-
[QUOTE=ErWiN;634402][B][SIZE=5][COLOR=#800080]סטיב VS שלומי[/COLOR][/SIZE][/B]
מארקרוו ערני לגמרי לעומת זאת סוובלו לא מקשיב לשלומי ולא יכול לתקוף מרוב פחד קטן ששורץ בגופו .
מארקרוו משתמש באובך ובמתקפת כנף שמורידה לסוובלו חיים .
"כל נקודה גורלית עכשיו!" צועק השופט
סוובלו תשוש והפחד שלו נעלם.
מארקרוו מוכן לעוד סיבוב.
[IMG]http://i46.tinypic.com/24oaro8.png[/IMG]
[B][SIZE=3][COLOR=purple][SIZE=3][B]כמות חיים :25%[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=purple][B][SIZE=3][IMG]http://i46.tinypic.com/nqxs8y.png[/IMG][/SIZE][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][B][SIZE=3]כמות חיים:15%[/SIZE][/B][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
' נו באמת סוובלו למה אתה עושה לי את זה עכשיו היית נהדר אבל אני מאמין בך' אחשוב לי בלחץ
"סוובלו קדימה היית כל כך מעולה בקרב ומגיע לך את הניצחון הזה!תשתמש מהר בשמירה ואחר כך בכל הכוח שלך תשתמש במתקפת הכנף הכי חזקה שאתה יכול! אני מאמין בך קדימה!" אעודד אותו ואקווה שיצליח ואלחש לפיקאצ'ו שעל כתפי "מה אתה חושב שסוובלו צריך לעשות כדי לנצח?" אשאל אותו ואומר לו "קדימה הוא צריך את העידוד שלך אני מציע לך לעודד אותו עד הסוף!" אומר לו בחיוך ואמשיך עם העידוד שלי
-
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][I][U][SIZE=5]שימו לב משתתפי פסטיבל הריינג'ר[/SIZE] ,יואב כבר ניצח ,זה אומר שהוא ניצח בכללי ,אני מחליט לוותר סופית על דו קרב בין משתמשים.הבא שינצח ,סטיב או שלומי .זה אומר יהיו שני זוכים ,אחד מהם יואב והשני סטיב או שלומי.[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#800080]סטיב VS שלומי[/COLOR][/SIZE][/B]
הקרב נראה מסתיים אך פתאום סוובלו "קם לתחייה" והוא נותן מכת כנף אימתנית למארקרוו ,מורידה לו כמות חיים גבוהה יחסית.
סוובלו מחליש את מארקרוו וגורם לו להחליש את מתקפתו הבאה.
מארקרוו עייף מכדי להתקיף במתקפת כנף הוא משתמש רק בצל לילה שמוריד לסוובלו מעט חיים.
[B][SIZE=3][COLOR=purple][SIZE=3][B]כמות חיים :13%[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=purple][B][SIZE=3][IMG]http://i46.tinypic.com/nqxs8y.png[/IMG][/SIZE][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][B][SIZE=3]כמות חיים:11%[/SIZE][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]אתה יוצא מן המעבדה וממשיך לכיוון דרך 202[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]שם יוצאת מן השיחים מאמנת [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B][IMG]http://i47.tinypic.com/260en28.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"היי ילדון אתה מוכן לקרב נגדי?" שואלת אותך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הפרופסור מדבר אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"אוקיי גש לרחוב הדמינגטון 21 בעיר אטרנה ,לבית הקטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]תשאל מי זה פנקס.. אני מכיר אותו ,הוא חבר שלי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"הוא יגיד לך מה לעשות" מסביר לך הפרופסור ומנתק את השיחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][I][U]ליאור -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'ימצ'אר שלך משתמש בשריטות עצבניות על צ'ימי של סוזי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"צ'ימי עכשיו השתמשי בגחלת!" אומרת סוזי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הגחלת עפה ופוגעת בצ'ימצ'אר שלך ,כאשר השריטות של צ'ימצ'אר מורידות מעט חיים לצ'ימי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארוין ניגש אלייך ולוקח אותך בחזרה לבמת התחרות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"פסטיבל הריינג'ר מסתיים והזוכה שלנו הוא יואב!" אומר השופט[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=ErWiN;634743][B][SIZE=3][COLOR=#800080][I][U][SIZE=5]
[B][COLOR=green][I][U]ליאור -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'ימצ'אר שלך משתמש בשריטות עצבניות על צ'ימי של סוזי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"צ'ימי עכשיו השתמשי בגחלת!" אומרת סוזי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הגחלת עפה ופוגעת בצ'ימצ'אר שלך ,כאשר השריטות של צ'ימצ'אר מורידות מעט חיים לצ'ימי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר על צ'ימצ'אר גחלת ואז שריטת על צ'ימי"
-
[quote=ErWiN;634743][B][SIZE=3][COLOR=#800080][I][U][SIZE=5]שימו לב משתתפי פסטיבל הריינג'ר[/SIZE] ,יואב כבר ניצח ,זה אומר שהוא ניצח בכללי ,אני מחליט לוותר סופית על דו קרב בין משתמשים.הבא שינצח ,סטיב או שלומי .זה אומר יהיו שני זוכים ,אחד מהם יואב והשני סטיב או שלומי.[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]אתה יוצא מן המעבדה וממשיך לכיוון דרך 202[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]שם יוצאת מן השיחים מאמנת [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B][IMG]http://i47.tinypic.com/260en28.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"היי ילדון אתה מוכן לקרב נגדי?" שואלת אותך[/B][/COLOR]
[/quote]
אני רוצה להישתתף גם אבל אין לי מעופף..
------------------------
"כן בשמחה, צא טוטודייל " אומר לה בזמןם שהוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו.
-
[QUOTE=ErWiN;634743][B][SIZE=3][COLOR=#800080][I][U][SIZE=5]שימו לב משתתפי פסטיבל הריינג'ר[/SIZE] ,יואב כבר ניצח ,זה אומר שהוא ניצח בכללי ,אני מחליט לוותר סופית על דו קרב בין משתמשים.הבא שינצח ,סטיב או שלומי .זה אומר יהיו שני זוכים ,אחד מהם יואב והשני סטיב או שלומי.[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
הקרב נראה מסתיים אך פתאום סוובלו "קם לתחייה" והוא נותן מכת כנף אימתנית למארקרוו ,מורידה לו כמות חיים גבוהה יחסית.
מארקרוו עייף מכדי להתקיף במתקפת כנף הוא משתמש רק בצל לילה שמוריד לסוובלו מעט חיים.
[B][SIZE=3][COLOR=purple][SIZE=3][B]כמות חיים :13%[/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=red][B][I][U]
"כל הכבוד סוובלו!" אומר לו בשמחה אין סופית ואומר לפיקאצ'ו "רואה? אם הוא ירצה הוא יצליח בהכל" אומר לו ואפנה לסוובלו "אוקי סוובלו עכשיו בלי רחמים! אוקי תחכה שמורקרו יתקיף אותך ואחר כך תשתמש בשמירה ואם הוא עולה לשמש פשוט תעלה גם אתה קצת ואז תכה בו במתקפת הכנף הכי חזקה שאתה יכול!תדע שאני וכל הצוות שלנו מאמינים שתצליח! קדימהלא נשאר עוד הרבה בשביל הניצחון!" אומר לו ואעודד אותו
-
[QUOTE=ErWiN;634743][B][SIZE=3][COLOR=#800080][I][U][SIZE=5]שימו לב משתתפי פסטיבל הריינג'ר[/SIZE] ,יואב כבר ניצח ,זה אומר שהוא ניצח בכללי ,אני מחליט לוותר סופית על דו קרב בין משתמשים.הבא שינצח ,סטיב או שלומי .זה אומר יהיו שני זוכים ,אחד מהם יואב והשני סטיב או שלומי.[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
"מארקרו סוף הקרב כבר קרב אבל אתה לא אמור להתחיל להיות רגוע , שום דבר
עוד לא נגמר ! נסה להתפקס ועוף גבוהה לכיוון השמש , נסה לנוח עד שסוובלו יגיע
אליך , ומיד שיגיע חתוך את האוויר עם פנייה חדה והשתמש במתקפת כנף צדדית
שאולי תפיל את סוובלו" אגיד לו בנחישות
-
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארוין ניגש אלייך ולוקח אותך בחזרה לבמת התחרות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"פסטיבל הריינג'ר מסתיים והזוכה שלנו הוא יואב!" אומר השופט[/COLOR][/B]
"ישש סטרביה זכינו" אני קופץ משמחה
אני מחכה שיגישו לי את הפרס
-
[quote=ErWiN;634743]
[B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הפרופסור מדבר אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"אוקיי גש לרחוב הדמינגטון 21 בעיר אטרנה ,לבית הקטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]תשאל מי זה פנקס.. אני מכיר אותו ,הוא חבר שלי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"הוא יגיד לך מה לעשות" מסביר לך הפרופסור ומנתק את השיחה.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני רץ לרחוב הדמינגטון בכל המהירות ובאותו הזמן מחזיר את חמשת הפוקימונים שלי לפוכדורים.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע לרחוב הדמינגטון 21 ,לבית קטן וצפוף[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה דופק בדלת כמה נקישות ומשם יוצא איש עם משקפיים ,עם חלוק לבן ,שיער בלונדיני מסורק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"שלום!" מחייך אלייך בצהלה ושמחה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה וסטרביה עולים לבמה ,מתרגשים כולכם ,כאשר אתם רואים את השופט שמגיש לכם את הגביע פסטיבל ריינג'ר ומגיש לכם מין חוברת ואבן מוזרה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"זה הHM2 FLY" אומר מחייך אליך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב -[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=#696969][/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=#696969]שלומי משתמש ראשון בשמירה אך מוקדם מדי ,הוא לא צפה את זה שמארקרוו יעלה לכיוון השמש ויבלבל אותו עם סינוור קל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]סוולו מאבד את יכולת השמירה וסוובלו ומארקרוו יוצאים זה אל זה ומתקיפים זה את זה בעוצמתיות רבה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]שניהם נופלים לאדמה מרוסקים .השופט אומר "וואו איזה קרב! בואו נראה איזה פוקימון יקום ראשון!" אומר השופט כאשר הקרב נגמר אך רק צריך לראות מי ישרוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=purple]שלומי -[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=#800080]סוובלו משתמש בשמירה מוקדם מדי ולא צפוי כאשר מארקרוו עולה לשמש ומסנוור את סוובלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]מארקרוו מגיע ונוחת על סוובלו עם מתקפת כנף צדדית חזקה ,אך סוובלו מפתיע אותו עם כנף מאחור והם שניהם נופלים על הזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]השופט אומר "וואו איזה קרב! בואו נראה איזה פוקימון יקום ראשון!" אומר השופט כאשר הקרב נגמר אך רק צריך לראות מי ישרוד.[/COLOR][/B]
[B][SIZE=6][COLOR=mediumturquoise][I][U]סטיב VS שלומי[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]שני הפוקימונים נאבקים על הרצפה ,אך סוובלו לא קם ,ומארקרוו כן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מארקרוו ממשיך לעמוד בקושי וכשזה קורה ,כל הקהל מריע וצועק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]"סטיב! שלומי ! סטיב! שלומי!" בהתרגשות אחרי קרב מדהים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]עם ניצחון של סטיב בגמר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]השופט מחכה לסטיב כדי להגיש לו את הפרס ,וכמה מעריצים עולים לזירה לקבל משלומי חתימות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][I][U]רומה -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסכים לקרב ואתה מוציא את טוטודייל וסוזי מחייכת ומוציאה את[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://i47.tinypic.com/15qvgci.png[/IMG][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר שלך מתקיף את צ'ימי בשריטה ואז בגחלת מהירה ,וצ'ימי מגיבה עם שריטה בחזרה ומתחמקת מן הגחלת.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר שלך נפגע קצת מהשריטה בגבו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אך צ'ימי לא נפגעה בשלב זה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;635463][COLOR=darkorange][B][I][U]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב -[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=#696969]שלומי משתמש ראשון בשמירה אך מוקדם מדי ,הוא לא צפה את זה שמארקרוו יעלה לכיוון השמש ויבלבל אותו עם סינוור קל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]סוולו מאבד את יכולת השמירה וסוובלו ומארקרוו יוצאים זה אל זה ומתקיפים זה את זה בעוצמתיות רבה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#696969]שניהם נופלים לאדמה מרוסקים .השופט אומר "וואו איזה קרב! בואו נראה איזה פוקימון יקום ראשון!" אומר השופט כאשר הקרב נגמר אך רק צריך לראות מי ישרוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]סוובלו משתמש בשמירה מוקדם מדי ולא צפוי כאשר מארקרוו עולה לשמש ומסנוור את סוובלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]מארקרוו מגיע ונוחת על סוובלו עם מתקפת כנף צדדית חזקה ,אך סוובלו מפתיע אותו עם כנף מאחור והם שניהם נופלים על הזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]השופט אומר "וואו איזה קרב! בואו נראה איזה פוקימון יקום ראשון!" אומר השופט כאשר הקרב נגמר אך רק צריך לראות מי ישרוד.[/COLOR][/B]
[B][SIZE=6][COLOR=mediumturquoise][I][U]סטיב VS שלומי[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]שני הפוקימונים נאבקים על הרצפה ,אך סוובלו לא קם ,ומארקרוו כן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מארקרוו ממשיך לעמוד בקושי וכשזה קורה ,כל הקהל מריע וצועק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]"סטיב! שלומי ! סטיב! שלומי!" בהתרגשות אחרי קרב מדהים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]השופט מחכה לסטיב כדי להגיש לו את הפרס ,וכמה מעריצים עולים לזירה לקבל משלומי חתימות.[/COLOR][/B][/B][/COLOR][/QUOTE]
"פיקאצ'ו בוא נלך אליו" אומר לו באנחה ואלך לסוובלו וארים אותו על ידיי ואומר לו "תמשע הפסדנו אבל אני רוצה להגיד לך שהיית מדהים,נתת פייט מושלם ומגיע לך לנוח בהתאם,התחזקת מאוד מאז שתפסתי אותך בדרך 203 ואתה הגאווה שלי בפסטיבל תסתכל כמה אנשים אוהבים אותך" אומר לו ואראה לו את האנשים השמחים "אל תדאג אולי עכשיו הפסדנו אבל אנחנו ננצח אל תדאג אולי לא עכשיו אבל אנחנו עוד ננצח את כל מי שיעמוד בדרכינו" אומר לו ואפנה למורקרו "כל הכבוד לך אתה פוקימון חזק" ואחר כך איגש לסטיב ואלחץ לו את היד ואודה בפניו על קרב מדהים,אחר כך בעוד פיקאצ'ו על כתפי וסוובלו בידיי נח אני מחלק כמה חתימות ואחר כך אני ארד מהבמה לחפש את ברוק
-
[QUOTE=ErWiN;635463][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר שלך מתקיף את צ'ימי בשריטה ואז בגחלת מהירה ,וצ'ימי מגיבה עם שריטה בחזרה ומתחמקת מן הגחלת.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר שלך נפגע קצת מהשריטה בגבו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אך צ'ימי לא נפגעה בשלב זה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בשריטות הכי חזקות שלך ואז גחלת על צ'ימי"
-
[quote=ErWiN;635463]
[B][COLOR=red][I][U]רומה -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסכים לקרב ואתה מוציא את טוטודייל וסוזי מחייכת ומוציאה את[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://i47.tinypic.com/15qvgci.png[/IMG][/COLOR][/B]
[COLOR=green][/COLOR][/quote]
"טוטודייל תתחיל באקדח מים תוך כדי ריצה אל נידורן וכשתגיע אליייה תעבור לזעם" אומר לטוטודייל בעודי חושב על המהלך הבאה ומתפלל שהמהלך הזה יצליח..
-
[COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לטוטודייל עוד אין אקדח מים[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]~~[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא רץ במהירות ומתקיף בזעם ,כאשר נידורן עפה אחורנית בחוזקה ויורד לה כמות חייל גדולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"נידורן השתמשי בשריטה!" אומרת סוזי כאשר נידורן רצה ומתקיפה בשריטה ישירה על טוטודייל[/B][/COLOR]
[B][I][U][COLOR=green]ליאור-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=green]צ'ימצ'אר משתמש בשריטות חזקות ובגחלת וצ'ימי מקבלת מכה חזקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]היא לא יכולה להילחם יותר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"כל הכבוד!" אומרת לך סוזי ונעלמת[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שלומי שלומי!" צועק לך ברוק כאשר אתה מחפש אותו לא בכיוון[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נתת קרב מצוין אך לא נורא.. פעם הבאה אתה תצליח!" אומר לך[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;635558][COLOR=red][B][I][U]
[COLOR=purple][B]"שלומי שלומי!" צועק לך ברוק כאשר אתה מחפש אותו לא בכיוון[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נתת קרב מצוין אך לא נורא.. פעם הבאה אתה תצליח!" אומר לך[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני יודע תודה אבל אני קצת מרגיש שאכזבתי אותך" אומר לו אבל אתעודד ואומר לו "אוקי אני רוצה שתבוא איתי ליער אטרנה ונתאמן שם עם כל הפוקימונים שלי אני רוצה שהם יהיו מוכנים למכון אטרנה אתה תבוא?" אומר לו בעודי הולך איתו למרכז הפוקימונים לרפא את סוובלו ותוך כדי אתקשר לג'קי לראות איפה הוא
-
[QUOTE=ErWiN;635558][COLOR=red][B][I][U]
[B][I][U][COLOR=green]ליאור-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=green]צ'ימצ'אר משתמש בשריטות חזקות ובגחלת וצ'ימי מקבלת מכה חזקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]היא לא יכולה להילחם יותר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"כל הכבוד!" אומרת לך סוזי ונעלמת[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" כל הכבוד על הניצחון שלך" אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו וממשיך בדרך שלי
-
[QUOTE=ErWiN;635463][COLOR=darkorange][B][I][U][B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב -[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]השופט מחכה לסטיב כדי להגיש לו את הפרס ,וכמה מעריצים עולים לזירה לקבל משלומי חתימות.[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
'וואו' אחשוב לעצמי בלב ועדיין אהיה מהופנט מהקרב הנפלא הזה
'זה היה הקרב הכי אדיר שלי והניצחון הראשון שבאמת ריגש אותי'
אחשוב לעצמי ואלטף את מארקרו
"ראשית אני רוצה להודות לך , מארקרו אתה ענק ! תודה רבה על הקרב הנפלא
הזה !" אגיד לו ואחבק אותו , אקום מהרצפה לאחר שאחזיר את מארקרו
לפוקדור שלו ואגש לשלומי , אלחץ לו את היד ואגיד "הסוובלו שלך היה מעולה ,
ואתה מאמן מאוד טוב שאפילו למדתי ממך כמה דברים , תודה על הקרב המעולה הזה"
אגיד ואגש אל השופטים ואחראי התחרות כדי לקבל את הפרס שלי .
-
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מרפא במהירות את הסוובלו שלך כאשר מעריצך עושים לך פרוטקציות במרכז הפוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן אתה הולך עם ברוק ליער אטרנה לאמן את הפוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מתקשר לג'קי והוא עונה לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו ?"[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה ניגש אל השופט והוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]"והמנצח הוא... סטיב!" וכולם מריעים לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]לאחר מכן הוא מגיש לך את הגביע שרשום עליו "זוכה פסטיבל הריינג'ר"[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ואתה מקבל אבן מוזרה וחוברת .[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]"זה הHM2-FLY"[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה ממשיך בדרכך ,דרך 202[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]עד שאתה רואה שלט גדול "ברוכים הבאים לעיר ג'וביילייף!" [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]יש בעיר בית ספר ,חנות ,מכון .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;635620][COLOR=purple][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה ממשיך בדרכך ,דרך 202[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]עד שאתה רואה שלט גדול "ברוכים הבאים לעיר ג'וביילייף!" [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]יש בעיר בית ספר ,חנות ,מכון .[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לבית ספרוחושב לעצמי 'מענין מה היה שם'
-
[COLOR=seagreen][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]אתה נכנס לבית ספר ואתה רואה כיתה יושבת ומקשיבה למורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]המורה מסביר בדיוק משהו על התפתחויות פוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]הוא פונה אלייך ושואל "תרצה להצטרף?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;635620][COLOR=purple][B][I][U][COLOR=mediumturquoise][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה ניגש אל השופט והוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]"והמנצח הוא... סטיב!" וכולם מריעים לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]לאחר מכן הוא מגיש לך את הגביע שרשום עליו "זוכה פסטיבל הריינג'ר"[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]ואתה מקבל אבן מוזרה וחוברת .[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]"זה הHM2-FLY"[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
'מגניב' אחשוב לעצמי ואסתכל על האבן הזאת , אלך מיד למרכז הפוקימונים וארפה את
מארקרו ושאר הפוקימונים שלא מרופאים עד הסוף .
אחר כך אוציא את מארקרו אתבונן באבן ואפתח את החוברת ..
-
[QUOTE=ErWiN;635629][COLOR=seagreen][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]אתה נכנס לבית ספר ואתה רואה כיתה יושבת ומקשיבה למורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]המורה מסביר בדיוק משהו על התפתחויות פוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]הוא פונה אלייך ושואל "תרצה להצטרף?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למורה " כן אני רוצה להצטרף"
-
[QUOTE=ErWiN;635620][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מרפא במהירות את הסוובלו שלך כאשר מעריצך עושים לך פרוטקציות במרכז הפוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן אתה הולך עם ברוק ליער אטרנה לאמן את הפוקימונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מתקשר לג'קי והוא עונה לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו ?"[/B][/COLOR]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"שניה ברוק אני מדבר עם מישהו" אומר לו ואפנה לג'קי "תשמע אחי איפה אתה? השתתפתי בפסטיבל הרנג'ר אבל הפסדתי בקרב צמוד מאוד איפה אתה אני וברוק ביער אטרנה אני מחכה לך" אומר לו ותוך כדי אוציא את הפוקימונים שלי מהפוכדורים שלהם ואדבר אליהם תוך כדי שאני מלטף את סוובלו "ראשית כל תדעו לכם שסוובלו נלחם בפסטיבל הרנג'ר אך הפסיד בקרב צמוד מאוד אך הוא נתן את כולו ואני מאוד גאה בו על זה וגם אתם כחברים לצוות צריכים לעודד אותו על הקרב המדהים שהוא הביא" אומר להם ואחייך לסובלו ואחבק אותו חזק ואפנה לפוקימונים שלי "אוקי חברים כל מי שאתם רואים עכשיו סביבכם הוא הצוות שלנו עד הסוף,אנחנו נילחם וננצח בכל אתגר וקרב שיציעו לנו אז בואו נתחיל באימונים! אוקי סוובלו אני רוצה שתתאמן על מיומנויות האוויר שלך,תעוף ותנסה לשפר את המהירות שלך" אומר לו ואפנה לאחרים "אוקי מרשטומפ אני הולך להשתמש בך במכון אטרנה אז תתאמן על כך המתקפות שלך כך גם אתה טדיאורסה ותתאמן גם על אגרוף הפוקוס שלך" אומר להם ואפנה לפיקאצ'ו "אתה תתאמן על עץ קרוב ותתקיף את העץ במכות זנב ואולי מכך תלמד זנב ברזל אני חושב וצ'ימצ'אר ואיווי תעשו קרב,אני לא אגיד לכם מה לעשות תעשו מה שאתם רוצים אתם תחליטו מה תעשו בקרב" אומר להם ואצפה בהם ואפנה לברוק "מה אתה חושב על שיטת האימונים שלי?" אומר לו
-
[COLOR=darkred][B]אתה וסטרביה עולים לבמה ,מתרגשים כולכם ,כאשר אתם רואים את השופט שמגיש לכם את הגביע פסטיבל ריינג'ר ומגיש לכם מין חוברת ואבן מוזרה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"זה הHM2 FLY" אומר מחייך אליך[/B][/COLOR]
תודה רבה לך" אני לוקח את המתקפה ונותן אותה לסטרביה
-
[quote=ErWiN;635558][COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לטוטודייל עוד אין אקדח מים[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]~~[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא רץ במהירות ומתקיף בזעם ,כאשר נידורן עפה אחורנית בחוזקה ויורד לה כמות חייל גדולה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"נידורן השתמשי בשריטה!" אומרת סוזי כאשר נידורן רצה ומתקיפה בשריטה ישירה על טוטודייל[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוטודייל תגן על עצמך בעזרת מתקפת נגד של שריטה, ולאחר מכן תיקפוץ לאוויר ותנסה לינשוך אותה[לא במובן של המתקפה אלה פיזית]" אומר לטוטודייל.
-
[quote=ErWiN;635463][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע לרחוב הדמינגטון 21 ,לבית קטן וצפוף[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה דופק בדלת כמה נקישות ומשם יוצא איש עם משקפיים ,עם חלוק לבן ,שיער בלונדיני מסורק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"שלום!" מחייך אלייך בצהלה ושמחה.[/B][/COLOR]
[/quote]
"שלום אדוני" אני עונה לו ברשמיות, "בהנחה שאתה מר פנקס, פרופסור רואן שלח אותי הנה, הוא אמר לי שתוכל לספר על משימתי הקרבה".
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מחייך אליך והמשקפיים שלו מנצנצות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא אומר לך "בוא כנס" [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"האם תרצה משהו לשתות?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][I][U]רומה-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל לומד אקדח מים תוך כדי הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל משתמש בשריטה חזקה ונידורן מותשת.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל יוצא ונושך את נידורן בחוזקה ,אך הגוף של נידורן קשיח מדי [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל מקבל מכה רצינית בשיניו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה לוקח את המתקפה אך לא מצליח משום מה ללמוד אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא רעב מדי בכדי לקלוט מתקפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"לא טוב..." אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תתמקד בפוקימון אחד כל פעם ,הפוקימון שלך צריך להרגיש שאתה איתו בתהליך האימונים " אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה רוצה לפתח את איווי ? בוא קרב נגדי!" אומר לך ברוק![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]אתה מצטרף לשיעור ויושב בשקט[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]המורה אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"ישנם סוגים שונים של התפתחויות ,התפחויות עם עליית רמה ,חפץ מסוים וגם על ידי לימוד מתקפה ,יש כאלה גם על פי אזור מסוים " אומר המורה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"היום אני אדבר איתכם על הפוקימון המופלא ביותר ,עם מספר ההתפחויות הרב ביותר ,מישהו רוצה לנסות לנחש מי הוא?" שואל המורה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך במהירות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את מארקרוו ומתבונן בחוברת [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בתוך החוברת ישנם שלבים ללימוד המתקפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]1.הפוקימון צריך להיות במשקל סביר כדי ללמוד את המתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה תצטרך לפתח את מארקרוו בשביל זה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;635777][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]"לא טוב..." אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תתמקד בפוקימון אחד כל פעם ,הפוקימון שלך צריך להרגיש שאתה איתו בתהליך האימונים " אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה רוצה לפתח את איווי ? בוא קרב נגדי!" אומר לך ברוק![/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני רוצה! קדימה!" אומר בנחישות ואפנה לכולם "אוקי אתם תצפו בקרב של איווי ואחר ךכ אני אקדיש לכל אחד מכם אימון אישי" אומר להם ואסמן לאיווי להגיע לזירה "קדימה איווי ניצחון!" אומר לו
-
[COLOR=dimgray][B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך במהירות .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את מארקרוו ומתבונן בחוברת [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בתוך החוברת ישנם שלבים ללימוד המתקפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]1.הפוקימון צריך להיות במשקל סביר כדי ללמוד את המתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה תצטרך לפתח את מארקרוו בשביל זה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'בהמשך' אחשוב לעצמי ואחפש פוקימונים בסביבה שניתן להילחם בהם ..
בעודי עדיין נרגש מהתחרות המופלאה הזאת והניצחון המוחץ
-
[QUOTE=ErWiN;635777][COLOR=darkorange][B][I][U]נ
[COLOR=green][B]אתה מצטרף לשיעור ויושב בשקט[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]המורה אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"ישנם סוגים שונים של התפתחויות ,התפחויות עם עליית רמה ,חפץ מסוים וגם על ידי לימוד מתקפה ,יש כאלה גם על פי אזור מסוים " אומר המורה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"היום אני אדבר איתכם על הפוקימון המופלא ביותר ,עם מספר ההתפחויות הרב ביותר ,מישהו רוצה לנסות לנחש מי הוא?" שואל המורה[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למורה" אני רוצה לנחש הפוקימון הוא איווי"
-
[COLOR=green][B]המורה מחייך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"והתלמיד החדש שלנו צודק.. סלח לי איך קוראים לך ?"
שואל אותך[/B][/COLOR]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=dimgray]הפרופסור מחייג אליך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]הוא שואל "הלו ? סטיב?" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מחייך ומוציא את איווי וכולם נרגש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ברוק מוציא את הפוקימון שלו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://i47.tinypic.com/2r5dv93.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[quote=ErWiN;635777][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מחייך אליך והמשקפיים שלו מנצנצות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא אומר לך "בוא כנס" [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"האם תרצה משהו לשתות?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[/quote]
"לא תודה" אני עונה לו בקרירות, "אני רק רוצה לדעת מה מהות המשימה שפרופסור רואן מדבר עליה בזמן האחרון".
-
[COLOR=darkred][B]סטרביה לוקח את המתקפה אך לא מצליח משום מה ללמוד אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא רעב מדי בכדי לקלוט מתקפה.[/B][/COLOR]
"הנה קח קצת אוכל " אני מגיש לו אוכל מהתיק
-
[QUOTE=ErWiN;635855][COLOR=green][B][I][U]
[B][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מחייך ומוציא את איווי וכולם נרגש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ברוק מוציא את הפוקימון שלו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://i47.tinypic.com/2r5dv93.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי איווי עכשיו מהר השתמש במתקפה מהירה ואחר כך דחיפה!" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;635855][COLOR=green][B][I][U][B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=dimgray]הפרופסור מחייג אליך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]הוא שואל "הלו ? סטיב?" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
------------------------------
"שלום פרופסור , מה שלומך ?" אגיד בהתלהבות
-----------------------------------
לא אהיה עד הערב
-
[QUOTE=ErWiN;635855][COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]המורה מחייך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"והתלמיד החדש שלנו צודק.. סלח לי איך קוראים לך ?"
שואל אותך[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני למורה "קוראים לי ליאור"
-
[quote=ErWiN;635777]
[COLOR=red][B]טוטודייל לומד אקדח מים תוך כדי הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל משתמש בשריטה חזקה ונידורן מותשת.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל יוצא ונושך את נידורן בחוזקה ,אך הגוף של נידורן קשיח מדי [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל מקבל מכה רצינית בשיניו.[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוטודייל תיתקוף באקדח מיים מטווח אפס.. ואז תמשיך בזעם" אומר לטוטודייל בעודי חושב על הטעות האיומה שקרתה לפני רגע.
-
[quote=ErWiN;627535]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מוציא את פרינפראפ בגאווה כאשר פאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i48.tinypic.com/2n9hnrq.png[/IMG] הוא מוציא את סטרביה ומתחיל לצחוק.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא חושב שהניצחון בידיו."אם אני לא טועה.. נותר לך את מאנצ'לקס נכון ?" שואל אותך.[/B][/COLOR][/quote]
"אולי" אני אומר לו בחיוך זדוני "בסדר פרינפראפ, התחל עם מי מלח ועבור מהר לניקור!" אני מצווה עליו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה קורה ארווין חזרתי עכשיו משבוע וחצי בבסיס אחרי שסגרתי שבת + סיימתי טירונות אז עד הסופ"ש אני יכול להגיב
לדעתי כדאי למצוא מישהו שיכול להמשיך את הדמות בזמן שאני לא פה כדי שלא לעכב אותה.
-
[SIZE=5][B][I]סליחה על העיכוב ,למי שיודע מה הסיבה ,אני חוזר לאט לאט לפורום.[/I][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אם אתה רוצה תמצא מישהו שיחליף אותך ,או שאם תרצה תפרוש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ מתחיל עם מי מלח וניקור מושך וחזק לעבר סטרביה שמתחמק משני המתקפות .סטרביה מחכה קצת ומתקיף ישר במתקפת כנף.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]טוטודייל מתקיף באקדח מים רציני לעבר נידורן אך נידורן משתמש בשריטה ומצליחה לשרוט אותו בגבו וחזק.טוטודייל מקבל הוראה לזעם ,אך לא מצליח לתפקד.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]"ליאור ענה תשובה נכונה " אומר המורה ומשבח אותך .[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]"גש אליי בסוף השיעור" אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]הצלצול החל והתלמידים יוצאים מהכיתה ,יום הלימודים נגמר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]זהו המסע לקנטו.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"שלומי בסדר.. אך יש בעיה" אומר ומתחיל לומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"צוות בלו הרשע מנסה לפלוש לגבולות קנטו ,השוטרות ג'ני ויחידות המשטרה לא מצליחות לעצור אותם " אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"האם תרצה לנסוע לקנטו ולסייע להם?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]איווי משתמש במתקפה מהירה ודחיפה שדוחף את קראווגנק שלא מזיז לו כלום.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא עומד ומקטין ומגדיל את גומות לחייו."קרוו קרוו " אומר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שבירת לבנים!" אומר ברוק וישר קרואגנק מתחיל את המתקפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נותן לסטרביה קצת אוכל והוא נהנה ממנו ,הוא רוצה לאכול עם חבריו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"צוות בלו המרושע שהשתלט על כל סינו ועל חצי מהואן רוצה להיכנס גם לקנטו" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"בקנטו ניתן להשיג אגדיים ,ושם נמצא אחד מהרי המולטרס שבהם בירדוזולוס יכול להיות" אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"צריך לעצור אותם וכוחות המשטרה לא מצליחים ולכן צריך את צוות סינו " אומר לך[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;639409][SIZE=5][B][I]
[COLOR=purple][B]איווי משתמש במתקפה מהירה ודחיפה שדוחף את קראווגנק שלא מזיז לו כלום.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא עומד ומקטין ומגדיל את גומות לחייו."קרוו קרוו " אומר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שבירת לבנים!" אומר ברוק וישר קרואגנק מתחיל את המתקפה.[/B][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה השתמש במתקפה מהירה בשביל להתחמק ואחר כך דחיפה" אומר לו
-
[quote=ErWiN;639409][SIZE=5][B][I]סליחה על העיכוב ,למי שיודע מה הסיבה ,אני חוזר לאט לאט לפורום.[/I][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אם אתה רוצה תמצא מישהו שיחליף אותך ,או שאם תרצה תפרוש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ מתחיל עם מי מלח וניקור מושך וחזק לעבר סטרביה שמתחמק משני המתקפות .סטרביה מחכה קצת ומתקיף ישר במתקפת כנף.[/B][/COLOR][/quote]
אני אחפש מישהו, אל תדאג ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"חסום את ההתקפה עם טופר מתכת ואז עבור מיד לבלימה!" אני מצווה עליו.