-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 04:42 PM
[b]
ג'ק רנדל -
"על החיים ועל המוות" אתה אומר לעצמך ודופק את הקפיצה של החיים שלך לתוך הריצפה, בדיוק איפה שהמנהרה נגמרת. אתה נוחת על רצפה אפורה, ברציף מספר 11. אף אחד לא נוסע ברציף הזה, כי טוענים שיש שם רוחות רפאים. ככה שאתה לבד שם, אף אחד לא ראה אותך. אתה עולה במדרגות הנעות מהרציף, ויוצא משם בצליעה, לתוך עיירה קטנה ולא מוכרת. אתה הולך ברחוב שומם, עד שלפתע אתה רואה בספסל שלידך נערה בוכה. רגע, אתה מכיר את הנערה הזאת... היא התאמנה איתך פעם בקורס הכייסות שהעביר לכם מלך הגנבים בבסיס!
[/b][/quote]
"היי מה קרה לך? ג'יין נכון?" אני שואל אותה (שיקראו לה ג'יין)
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 11:49 AM
[b] ג'ייסון ריק -
אתה חוזר בריצה כאילו רגילה לספסל העירוני... אבל הבוס לא שם! אתה מתחיל להכנס ללחץ, במיוחד אחרי שאתה רואה את הכובע שלו על הריצפה. "פאק!" אתה לוחש לעצמך, בזמן שהבריון הגדול שגנבת ממנו את הארנק מקודם מתקרב אלייך. הוא בנאדם גדול ממך פיזית עם שרירים רציניים, לא איש שכדאי להתעסק איתו. לפתע הוא קולט את הארנק שלו ביד שלך! "מה אתה חושב שאתה עושה חתיכת מטומטם!!??!" הוא צועק לך ומתקרב אלייך בריצה עצבנית, הוא מתכוון להיכנס בך ברצינות! [/b][/quote]
אני רץ למקומות צרים ובנתיים שם את האנקים בכיס .
אני שולף את הסכין שלי ואומר :
" בו עם יש לך עומץ ! "
כשהוא מיתקרב אלי אני דוקר אותו
-
ג'ק רנדל -
"כן... מאיפה אתה יודע את השם שלי? אני מכירה אותך מאיזשהו מקום?"
ואתה מיד נחוש לענות לה "כן, היינו ביחד ב..." בוםםםםם! פיצוץ אדיר קוטע את השיחה ביניכם. הפיצוץ מגיע מהבניין שלידכם. ההדף מעיף אותכם, ואתה נוחת עליה בתנוחה לא נעימה. מיד אתם קמים, ומרוב אי נעימות אתם פשוט עושים כאילו זה מעולם לא קרה. מהעשן של הפיצוץ צצה פתאום דמות, שמאחורי עוד שתי דמויות גדולות. "ג'יין! איפה היית!? חיפשתי אותך בכל מקום!" צורחת הדמות האמצעית. העשן מתפזר ולפנייך אתה רואה אדם בשיער חום קצוץ ומשקפי שמש שחורות. לידו יש שני אנשים גבוהים וחסונים, כניראה המאבטחים שלו. שלושתם חמושים. "שיט! תסתיר אותי!" ג'יין אומרתת בפחד ומתיישבת מאחורי תא הטלפון. "אל תנסי להתחבא ממני!" הוא אומר ושולף אקדח. "עכשיו צאי מכאן מהר!" הוא אומר ומכוון לה את האקדח לפנים.
ג'ייסון ריק -
אתה עושה כאילו אתה משתטח על הריצפה, אך בעצם אתה רק נכנס לעמדת זינוק, ולפתע אתה פותח בריצה בתוך אלפי אנשים ומשתלב שם. גם אתה וגם השוטר דופקים את הספרינט של החיים, אבל השוטר הרבה יותר איטי ממך, וגם אין לו כושר. "עצור! פרחח!" הוא צורח לך בזמן שאתה נכנס לסמטאות, לרחובות, דרך חנויות, לכל מקום אפשרי, רק להתחמק. "עצרו אותו! חתיכת ממזר!" הוא ממשיך לצעוק וכבר מתחיל להתעייף. לבסוף עוברת במקרה ניידת משטרה לידך. לאחר שהשוטר מסמן לה לעצור, שני שוטרים יוצאים ממנה, הפעם שוטרים חזקים וגבוהים, ושניהם ביחד מתנפלים עלייך! השוטר השמן בינתיים נשען על קיר ומתנשף.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 04:23 PM
[b]
ג'ו בלאק-
אתה מתחיל לחשוב מי היה יכול לדעת על זה ומתחיל ללכת לכיוון סמטה. אתה רואה שם איזה נער שנראה טוב. הנער נראה עשיר ולא כמו שאתה והילדים היתומים נראתם, מלוכלכים. אתה שם לב שהוא נכנס לתוך סמטה די חשוכה. [/b][/quote]
אני מתקדם לעברו עם הסכין ביד~יאנו אני בא אליו מאחורה טוב?~ בשקט וכשני מספיק קרוב אני תופס אותו ושם לו תסכין שלי בצוואר ואומר:"מילה אחת מהפה של ואתה מת"
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 04:42 PM
[b] חבר'ה סליחה על העיקוב היינו אצל חברים!
אליס וואנדר -
"כן..." הוא מחייך בגאווה. "טוב.. בערך.." הוא משפיל מבטו, ומהר מחליף נושא. "אז איך היה?" הוא שואל אותך, ואתם מנהלים דיאלוג על מה שקרה כל הדרך חזרה לבית הקולנוע הישן. כאשר אתם מגיעים ונעמדים מול שער הסלעים הגדול, מלך הגנבים מזיז אבן יחסית גדולה וחושף מאחוריה אינטרקום. הוא לוחץ על כפתור הצלצול, ומהצד השני נשמע קול של ילד קטן "סיסמא בבקשה", אך מלך הגנבים מגיב לו באגרסיביות "מה סיסמא, מה אני עובד אצלך? קדימה קיפי, תפתח כבר!" הוא מתעצבן. "אהההה סליחה אדוני" הילד מהצד השני אומר בחוסר ביטחון. לפתע כל הסלעים שחסמו את הדלת זזים הצידה, וחושפים את מדרגות הפלדה שיורדות אל בית הקולנוע הישן. אתם נכנסים, והסלעים חוזרים למקומם. "זה היה קיפי, הוא המחליף של פרנסואה, השומר הקבוע שלנו. אך לצערי פרנסואה נורה במהלך פריצה, והוא פצוע במצב בינוני, אז קיפי הג'ינג'י בן ה10 מחליף אותו" הוא מסביר לך בזמן שאתם יורדים ומגיעים לבסיס, בו נמצאים כולם, לפחות 200 ילדים.
[/b][/quote]
"וואו מאיפה כל הילדים האלה?" אני שואלת אותו מעט בהלם ומיתבוננת בכל הילדים האלה.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 04:57 PM
[b] ג'ק רנדל -
"כן... מאיפה אתה יודע את השם שלי? אני מכירה אותך מאיזשהו מקום?"
ואתה מיד נחוש לענות לה "כן, היינו ביחד ב..." בוםםםםם! פיצוץ אדיר קוטע את השיחה ביניכם. הפיצוץ מגיע מהבניין שלידכם. ההדף מעיף אותכם, ואתה נוחת עליה בתנוחה לא נעימה. מיד אתם קמים, ומרוב אי נעימות אתם פשוט עושים כאילו זה מעולם לא קרה. מהעשן של הפיצוץ צצה פתאום דמות, שמאחורי עוד שתי דמויות גדולות. "ג'יין! איפה היית!? חיפשתי אותך בכל מקום!" צורחת הדמות האמצעית. העשן מתפזר ולפנייך אתה רואה אדם בשיער חום קצוץ ומשקפי שמש שחורות. לידו יש שני אנשים גבוהים וחסונים, כניראה המאבטחים שלו. שלושתם חמושים. "שיט! תסתיר אותי!" ג'יין אומרתת בפחד ומתיישבת מאחורי תא הטלפון. "אל תנסי להתחבא ממני!" הוא אומר ושולף אקדח. "עכשיו צאי מכאן מהר!" הוא אומר ומכוון לה את האקדח לפנים.
[/b][/quote]
"היי אחי חכה בוא נדבר על זה.." אני אומר ובן רגע בועט לו באקדח ואז נותן לו מכה לבייצים ולוקח את האקדח יורה על שני שומרי הראש בראש( :P ) וברגליים של השלישי ובורח עם ג'יין
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 04:57 PM
[b] ג'ייסון ריק -
אתה עושה כאילו אתה משתטח על הריצפה, אך בעצם אתה רק נכנס לעמדת זינוק, ולפתע אתה פותח בריצה בתוך אלפי אנשים ומשתלב שם. גם אתה וגם השוטר דופקים את הספרינט של החיים, אבל השוטר הרבה יותר איטי ממך, וגם אין לו כושר. "עצור! פרחח!" הוא צורח לך בזמן שאתה נכנס לסמטאות, לרחובות, דרך חנויות, לכל מקום אפשרי, רק להתחמק. "עצרו אותו! חתיכת ממזר!" הוא ממשיך לצעוק וכבר מתחיל להתעייף. לבסוף עוברת במקרה ניידת משטרה לידך. לאחר שהשוטר מסמן לה לעצור, שני שוטרים יוצאים ממנה, הפעם שוטרים חזקים וגבוהים, ושניהם ביחד מתנפלים עלייך! השוטר השמן בינתיים נשען על קיר ומתנשף. [/b][/quote]
" אוי שיט " אני אומר לעצמי .
אני מתחיל לרוץ אבל לרגע אני נעצר שולף את הסכין שלי ואומר :
" זה הסוף שלכם ! " אני רץ לאחד דוקר אותו בבטן ובשני אני דוקר ברגל .
אני מתחיל לרוץ כדי לתחבות .
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 03:23 PM
[b] מקס סטרונג-
אתה מתקרב אליהם ומתחיל לחבל להם במכשירי קשר. אתה מסיים לחבל ומחביא את הסכין בכיס שלך ורץ לקומה השנייה. אתה מגיע לשם ומאחוריך שני הילדים האחרים. אתה מתחיל לצרוח והשומר היחיד שנמצא שם מתקרב אליך במהירות. אתה מסמן לשני הילדים ללכת להתחבא וזה מה שהם עושים.
[/b][/quote]
אני מתקרב עליו ואז אני בשיא המהירות מתקופף ודוקר אותו ברגל ומחבל גם במכשיר שלו ורץ עם האחרים
-
אליס וואנדר -
מלך הגנבים פורץ מצחוק. "שכחתי שאת חדשה כאן" הוא ממלמל וממשיך לצחוק. "מה חשבת, שאנחנו לבד כאן, רק עשרה ילדים? מה פתאום?!?!? במבנה התת קרקעי הזה, יש לפחות חמישה עשר בתי קולנוע, ובכל בית קולנוע גרים 20 פושעים פחות או יותר... שכולם מצייטים לי" הוא אומר. "אבל אל תדאגי, כולם בני 11-15, את לא לבד" הוא אומר. "רוצה שאני יעשה לך סיור בבתי הקולנוע?" הוא אומר, וזה נשמע כמו הצעה שאי אפשר לסרב לה.
ג'ק רנדל -
אתה כאילו מרגיע את האיש בחליפה, אבל אז אתה בועט לו בביצים ובועט לו באקדח, האיש מתקפל והאקדח נוחת בדיוק בידיים שלך. אתה דופק לאיש את האקדח בראש והוא מתמוטט על הריצפה, אתה מכוון לשומר ראש אחד בראש ( :P ) אבל הוא זז ואתה פוגע לו בכתף, בינתיים השני מכניס לך בעיטה אדירה לטחול, אתה מתקפל מכאבים ויורק דם. האקדח נשמט לך מהידיים, האיש בחליפה מתאושש במהירות, קם, תופס את האקדח ומכוון לך לרקה. "תגיד יפה שלום" הוא מחייך חיוך שטני, אך לפתע ג'יין מגיע מאחוריו ודופקת לו לבנה בראש, אתה רואה שהיא תלשה אותה מהמדרכה. האיש מתעלף וראשו נפתח, האקדח עף שוב לידיים שלך. בריון אחד רץ אלייך, מעיף ממך את האקדח למרחק 30 מטר לפחות ואז אתם מתחילים ללכת מכות. ג'יין תופסת את הבריון השני וחונקת אותו עם הטלפון הציבורי. נראה שממש הולך לה! אבל מה תעשה נגד הבריון, שבינתיים מכסח אותך?
ג'ייסון ריק -
אתה מכניס את הסכין לאחד השוטרים בבטן ומסובב אותו, השני מגיע אלייך ודופק לך בוקס עצבני במצח, ההוא שדקרת אותו מכניס לך בעיטה בצלעות שמשתקת אותך, והשני שוב בא ומנסה לשים עלייך אזיקים! מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 05:13 PM
[b] אליס וואנדר -
מלך הגנבים פורץ מצחוק. "שכחתי שאת חדשה כאן" הוא ממלמל וממשיך לצחוק. "מה חשבת, שאנחנו לבד כאן, רק עשרה ילדים? מה פתאום?!?!? במבנה התת קרקעי הזה, יש לפחות חמישה עשר בתי קולנוע, ובכל בית קולנוע גרים 20 פושעים פחות או יותר... שכולם מצייטים לי" הוא אומר. "אבל אל תדאגי, כולם בני 11-15, את לא לבד" הוא אומר. "רוצה שאני יעשה לך סיור בבתי הקולנוע?" הוא אומר, וזה נשמע כמו הצעה שאי אפשר לסרב לה.
[/b][/quote]
"אני אקבל פופקורן?" אני שואלת בצחוק והולכת אחריו.
-
[b]
ג'ק רנדל -
אתה כאילו מרגיע את האיש בחליפה, אבל אז אתה בועט לו בביצים ובועט לו באקדח, האיש מתקפל והאקדח נוחת בדיוק בידיים שלך. אתה דופק לאיש את האקדח בראש והוא מתמוטט על הריצפה, אתה מכוון לשומר ראש אחד בראש ( :P ) אבל הוא זז ואתה פוגע לו בכתף, בינתיים השני מכניס לך בעיטה אדירה לטחול, אתה מתקפל מכאבים ויורק דם. האקדח נשמט לך מהידיים, האיש בחליפה מתאושש במהירות, קם, תופס את האקדח ומכוון לך לרקה. "תגיד יפה שלום" הוא מחייך חיוך שטני, אך לפתע ג'יין מגיע מאחוריו ודופקת לו לבנה בראש, אתה רואה שהיא תלשה אותה מהמדרכה. האיש מתעלף וראשו נפתח, האקדח עף שוב לידיים שלך. בריון אחד רץ אלייך, מעיף ממך את האקדח למרחק 30 מטר לפחות ואז אתם מתחילים ללכת מכות. ג'יין תופסת את הבריון השני וחונקת אותו עם הטלפון הציבורי. נראה שממש הולך לה! אבל מה תעשה נגד הבריון, שבינתיים מכסח אותך?
[/b][/quote]
"אני אתכופף ואנשוף אותו ברגליים ואז אתן לו עוד כמה בעיטות לבייצים ואקח את הרובה ירה בבריונים ובאיש ויברח משם עם ג'יין
------
[SIZE=3][b]הודעה 100 של המשחק![/b][/SIZE]
-
[b] ג'ייסון ריק -
אתה מכניס את הסכין לאחד השוטרים בבטן ומסובב אותו, השני מגיע אלייך ודופק לך בוקס עצבני במצח, ההוא שדקרת אותו מכניס לך בעיטה בצלעות שמשתקת אותך, והשני שוב בא ומנסה לשים עלייך אזיקים! מה תעשה? [/b][/quote]
אניי נוגח בזה שדקרתי ובועט בביצים להוא עם האזיקים .
אני אומר :
" תיהיו מוכנים לסוף שלכם ! " אני אומר ולאחד אני טוקע סכין בבטן שוב וגם לשני .
-
אליס וואנדר -
"פופקורן?" הוא שואל בתהיה. "את תקבלי הרבה יותר טוב מזה" הוא צוחק והסיור מתחיל. "זה קולנוע הימורים, ככה אני אוהב לקרוא לו. כאן יש המון מכונות מזל, רולטות, שולחנות פוקר ובלאק ג'ק... רק שלא מתערבים על כסף, אלה על מה שמרוויחים במשימות. היי ילד, אל תרמה את המכונה! לא לימדתי אותך האקינג בשביל זה!" הוא צועק על איזה ילד נמוך עם שיער שחור שמנסה לתכנת את המכונה. "ונעבור לקולנוע הבא" הוא אומר ואתם מגיעים אליו. "זה קולנוע המחסן" הוא אומר. "כאן אנחנו שמים את כל הכובעים, הפאות, המשקפיים, הזקנים, השפמים, התיקים, המסיכות, וכל הדברים שאנו זקוקים להם במשימות. יש כאן גם כמה כלים טובים למרגלים, וגם כלי עזר לפורצים" הוא אומר וקורץ לך. "זה קולנוע האוכל" הוא אומר. "כאן אנחנו אוכלים כל יום, זה כמו חדר האוכל שלנו. יש לנו כאן כמה בנות שגונבות מצרכים ומארגנות לנו אוכל מצוין.." "איזה אוכל למשל?" את שואלת אותו. "בדרך כלל שניצל ופירה, את יודעת.. יש גבול למה שאפשר לגנוב.. אבל לפעמים יש ספיישלים!" הוא אומר ואתם ממשיכים לקולנוע הבא, שלפתע פיצוץ נשמע בקולנוע המגורים, הקולנוע הראשון שהיית בו.
ג'ק רנדל - מזל טוב, אתה התגובה ה100 ^^
----
הבריון שולח אגרוף לאף שלך, אבל אתה מתכופף ומתחמק ממנו במהירות. אתה נושך לו את הרגל, ומכניס לו מספר רב של בעיטות למקום הרגיש, והוא כבר משותק. אתה מוציא אקדח מהכיס שלו, יורה לו בראש ירייה בול בין העיניים, ומכיוון שזה מטווח קצר, נוצר לו ממש חור בפנים. אתה מכוון את האקדח לבחור השני, אבל הוא כבר מזמן מת, ג'יין חנקה אותו למוות. אתה מכוון לאיש ששלח אותם, אבל הוא כבר מזמן לא שם. "עזוב אותך, הוא ברח..." ג'יין אומרת לך. "אוף, זה היה כל כך קרוב לנקמה!" היא מתייאשת. "מי זה האיש הזה בכלל, ומה הוא קשור אלייך?" אתה שואל אותה בסקרנות. "האיש הזה הוא המאהב שלי. בגדתי בחבר שלי איתו, אך הוא רק ניצל אותי מינית והכה אותי" היא אומרת לך ומתחילה לבכות שוב.
ג'ייסון ריק -
אתה מכניס ראשייה לזה שדקר ופוצע לו את המצח, ואז שולח בעיטה אחורית להוא שמנסה לשים עלייך אזיקים, ודופק לו חבטה רצינית בגרון. "תהיו מוכנים לסוף שלכם!" אתה צועק, שולף את הסכין, מכניס להוא שכבר דקרת בבטן, ולשני בחזה... אתה מסובב את הסכין, ומוציא לאט, על מנת לענות אותו. שניהם גמורים, רוב הסיכויים שמתים. "עצור!" השמן הכושי אומר ומכוון אלייך אקדח. "לא שוב אתה!" אתה אומר, שהוא במרחק 5 מטרים ממך. "נו באמת.." אתה אומר וזורק את הסכין על הריצפה, הפעם הוא ניראה ממש רציני. בלת ברירה אתה מרים את ידיך ומשתטח על הריצפה. לפתע ג'יפ פורד ענק סוטה מהכביש ופוגע היישר בשוטר השמן, ומעיף אותו למרחק של 100 מטר, מחסל אותו טוטאלית. הנהג יוצא מהרכב ואתה מזהה אותו בבירור. זה מלך הגנבים בכבודו ובעצמו! "סליחה שאיחרתי" הוא אומר. "אוקיי, זה היה קרוב!" אתה אומר בהלם.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 05:32 PM
[b] ג'ייסון ריק -
אתה מכניס ראשייה לזה שדקר ופוצע לו את המצח, ואז שולח בעיטה אחורית להוא שמנסה לשים עלייך אזיקים, ודופק לו חבטה רצינית בגרון. "תהיו מוכנים לסוף שלכם!" אתה צועק, שולף את הסכין, מכניס להוא שכבר דקרת בבטן, ולשני בחזה... אתה מסובב את הסכין, ומוציא לאט, על מנת לענות אותו. שניהם גמורים, רוב הסיכויים שמתים. "עצור!" השמן הכושי אומר ומכוון אלייך אקדח. "לא שוב אתה!" אתה אומר, שהוא במרחק 5 מטרים ממך. "נו באמת.." אתה אומר וזורק את הסכין על הריצפה, הפעם הוא ניראה ממש רציני. בלת ברירה אתה מרים את ידיך ומשתטח על הריצפה. לפתע ג'יפ פורד ענק סוטה מהכביש ופוגע היישר בשוטר השמן, ומעיף אותו למרחק של 100 מטר, מחסל אותו טוטאלית. הנהג יוצא מהרכב ואתה מזהה אותו בבירור. זה מלך הגנבים בכבודו ובעצמו! "סליחה שאיחרתי" הוא אומר. "אוקיי, זה היה קרוב!" אתה אומר בהלם. [/b][/quote]
" וואי טוב שאתה ניזכר לבוא , זה כבר היה יכול להיות הסוף שלי "
אני אומר שם את הכובע שיש בחולצה שלי מרים את הסכין ואומר :
" כך את הארנקים " אני אומר ומביא לו אותם
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 05:32 PM
[b]
ג'ק רנדל - מזל טוב, אתה התגובה ה100 ^^
----
הבריון שולח אגרוף לאף שלך, אבל אתה מתכופף ומתחמק ממנו במהירות. אתה נושך לו את הרגל, ומכניס לו מספר רב של בעיטות למקום הרגיש, והוא כבר משותק. אתה מוציא אקדח מהכיס שלו, יורה לו בראש ירייה בול בין העיניים, ומכיוון שזה מטווח קצר, נוצר לו ממש חור בפנים. אתה מכוון את האקדח לבחור השני, אבל הוא כבר מזמן מת, ג'יין חנקה אותו למוות. אתה מכוון לאיש ששלח אותם, אבל הוא כבר מזמן לא שם. "עזוב אותך, הוא ברח..." ג'יין אומרת לך. "אוף, זה היה כל כך קרוב לנקמה!" היא מתייאשת. "מי זה האיש הזה בכלל, ומה הוא קשור אלייך?" אתה שואל אותה בסקרנות. "האיש הזה הוא המאהב שלי. בגדתי בחבר שלי איתו, אך הוא רק ניצל אותי מינית והכה אותי" היא אומרת לך ומתחילה לבכות שוב.
[/b][/quote]
"מה!? הזבל!!" אני אומר ומחבק אותה"אל תבכי, בואי איתי" אני אורמ ולוקח את האקדח