-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 02:41 PM
[b] ארתור-
רטטה נפגע והקרב נעצר, "חזור רטטה" אומר סקוט ואז הוא משחרר אותו ואומר לו "עוף מפה לוזר" ומעיף את רטטה בבעיטה.רטטה נראה נואש ועצוב מאוד [/b][/quote]
"רטטה עזוב אותו בוא תצטרף אליי" אומר לרטטה ואקווה שהוא יסכים לבוא אליי ולהצטרף למסע שלי
-
עומר-
הילד לוקח אותך איתו ואז אתה רואה ילדה-[img]http://i42.tinypic.com/bj5uoj.png[/img],
"זאת נטלי" אומר הילד.
ניב שלמון-
"לא" אומר השוטר "בחיים לא שמעתי עליו". "אם אני לא ידעתי אפילו שהוא גר כאן ואני מעריצה כוללת של פלטינה אז אתה רוצה שהוא יידע?!" אומרת טורה. פתאום מרקרוו יוצא מהפוכדור ומתחיל לעוף לאנשהו ואז אתה שומע צעקה של גבר
ארתור-
רטטה זוחל אליך, נראה שסקוט שבר לו עצמות בבעיטה.עליך לקחת אותו למרכז הפוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 03:24 PM
[b] ניב שלמון-
"לא" אומר השוטר "בחיים לא שמעתי עליו". "אם אני לא ידעתי אפילו שהוא גר כאן ואני מעריצה כוללת של פלטינה אז אתה רוצה שהוא יידע?!" אומרת טורה. פתאום מרקרוו יוצא מהפוכדור ומתחיל לעוף לאנשהו ואז אתה שומע צעקה של גבר [/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ אחרי מרווקוו וצועק "לאן אתה עף עכשיו מרווקוו?
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 10:10 AM
[b] לון-
החידות להשגת פוקימונים התחלתיים קשות?
-----------------------------------
אתה מנסה להפריד ביניהם ואז אחד הספיירו מעיף אותך בניקור והפוקימונים ממשיכים בוויכוח [/b][/quote]
החידות לא היו קשות, למה?
---------------------------------------------------------------------------------------------
"טוטודייל, סריטה על הספירו שתקף אותי, אבל שהוא לא ישים לב שאתה תוקף" אני לוחש לטוטודייל
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 03:24 PM
[b] ארתור-
רטטה זוחל אליך, נראה שסקוט שבר לו עצמות בבעיטה.עליך לקחת אותו למרכז הפוקימונים [/b][/quote]
אני לוקח את רטטה למרכז הפוקימונים הקרוב ושואל את האחות ג'וי מה הנזק שנגרם וכמה זמן ייקח עד שהוא יתרפא
-
טופס הרשמה:
שם בפורום:kretorrbwly
שם במשחק:לורן
תמונה: מצטער על אי הנוחות רק אני עושה את זה ממחשב אחר ואין לי את התמונה שאני צריך... אני מוסיף אותה יום ראשון
הפוקימון ההתחלתי שברצוני לבחור:ארון
רקע: לורן זוכר את האיש המוזר הזה שנכנס לביתו לפני כמה שנים... איש גבוה ופרצוף רציני, שהכניס לידים של אימו של לורן מכתב וברח... לאחר כמה שנים התגלה שזה בעצם היה מכתב מאביו, שאומר שהוא כבר לא בטוח קיים בזמן שבו אנו קוראים את המכתב, שהוא נחטף בידי אנשים שטניים והוא מוסר לכולם לא לנסות לחפש אותו... אך לאחר סיפור ההצלבה עם אירודוקטייל הוא החליט בכל זאת לנסות...
האלוף שברצונכם לאתגר: לא איתגרו את כולם?
כסף:1000 $
ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
הערות: לתפוס איווי ולהנות :)
נ.ב מי שהרקע חפר לו בהשכל שיגיד
[quote][b]התחלה:
אתם רצים במלוא המהירות למעבדה של פרופסור אוק, "שלום לך,האם גם אתה באת כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שואל פרופסור אוק בהיתלהבות, "כן" אתם עונים לו בגאווה. "במי תבחר?" שואל פרופסור אוק בסקרנות, "אני בוחר בארון" אתם עונים, "בחירה מעניינת" עונה הפרופסור "האם גם אתה רוצה להיות אלוף ליגת ג'וטו?" שואל הפרופסור, "לא!אני רוצה לנצח בשבעת מכוני הקרב" אתם עונים וגאוותכם עולה, "בחירה מצויינת,מקווה שתצליח בדרכך" עונה הפרופסור.אתם יוצאים לדרך אחד והפוכדור בידכם,מה תעשו כעת?
[/b][/quote]
אני מוציא את ארון ואומר לו "בא נלך חבר" ומתקדם לדרך 1
-
ניב שלמון-
אתה בסוף רואה שהאיש לא צרח אלא צחק כי מרקרוו דיגדג אותו עם הנוצות.יכול להיות שזהו דודה של פלטינה אך כדי שתשאל
לון-
טוטודייל מעיף את ספירוו בשריטה אבל אחרי שהוא מתאושש הוא ושני הספירוו האחרים קופצים על טוטודייל
ארתור-
"כמעט כל עצמותיו של רטטה שבורות, חכה כאן ואנו נחזיר לך אותו בקרוב" אומרת האחות ג'וי
אתה מחכה ואז האחות ג'וי יוצאת עם רטטה ואומרת "מצבו מצויין ביותר אך יש לו נקע קטן שאחרי חודש יעבור אך אפשר להיסתדר".
לורן-
נכון שאיתגרו את כולם אז תבחר איזה שבא לך,ואני רושם אותך כעת
---------------------------------------------
ארתה וארון מתקדמים... כבר מאוחר ואתה רואה בשמיים שובלי הוטוהוט-[img]http://i39.tinypic.com/35dcard.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 04:16 PM
[b] ניב שלמון-
אתה בסוף רואה שהאיש לא צרח אלא צחק כי מרקרוו דיגדג אותו עם הנוצות.יכול להיות שזהו דודה של פלטינה אך כדי שתשאל [/b][/quote]
אני ניגש אליו ושואל "שלום אתה דוד של פלטינה?"
-
[b] ארתור-
"כמעט כל עצמותיו של רטטה שבורות, חכה כאן ואנו נחזיר לך אותו בקרוב" אומרת האחות ג'וי
אתה מחכה ואז האחות ג'וי יוצאת עם רטטה ואומרת "מצבו מצויין ביותר אך יש לו נקע קטן שאחרי חודש יעבור אך אפשר להיסתדר". [/b][/quote]
"אוקיי תודה רבה" אומר לה בנחמדות ואתחיל ללכת לכיוון העיר ורידיאן
-
שם בפורום:Lolick Sama
שם במשחק:מיכה קונסטנטינוב(באמת יש כזה שםO_ם)
תמונה:הבן במשחקים יהלום פנינה (אין לי תמונה שלו אני יחפש אחר כך)
0פוקימון ההתחלתי :ארון
רקע:מיכה היה ילד פשוט עד שקרה אותו יום טרגי,הוריו נרצחו על יד שודדי פוקימונים
בזמן שהיו בחופשה בסינו והסבים שלו נחטפו ומתו מהתקף לב,מאז מיכה היה יתום וחברו היחיד היה הגלסיון של הוריו.
ומאז הוא חיכה לרגע שיגיע לגיל המתאים יאסוף פוקימונים כחברים לחיים וינקום באותם פושעים.
האלוף שברצונכם לאתגר:אין לי מושג מה פנוי אז תבחר לי באקראי
כסף:1000 $
ציוד:5 פוכדורים,אוהל+שק שינה,פנס,פוקדע
הערות: לתפוס גלייסקור בשלב מוקדם יחסית של המשחק ואת גלסיון מהסיפור להוסיף לחבורה
-
[quote][b]לורן-
נכון שאיתגרו את כולם אז תבחר איזה שבא לך,ואני רושם אותך כעת
---------------------------------------------
ארתה וארון מתקדמים... כבר מאוחר ואתה רואה בשמיים שובלי הוטוהוט- [/b][/quote]אני אבחר את אמרלד...
-----------------------------------
אני לוחש לארון "אתה מוכן לסות למשוך איזה הוטהוט אחד למטה?" אני מתחיל לחפש על הרצפה אבן כדי לזרוק על הוטהוט
-
[b] לון-
טוטודייל מעיף את ספירוו בשריטה אבל אחרי שהוא מתאושש הוא ושני הספירוו האחרים קופצים על טוטודייל [/b][/quote]
טוטודייל, תמשיך להשתמש בסריטה על הספירואים האלו! ופגע בהם!
תוך כדי זה תשתמש בלייזר (leer) כדי להוריד להם את ההגנה!
-
[SIZE=4]ברגע זה אני מעדכן את החידות, וגפ הפעם מי שעונה על שלושתם נכון מקבל פוקימון בחירה מתוך שלוש. בגלל שomeriko ענה על השאלות הוא לא יכול לענות הפעם אלא פעם הבאה.[/SIZE]
מיכה קונסטנטינוב-
ארון נבחר אז אתה רוצה פיצ'ו?אם כן אז תגיב להתחלה ואם לא מצטער כי זה האפשרות היחידה.
ואני אשים לך כבר את התמונה של הבן
לורן-
אוסיף זאת ברגע זה
--------------------------------------
ארון קורא "ארון!ארון!" ואתה מחכה כמה דקות ופיתאום מגיעה ספירוו, אבל זוהרת-[img]http://i42.tinypic.com/2888rc0.png[/img]
לון-
טוטודייל לא יודע לייזר, רשום לך בעמוד הראשי את המתקפות
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 04:38 PM
[b] [SIZE=4]ברגע זה אני מעדכן את החידות, וגפ הפעם מי שעונה על שלושתם נכון מקבל פוקימון בחירה מתוך שלוש. בגלל שomeriko ענה על השאלות הוא לא יכול לענות הפעם אלא פעם הבאה.[/SIZE]
מיכה קונסטנטינוב-
ארון נבחר אז אתה רוצה פיצ'ו?אם כן אז תגיב להתחלה ואם לא מצטער כי זה האפשרות היחידה.
ואני אשים לך כבר את התמונה של הבן
לורן-
אוסיף זאת ברגע זה
--------------------------------------
ארון קורא "ארון!ארון!" ואתה מחכה כמה דקות ופיתאום מגיעה ספירוו, אבל זוהרת-[img]http://i42.tinypic.com/2888rc0.png[/img]
לון-
טוטודייל לא יודע לייזר, רשום לך בעמוד הראשי את המתקפות [/b][/quote]
אז יאללה אקח פיצו :lol:
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@May 28 2009, 04:38 PM
[b] לון-
טוטודייל לא יודע לייזר, רשום לך בעמוד הראשי את המתקפות [/b][/quote]
אהה, לא ראיתי אז לקחתי מסרבי את המתקפות שהוא לומד ברמה 0 (סריטה לייזר לפי סרבי...)
אז טוטודייל, תוך כדי הסריטות, תשתמש בשאגה