-
[u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה נותן לו אגרוף לפרצוף שפוגע בו, והוא נרתע קצת אחורה, אתה מתכוון לתת לו אגרוף לבטן, והוא חוסם את זה ונותן לך נגיחה לראש שפוגעת בך קצת ואתה גם נרתע אחורה, הוא מתכוון לתת לך אגרוף לצלעות.
מה תעשה?
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
הוא נותן לך את האקדח הראשון ואומר:"זה אקדח גלוק, בעל 20 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם.
לפני שאתה הולך הוא אומר לך:"אתה תבין בבוא הזמן מה היא מטרת הסוכנות ותבין כמה זה חשוב".
אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם.
אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
"מהירות" - "דיוק" - "סיבולת" - "עוצמה"
לאיזה דלת תבחר להיכנס?
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה הולך למסלול הבא ורואה, שזה מין מסלול עם כמה מכשולים באורך של כ-80 מטר, המסלול עצמו הוא בזיגזג.
הקול אומר לך:"אתה צריך לעבור את המסלול הזה תוך 25 שניות ולעבור את כל המכשולים, מותר לך לעשות מה שעולה לך בראש, אבל אסור לצאת לך מהתווך של המסלול (הצדדים)"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 05:11 AM
[b] [u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
הוא נותן לך את האקדח הראשון ואומר:"זה אקדח גלוק, בעל 20 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם.
לפני שאתה הולך הוא אומר לך:"אתה תבין בבוא הזמן מה היא מטרת הסוכנות ותבין כמה זה חשוב".
אתה שם את הגלוק בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם.
אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
לאיזה דלת תבחר להיכנס? [/b][/quote]
אני נכנס לדלת הסיבולת
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:10 PM
[b] [u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
הוא נותן לך את האקדח השני ואומר:"זה אקדח יואספי, בעל 12 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את היואספי בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
לאיזה דלת תבחר להיכנס? [/b][/quote]
"נראה לי שאכנס אל דלת הדיוק"אני אומר לעצמי ונכנס אליה
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 05:11 AM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה נותן לו אגרוף לפרצוף שפוגע בו, והוא נרתע קצת אחורה, אתה מתכוון לתת לו אגרוף לבטן, והוא חוסם את זה ונותן לך נגיחה לראש שפוגעת בך קצת ואתה גם נרתע אחורה, הוא מתכוון לתת לך אגרוף לצלעות.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מהר מתכופף ומפיל אותו מהרגליים עם בעיטה חזקה ואז אני קופץ עליוונותן לו אגרוף חזק בראש
-
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
אתה נכנס לחדר הסיבולת ואתה רואה שם כל מיני מתקנים, פתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"לך אל ההליכון, ותצטרך לעשות אחת מבין שני אפשרויות. או לרוץ ריצה קלה במשך 30 דקות או לרוץ ריצה בינונית במשך 15 דקות, אם תיפסל תצטרך להתחיל את הכל מהתחלה לאחר מנוחה של 10 דקות, ותצטרך לנסות עד שתצליח"
מה תבחר?
[u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה מסביבך מטרות שמופזרות בכל החדר, ופתאום אתה שומע מן קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל המקום משתנה ואתה נמצא במקום אחר, מין רחוב כזה ודי חשוך כאילו עכשיו לילה. אתה שם לב שכל המטרות נעלמו, ולפתע אתה שם לב שקצת מקדימה יש איש כזה עם סכין מתקרב אליך כדי לדקור אותך.
מה תעשה?
אתה מתכופף ומפיל אותו הוא נופל על האף שלו וצועק:"איה!" ואז אתה קופץ עליו ובא לתת לו אגרוף חזק לראש אבל הוא עוצר אותך איכשהו ומפיל אותך, והוא בא לנעול לך את הרגליים בצורה כואבת.
-
-
נערך... מצטער, פשוט אתה הגבת מתי שאני הגבתי ולא שמתי לב..
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:27 PM
[b]
אתה מתכופף ומפיל אותו הוא נופל על האף שלו וצועק:"איה!" ואז אתה קופץ עליו ובא לתת לו אגרוף חזק לראש אבל הוא עוצר אותך איכשהו ומפיל אותך, והוא בא לנעול לך את הרגליים בצורה כואבת. [/b][/quote]
אני יודע פשוט אתה יוצא מהמשחק...לא משנה-רק תיזכור תמיד להסתכל כמה הודעות מעליך..
--------
אני מתרחק ממנו ונותן לו מכה לביצים ואז תופס אותו ומרתק אותו עם התפיסה ככה:( אני אגיד לך בדיוק כי אני לא יודע תשם שלה...)אני בא מאחוריו וחונק אותו אהוא לא יכול לזוז- אני שם את הידיים שלי אחרי הצוואר שלו ומצמיד את המרפק... לאט משנה אם תבין על מה אני מדבר אז יופי אם לא אני פשוט נותן לו אגרוף לפרצוף ואז לצלעות
-
אתה מצליח איכשהו להתרחק ממנו ואתה רואה שאתה רחוק מידי מהביצים שלו אז אתה נותן לו בעיטה לראש, ואז אתה נועל לו את הראש ולפני שאתה ממש נועל לו את הראש הוא נכנע ואז אתה שומע את הקול בפעם האחרונה:"זהו זה, סיימת את האימונים להתחלה, התייצב בעוד כ-10 דקות במשרדו של ג'ון, החדר מטוייג עם השם שלו בכניסה"
האיש אומר לך:"זה היה רק מזל של מתחילים" והולך קצת עצבני מהמקום.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:51 PM
אתה מצליח איכשהו להתרחק ממנו ואתה רואה שאתה רחוק מידי מהביצים שלו אז אתה נותן לו בעיטה לראש, ואז אתה נועל לו את הראש ולפני שאתה ממש נועל לו את הראש הוא נכנע ואז אתה שומע את הקול בפעם האחרונה:"זהו זה, סיימת את האימונים להתחלה, התייצב בעוד כ-10 דקות במשרדו של ג'ון, החדר מטוייג עם השם שלו בכניסה"
האיש אומר לך:"זה היה רק מזל של מתחילים" והולך קצת עצבני מהמקום. [/b][/quote]
"מזל מזל אבל קרעתי לך תתחת.." אני צוחק עליו והולך לחדר של ג'ון
-
[quote][b]מייק:
אתה הולך למסלול הבא ורואה, שזה מין מסלול עם כמה מכשולים באורך של כ-80 מטר, המסלול עצמו הוא בזיגזג.
הקול אומר לך:"אתה צריך לעבור את המסלול הזה תוך 25 שניות ולעבור את כל המכשולים, מותר לך לעשות מה שעולה לך בראש, אבל אסור לצאת לך מהתווך של המסלול (הצדדים)"[/b][/quote]
אי משחיל לרוץ ומנסה ליקפוץ לזזוז הצידה כדי לא להיפגע מישכשולים
-
אתה יוצא מהחדר, וגם מהחדר שמוביל לחדרי אימונים, ואתה מתחיל לחפש את החדר של ג'ון, אחרי 5 דקות אתה מוצא את החדר של ג'ון ואתה נכנס.
אתה רואה שם את ג'ון, יושב על הכיסא מנהלים שלו, והוא אומר לך:"היי ג'וני, אני רואה שסיימת את האימונים, טוב בו ניגש ישר לעניינים, יש לי כאן את המשימה הראשונה שלך, זה משימה רמה ד', מכיוון שאתה עדיין חדש אצלנו. אתה צריך לשמור עליו: [url=http://www.melissaomarkham.com/images/ManSuit.jpg]תמונה[/url]. קוראים לו ריקי, והוא איש עסקים שיש אצלו מידע החיוני לסוכנות שלנו, ויש גם אנשים הרוצים במותו, אז אנחנו צריכים אותו כרגע בחיים, תאסוף אותו מבנייני קרולואה (שם של חברת הייטק) בשעה 15:30 ותקח אותו לאן שירצה".
ג'ון מפסיק לשניה לדבר, ואז הוא ממשיך להגיד:"הנה לך גאדג'אט שלנו, [url=http://www.navigadget.com/wp-content/postimages/2007/01/gh-615-gps-watch.jpg]שעון[/url] שמראה לך את המפה של העיר, וגם יכול לשמש בתור עושה הבזקים שמשפיע על מי שאתה רוצה שישפיע, בהצלחה לך, הסוכן ג'וני"
אתה מקבל את כל המידע שאתה צריך, אתה שם לב שהשעה היא 15:00, והמרחק מכאן עד לבנייני קרולואה (אני מזכיר שזה ביניין דמיוני שאני המצאתי, אבל המקומות כמו ערים ומדינות הם מציאותיים) הוא של כחצי שעה.
מה תעשה?
אתה מתחיל לרוץ ומנסה לקפוץ מעל המכשולים ולזוז מהם כדי לא להיכשל מהם, אבל דווקא לקראת הסוף את נתקל במכשול קטן שאתה לא שם לב אליו ואתה לא מצליח להגיע בזמן.
אתה שומע את הקול הממוחשב:"אתה נכשלת, אתה צריך לנסות מהתחלה את המסלול"
מה תעשה כדי לעבור את המסלול?
-
[quote][b]
מייק:
אתה מתחיל לרוץ ומנסה לקפוץ מעל המכשולים ולזוז מהם כדי לא להיכשל מהם, אבל דווקא לקראת הסוף את נתקל במכשול קטן שאתה לא שם לב אליו ואתה לא מצליח להגיע בזמן.
אתה שומע את הקול הממוחשב:"אתה נכשלת, אתה צריך לנסות מהתחלה את המסלול"
מה תעשה כדי לעבור את המסלול?
[/b][/quote]
אניעושה את הסלול עוד פעם =0
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 01:29 PM
אתה יוצא מהחדר, וגם מהחדר שמוביל לחדרי אימונים, ואתה מתחיל לחפש את החדר של ג'ון, אחרי 5 דקות אתה מוצא את החדר של ג'ון ואתה נכנס.
אתה רואה שם את ג'ון, יושב על הכיסא מנהלים שלו, והוא אומר לך:"היי ג'וני, אני רואה שסיימת את האימונים, טוב בו ניגש ישר לעניינים, יש לי כאן את המשימה הראשונה שלך, זה משימה רמה ד', מכיוון שאתה עדיין חדש אצלנו. אתה צריך לשמור עליו: [url=http://www.melissaomarkham.com/images/ManSuit.jpg]תמונה[/url]. קוראים לו ריקי, והוא איש עסקים שיש אצלו מידע החיוני לסוכנות שלנו, ויש גם אנשים הרוצים במותו, אז אנחנו צריכים אותו כרגע בחיים, תאסוף אותו מבנייני קרולואה (שם של חברת הייטק) בשעה 15:30 ותקח אותו לאן שירצה".
ג'ון מפסיק לשניה לדבר, ואז הוא ממשיך להגיד:"הנה לך גאדג'אט שלנו, [url=http://www.navigadget.com/wp-content/postimages/2007/01/gh-615-gps-watch.jpg]שעון[/url] שמראה לך את המפה של העיר, וגם יכול לשמש בתור עושה הבזקים שמשפיע על מי שאתה רוצה שישפיע, בהצלחה לך, הסוכן ג'וני"
אתה מקבל את כל המידע שאתה צריך, אתה שם לב שהשעה היא 15:00, והמרחק מכאן עד לבנייני קרולואה (אני מזכיר שזה ביניין דמיוני שאני המצאתי, אבל המקומות כמו ערים ומדינות הם מציאותיים) הוא של כחצי שעה.
מה תעשה?
[/b][/quote]
כולנו נקבל אותם משימות?
אנחנו מודעים אחד לשני?
------
"קיבלתי, אני יוצא" אני אומר ומהר עולה לאופנוע שלי ונוסע לבניין- אני מנסה למצוא קיצורי דרך
-
אתה מתחיל את המסלול עוד פעם ואתה יודע כבר איפה כל מכשול, ואתה מצליח לעבור במהירות את המסלול ב19 שניות. הקול הממוחשב אומר:"כל הכבוד, עברת את אימוני המהירות, תמשיך לחדר אימונים הבא והאחרון"
אתה נכנס לחדר הסיבולת ואז אתה רואה שם מן הליכון, אתה שומע את הקול הממוחשב ברקע שאומר:"אתה צריך לעשות על ההליכות ריצה קלה במשך 30 דקות או ריצה בינונית במשך 15 דקות"
מה תעשה?
לא, אתם לא מקבלים אותם משימות, אני אנסה כמה שיותר לגוון במשימות, אבל תהיה אפשרות שתפגשו את אותם אנשים שאתם פוגשים לפעמים במשימות. גם כרגע אתם לא מודעים אחד לשני, כדי שאני לא אצטרך כל כך להסתבך עם העלילה..
------
אתה הולך מהר לאופנוע סוזוקי שלך, ואתה נוסע לבניין לפי המפה שבשעון גאדג'אט שלך, אתה לא מוצא קיצורי דרך, ולבסוף אתה מגיע בשעה 15:31.
ריקי עומד שם ומסתכל על השעון ונראה שהוא די עצבני.