-
טוב הינה הפרק התשיעי, פרק 10 יהיה פרק מוזר הפוקימונים שם יעשו שטויות שאתם לא תבינו אבל פרק 10 יפתח חלק חשוב בעלילה.
[b]פרק 9 : רצים במהירות לקומה ה22. הפגישה עם דיאלוגיה![/b]
"ממממה עושים עכשיו?" שאל מנצ'לאקס שניראה מפוחד.
"רצים!!" צעק צ'ימי ותפס את קרקיטוט והרים אותו על גבו והתחיל לרוץ במעלה המדרגות אחריו בון ומנצ'לאקס, החבורה רצה במהירות וסטליקס זחל אחריהם במהירות.
"הוא עומד להגיע עלינו מה נעשה?" צעק מנצ'לאקס שניראה מבוהל.
"אמרתה שאתה מכיר את המקום אז תגיד לנו לאן ללכת" אמר צ'ימי.
"תפנו פה" אמר מנצ'לאקס, כל החבורה פנתה במהירות לאחד המעברים, הם רצו בו במהירות, וככול שהם המשיכו לרוץ קדימה במסדרון הוא נהיה צר יותר, סטליקס התקשה להמשיך ולזחול בו, סטליקס התחיל לנגוח בקיר ובתקרה שהתחילו להתפרק.
"רוצו מהר יש שם מדרגות לקומה הבא לפני שכל התקרה תיפול עלינו." אמר מנצ'לאקס שעמד להתעלף מרוב הריצה.
החבורה המשיכה לרוץ כשאבנים ענקיות נופלות על הרצפה ונשברות , לפתע אחת האבנים נפלה על הרגל של צ'ימי שנפל על האדמה והפיל את קריקטוט מגבו.
"אני לא יכול להמשיך יותר, תתקדמו בלעדיי, קחו אתכם את קריקטוט." אמר צ'ימי.
"לא לא לא! אני באתי לפה עם כל הסכנות, ורק בגלל שויגלי ביקשה אני לא יודעת למה אתם רוצים להגיע לדיאלוגיה בכלל, אני לא הולכת לבצע את המשימה הזו בעצמי." אמר בון.
"טוב עם אין ברירה אז אין ברירה" אמר צ'ימי הוא קם בקושי מהאדמה, לפתע הוא הכניס מכת שריטה לקריקטוט.
"מה אתה עושה?" שאל מנצ'לאקס.
"מנסה להעיר אותו" אמר צ'ימי, לפתע עיניו של קריקטוט נפקחו.
"אה, מה השעה?" שאל קריקטוט.
"קדימה קום אין זמן לשטויות או שנקבר פה מתחת לערמת הסלעים הזו" אמר צ'ימי.
"טוב טוב אני קם" אמר קריקטוט, שקם מן האדמה, צ'ימי תפס את ידו והתחיל לרוץ.
החבורה המשיכה לרוץ במהירות המסדרון הצר בו הם הלכו התפרק אבל הם הצליחו לחמוק מן האבנים שנפלו מן התקרה ומן הקירות, לפתע הם ראו שיש בהמשך כניסה למן חדר.
הם רצו במהירות אל החדר וראו שזה לא סתם חדר, זה חדר מדרגות בעזרתו הם יוכלו לעלות לקומה של דיאלוגיה במהירות.
החבורה התחילה לעלות במדרגות, המדרגות הלכו בצורת ספירלה, וניראה כאילו אין להם סוף, הם המשיכו לעלות לחפש שלט שאומר להם באיזה קומה הם, או יציאה שבעזרתה הם יוכלו להכנס אל אחת הקומות, אחרי כמעט 500 מדרגות החבורה הגיעו לסוף המדרגות, החדר שעליו הם הגיעו היה מאוד מוזר, היה בוא מלא ברזל שהעביר מן חשמל סטטי, בחדר היה מן מסדרון מוזר שבסופו יש יציאה.
"טוב קדימה עוד קצת נגיע לדיאלוגיה" אמר צ'ימי שהתנשף בחוזקה, החבורה המשיכה ללכת בהמשך המסדרון, לפתע על אחד הקירות היה שלט ענקי "קומה 21".
"עוד קומה אחת ונגיע לדיאלוגיה, המדרגות בטח בצד השני של הקומה" אמר מנצ'לאקס.
החבורה יצאה מן היציאה של המסדרון, לפתע הם נכנסו אל תוך חדר הבנוי ממתכת, בקצהו מדרגות המובילות לקומה ה22.
החבורה התחילה ללכת לכיוון המדרגות, לפתע נכנסו אל החדר חבורה של מגנמייטים מן האזור שהחבורה נכנסה ממנו, הם הביטו על החבורה בצורה מוזרה.
"מה הם רוצים מאיתנו?" שאלה בון.
"לא יודע, אבל הם לא מזיקים הריי אין להם כוחות" אמר צ'ימי בזלזול, לפתע צבע עיניהם הלבנות השתנה לאדום.
"אוי לא אני מכיר את הסימן, רוצו" אמר צ'ימי, החבורה רצה במהירות אל המדרגות לפתע חבורת המגנמייטים חסמה אותם, הם תקפו במכת חשמל, לפתע בון קפצה קדימה והניפה את ידיה לצדיים.
"רוצו עכשיו, או שגם אתם תמותו" היא אמרה, ואז חטפה מכת ברח חזקה מאוד שחשמלה אותה.
"לא!!" צעק צ'ימי הוא ניראה המום, קריקטוט תפס את ידו והחבורה חלפה במהירות ליד חבורת המגנמייטים שחשמל למוות את בון.
צ'ימי קריקטוט ומנצ'לאקס עלו במעלה המדרגות במהירות, והגיע אל הקומה של דיאלוגיה, הוא עמד מולם והביט בהם במבט עצבני.
"מה גם אתם באתם לנסות להרוג אותי כדי לכבוש את הטירה שלי, אוי אתם הפוקימונים כל כך עלובים" אמר דיאלוגיה בקול מרוגז והתקרב אל החבורה.
"לללא, באנו לבקש משהו חשוב" אמר צ'ימי שהתחיל לפסוע אחורה כאשר דיאלוגיה התקרב.
"מה אתה רוצה ממני?" שאל דיאלוגיה.
"תקשיב אנחנו נבחרים, דרקראי חיסל את אחד מהנבחרים, שבלעדיו לא נוכל להציל את העולם. וידוע לי שכשאתה נוצרת הזמן התחיל למנוע, אני רוצה שתחזיר אותנו 24 שעות אחורה כדי להציל את חבר שלנו ממוות" אמר צ'ימי.
"הייתי עוזר לכם, אבל כמו שאתם בטח יודעים אין לי כוחות כי אין קריסטלים" אמר דיאלוגיה.
"אז זהו שיש לנו פתרון לבעיה שלך עם הפוקימונים שתוקפים אותך, יש לנו אבן בוולט, וכמו שאתה בטח יודע היא נותנת כוח לתקוף במתקפות, זה יכול לעזור לך מאוד, האבן היא פה בשקית הזו שאני מחזיק, אני אתן לך אותה ואתה תחזיר אותנו אחורה בזמן, עשינו עסק?, שאל צ'ימי.
"עישנו עסק, אבל רק שתדעו, השנוי הזה שאתם הולכים לבצע יכול לשנות הרבה דברים, אבל אני סומך עליכם, אתם נבחרים, אתם בצד הטוב" אמר דיאלוגיה.
צ'ימי זרק לו את השקית ודיאלוגיה שלף ממנה את האבן, לפתע היא נכנסה לגיאלוגיה אל תוך הרגל ואז גופו התחיל לזהור.
"תהיו מוכנים" הוא אמר, לפתע הוא שאג בחוזקה ורוח חזקה יצא מפניו, היא התחלה להסתובב סביב החבורה כמו סופה, לפתע החבורה נעלמה.
"מקווה שתצליחו במשימה שלכם, אני מקווה" אמר דיאלוגיה.
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6923/17758253.png[/img]
-
פר טוב!
כמובן שאין לי מה לעיר..
אפילו שהוא קצת הלך מהר מידי..
אבל לא אמרת שיש חלק שתיים לפרק 8?
-
פרק יפה אבל-
זה לא נשמע טוב-
"לפתע הם תקפו במכת חשמל, לפתע בון קפצה קדומה והניפה את ידיה לצדיים."
יש שם פעמיים "לפתע" וזה נשמע מוזר...
בנוסף יש שגיאות הקלדה מהירה (צדדים-צדיים, דיאלגיה-גיאלוגיה וכו'...)
אבל חוץ מזה פרק נחמד :)
רק תגובה על התמונה- החשמל יצא מוזר... הייתי מציע לך להשתמש בהתקפות של פוקימון ריינג'ר בזיופים.
בתכל'ס, פרק יפה :)
-
אחלה פרק!מחכה לפרק הבא.
-
הייתה לי בעיה עם פרק 9 והוא יצא לי קצת מעפן, אבל הפרק הבא יהיה טוב, את זה אני בטיח.
[i][b]Dingo[/b][/i]
זה החלק השני פשוט נתנתי לו שם אחר.
[i][b]Dragonite!!![/b][/i]
תודה על ההערוץ אני אתקן את זה עכשיו, בקשר לתמונה העדפתי לצייר את מתקפת החשמל בעצמי לא היה לי כוח לחפש את המתקפות וכל זה.
-
פרק טוב, אבל די ברור שאסון יקרה בגלל החזרה לעבר.
הקיצר נראה לאיפה אתה שולח אותם, והכל קורא מהר מדי
-
דבר ראשון טוב שחזרת, דבר שני זה היה פרק ממש טוב :)
אני מאד אהבתי ולא התייחסתי לבעיות המקלדת כמו רוב המגיבים פה.
-
[b]חשוב[/b]
הפרק של מחר יפורסם בשעה 7 בערב, יכול להיות מצב שהיא ידחה טיפה ויפורסם לילה בגלל שבני דודים שלי באים, אז אני כבר אגיד לכם הכול מחר.
-
למה אתה לא מפרסם עכשיו?
אמרת שתפרסם היום..
זתואמרת אתמול..
-
משתמשים אני מצטער אני לא אוכל לפרסם השבוע את הסיפור, אולי אני אפרסם פרק אחד, כי יש לי כמה מבחנים השבוע, אז אל תלחצו עלי כי אז יצאו פרקים גרועים.
-
עדיף שהפרק יצא בשבוע הבא או מאוחר יותר מאשר שיצא גרוע..
אל תפרסם..
-
טוב קבלתי לוח מבחנים ויש לי הרבה מבחנים בקרוב, אז לוח הפרקים שהכנתי לא יעבוד בסוף, הפרקם הבאים יפורסמו אחרי החג כניראה.
-
תביא את הפרקים מתי שנוח לך.
-
הסיפור יוצא עוד פעם להפסקה בגלל לוח מבחנים עמוס, יצאו פרקים מדי חופשים, נגיד בסוכות אני מקווה להוציא שני פרקים.
-