-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בהצלחה בתחרויות שלך גם ג'סי."
"כל הכבוד גלייגר ניצחון ראשון !"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את באגון ואומר לו"תנסה להביור באגון בבקשה ממך"באגון מנסה להביור אך הוא לא מצליח עדיין.באגון עובר להשתמש בזעם דרקון.הזעם הדרקון פוגע בויזאור אך זה לא מזיז לו.ויזאור משתמש בסופת עלים שפוגעת בבאגון שלך ומביסה אותו.בן אומר לך"נותרו עוד 4 מי הפוקימון הבא שלך יאלה בא י שתיתן לי קרב מעניין יאלה אנירכוצה אקשן קדימה לוקאס אתה יכול לנצח אותי אולי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את שמחה על הניצחון.הקריין אומר"מרי נגד ברוק תעלו לזזירה בבקשה יש לכם שוב3דקות לקרב והקרב היה פוקימון על פוק'ימון אוקי מרי את מתחילה לתקוף ראשון טוב."ברוק מגיעה ומוציא ארבוק גדול ומפחיד ואומר לך"בהצלחה לך מרי מי הפוקימון שלך עכשי ושוב גליגר אם כן בהצלחה שינו והטוב ביניו ינצח בקרבהזה ויעלה לגמר אוקי מרי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה משחק מלוכלך?! אז גם אני! צא אקנס , תקוף עם חנק , ואתה טריקו עם חבטה." אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;707012][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את באגון ואומר לו"תנסה להביור באגון בבקשה ממך"באגון מנסה להביור אך הוא לא מצליח עדיין.באגון עובר להשתמש בזעם דרקון.הזעם הדרקון פוגע בויזאור אך זה לא מזיז לו.ויזאור משתמש בסופת עלים שפוגעת בבאגון שלך ומביסה אותו.בן אומר לך"נותרו עוד 4 מי הפוקימון הבא שלך יאלה בא י שתיתן לי קרב מעניין יאלה אנירכוצה אקשן קדימה לוקאס אתה יכול לנצח אותי אולי"[/COLOR][/B]
את שמחה על הניצחון.הקריין אומר"מרי נגד ברוק תעלו לזזירה בבקשה יש לכם שוב3דקות לקרב והקרב היה פוקימון על פוק'ימון אוקי מרי את מתחילה לתקוף ראשון טוב."ברוק מגיעה ומוציא ארבוק גדול ומפחיד ואומר לך"בהצלחה לך מרי מי הפוקימון שלך עכשי ושוב גליגר אם כן בהצלחה שינו והטוב ביניו ינצח בקרבהזה ויעלה לגמר אוקי מרי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זהו נמאס לי קראקונה צא תשתמש בקרן קרח ואז סילון אקווה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;707012][B][COLOR="Blue"]לוקאס
את שמחה על הניצחון.הקריין אומר"מרי נגד ברוק תעלו לזזירה בבקשה יש לכם שוב3דקות לקרב והקרב היה פוקימון על פוק'ימון אוקי מרי את מתחילה לתקוף ראשון טוב."ברוק מגיעה ומוציא ארבוק גדול ומפחיד ואומר לך"בהצלחה לך מרי מי הפוקימון שלך עכשי ושוב גליגר אם כן בהצלחה שינו והטוב ביניו ינצח בקרבהזה ויעלה לגמר אוקי מרי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הממ ...אני חושבת שאני אשתתף עם ארון ."
"ארון צא "
"ציפרן ברזל "
-
[quote=Eustass Kid;706925][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס בבקשה תתצא מזה ותתחמק מהמתקפה ואז תשתמש באגרוף ממוקד ואס אווירי על ג'ינקס".
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי" אומר לה ואביא לה את הפוקימונים ולאחר מכן אודה לה ואתחיל ללכת לכיוון המקדש של רג'יאייס.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מצליח בקושי להתחמק מן הנשיכה של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור. טרטויג משתמש בנגיחה חזקה שמצליחה להפיל את פאליגאטור חזק על האדמה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור.הרג אומר לפאליגאטור"תתקום מהר ואז תשתמשבזנב אקוה חזק שיגמור את טרטויג לתמיד אוקי פאליגאטור"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה וזנבוהופך לכחול[/color][/b][/quote]"קדימה טרטואיג קדימה!תחמוק בקפיצה לאויר ותנחת עליו בדחיפה!ואז שוטי גפי!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר ואני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו לתקוף בחפירה ואחר כך בלהביור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה היא חוזרת אליך ומחירה לך אותם.אתה יוצא מן מרכז הפוקקימונים והולך אל מקדש רג'אייס.כעבור 5דקות אתה רואה את המקדש של רג'אייס.אתהנכננכס אליו ורואה שישישם הרבה מאמנים וזה מקום מצון לאימון הפוקימון שלך לקראת המכון ה1 שלך.מאמן 1ניגש אליך ואומר לך"הי שמי מתן רוצה קרב נגדי 1על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מביבול ומתחמק מהחלקיקי קרח של ג'ינקס.הרקרוס מיד ייוצא באגרוף ממוקד חזק ביותר על ג'ינקס.ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס עף לשמניים ומשתמש באס אוירי.גם מזה ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מזה.אליס אומרת"תתאוששי ותשתמשי בקרןקרח עליו"ג'ינקס מתאששת ומשתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
את מוציאה את ארון שתוקף מיד בציפורן מתכת חזקה מאוד.ארבוק מנסהה להתחמק אך הוא לא מצלייח ונפגע קשה מהתקפה של ארון.את רואה שלבהרוק ירדו כבררב עחיים ונותר רעוד 1:45 שניות לסיום הקרב.ברוק אומר"ארבוק עוקץ רעל על הארון הזה אוקי.מרי קרב יפה זה לא הולך להיות קל."ארבוק משתמש בעוקץ רעל על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא ומשתמש בקרן קרח חזקה מאוד.הקרן הקרח שלקאקונה מקפיאה חלק מגופו של וינזאור אך הוא שובר אתת הקרח בקלות.קאקונה יוצא משתמש בסילון אקוה שפוגע הבויזאור.בן אומר לוינזאור שלו"תגמור בסופת עלים את הקאקונה של לוקאס הסיסבהוב הזה נגמר מי הפוקימוןהב?"ויזאור משתמש בסופםת עלים שמביסה ת קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
אנקסגם יוצא לקרב הוא משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.טריקו משתמש בחבטה חזקקה אך מגניום מתחמק גם מהחבטה של טריקו.לוקיס אומר"זה לא אופר 2 נגד 1 זה לע גכוחות טובלאמשנה שניהם יפדיסיו לי.מגניום סופת עלים חזקה."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה היא חוזרת אליך ומחירה לך אותם.אתה יוצא מן מרכז הפוקקימונים והולך אל מקדש רג'אייס.כעבור 5דקות אתה רואה את המקדש של רג'אייס.אתהנכננכס אליו ורואה שישישם הרבה מאמנים וזה מקום מצון לאימון הפוקימון שלך לקראת המכון ה1 שלך.מאמן 1ניגש אליך ואומר לך"הי שמי מתן רוצה קרב נגדי 1על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מביבול ומתחמק מהחלקיקי קרח של ג'ינקס.הרקרוס מיד ייוצא באגרוף ממוקד חזק ביותר על ג'ינקס.ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס עף לשמניים ומשתמש באס אוירי.גם מזה ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מזה.אליס אומרת"תתאוששי ותשתמשי בקרןקרח עליו"ג'ינקס מתאששת ומשתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
את מוציאה את ארון שתוקף מיד בציפורן מתכת חזקה מאוד.ארבוק מנסהה להתחמק אך הוא לא מצלייח ונפגע קשה מהתקפה של ארון.את רואה שלבהרוק ירדו כבררב עחיים ונותר רעוד 1:45 שניות לסיום הקרב.ברוק אומר"ארבוק עוקץ רעל על הארון הזה אוקי.מרי קרב יפה זה לא הולך להיות קל."ארבוק משתמש בעוקץ רעל על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא ומשתמש בקרן קרח חזקה מאוד.הקרן הקרח שלקאקונה מקפיאה חלק מגופו של וינזאור אך הוא שובר אתת הקרח בקלות.קאקונה יוצא משתמש בסילון אקוה שפוגע הבויזאור.בן אומר לוינזאור שלו"תגמור בסופת עלים את הקאקונה של לוקאס הסיסבהוב הזה נגמר מי הפוקימוןהב?"ויזאור משתמש בסופםת עלים שמביסה ת קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
אנקסגם יוצא לקרב הוא משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.טריקו משתמש בחבטה חזקקה אך מגניום מתחמק גם מהחבטה של טריקו.לוקיס אומר"זה לא אופר 2 נגד 1 זה לע גכוחות טובלאמשנה שניהם יפדיסיו לי.מגניום סופת עלים חזקה."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר צא לדרך עכשיו! תשתמש בחפירה מתחתיו ותחפור בור גדול מספיק שהוא יכנס עליו ואז תתרכז בחום שלך ותשתמש בלהביור הכי חזק שלך!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]
[/COLOR][/B] [/QUOTE]
הוא לא יכול להשתמש בזה על ארון ,הוא פוקימון מתכת,זה לא משפיע עליו
[B][COLOR="Blue"]מרי
ארבוק משתמש בעוקץ רעל אעל ארון.אך מכייון שרעל לא משפיע על מתכת זה לא מזיז לו.ארון משתמש בציפורן ברזל על ארבוק.ארבוק מנסה לחמוק מהציפורן ברזל של ארון אך ארבוק נפגע מהציפורן הברזל ומפסיד בקרב.ברוק מחזזיר את אבוק ואומר לך"קרב טוב נתת בהצלחה בגמר לך להתראאות מרי."הקריין אומר"מכייון שארבוק הפסיד אז ארון מנצח מרי והארון שלה עולים לגמר "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
צ'ימצ'אר יוצא לדרך.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.בערת ידיו הוא חופר בור שבו היה וינזאור.אך בגלל משקלו הכבדשל ויזאור הבור מתמט וצ'ימצ'אר נשאר בבור מובס.בן אומר לך"נותרו לך עוד 2 מי הבא לחפור בורב שויזאור עליו רעיון טוב אך שכחת פרט המשקל של ויזאור .יאלה בוא נגמור את הקרב שלנו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;707771][B][COLOR="Blue"]מרי
ארבוק משתמש בעוקץ רעל אעל ארון.אך מכייון שרעל לא משפיע על מתכת זה לא מזיז לו.ארון משתמש בציפורן ברזל על ארבוק.ארבוק מנסה לחמוק מהציפורן ברזל של ארון אך ארבוק נפגע מהציפורן הברזל ומפסיד בקרב.ברוק מחזזיר את אבוק ואומר לך"קרב טוב נתת בהצלחה בגמר לך להתראאות מרי."הקריין אומר"מכייון שארבוק הפסיד אז ארון מנצח מרי והארון שלה עולים לגמר "[/COLOR][/B]
צ'ימצ'אר יוצא לדרך.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.בערת ידיו הוא חופר בור שבו היה וינזאור.אך בגלל משקלו הכבדשל ויזאור הבור מתמט וצ'ימצ'אר נשאר בבור מובס.בן אומר לך"נותרו לך עוד 2 מי הבא לחפור בורב שויזאור עליו רעיון טוב אך שכחת פרט המשקל של ויזאור .יאלה בוא נגמור את הקרב שלנו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד ארון !תחזור לפוקדור מדהים קטן"
"מעניין נגד מי אשתתף בקרב הבא "אומרת לעצמי
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מחזירה את ארון לפוכדור שלו ומחכה לדעת נגד מי תילחמי בגמר.הרקיין אומר"המתמודדת מרי נגד אבי הרקב היה 1על1 אךתצטרכו להשתמש בפוקימון שנחמתם איתו בשמינתי או בחצי גמר*.מרי את מתחילה 1לתקוף אוקי תעלו תתחילו את הקרב.את עולה וגם אבי עלה לזירה .אבי מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/38.png[/IMG] ענקית וחזקה ואומר לך"בהצלחה מרי במי תבחרי ארון או גליגר"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;707781][B][COLOR="Blue"]מרי
את מחזירה את ארון לפוכדור שלו ומחכה לדעת נגד מי תילחמי בגמר.הרקיין אומר"המתמודדת מרי נגד אבי הרקב היה 1על1 אךתצטרכו להשתמש בפוקימון שנחמתם איתו בשמינתי או בחצי גמר*.מרי את מתחילה 1לתקוף אוקי תעלו תתחילו את הקרב.את עולה וגם אבי עלה לזירה .אבי מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/38.png[/IMG] ענקית וחזקה ואומר לך"בהצלחה מרי במי תבחרי ארון או גליגר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו איזה יפיפייה הניינטלס הזו ...
ואני יוציא את גליגר ."
"גלייגר סופת חול !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;707771][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יוצא לדרך.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.בערת ידיו הוא חופר בור שבו היה וינזאור.אך בגלל משקלו הכבדשל ויזאור הבור מתמט וצ'ימצ'אר נשאר בבור מובס.בן אומר לך"נותרו לך עוד 2 מי הבא לחפור בורב שויזאור עליו רעיון טוב אך שכחת פרט המשקל של ויזאור .יאלה בוא נגמור את הקרב שלנו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"די כבר הקרב הזה נגמר חזור צ'ימצ'אר! סטרלי הכל תלוי בך צא תעוף הכי גבוהה שאתה יכול ואז תנסה להשתמש באס אווירי ואם לא תצליח מכת כנף מהר מהר!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נדהמת מהניטלט הזה ומוציאה את גליגר לקרב.גליגר משתמש בסופת חול אך ניטלט מתחמקת בקלות מהסופת החול של גליגר.אבי אומר"להביור חזק על גליגר מיד" ניטלט מוציאה גוש אש קטן להביור מפיה שפוגעה בגליגר ומוריד רבע חיים לכם.אתה רואה שנורורק עוד 1:35 שניות עד סוף הקרב ואבי מוביל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
סטארלי יוצא ועף גבוה לאויר מנסה אס אויריאך לא מצליח ועובר למכת כנף.ויזאור מטעין קרוסולארית ונפגע מהמכת הכנף של סטארליע.הרקן סולרית נגמרה להיטען ופוגעת בסטארלי ומביסה אותו.בן אומר לך"טובהפסדת אמרת שיש לך ביצה אך היא עוד לא בקעה אזזה נגמר." לפתע אתה מרגיש שהביצה זזה.אתה רואה שהביצה בקעה לאלקיד חמוד(עשיתי הגרה לה זה מה שיצא סורי)*[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;707792][B][COLOR="Blue"]מרי
את נדהמת מהניטלט הזה ומוציאה את גליגר לקרב.גליגר משתמש בסופת חול אך ניטלט מתחמקת בקלות מהסופת החול של גליגר.אבי אומר"להביור חזק על גליגר מיד" ניטלט מוציאה גוש אש קטן להביור מפיה שפוגעה בגליגר ומוריד רבע חיים לכם.אתה רואה שנורורק עוד 1:35 שניות עד סוף הקרב ואבי מוביל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
סטארלי יוצא ועף גבוה לאויר מנסה אס אויריאך לא מצליח ועובר למכת כנף.ויזאור מטעין קרוסולארית ונפגע מהמכת הכנף של סטארליע.הרקן סולרית נגמרה להיטען ופוגעת בסטארלי ומביסה אותו.בן אומר לך"טובהפסדת אמרת שיש לך ביצה אך היא עוד לא בקעה אזזה נגמר." לפתע אתה מרגיש שהביצה זזה.אתה רואה שהביצה בקעה לאלקיד חמוד(עשיתי הגרה לה זה מה שיצא סורי)*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סופת חול שוב גליגר ,ואז כנף ברזל "
-
[QUOTE=Eustass Kid;707792][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
סטארלי יוצא ועף גבוה לאויר מנסה אס אויריאך לא מצליח ועובר למכת כנף.ויזאור מטעין קרוסולארית ונפגע מהמכת הכנף של סטארליע.הרקן סולרית נגמרה להיטען ופוגעת בסטארלי ומביסה אותו.בן אומר לך"טובהפסדת אמרת שיש לך ביצה אך היא עוד לא בקעה אזזה נגמר." לפתע אתה מרגיש שהביצה זזה.אתה רואה שהביצה בקעה לאלקיד חמוד(עשיתי הגרה לה זה מה שיצא סורי)*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו זה אלקיד!" אני אומר ומוציא אותו מהתיק "איזה חמוד אתה... בן הוא עוד לא מוכן להילחם בפוקימון כזה חזק הוא רק נולד אז אני אלחם נגדך שוב בפעם אחרת..."
-
[quote=Eustass Kid;707760][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה היא חוזרת אליך ומחירה לך אותם.אתה יוצא מן מרכז הפוקקימונים והולך אל מקדש רג'אייס.כעבור 5דקות אתה רואה את המקדש של רג'אייס.אתהנכננכס אליו ורואה שישישם הרבה מאמנים וזה מקום מצון לאימון הפוקימון שלך לקראת המכון ה1 שלך.מאמן 1ניגש אליך ואומר לך"הי שמי מתן רוצה קרב נגדי 1על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מביבול ומתחמק מהחלקיקי קרח של ג'ינקס.הרקרוס מיד ייוצא באגרוף ממוקד חזק ביותר על ג'ינקס.ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס עף לשמניים ומשתמש באס אוירי.גם מזה ג'ינקס לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה מזה.אליס אומרת"תתאוששי ותשתמשי בקרןקרח עליו"ג'ינקס מתאששת ומשתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את מוציאה את ארון שתוקף מיד בציפורן מתכת חזקה מאוד.ארבוק מנסהה להתחמק אך הוא לא מצלייח ונפגע קשה מהתקפה של ארון.את רואה שלבהרוק ירדו כבררב עחיים ונותר רעוד 1:45 שניות לסיום הקרב.ברוק אומר"ארבוק עוקץ רעל על הארון הזה אוקי.מרי קרב יפה זה לא הולך להיות קל."ארבוק משתמש בעוקץ רעל על ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה יוצא ומשתמש בקרן קרח חזקה מאוד.הקרן הקרח שלקאקונה מקפיאה חלק מגופו של וינזאור אך הוא שובר אתת הקרח בקלות.קאקונה יוצא משתמש בסילון אקוה שפוגע הבויזאור.בן אומר לוינזאור שלו"תגמור בסופת עלים את הקאקונה של לוקאס הסיסבהוב הזה נגמר מי הפוקימוןהב?"ויזאור משתמש בסופםת עלים שמביסה ת קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אנקסגם יוצא לקרב הוא משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.טריקו משתמש בחבטה חזקקה אך מגניום מתחמק גם מהחבטה של טריקו.לוקיס אומר"זה לא אופר 2 נגד 1 זה לע גכוחות טובלאמשנה שניהם יפדיסיו לי.מגניום סופת עלים חזקה."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהמתקפה ואז תשתמש באס אווירי ואז אגרוף ממוקד כדי לסיים את הקרב הזה".
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך" טוב אוקי זה בסדר אלקיד רק נטולד ולא מתאים להילחם כרגע אזאנו עוד נתרא מתישהו."ויזאור חוזר לפוכדור שלו ובן הולך מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
גליגר משתמש בסופת חול על ניטלט אך היא מתחמקת.גליגר משתמש במכת כנף שפוגעקת קצתב ניטט של אבי.אהי אומר"נילט תתאושי ואז להביור חזק מאוד על גליגר"נייטלט מתאוששת ומשתמש בלהביור שפגע בגליגר.את רואה שלך ירדו כמעט חצי חיים ולאבי כמעט רבע חיים ונותר רק עוד דקה וחצי לסיום הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן קרח של ג'ינקס.ומשתמ שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.אליס אומרת לגינקס"תתאוששי אני לא רוצה להפסיד בקרב הזה את יכולה לנצח את הבחור אז תקומי ואז תשתמשי בקרן קרח שוב על הקרוסשל היריב אוקי ג'ינקס."ג'ינקס מתאוששת ומתמשת בקרן קרח על הרקרוס שנפגע מזה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;707807][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בן אומר לך" טוב אוקי זה בסדר אלקיד רק נטולד ולא מתאים להילחם כרגע אזאנו עוד נתרא מתישהו."ויזאור חוזר לפוכדור שלו ובן הולך מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]גליגר משתמש בסופת חול על ניטלט אך היא מתחמקת.גליגר משתמש במכת כנף שפוגעקת קצתב ניטט של אבי.אהי אומר"נילט תתאושי ואז להביור חזק מאוד על גליגר"נייטלט מתאוששת ומשתמש בלהביור שפגע בגליגר.את רואה שלך ירדו כמעט חצי חיים ולאבי כמעט רבע חיים ונותר רק עוד דקה וחצי לסיום הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן קרח של ג'ינקס.ומשתמ שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.אליס אומרת לגינקס"תתאוששי אני לא רוצה להפסיד בקרב הזה את יכולה לנצח את הבחור אז תקומי ואז תשתמשי בקרן קרח שוב על הקרוסשל היריב אוקי ג'ינקס."ג'ינקס מתאוששת ומתמשת בקרן קרח על הרקרוס שנפגע מזה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס השתמש באס אווירי ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך כדי לגמור את הקרב הזה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;707807][B][COLOR="Blue"]לוקאס
בן אומר לך" טוב אוקי זה בסדר אלקיד רק נטולד ולא מתאים להילחם כרגע אזאנו עוד נתרא מתישהו."ויזאור חוזר לפוכדור שלו ובן הולך מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
גליגר משתמש בסופת חול על ניטלט אך היא מתחמקת.גליגר משתמש במכת כנף שפוגעקת קצתב ניטט של אבי.אהי אומר"נילט תתאושי ואז להביור חזק מאוד על גליגר"נייטלט מתאוששת ומשתמש בלהביור שפגע בגליגר.את רואה שלך ירדו כמעט חצי חיים ולאבי כמעט רבע חיים ונותר רק עוד דקה וחצי לסיום הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן קרח של ג'ינקס.ומשתמ שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.אליס אומרת לגינקס"תתאוששי אני לא רוצה להפסיד בקרב הזה את יכולה לנצח את הבחור אז תקומי ואז תשתמשי בקרן קרח שוב על הקרוסשל היריב אוקי ג'ינקס."ג'ינקס מתאוששת ומתמשת בקרן קרח על הרקרוס שנפגע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לראפות את כולם ואני משאיר שם את אלקיד בינתיים ואז הולך למכון
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתצה הולך למרכזהפוקימונים ותך 10 דקות מגיה לש.האחות ג'וי אומרת לך"שלוםפ חזרת מהאימונים בטח התחזקת אז לרפאות לך את הבפוקימונים.אתה רוצה חדרל ישון בו הלילה אורק ריםאוי פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.לפתע ג'ינקס לא יכולה להילחם ואתנה עולה לסיבוב הבא.אליסי ורדת מהמבמה והשופט אומר"ג'ון אתה עולה לחציהגמר אז נתראה בחצי הגמר" אתה יורד מהזירה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;707818][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתצה הולך למרכזהפוקימונים ותך 10 דקות מגיה לש.האחות ג'וי אומרת לך"שלוםפ חזרת מהאימונים בטח התחזקת אז לרפאות לך את הבפוקימונים.אתה רוצה חדרל ישון בו הלילה אורק ריםאוי פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס משתמש שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.לפתע ג'ינקס לא יכולה להילחם ואתנה עולה לסיבוב הבא.אליסי ורדת מהמבמה והשופט אומר"ג'ון אתה עולה לחציהגמר אז נתראה בחצי הגמר" אתה יורד מהזירה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני צריך שתראפי לי את הפוקימון ואני אקח חדר אחר כך אלב את יכולה לשמור על אלקיד שלי הוא תינוק שרק בקע מהביצה... ואני לא יודע איזה אוכל להביא לו אולי הוא צריך חלב מילטנק אני לא יודע..."
-
[QUOTE=Eustass Kid;707807][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן קרח של ג'ינקס.ומשתמ שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.אליס אומרת לגינקס"תתאוששי אני לא רוצה להפסיד בקרב הזה את יכולה לנצח את הבחור אז תקומי ואז תשתמשי בקרן קרח שוב על הקרוסשל היריב אוקי ג'ינקס."ג'ינקס מתאוששת ומתמשת בקרן קרח על הרקרוס שנפגע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
סופת החול הכי גדולה שאפשר תנחית אליה כנף ברזל ותתחמק מהמתקפות שלה,מהר !
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בסופת חול אך שוב ניילט מתחמקת מהסופת החול של גלייגר.גליייגר משתמש בכנף ברזל.ניילט מנסה להתחמק אך לא מצליחה נפגעת מהכנף הברזל של גליייגר.אבי אומר" נייטלט לההביור הכי חזק שלך על גלייגר"ניילט משתמשת בלהביור אך גלייגר מתחמק.את רואה שלאבי ירדו חצי חחיםכבר ואת מובילה בקצת.ומותרו רק עוד דקה לסיום הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;707818][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתצה הולך למרכזהפוקימונים ותך 10 דקות מגיה לש.האחות ג'וי אומרת לך"שלוםפ חזרת מהאימונים בטח התחזקת אז לרפאות לך את הבפוקימונים.אתה רוצה חדרל ישון בו הלילה אורק ריםאוי פוקימון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס משתמש שבאס אוירי שפוגע קשות בג'ינקס של הירביה.הרקרוס לאחר מכן מיד עובר לאגרוף ממוקד חזק מאוד שפוגע בגינק סגם קשות.לפתע ג'ינקס לא יכולה להילחם ואתנה עולה לסיבוב הבא.אליסי ורדת מהמבמה והשופט אומר"ג'ון אתה עולה לחציהגמר אז נתראה בחצי הגמר" אתה יורד מהזירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בהצלחה לך בקרב שלך עכשיו".
-
[QUOTE=Eustass Kid;707897][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בסופת חול אך שוב ניילט מתחמקת מהסופת החול של גלייגר.גליייגר משתמש בכנף ברזל.ניילט מנסה להתחמק אך לא מצליחה נפגעת מהכנף הברזל של גליייגר.אבי אומר" נייטלט לההביור הכי חזק שלך על גלייגר"ניילט משתמשת בלהביור אך גלייגר מתחמק.את רואה שלאבי ירדו חצי חחיםכבר ואת מובילה בקצת.ומותרו רק עוד דקה לסיום הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה בי אלקיד!" אני אומר והולך למכון
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="DarkRed"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בשמחה!" אומר לו ואחייך. "אוקיי ארון,צא!" אצעק בזמן שאני זורק את הפוכדור של ארון לאוויר.
"דרך אגב קוראים לי דור. באיזה פוקימון תבחר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;707897][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך[/COLOR][/B][/QUOTE]
צעקה חזקה ,גליגר !
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אממ... הצילו אההה אוקיי צא צ'ימצ'אר תעשה לי אור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="DarkRed"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Teal"]דיפ
אנקסגם יוצא לקרב הוא משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.טריקו משתמש בחבטה חזקקה אך מגניום מתחמק גם מהחבטה של טריקו.לוקיס אומר"זה לא אופר 2 נגד 1 זה לע גכוחות טובלאמשנה שניהם יפדיסיו לי.מגניום סופת עלים חזקה."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שניכם התחמקו!" אני אומר.
"ואז , אנקס ערפיח וטריקו השתמש בחבטה שוב!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה!תתעופף בכל מיניי כיוונים וצעקה"
-
[quote=Eustass Kid;708072][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "כל הכבוד, אני כבר מחכה לחצי הגמר שנקווה ששנינו ננצח ונפגש בגמר!".
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;708072][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי! ארון השתמש בנשיכה על פיקאצ'ו!" אומר לארון ואחכה שיתקוף.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708194][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אה ולרצוח זה חוקי?! אתה עוד תשלם על האישה שרצחת!" אני אצעק לעברו.
"טריקו תשתמש ביריית זרעים על העלי טער ואז אקנס תשתמש בערפיח ואז בחנק. זה כבר יגמור אותו!" אני אומר.