-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 24 2009, 05:26 AM
[b]
יוסי-
האיש מצחקק טיפה ואומר בחיוך רחב:"לא ילד, כאן אתם לא מחפשים עבודות. בשוק השכירים שכירי חרב פותחים להם תיק אישי-בתיק האישי הם כותבים על דברים גדולים שעשו כמו להשמיד חברות ושדים ענקיים, אבל כמובן שאנו דורשים הוכחה כמו ראש בעל החברה או חתיכה מגוף השד" הוא נושם לרווחה וממשיך "אנשי המאגרים באים לפה על מנת לחפש שכירי חרב חזקים שעשו הרבה בעבודתם". [/b][/quote]
''לעזאזאל.''
אני אומר ומנסה לחפש בכל העיר עבודה בשביל שכיר חרב.
-
יוסי-
אתה יוצא משוק השכירים ומתחיל להסתובב ברחבי העיר אחר עבודה, העיר שוממת לגמרי, נראה שכולם בשוק השכירים. אחרי שעות של הליכה אתה מוצא סוף סוף הודעה, כתוב בה:"אנו זקוקים לשכיר חרב בינוני אשר יוכל לחסל כמה שדים אשר נמצאים ביער. מי שמסכים שיעקוב אחרי הכתובת בתחתית הדף"
סטיב-
יש, אוהב בליץ' נוסף, לכל עזרה/שאלה/בקשה/בננה פנה אלי בנושא.
יש לך מסן במקרה?
----------------------
"עם מנהל הבית ספר" אומר המבוגר בפשטות, "רק לידע אישי זה עולה 500$ להיות כאן חודש, אבל בטח מישהו ממשפחה עשירה כמוך זה לא יפריע לו"
קאי-
גם את השורה הראשונה אתה עובר ומתקדם אל עבר ביתך, לא נשאר דבר-כל מה שהיה בבית כולל הבית הפך לעפר ללא זכר.
ניב-
אתה מליף את גופך עם שיח ומגיע לקרקע. מלמטה אתה רואה שהשד עדיין חי, הוא תקע את ידו בקיר המגדלור ונאחז בו. כאשר גרדון ראה שהבחנת בו הוא משחרר את ידו ומזנק עליך
רומה-
את סימני הידיים אתה מבצע, אחר כך לוקח נשימה עמוקה לפני השימוש ואז נושף מפיך אש אימתנית, האש האכזרית מתחילה לשרוף את היער-ועדיין אין שום זכר לשני הילדים. לפתע, בזמן שאתה נושף את האש נשמע רישרוש בעלים, אתה מרגיש רגל חזקה בועטת בראשך ומיידית אתה נופל לאדמה. כאשר אתה מרים את ראשך אתה רואה את שני הילדים ממשיכים לברוח
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 01:57 PM
[b]
קאי-
גם את השורה הראשונה אתה עובר ומתקדם אל עבר ביתך, לא נשאר דבר-כל מה שהיה בבית כולל הבית הפך לעפר ללא זכר.
[/b][/quote]
"אני חייב לגלות מי עשה את זה.."
אחשוב לעצמי, ואתחיל להתהלך בין הקהל, אחפש אחר מישהו יוצא דופן וחשוד
-
[b] סטיב-
יש, אוהב בליץ' נוסף, לכל עזרה/שאלה/בקשה/בננה פנה אלי בנושא.
יש לך מסן במקרה?
----------------------
"עם מנהל הבית ספר" אומר המבוגר בפשטות, "רק לידע אישי זה עולה 500$ להיות כאן חודש, אבל בטח מישהו ממשפחה עשירה כמוך זה לא יפריע לו"
[/b][/quote]
יש לי אייסיקיו , רוצה אותו? מסן אני לא אוהב .
ותודה .
---------------
"אני בכלל לא עשיר ! אני עבדתי קשה בשביל להשיג את החליפה הזאת ונישארו לי רק 200$ בכיס , אין לי הורים והדבר היחיד שאני יכול לבקש זה משפחה , לא כסף !" אני מסתובב והולך למנהל בית הספר .
-
סטיב-
כשאקנה את המחשב החדש אשים איי סי קיו, בשל אבא שלי זה בעיה
--------------------------------------------------------------
"אוקיי, סליחה, פשוט נראת כמו בעל מאגרים" אומר האיש המבוגר בזעם, אך תוך כדי הוא משפיל את ראשו על פגיעתך. כאשר אתה עומד להמשיך בדרכך המבוגר תופס בכתפך ואומר:,אם אתה מחפש את המנהל תדע שהוא גר בצריף הקטן שמאחורי מבנה בית הספר" ואז הוא עוזב.
קאי-
אתה מנסה לבדוק כל דבר חשוד, כמו עיני נץ אתה סורק כל אחד. אתה חוצה את התקהלות האנשים ותוך כדי מחפש, מחוץ להתקהלות נראה לו איש לבוש מעיל מכף רגל ועד צאוורו, את ראשו של האיש מסתיר הכובע רחב השוליים שהוא לובש. כאשר אתה מסתכל עליו הוא מתחיל להתרחק
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 04:48 PM
[b]
קאי-
אתה מנסה לבדוק כל דבר חשוד, כמו עיני נץ אתה סורק כל אחד. אתה חוצה את התקהלות האנשים ותוך כדי מחפש, מחוץ להתקהלות נראה לו איש לבוש מעיל מכף רגל ועד צאוורו, את ראשו של האיש מסתיר הכובע רחב השוליים שהוא לובש. כאשר אתה מסתכל עליו הוא מתחיל להתרחק [/b][/quote]
אתחיל לרדוף אחריו במהירות, אנסה לתפוס אותו..או לפחות מבט על פניו
-
[b] ניב-
אתה מליף את גופך עם שיח ומגיע לקרקע. מלמטה אתה רואה שהשד עדיין חי, הוא תקע את ידו בקיר המגדלור ונאחז בו. כאשר גרדון ראה שהבחנת בו הוא משחרר את ידו ומזנק עליך [/b][/quote]
יוצר עוד פעם ידיים רוצחות וחוסם אותו בעזרתן
-
[b]
רומה-
את סימני הידיים אתה מבצע, אחר כך לוקח נשימה עמוקה לפני השימוש ואז נושף מפיך אש אימתנית, האש האכזרית מתחילה לשרוף את היער-ועדיין אין שום זכר לשני הילדים. לפתע, בזמן שאתה נושף את האש נשמע רישרוש בעלים, אתה מרגיש רגל חזקה בועטת בראשך ומיידית אתה נופל לאדמה. כאשר אתה מרים את ראשך אתה רואה את שני הילדים ממשיכים לברוח [/b][/quote]
קם ורץ אחריהם.
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 25 2009, 04:48 PM
[b] סטיב-
כשאקנה את המחשב החדש אשים איי סי קיו, בשל אבא שלי זה בעיה
--------------------------------------------------------------
"אוקיי, סליחה, פשוט נראת כמו בעל מאגרים" אומר האיש המבוגר בזעם, אך תוך כדי הוא משפיל את ראשו על פגיעתך. כאשר אתה עומד להמשיך בדרכך המבוגר תופס בכתפך ואומר:,אם אתה מחפש את המנהל תדע שהוא גר בצריף הקטן שמאחורי מבנה בית הספר" ואז הוא עוזב. [/b][/quote]
אין בעיה אחי דבר איתי שיהיה לך אייסיקיו
-----------------------
"אההה נכון" אני נזכר באדון פונג שבזכותו הגעתי לכאן עם בגדים מהודרים , אלך לבדוק מה שלומו ואשאל אותו לגבי המשך השהייה בבית הספר לנינג'ות .
אבל לפני זה , אקרא למורה שחשב שפגע בי
"אדוני" אגיד ואחכה שהוא יסתובב
אחרי שהוא מסתובב אני אומר לו
"לא פגעת בי , זה בסדר גמור , תודה רובה על העזרה אני יילך למנהל בית הספר , אתה לא צריך להרגיש רע כי פגעת , סליחתך מספיקה . מה שמך ?"
אשאל בנימוס ואתן לו תחושה שהוא לא צריך להרגיש רע
-
[b] יוסי-
אתה יוצא משוק השכירים ומתחיל להסתובב ברחבי העיר אחר עבודה, העיר שוממת לגמרי, נראה שכולם בשוק השכירים. אחרי שעות של הליכה אתה מוצא סוף סוף הודעה, כתוב בה:"אנו זקוקים לשכיר חרב בינוני אשר יוכל לחסל כמה שדים אשר נמצאים ביער. מי שמסכים שיעקוב אחרי הכתובת בתחתית הדף" [/b][/quote]
'ממ..מעניין.'
אני חושב ומסתכל על הכתובת בתחתית הדף, לאחר-מכן אני עוקב אחריי הכתובת.
-
יוסי-
אתה עוקב אחר הכתובת, לפי מה שרשום בה זה מחוץ לעיר. אתה מגיע ליציאה המזרחית בעיר, למזלך השוטרים כבר לא שם. מצחיק איך לא שמת לב, כמה מטרים לפני הכניסה לעיר, בצד הייתה לה בקתת עץ קטנה. לפי המודעה לבקתה עליך לפנות.
סטיב-
"ג'ימי" מתחיל לומר האיש כאשר חיוך על פניו "ורציתי..." את דבריו הוא רצה להמשיך, אך לפתע צילצל הפעמון והוא הלך לו.
רומה-
אחת, שתיים ואתה קם על הרגליים, אתה לא מבזבז שום רגע. בריצתך אתה מתחיל להתקרב אליהם אט אט, כאשר הילד הגדול רואה זאת הוא זורק לעברך שוריקן, באינסטקט מהיר אתה מוזיז את ראשך הצידה, אך השוריקן שורט אותך בלחייך קלות. מיד אחר כך הילד מתקדם הרבה יותר קדימה בעוד צעד מהיר להפליא.
ניב-
כאשר גרדון רואה שאתה יוצר את הידיים הרוצחות משנה את נקודת הנחיתה שלו ונוחת טיפה יותר מלפניך. אתה רץ אליו עם הידיים הרוצחות אך בידו העליונה-ימינית הוא שולח אגרוף לראשך ואתה נופל על האדמה הבוצית
קאי-
אתה מתחיל להתקדם אל עבר הגנב, כאשר הוא רואה אותך מתקדם אליו הוא מתחיל לרוץ. אתה רץ אחריו במטרה לתפוסו והוא מתחיל להיכנס לסמטאות, כאשר אתה נכנס לסמטה אליה הוא נכנס אתה רואה אותו עומד מפוחד במבוי סתום, והוא עדיין מנסה להסתיר את זהותו.
שון-
השד הענק אשר רואה את חרבך מבין שאתה עומד לתקופו, הוא שואג שאגה נוספת ובמהירות ענק הוא שוחה אליך. כאשר השד מתקרב הוא נראה בבירור-צבע גופו כחול, יש לו קרן ירוקה, כוחו כשל נחש, ואת גופו מכסים קשקשים ענקיים ועבים.
-
[quote][i]Originally posted by Shūhei Hisagi[/i]@Nov 26 2009, 06:21 PM
[b]
רומה-
אחת, שתיים ואתה קם על הרגליים, אתה לא מבזבז שום רגע. בריצתך אתה מתחיל להתקרב אליהם אט אט, כאשר הילד הגדול רואה זאת הוא זורק לעברך שוריקן, באינסטקט מהיר אתה מוזיז את ראשך הצידה, אך השוריקן שורט אותך בלחייך קלות. מיד אחר כך הילד מתקדם הרבה יותר קדימה בעוד צעד מהיר להפליא.
[/b][/quote]
אני מתעצבן מאד ומנסה להבין איך שני אפסים כמוהם מצליחים לגרום לי להיראות טיפש. ואז ישר צועק:"קמה איטצ'י" ובאותו הזמן עושה את סימני הידיים וממשיך לרוץ אחריהם בזמן שאניתוקף אותם עם הג'וטסו.
-
[b] סטיב-
"ג'ימי" מתחיל לומר האיש כאשר חיוך על פניו "ורציתי..." את דבריו הוא רצה להמשיך, אך לפתע צילצל הפעמון והוא הלך לו.
[/b][/quote]
"אדבר איתך אחר-כך ג'ימי , תודה על הכל !"
אפנה את הגב שלי וארוץ לצריף של אדון פונג .
-
[b] יוסי-
אתה עוקב אחר הכתובת, לפי מה שרשום בה זה מחוץ לעיר. אתה מגיע ליציאה המזרחית בעיר, למזלך השוטרים כבר לא שם. מצחיק איך לא שמת לב, כמה מטרים לפני הכניסה לעיר, בצד הייתה לה בקתת עץ קטנה. לפי המודעה לבקתה עליך לפנות.
[/b][/quote]
אני הולך לשם ודופק בדלת.
''יש פה מישהו?'' אני אומר.
-
[b]
קאי-
אתה מתחיל להתקדם אל עבר הגנב, כאשר הוא רואה אותך מתקדם אליו הוא מתחיל לרוץ. אתה רץ אחריו במטרה לתפוסו והוא מתחיל להיכנס לסמטאות, כאשר אתה נכנס לסמטה אליה הוא נכנס אתה רואה אותו עומד מפוחד במבוי סתום, והוא עדיין מנסה להסתיר את זהותו.
[/b][/quote]
אשלח יד לעבר הקטנה שלי,
ואשאל אותו בקול תוקפני:" אתה יודע מי שרף את הבניין?"