-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:11 PM
[b] ניתאי
אתה מכניס את רגלך למים אך אתה מרגיש בשריפה חזקה שמקפיצה אותך לעבר החוף! [/b][/quote]
'זה כנראה אחד מהחסרונות של הכוח המטופש הזה' אחשוב בזעם ואנסה לזרוק לצ'ימצ'אר איזשהו ענף ארוך כדי שיתפוס בוא ואז אני מושך אותו לחוף
-
גליסקור
אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד!
ניתאי
אתה לא רואה שום עצים אך מרוב הזעם שלך ביצעת תרגיל הנקרא:"הילת אש"נותן לך לעבור במים או במקומות שקשה לעבור בהם
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:36 PM
[b] ניתאי
אתה לא רואה שום עצים אך מרוב הזעם שלך ביצעת תרגיל הנקרא:"הילת אש"נותן לך לעבור במים או במקומות שקשה לעבור בהם [/b][/quote]
אני נכנס עם הילת למים ושוחה אל צ'ימצ'אר
-
ניתאי
אתה מגיע אל צ'ימצ'אר ומציל אותו,אתם מגיעים לחוף וצ'ימצ'אר רוצה להצטרף אלייך!תקבל את הצעתו?
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:38 PM
[b] ניתאי
אתה מגיע אל צ'ימצ'אר ומציל אותו,אתם מגיעים לחוף וצ'ימצ'אר רוצה להצטרף אלייך!תקבל את הצעתו? [/b][/quote]
"כן,אבל תשתדל שלא להציק לי" אגיד לו ואמשיך להסתובב באזור מנסה למצוא משהו שיכול אולי להיות היציאה מהמקום הזה
-
ניתאי
אתה הולך עם צימצ'אר ופתאום אתה רואה את השודד שניסה לגנוב לך את החולצה!
-
[quote][b]
גליסקור
אתה נכנס ופתאום אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד!
[/b][/quote]
אני ניבהל ואז מחכה שתיפסק
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:42 PM
[b] ניתאי
אתה הולך עם צימצ'אר ופתאום אתה רואה את השודד שניסה לגנוב לך את החולצה! [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי,מנסה להימנע מכל דיבור או עימות
-
ניתאי
השודד פונה אליך ומתחנן אלייך בפתאומיות:"עזור לי בבקשה!,אחיי נעלמו ליד מקום שנקרא:גבעת פריז,בבקשה,תמצא את אחיי ותחלץ אותם,בבקשה!,אני מתחנן"הוא אומר
גליסקור
רעידת האדמה הפסיקה ואתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa019.png[/img] צץ מהשיחים
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:51 PM
[b] ניתאי
השודד פונה אליך ומתחנן אלייך בפתאומיות:"עזור לי בבקשה!,אחיי נעלמו ליד מקום שנקרא:גבעת פריז,בבקשה,תמצא את אחיי ותחלץ אותם,בבקשה!,אני מתחנן"הוא אומר [/b][/quote]
"לא!" אגיד לו בכעס ואתרחק ממנו
-
ניתאי
"לא!,אתה לא מבין!,בבקשה,הנה,אני אתן לך 500 מטבעות זהב"הוא אומר וזורק 500 מטבעות זהב לאדמה,"בבקשה,עזור לי!!"הוא מתחנן
-
[quote][b]
גליסקור
רעידת האדמה הפסיקה ואתה רואה צץ מהשיחים
[/b][/quote]
אני אומר "טוטודייל צא מיתקפת נשיכה."
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 14 2009, 07:55 PM
[b] ניתאי
"לא!,אתה לא מבין!,בבקשה,הנה,אני אתן לך 500 מטבעות זהב"הוא אומר וזורק 500 מטבעות זהב לאדמה,"בבקשה,עזור לי!!"הוא מתחנן [/b][/quote]
'זה יכול לשמש אותי' אחשוב ואקח את התיק "מה אתה רוצה שאני אעשה?" אשאל אותו בכעס
-
טוטודייל תוקף בנשיכה ופוגע בראטאטה,אך רטטה משתמש בחניקת זנב וחונק את טוטודייל!
מצב:
טוטודייל:85% רטטה:74%
ניתאי
הוא אמר לך כבר...
-------------------------
"תציל את אחיי,הם נמצאים בגבעת פריז,זה מערבה לחוף!"הוא אומר[משימה הופעלה
-
[quote][b]
טוטודייל תוקף בנשיכה ופוגע בראטאטה,אך רטטה משתמש בחניקת זנב וחונק את טוטודייל!
מצב:
טוטודייל:85% רטטה:74%
[/b][/quote]
טוטודייל מיתקפת היפנוזה ואז אקדח מים.