-
תמיר
בשמיים הפוקימון הכי נמוך הוא טיילו, ובעץ הכי קרוב אליך אתה רואה הופיפ.
ניתאי
"יש המון פוקימונים! המחסנים שלי מלאים בפוקימונים! אתה יכול לבחור אחד, או שאתה יכול לעזוב" אמר ג'פרי, "אם אתה לא יודע מי לבחור, אני יכול להשתמש במחשב כדי להגריל מספר אקראי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:25 AM
[b] ניתאי
"יש המון פוקימונים! המחסנים שלי מלאים בפוקימונים! אתה יכול לבחור אחד, או שאתה יכול לעזוב" אמר ג'פרי, "אם אתה לא יודע מי לבחור, אני יכול להשתמש במחשב כדי להגריל מספר אקראי" [/b][/quote]
"טוב,אני מניח שאני אעשה את זה" אני אומר לו בקצרה
-
ניתאי
הפרופסור כותב מספר שורות קוד, ועל המסך מודפס המספר 240. הפרוספור מריץ חיפוש ומגלה ש 240 זה מגבי.
"הפוקימון שלך הוא מגבי" הוא מתחיל לכתוב מספר ענקי של שורות קוד בפרק זמן קצר מאוד ועל המסך כתוב Transmition Successfull ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם מהכסא שלו ומביא לך את הפוקדור "אתה גם צריך 5 פוקדורים ופוקדע" הוא מחייך עם המילה פוקדע, ומביא לך את כל הדברים "בהצלחה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:20 AM
[b] ירין
הם לא מגיבים אליך, ולפתע מופיע לצידך איש מוזר, לבוש בג'קט חום, כובע מוזר, ומשקפי שמש מוזרים.
"הא.. הם רבים על קצת רכוש, אני לא בדיוק בטוח, התבוננתי בהם קצת. יעשו הכל כדי לשמור על עצמם, כמו בני אדם. אני למזלי לא סובל מהבעה הזאת. אתה רוצה לראות איך אני מעלים אותם?" הוא שואל ומחייך חיוך מאוד מוזר. [/b][/quote]
"כן! אתה קוסם?" אני שואל
-
ירין
"קוסם?" הוא צוחק" אני לא בדיוק קוסם, אני סוג של משהו לא מובן, אז כאמור אתה רוצה לראות את מה שאני אעשה, אבל אסור לי להראות לך את זה, בעיה" הוא אומר ונותן לך אגרוף עוצמתי בבטן, ובזמן שאתה מתכופף (כתוצאה מהאגרוף), ומזדקף בחזרה, אתה רואה שכולם כבר נעלמו
יומן התעדכן: לברר עוד על היצור המוזר הזה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:43 AM
[b] ירין
"קוסם?" הוא צוחק" אני לא בדיוק קוסם, אני סוג של משהו לא מובן, אז כאמור אתה רוצה לראות את מה שאני אעשה, אבל אסור לי להראות לך את זה, בעיה" הוא אומר ונותן לך אגרוף עוצמתי בבטן, ובזמן שאתה מתכופף (כתוצאה מהאגרוף), ומזדקף בחזרה, אתה רואה שכולם כבר נעלמו
יומן התעדכן: לברר עוד על היצור המוזר הזה. [/b][/quote]
"מה הוא עשה לי? אלקיד אתה יודע?" אני שואל אותו
-
ירין
אלקיד פשוט מצביע לבטן שלך, ואתה מבין מכך שמה שאלקיד ראה זה שהוא פשט נתן לך מכה בבטן וזהו. כעת הקלפרים וג'יגליפפים נעלמו, ואיתם האיש המוזר, הדרך פתוחה כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:36 AM
[b] ניתאי
הפרופסור כותב מספר שורות קוד, ועל המסך מודפס המספר 240. הפרוספור מריץ חיפוש ומגלה ש 240 זה מגבי.
"הפוקימון שלך הוא מגבי" הוא מתחיל לכתוב מספר ענקי של שורות קוד בפרק זמן קצר מאוד ועל המסך כתוב Transmition Successfull ועל השולחן מופיע פוקדור. הפרופסור קם מהכסא שלו ומביא לך את הפוקדור "אתה גם צריך 5 פוקדורים ופוקדע" הוא מחייך עם המילה פוקדע, ומביא לך את כל הדברים "בהצלחה" [/b][/quote]
"רגע!" אני אומר מחכה שהוא יסתובב וממשיך "אתה לא צריך להביר לי על הפוקימון" אני אומר ומצביע על הפוכדור של מגבי "ומה אני עושה עם אלו?" אני שואל ומצביע על הפוקדע והפוכדורים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:46 AM
[b] ירין
אלקיד פשוט מצביע לבטן שלך, ואתה מבין מכך שמה שאלקיד ראה זה שהוא פשט נתן לך מכה בבטן וזהו. כעת הקלפרים וג'יגליפפים נעלמו, ואיתם האיש המוזר, הדרך פתוחה כעת. [/b][/quote]
"ואתה לא יודע לאן הןם הלכו?" אני שואל אותו
-
ניתאי
"אהה... לא, אבל אני יכול לתת לך חוברת הוראות אם אתה מרגיש שאתה צריך עזרה" הוא אומר.
ירין
אלקיד קופץ על האדמה ומעלה אבק רב ולאחר מכן מתחיל לרוץ במקום במהירות, אתה מסיק מכך שהם פשוט רצו מהר במהירות מהמקום, בעוד הם משאירים ענן של אבק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:51 AM
[b] ירין
אלקיד קופץ על האדמה ומעלה אבק רב ולאחר מכן מתחיל לרוץ במקום במהירות, אתה מסיק מכך שהם פשוט רצו מהר במהירות מהמקום, בעוד הם משאירים ענן של אבק. [/b][/quote]
"אני מבין... טוב בוא נמשיך בדרך, אנחנו עוד נפגוש אותם.." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:51 AM
[b] ניתאי
"אהה... לא, אבל אני יכול לתת לך חוברת הוראות אם אתה מרגיש שאתה צריך עזרה" הוא אומר.
[/b][/quote]
"אני אקח את החוברת הזאת" אני אומר בכל לחוץ ומרגיש שאני מת לצאת משם
-
ירין
אתה מתקדם עוד קצת בדרך, ואתה רואה מנקי. (פוקימון עתיק יומין שכנראה אף אחד לא זוכר)
ניתאי
הוא מחפש את החוברת, בסוף מוצא ונותן לך
"עוד משהו...?" הוא שואל בחוסר סבלנות "בהצלחה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:57 AM
[b] ירין
אתה מתקדם עוד קצת בדרך, ואתה רואה מנקי. (פוקימון עתיק יומין שכנראה אף אחד לא זוכר) [/b][/quote]
למה התכוונת שאמרת:"(פוקימון עתיק יומין שכנראה אף אחד לא זוכר)"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:57 AM
[b] ניתאי
הוא מחפש את החוברת, בסוף מוצא ונותן לך
"עוד משהו...?" הוא שואל בחוסר סבלנות "בהצלחה" [/b][/quote]
אני יוצא החוצה במהירות והולך רחוק מבית הוריי,ובזמן ההליכה אני מתחיל לקרוא את החוברת