון אני לא יכולה להחליף פוקימונים. אבל אילו לך מותר להחליף עד פעמיים בכל סיבוב" ממשיכה ומובילה אותך למה שנראה כמו חלקה של יער איילין, שבזה הרגע יצאת ממנו. הכל סבוך מלא בעצים עבים, ושמש מועטה מסתננת מתחת לסקיי לייט בתקרה.
"ובכן אני אתחיל צא מותים!" קוראת ושולחת לאוויר פוקדור בעל הדפס של קורי עכביש בצבע ירוק. מתוך הפוקדור יוצא פוקימון, שמראה ראשוני מזכיר לך פרפר כתום [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mothim.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
למשמע כל ה-'מלחמה הקרה' שמתחרשת מעליי בין השתיים, אעדיף להישאר קול לחייך חיוך מרגיעה אל ג'ניפר מידי פעם מבלי להגיד הרבה. אך אתייחס אל אלכסיס בנחמדות 'אני לא צריך שהיא תקשה עליי יותר מידי...' אחשוב ברצינות.
מראה המכון יהמם אותי, ואת זה אחשוף בפני המנהיגה "אמנם הייתי ביער הזה המון זמן. אבל השילוב שלו לתוך מכון, מחוייב להודות, נפלא אלכסיס" תוך כדי שאני שולח יד לחגורה לשלוף פוקדור.
לאחר בדיקה קלילה על מותים בפוקדע (serebii) אמצא שהסוג הראשי שלו הוא חרק, ולכן הוא עדיין מושפע מסוג מעופף. אז בהחלטיות אוציא החוצה את סוואבלו!
אתחיל כמו אורח מן המניין ואפקוד על הפוקימון שלי "סוואבלו, עופי גבוה וחוגי בריחוף מעל מות'ים. תתרכזי בו ותשגיחי עליו בעיניים. תהיי מוכנה להתחמק ברגע שהוא תוקף, בנתיים התחילי עם [URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Vivillon_Safeguard.png"]אבטחה[/URL]!" ואקרוץ אליה חיוך בטוח. 'זה אמור לפתור את הבעיה העיקרית עם החרק הזה, מתקפות סטאטוסים' אחשוב מרוצה.
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה מחייך אל נינג'אסק שמחייך אלייך חזרה ומזמזם בהתלהבות. אתה מחליט שדבר ראשון עליכם ללכת למרכז הפוקימונים, וכך אתה פועל. אך אין זה עוצר מבעדך להביט סביב על העוברים ושבים ועל היופי הפסטוראלי והחברותי שבעיר הזאת.
לאחר מספר דקות אתה מגיע אל מפתן הדלת שנפתחת אוטומטית, שחושף מעט רעש של עשיה, אנשים שמדברים בפלאפונים עם היקרים להם. כמה כאלה שצופים בקרב פוקימון גדול בטלוויזיה ומדברים בינהם.
כשעינייך ועינייה של האחות ג'וי נפגשים. נראה מיד כי הארת בה משהו, היא מסתכלת בדלפק לחפש משהו, מביטה בתמונה ואז בך חזרה ומיד נגשת אלייך בחיוך רחב ואדיב "היי, אתה רובי נכון?! האחות ג'וי של העיר ג'נטה דיברה איתי עליך ואף פיקססה לי תמונה. טוב אז מה שלום אליסה הילדונת?"
כשאז הוא מביטה כאילו מחפשת עם עיניים בגובה מותנייך ולו רואה אותה ומחכה לתשובה בפניה התמימות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1510070]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה מחייך אל נינג'אסק שמחייך אלייך חזרה ומזמזם בהתלהבות. אתה מחליט שדבר ראשון עליכם ללכת למרכז הפוקימונים, וכך אתה פועל. אך אין זה עוצר מבעדך להביט סביב על העוברים ושבים ועל היופי הפסטוראלי והחברותי שבעיר הזאת.
לאחר מספר דקות אתה מגיע אל מפתן הדלת שנפתחת אוטומטית, שחושף מעט רעש של עשיה, אנשים שמדברים בפלאפונים עם היקרים להם. כמה כאלה שצופים בקרב פוקימון גדול בטלוויזיה ומדברים בינהם.
כשעינייך ועינייה של האחות ג'וי נפגשים. נראה מיד כי הארת בה משהו, היא מסתכלת בדלפק לחפש משהו, מביטה בתמונה ואז בך חזרה ומיד נגשת אלייך בחיוך רחב ואדיב "היי, אתה רובי נכון?! האחות ג'וי של העיר ג'נטה דיברה איתי עליך ואף פיקססה לי תמונה. טוב אז מה שלום אליסה הילדונת?"
כשאז הוא מביטה כאילו מחפשת עם עיניים בגובה מותנייך ולו רואה אותה ומחכה לתשובה בפניה התמימות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אסתכל עליה במבט תמוהה "ובכן- עזרתי לה ללכוד פוקימון ראשון והיא נשארה ביער" אפלוט במהירות על מנת לא לספר לה שהשארתי את אליסה נטושה ובוכה, ואחייך. "בכל מקרה אשמח אם תוכלי לטפל בפוקימונים שלי" אוסיף בחיוך ואשאיר לה את הפוקדורים.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
פיקאצ'ו מנתר הצידה, מתחמק ממתקפה נוספת של ניקור של מארקרוו, ואז במהירות אדירה רץ לעבר הפוקימון, משאיר אחריו שובל של אור לבן ואז במהירות שולח מכת ברק קטלנית לעבר הפוקימון השחור, אבל מארקרוו סופג את המתקפה, ואז עננה של אור שחור בוהק לפניו, ודמות כמו רוח רפאים, שחורה כמו הלילה, עם עיניים אדומות בוהקת מולו, ואז הרוח טסה במהירות מול פיקאצ'ו וחובטת בו- מעיפה אותו אחורנית.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"יכול להיות" אומרת ומושכת בכתפייה "אבל מצד שני, לפני שבועיים הייתה בעיר לוקטרה נשף התרמה שהם אירגנו. ורוב התרומות הלכו בשביל סלילה שביל נורמלי בדרך 35, שזה בעצם מדבר אין סופי בהמשך המחוז" מוסיפה בחוסר טון, ונראה שהיא מאמינה באמת ובתמים שהנהורים עושים עבודת קודש במחוז.
באותו זמן, ווארמפל מנתר בין כמה עצים, מצליח להתחמק ממיאו ובזריזות אדירה, שולח גל נוסף של מחטים חדים וסגולים לעבר מיאו, המנסה להרחיק אותם ממנו בעזרת שריטות, אבל רובן דוקרות אותו בגופו. לחצי שנייה בלבד, מיאו זוהר באור סגול בהיר, אבל האור נעלם במהירות. מיאו מתנער מהתחושה ואז קופץ באוויר, משסף את החוטים שעליהם ווארמפל נתלה, וגורם לו ליפול על האדמה הקשה.[/COLOR]
"איזה ג'נטלמן" אומרת בחיוך לבבי אלכסיס בזמן שאתה שולח את סוואבלו לזירה והיא בוהקת באור כסוף ובוהק, מאבטחת את עצמה ממתקפות סטאטוסים. 'ככה אני אגן על עצמי מהמתקפות שלה' אתה חושב לעצמך.
"הסוואה ואז כוח חבוי" אומרת ברוגע אלכסיס . אתה מסתכל בתמיהה על מותי'ם, שלא נראה בכלל מתייחס לסוואבלו, ובשנייה אחת פשוט נעלם באוויר, כלא היה לחלוטין.
אתה וסוואבלו מסתכלים סביב, מנסים לאתר את מות'ים הנעלם- אבל חווים כישלון למציאתו. לפתע ממש מתחת לסוואבלו עשרות בועות חומות- דמויות אבנים, מתגשמות באוויר, ונשלחות ממש מתחת לסוואבלו- מעיפות אותה עוד יותר גבוה באוויר.
""אם תהיית לעצמך מתוק " מתחילה אלכסיס ומחייכת אליך "אימנתי את מותי'ם במיוחד לטפל בבעיית המעופפים והאש שעלולים לפגוע בו" מוסיפה.
"קדימה מות'ים פעם נוספת! כוח חבוי!" [/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510071]אסתכל עליה במבט תמוהה "ובכן- עזרתי לה ללכוד פוקימון ראשון והיא נשארה ביער" אפלוט במהירות על מנת לא לספר לה שהשארתי את אליסה נטושה ובוכה, ואחייך. "בכל מקרה אשמח אם תוכלי לטפל בפוקימונים שלי" אוסיף בחיוך ואשאיר לה את הפוקדורים.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
פיקאצ'ו מנתר הצידה, מתחמק ממתקפה נוספת של ניקור של מארקרוו, ואז במהירות אדירה רץ לעבר הפוקימון, משאיר אחריו שובל של אור לבן ואז במהירות שולח מכת ברק קטלנית לעבר הפוקימון השחור, אבל מארקרוו סופג את המתקפה, ואז עננה של אור שחור בוהק לפניו, ודמות כמו רוח רפאים, שחורה כמו הלילה, עם עיניים אדומות בוהקת מולו, ואז הרוח טסה במהירות מול פיקאצ'ו וחובטת בו- מעיפה אותו אחורנית.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"יכול להיות" אומרת ומושכת בכתפייה "אבל מצד שני, לפני [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"פיקאצ'ו אל תוותר!" אקרא במהירות, "אתה חזק ויציב, הישאר איתן כנגד המורקרו הזה" אומר ובסיפוק אביט במורקרו. הרצון לתפוס אותו רק גובר. "עכשיו פיקאצ'ו השתמש מהר בהצלפת זנב, ובזמן שהוא מסוחרר, עלה מהר על אחד העצים ותסתתר, כשמורקרו יחפש אותך תשתמש בטעינה ומיד לאחר מכן תתקוף בכדור חשמל!" אסביר לפיקאצ'ו את הטקטיקה,אקווה שיצליח,אהי רוצה לישון ולהתקדם במסע