[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 24 2009, 02:09 PM
[b] בשני הפרקים -
הכל קורה מהר מדי, קצר מדי, צפוי במיוחד.
אין שום מתח. [/b][/quote]
אני אומר את זה שוב,
כי הדעה שלי לא השתנתה.
Printable View
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 24 2009, 02:09 PM
[b] בשני הפרקים -
הכל קורה מהר מדי, קצר מדי, צפוי במיוחד.
אין שום מתח. [/b][/quote]
אני אומר את זה שוב,
כי הדעה שלי לא השתנתה.
פרק יפה התמונה מהחלק ששי וארווין מסתכלים לאוויר ורואים שניר וחבורתו שוב עוקפים אותם
פרק יפה!
עשית מתח!
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 24 2009, 05:44 PM
[b] אני אומר את זה שוב,
כי הדעה שלי לא השתנתה. [/b][/quote]
זה יישמע כמו תלונה אבל אני לא מתלונן:
הרבה קוראים, גם נורג והוא בהתחלה חשב כמוך עד שתיקנתי את הדברים.
בקשר לצפוי-מה אתה רוצה? שאעשה דבר ענק במיוחד? אני לא יכול כי זה לא פרק עלילתי
והקצר-אמנם בהתחלה היה קצצר מאוד אבל הפרק היתארך מאז
אחלה פרק!
מעניין ומותח!
פרק יפה ומעניין, אבל המרוץ היה קצר מדי, והסביבה לא תוארה מספיק.
הדברים בפרק הזה קרו קצת מהר מדי, למעשה הם לא באמת קרו מהר מדי, זה נראה ככה כי לא תארת את הסביבה.
הפרק הבאמת קצר יחסית, לא יותר מדי, אבל קצת קצר.
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 24 2009, 06:21 PM
[b] פרק יפה ומעניין, אבל המרוץ היה קצר מדי, והסביבה לא תוארה מספיק.
הדברים בפרק הזה קרו קצת מהר מדי, למעשה הם לא באמת קרו מהר מדי, זה נראה ככה כי לא תארת את הסביבה.
הפרק הבאמת קצר יחסית, לא יותר מדי, אבל קצת קצר. [/b][/quote]
XD, זה הפרק הכי ארוך שעשיתי ולפניכן אתה לא אמרת כלום ועכשיו כן?XD.
המרוץ והתאור-אכן אני נורא חלש בנושא של להאריך את הדברים ולתאר. אבל בגלל זה אני שואל את דעתכם ואנסה להישתפר עוד יותר.
והמיהרות-בכוונה זירזתי את הנושא כי זה מרוץ וזה בלחץ-אבל בפרק הבא זה שונה
אני ממליץ לך יותר לתאר את הסביבה והדברים הקטנים לדוגמא:הם המשיכו לרוץ ושי ראה פירו עומד על עץ ומאכיל את גוזליו(זה הדבר הראשון שעלה לי בראש בגלל זה זה לא כזה טוב אבל זה סתם לדוגמא)
קח ספרייטים(אם אתה רוצה)מ[url=http://www.pokesho.com/icon.html]כאן[/url]
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 05:24 PM
[b] XD, זה הפרק הכי ארוך שעשיתי ולפניכן אתה לא אמרת כלום ועכשיו כן?XD.
המרוץ והתאור-אכן אני נורא חלש בנושא של להאריך את הדברים ולתאר. אבל בגלל זה אני שואל את דעתכם ואנסה להישתפר עוד יותר.
והמיהרות-בכוונה זירזתי את הנושא כי זה מרוץ וזה בלחץ-אבל בפרק הבא זה שונה [/b][/quote]
אל תשים לב ,הפרקים מפרק 1 יצאו לך טובים ,נקודה.
פרק 7-מבחן הפקחים(חלק ב')
"והחלק הבא של המבחנים הוא" אומר השופט ואז שותק לכמה שניות כדי למתוח "מבחן בפקחות", "מבחן בפקחות?" חושב לעצמו הקהל באכזבה רבה-אחרי הכל הם קיוו למשהו מותח.
"אני יודע שאתם מאוכזבים אך זה לא מה שאתם חושבים" אומר השופט-הקהל מתחיל לתהות:"מה יכול להיות במבחן?", "כל נבחן ייכנס לביתן אחר, העוזים של הנבחר יוכלו להעתיק מהיריב-אך אסור להם להיתפס! אם הם ניתפסים אז הנבחן מפסיד" מסביר השופט.
בארי נכנס למתקן אחד וניר לשני. "התחילו!" קורא השופט, ואז בא צ'טוט, הוא עמד בין שתי הביקתות-כנראה שהוא המשגיח.
"תקשיבו!" קורא בארי לשי ואורווין "אל תנסו להעתיק, פשוט תישארו פה ותדאגו שלא יעתיקו. ברור?", "כן" עונה שי, "אוקי" עונה אורווין.
"תקשיבו!" אומר ניר לעוזריו "אין לי כוח לשטויות האלה אז תנסו להעתיק, אבל אל תתפסו. ברור?", "ברור אדוני!" עונים שחקני הוולטרוב בפה אחד.
הקהל צופה במתרחש מאחורי הביתנים בהם עונים על השאלות-הם צופים בעוזרים. שחקני הוולטרוב מגיעים אל שי ואורווין, "תנו לנו לעבור, אחרת תפגעו" אומר אחד מהם, "אתם לא תעתיקו" אומר אורווין, "אנחנו עוד נראה" אומר שחקן האלטרוד השני.
שחקני הוולטרוב יוצאים לעברם של שי ואורווין בגלגול, שי ואורווין שאינם רוצים להיפגע מתחילים לברוח, הוולטרובים שולחים לעברם מכת ברק-שי ואורווין שעסוקים בלברוח נפגעים ממכת הברק הכפולה. "אז בוא נראה מה הוא ענה" אומר אחד שחקני הוולטרוב, "לא אתם לא" אומר אורווין ומעיף את הוולטרובים בלהביור.
הוולטרובים לא מוותרים ויומאים שוב בגלגול לעברם של שי ואורווין, "זה לא יעבוד פעמיים" אומר שי ושולח עלי תער אל הוולטרובים-הם שוב עפים בחזרה לביתן של ניר.
שחקני הוולטרובים מתחילים להיתקדם ואז עוצרים, שי ואורווין לא מבין למה, אבל אז הם רואים צל שמגיע מהשמיים-הם רואים שצ'טוט המשגיח מסתכל.
אחרי חמש דקות בהם הצ'טוט מסתכל שאין העתקות ובעיות הוא חוזר למקומו. שחקני הוולטרוב יוצאים בגילגול לעברם של שי ואורווין, "עוד לא למדתם?" אומר אורווין ומעיף אחד מהוולטרוב בלהביור, "אי אפשר ללמד וולטרוב טיפש תרגילים חדשים" אומר שי ומעיף את השני בעלי תער. אחד מהוולטרוב תוקף את שי במכת ברק, השני מעיף את אורווין בבום קולי. "כל אחד יטפל באחר" אומר שי.
שי מתחיל לתקוף בחבטות בילתי פוסקות את אחד משחקני הוולטרוב, אך הוא תוקף בגילגול ומעיף את שי.
שחקן הוולטרוב השני תוקף את אורווין במכות ברק בילתי פוסקות-אך ההתקפה לא משפיעה ואורווין מעיף אותו בלהביור. שי מתאושש מהגילגול וקם, אבל אז שחקן הוולטרוב שולח כדור גירו, אורווין קופץ לעזרתו של שי והודף את ההתקפה בכדור להביור, שי ואורווין מתחילים לתקוף את הוולטרוב ברצף התקפות חזק. לבינתיים שחקן הוולטרוב השני הולך אל הביתן של אורווין ומצליח לראות שלוש תשובות, הוא הולך לניר ומספר לו עליהם. "תסתכל" אומר שי "הוולטרוב הזה העתיק מאורווין", "לעזאזל! שחכתי ממנו" אומר אורווין.
אורווין עומד לקפוץ על וולטרוב-אבל אז שוב הצ'טוט המשגיח מסתכל.
שוב עוברות חמש דקות, הוא נוחת ואז אחד הוולטרוב מתקדם לשי, המשגיח מסתכל לאחור ואומר:"עוד דקה נגמר הזמן", אבל אז הוא רואה את הוולטרוב מנסה לתקוף.
"עקב תפיסתם של הצוות של ניר בניסיון לרמות בארי וקבוצתו הם המנצחים" אומר השופט "ובנוסף לכך בארי גם מילא את כל המבחן ללא שגיאה". בארי, שי ואורווין יוצאים אל הקהל והקהל מתחיל להישתולל ולהריע להם, הקהל כל כך ענקי ומכיל אלפי שחקנים שונים של פוקימונים שזה מדהים.
"מפני שגם בארי וגם ניר ניצחו במבחן אחד אז אנחנו נפנה לשובר שוויון, והוא..."
ההמשך יבוא...
תמונה:
[img]http://i40.tinypic.com/35l704j.png[/img]
איך הפרק והתמונה?
וחידה:מאיזה קטע לקוחה התמונה?
פרק יפה!
תיארת את המצב, היה יפה!
נחמד, היה באמת פרק טוב, יש לך כישרון=] קראתי את כול הפרקים D:
[quote][i]Originally posted by Tiger Of The Darkness[/i]@Jun 27 2009, 02:13 AM
[b] נחמד, היה באמת פרק טוב, יש לך כישרון=] קראתי את כול הפרקים D: [/b][/quote]
תודה רבה! לך ולדינגו!
פרק טוב ןהתמונה היא ששי וארווין נלחמים בעוזרים של ניר :)
פרק מאוד נחמד...
אהבתי את סגנון התחרות...
התמונה היא שטרטוויג לוקח וולטרוב אחד וצ'ימצ'אר נלם בשני ,כאשר צ'טוט כבר לא מסתכל אחרי הבדיקה