-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 10:50 PM
[b] [color=green][SIZE=14]
תמיר-
אתה פותח את הדלת בזהירות ולאט, ומכניס את ראשך פנימה, אתה מסתכל סביב ורואה את הפרופסור שאומר:"מה לך ילד תיכנס".[/color] [/b][/quote]
"היי,באתי לקבל פוקימון" אני אומר בשקט ונכנס פנימה,מתקדם אליו בהתרגשות
-
[color=green][b]מתן-
אתם הוכלים ואחרי כדקה של הליכה מגיעים למין פתח גדול, אתם עוברים בו ואתה נדהם מהמראה שאתה רואה-עשרות פוקימונים מסוג נורמאל משחקים,אוכלים רצים ונחים.
בנוסף אתה רואה את הנוף היפה של הבריכה הקטנה ביחד עם עצי הברי הרבים.
"יפה נכון" אומר קורי.[/b][/color]
[color=blue]תמיר-
"איזה תרצה" אומר הפרופסור.[/color]
[color=red]מור-
אז הבנת לא נכון. המשחק עוסק בגילוי מחוז סינו ואיך הוא היתקדם..ובפוקימונים המיסתוריים שאלו שראיתה הם לא כולם....תערוף את הרקע ותקשר אותו אם אתה רוצה לדעת איך תסתכל ברקעים של האחרים כולם קישרו אותו בעזרת אירוע חשוב שהופיע ברקע למשחק.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 09:32 AM
[b]
עומק-
תלוי איזה..
~~~~~~~
טדיאורסה תוקף את מנצ'לקס במתקפות חמידה, ופוגע בו. מנצ'לקס תוקף במטרונום ומשגר על טדיאורסה קרן קרח אימתנית טדיאורסמה מנסה לחמוק אך הקרן פוגעת בו חלקית<יד ימין שלו קפואה> טדיאורסה מתקרב למנצ'לקס ותוקף אותו בשריטות בעזרת היד שמאל, מנצ'לקס מצליח לחמוק ותוקף בהיתקלות. [/b][/quote]
האמת אני רוצה ללמד אותו אגרוף דינאמיט XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה טדי תישתמש בפזילה ואז שריטות שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 06:30 PM
[b] [color=green][b]התחלה:[/b]
אתם יורדים מן האוטובוס, ומסתכלים סביב על העיירה הכפרית היפה ושלווה הזאת.
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/color]
אליסה-רקע קצר מידי ולא משוקע.
תמיר-תשנה התחלתי ואתה בפנים=] [/b][/quote]
אתחיל לחפש את המעבדה בעיר.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 10:41 AM
[b]
[color=blue]תמיר-
"איזה תרצה" אומר הפרופסור.[/color] [/b][/quote]
יש!אני כחול!
--
"אני ארצה באדו בבקשה!" אני אומר בהתרגשות אבל בקולי הרגיל,מפסיק להתבייש.
אני לא מסתכל לו בעיניים,אלא מסתכל סביב על המעבדה העצומה,מנסה להבין מה כל המכשירים ששם ומה עוןשים שם
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 09:41 AM
[b] [color=green][b]מתן-
אתם הוכלים ואחרי כדקה של הליכה מגיעים למין פתח גדול, אתם עוברים בו ואתה נדהם מהמראה שאתה רואה-עשרות פוקימונים מסוג נורמאל משחקים,אוכלים רצים ונחים.
בנוסף אתה רואה את הנוף היפה של הבריכה הקטנה ביחד עם עצי הברי הרבים.
"יפה נכון" אומר קורי.[/b][/color]
[/b][/quote]
"נכון"אני אומר לו.
"מה אתם עושים בחוה הזאת?" אני שואל.
-
[color=#C24641][SIZE=4][b]הודעה: עודכן מידע על חוות הפוקימונים ויש לי שאלה האם הייתם רוצים שאני אשתמשבספרייטים של HGSS???[/b][/color][/SIZE]
[color=#82CAFF][b]תמיר-
"בחירה מעולה נשאר לי אחד אחרון" אומר הפרופסור ונכנס לדלת שנמצא מימינו.
אחרי מספר רגעים הוא חוזר ומביא לך פוכדור וקופסא קטנה, הוא מלווה אותך אחוצה ומנופף לך לשלום.[/b][/color]
[color=#7E664D][b]עומר-
תצטרך ללמד אותו קודם מתקפת לחימה בסיסית כמו מכת קרטה ואז..אחרי אימונים הוא ילמד אגרוף דינאמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מנצ'לקס פוגע בטדי עם מתקפת הדחיפה וטדי נופל על האדמה, מנפילה זאת הקרח שהיה על ידו של טדי נשבר, טדי מתרגז ותוקף בפזילה שמכעיסה את מנצ'לקס וישר אחריי בשירטות ופוגע למנצ'לקס בפנים.
מנצ'לקס נפגע ותוקף שוב במטרונום ושולח על טדי להביור.[/b][/color]
[color=#855517][b]נאור-
אתה מסתובב בעיר במטרה למצוא את המעבדה, לאחר שתי דקותש ל חיפושים אתה מוצא אותה- בית גדול יחסית לשאר הבתים בעיירה ולידו שלט "מעבדת הפרופסור".[/b][/color]
[color=green]מתן-
"מגדלים פוקימונים מסוג נורמאל,מוכרים חלב מילטנק ומוכרים ביצי פוקימונים " עונה לך קורי.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Saippuakivikauppias[/i]@Dec 14 2009, 09:17 AM
[b] [b][color=#566D7E]
כינוי:Saippuakivikauppias
שם במשחק:תומאס ראסל
צורת פנייה:תומאס
תמונה\תיאור:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/img]
אופי:ביישן,פחדן,אסטרטג,חכם,זאב בודד(לא אוהב שותפים,אוהב לפעול לבד),הרפתקן.
רקע:תומאס נולד במחוז סינו,אמו מתה בלידתו ואביו נהרג בתאונת דרכים. תומאס חיפש משפחה, ולמרות שנמצאה לו משפחה אומנת הוא עדיין הרגיש לא שייך. המשפחה האומנת ותומאס חיו בכפר קטן בסינו ובו עוד לא בנו מרכז פוקימונים. בבית הספר הוא למד טוב אבל מצבו החברתי התרערער והוא רב מכות לעיתים קרובות.אבל דבר אחד היה לו מקלט ועזר לו ברגעים קשים-פוקימונים,איתם שיחק בחצר ביתו, תומאס אהב מאוד את פוקימונים ושיחק איתם המון הוא הרגיש שהוא חייב לעזור לפוקימונים כמו שהם עזרו לו,ולכן הוא פתח עסק קטן לעזרה לפוקימונים פצועים כי באיזור לא היה מרכז פוקימונים. העסק הזה הצליח מאוד אבל תומאס לא אהב את הכסף,הוא אהב לעזור לפוקימונים.אהבתו של תומאס לפוקימונים התחילה באותו יום מוזר,בו שני פוקימונים רבו בשמיים ובא פוקימון שלישי להפריד את הקרב,ותומאס הרגיש שהוא חייב לחקור תופעות כמו זו. יום אחד כשטייל תומאס בגן הוא ראה נחש(סוויפר), הוא נבהל מאוד מהנחש והנחש כרך אותו סביבו,תומאס חשב שהנחש עומד לרצוח אותו כשלפתע חבורה של זאנגוס תקפו את הסוויפר והבריחו אותו. תומאס אהב את הזאנגוסים וכל יום הוא הלך איתם לטייל. באותו יום מוזר,תומאס היה עם הזאנגוסים כשלפתע מתקפה מהקרב של שני הפוקימונים נחתה על הזאנגוסים והרגה את כולם,תומאס התעצבן מאוד ומאז הקדיש תומאס את חייו לחקר פוקימונים ולבדיקת מחוז סינו,את ההיסטוריה שלו והכל עליו. הוא החליט שלזכר הזאנגוסים הוא יקח זאנגוס למסעו.
פוקימון התחלתי:זאנגוס
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות:
[/color][/b] [/b][/quote]
ערכתי את הרקע והוספתי קשר לעלילה כמו שאמרת.
-
מור- נחמד
הקישור לא ממש מוסיף עדיך היית מקשר את החלק של הקרב בכך שבזמן הקרב פגעה מתקפה עוצמתית במקום בו חיו הזאנגוסים והרגה אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 10:02 AM
[b] [color=green]מתן-
"מגדלים פוקימונים מסוג נורמאל,מוכרים חלב מילטנק ומוכרים ביצי פוקימונים " עונה לך קורי.[/color] [/b][/quote]
"אלו פוקימונים אפשר לקנות פה?"אני מתעניין.
-
[quote][i]Originally posted by Saippuakivikauppias[/i]@Dec 14 2009, 09:17 AM
[b] [b][color=#566D7E]
כינוי:Saippuakivikauppias
שם במשחק:תומאס ראסל
צורת פנייה:תומאס
תמונה\תיאור:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/img]
אופי:ביישן,פחדן,אסטרטג,חכם,זאב בודד(לא אוהב שותפים,אוהב לפעול לבד),הרפתקן.
רקע:תומאס נולד במחוז סינו,אמו מתה בלידתו ואביו נהרג בתאונת דרכים. תומאס חיפש משפחה, ולמרות שנמצאה לו משפחה אומנת הוא עדיין הרגיש לא שייך. המשפחה האומנת ותומאס חיו בכפר קטן בסינו ובו עוד לא בנו מרכז פוקימונים. בבית הספר הוא למד טוב אבל מצבו החברתי התרערער והוא רב מכות לעיתים קרובות.אבל דבר אחד היה לו מקלט ועזר לו ברגעים קשים-פוקימונים,איתם שיחק בחצר ביתו, תומאס אהב מאוד את פוקימונים ושיחק איתם המון הוא הרגיש שהוא חייב לעזור לפוקימונים כמו שהם עזרו לו,ולכן הוא פתח עסק קטן לעזרה לפוקימונים פצועים כי באיזור לא היה מרכז פוקימונים. העסק הזה הצליח מאוד אבל תומאס לא אהב את הכסף,הוא אהב לעזור לפוקימונים.אהבתו של תומאס לפוקימונים התחילה באותו יום מוזר,בו שני פוקימונים רבו בשמיים ובא פוקימון שלישי להפריד את הקרב,ותומאס הרגיש שהוא חייב לחקור תופעות כמו זו. יום אחד כשטייל תומאס בגן הוא ראה נחש(סוויפר), הוא נבהל מאוד מהנחש והנחש כרך אותו סביבו,תומאס חשב שהנחש עומד לרצוח אותו כשלפתע חבורה של זאנגוס תקפו את הסוויפר והבריחו אותו. תומאס אהב את הזאנגוסים וכל יום הוא הלך איתם לטייל. באותו יום מוזר,תומאס היה עם הזאנגוסים כשלפתע מתקפה מהקרב של שני הפוקימונים נחתה על הזאנגוסים והרגה את כולם,תומאס התעצבן מאוד ומאז הקדיש תומאס את חייו לחקר פוקימונים ולבדיקת מחוז סינו,את ההיסטוריה שלו והכל עליו. הוא החליט שלזכר הזאנגוסים הוא יקח זאנגוס למסעו.
פוקימון התחלתי:זאנגוס
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות:
[/color][/b] [/b][/quote]
זהו, אני חושב שעכשיו זה מתאים.
-
[b]
[color=#7E664D][b]עומר-
תצטרך ללמד אותו קודם מתקפת לחימה בסיסית כמו מכת קרטה ואז..אחרי אימונים הוא ילמד אגרוף דינאמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~
מנצ'לקס פוגע בטדי עם מתקפת הדחיפה וטדי נופל על האדמה, מנפילה זאת הקרח שהיה על ידו של טדי נשבר, טדי מתרגז ותוקף בפזילה שמכעיסה את מנצ'לקס וישר אחריי בשירטות ופוגע למנצ'לקס בפנים.
מנצ'לקס נפגע ותוקף שוב במטרונום ושולח על טדי להביור.[/b][/color]
[/b][/quote]
"טדי קפוץ הצידה ואז שוב פזילה ואז תשתמש בלחמוד!"
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 11:02 AM
[b] [color=#C24641][SIZE=4][b]הודעה: עודכן מידע על חוות הפוקימונים ויש לי שאלה האם הייתם רוצים שאני אשתמשבספרייטים של HGSS???[/b][/color][/SIZE]
[color=#82CAFF][b]תמיר-
"בחירה מעולה נשאר לי אחד אחרון" אומר הפרופסור ונכנס לדלת שנמצא מימינו.
אחרי מספר רגעים הוא חוזר ומביא לך פוכדור וקופסא קטנה, הוא מלווה אותך אחוצה ומנופף לך לשלום.[/b][/color] [/b][/quote]
לא אכפת לי
--
אני מנופף לו בחזרה,ואז פותח את הקופסא ורואה מה יש בתוכה
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 14 2009, 08:11 AM
[b]
ניב-
"כן, איזה מהם תרצה?" עונה לך הפרופסור.
[/b][/quote]
"אמ...אני חושב שאקח את טוטודייל"עניתי לו בהתרגשות,בזמן שאני בוחן את החדר במבטי.
-
[b] [color=#855517][b]נאור-
אתה מסתובב בעיר במטרה למצוא את המעבדה, לאחר שתי דקותש ל חיפושים אתה מוצא אותה- בית גדול יחסית לשאר הבתים בעיירה ולידו שלט "מעבדת הפרופסור".[/b][/color]
[/b][/quote]
כן תשתמש בספרייטים האלה,אבל מאיפה אתה בידיוק מתכוון להשיג אותם?
~~~
אכנס בהתרגשות רבה למעבדה ואחפש את הפרוספור.