-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 6 2010, 07:42 PM
[b] [color=green]יוסי-
אתה הולך אחרי הנער,תוך כמה שניות אתם מגיעים לרחבת האימונים.
"אני ג'ורג,ואלה הם פרסי,פרד,ג'ון,ורונאלד" הוא מסביר לך ומצביע על יתר הנערים שזירה.
"נשחק 3 על 3,אני ניביוס ורונאלד,על פרד ג'ון ופרסי"הוא אומר בקול.
לפני שאתה מספיק לחשוב על זה אתה מוצא את עצמך במדבר קרח ענקי,
"זירה מעניינת בחרו לנו...קדימה!,בואו נכתוש אותם!" אומר ג'ורג ואתם מסתערים ביחד על קבוצת האויב.[/color] [/b][/quote]
'נשחק? זה קרב, איך אפשר לשחק אם אפשר למות במשחק הזה.' אחשוב לעצמי ואסתער על אחד מן קבוצת האויב, אנסה לשסף את גופו עם החרב שלי.
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 5 2010, 02:37 PM
[b] [color=orange]מור-
ג'יימס לא נמצא,רק המבוגר :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוקף את הנער המבוגר,אבל הוא מוכן,אתה מצליח לפגוע בו ברגליים אבל בזמן שהוא נופל הוא מצליח לזרוק על רגליך את מגנו ואתה נופל בעצמך.
שנייה לאחר מכן אתה מוצא את עצמך בזירת האימונים שבה הייתם מקודם,
"יפה,נראה שגמרנו בשיוויון"אומר לי בשמחה.
"עכשיו אני הולך לביתן שלי,ניפגש מחר"אומר לי ומתסלק משם,כדאי שגם אתה תלך לישון.[/color]
[/b][/quote]
"ביתן? איזה ביתן? רק הגעתי לכאן,איפה אני אמור לישון?" אשאל. "מישהו יכול לענות לי?" אשלים את השאלה.
-
[color=orange]מור-
אתה עומד חסר אונים באמצע המחנה,לפתע ג'ים מגיע.
"קדימה קראטוס,לך לביתן,אתה לא יודע מה מסתובב פה בשעות המאוחרות..."הוא אומר לך במהירות ומתחיל להתקדם לעבר גוש ביתנים באמצע המחנה,אתה שם לב שיש 12 ביתנים,ביתן לכל אל,לארס,אפרודיטה,הרמס,זאוס,פוסידון,דיוניסוס,דמטר,אתנה,אפולו,ארטמיס,וכמובן הפייטוס.
אתה וג'ים נכנסים לתוך החדר,הוא מדהים!,בפנים יש כל מיני מכונות מוזרות,נשקים מחרידים,כל מיני מפלצות מארד שמיימי,וגם..חמש מיטות,
"זו היא המיטה שלך,לך לישון,יש לנו מחר אימון מיוחד"הוא אומר לך בחיוך,כאילו הוא יודע משהו שאתה לא ונכנס למיטה.[/color]
[color=green]יוסי-
אתה תוקף את פרד,ועושה לו חתך עמוק ביותר לאורך הבטן,
"לא ניביוס!,אי אפשר להרוג!,המטרה זה להפיל את האוייב לאדמה!"צועק אליך רונאלד מרחוק.
לפתע אתה מוצא את עצמך קשור הפוך,פרד מחייך אליך
"אני בן אפולו?,מבין?,אני יכול לעשות חיצים מיוחדים"הוא אומר לך,אך בזמן שהוא מדבר ג'ורג קופץ עליו מאחורה,ובעזרת מכה עם הנבוט שלו לרגליו של פרד,פרד נופל. ג'ורג מגיע אליך ומשחרר אותך
"קדימה,נשארו לנו עוד שתיים"הוא אומר לך בחיך ורץ לעזור לרונאלד ובשנייה שהוא מסתלק,אתה רואה את ג'ון מסתער עליך במהירות מדהימה עם כידון ענקי.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 8 2010, 08:45 AM
[b] [color=green]יוסי-
אתה תוקף את פרד,ועושה לו חתך עמוק ביותר לאורך הבטן,
"לא ניביוס!,אי אפשר להרוג!,המטרה זה להפיל את האוייב לאדמה!"צועק אליך רונאלד מרחוק.
לפתע אתה מוצא את עצמך קשור הפוך,פרד מחייך אליך
"אני בן אפולו?,מבין?,אני יכול לעשות חיצים מיוחדים"הוא אומר לך,אך בזמן שהוא מדבר ג'ורג קופץ עליו מאחורה,ובעזרת מכה עם הנבוט שלו לרגליו של פרד,פרד נופל. ג'ורג מגיע אליך ומשחרר אותך
"קדימה,נשארו לנו עוד שתיים"הוא אומר לך בחיך ורץ לעזור לרונאלד ובשנייה שהוא מסתלק,אתה רואה את ג'ון מסתער עליך במהירות מדהימה עם כידון ענקי.[/color] [/b][/quote]
ארקנטוס זה שם פרטי, ניביוס זה שם משפחה.
---
''ואני הבן של ארס!!!אל המלחמה האדיר!!!!'' אומר בזעם ואעצור את הכידון של ג'ון, אעיף את הכידון ואתקע לו את החרב עמוק בבטן שלו.
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 8 2010, 08:45 AM
[b] [color=orange]מור-
אתה עומד חסר אונים באמצע המחנה,לפתע ג'ים מגיע.
"קדימה קראטוס,לך לביתן,אתה לא יודע מה מסתובב פה בשעות המאוחרות..."הוא אומר לך במהירות ומתחיל להתקדם לעבר גוש ביתנים באמצע המחנה,אתה שם לב שיש 12 ביתנים,ביתן לכל אל,לארס,אפרודיטה,הרמס,זאוס,פוסידון,דיוניסוס,דמטר,אתנה,אפולו,ארטמיס,וכמובן הפייטוס.
אתה וג'ים נכנסים לתוך החדר,הוא מדהים!,בפנים יש כל מיני מכונות מוזרות,נשקים מחרידים,כל מיני מפלצות מארד שמיימי,וגם..חמש מיטות,
"זו היא המיטה שלך,לך לישון,יש לנו מחר אימון מיוחד"הוא אומר לך בחיוך,כאילו הוא יודע משהו שאתה לא ונכנס למיטה.[/color]
[/b][/quote]
'מדוע יש לי הרגשה שאני לא בן הפייסטוס היחיד? ומה ג'ים יודע שאני לא?' אחשוב לעצמי ואלך לישון.
-
[color=orange]מור-
אתה שוכב לישון,תוך כמה דקות אתה נרדם.
אתה חולם על עצמך,בכבשני ענק,מכין חרבות וכלי נשק מדהימים,
לפתע משתנה התמונה,אתה נמצא במקום שחור משחור,אתה לא מצליח לראות כלום,אתה מתחיל לנסות ללכת לכיוון כלשהו,אך אתה הולך באיטיות נוראית,כאילו הזמן שונה במקום הזה.
"שלום לך גיבור צעיר,סוף סוף אני מכיר אותך"אתומר קול עמוק מרחבי המקום,אתה מרגיש שזהו קול עתיק,בעל עוצמה אדירה,אתה נזכר בכוחו של הרמס,שמתגמד לעומת הכוח הזה.
"אני קרונוס,שליט הטיטאנים,ואימת האלים,וזימנתי אותך לכאן רק לשם דבר אחד,אין לכם שום סיכוי"הוא אומר וצוחק בקולו העמוק. [/color]
[color=green]יוסי-
טעות שלי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להסיט את הכידון,אבל הוא חוסם אותך עם מגנו לפני שאתה פוגע בו,
"עדיין לא הבנת?,המטרה זה להפיל את האוייב מהרגליים"הוא אומר ברשעות,
"אני רואה שלא ניחנת בתבונה כמו שלי"הוא מגחך ומכוון מכה חזקה עם הכידון לעבר רגליך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 8 2010, 03:30 PM
[b] [color=orange]מור-
אתה שוכב לישון,תוך כמה דקות אתה נרדם.
אתה חולם על עצמך,בכבשני ענק,מכין חרבות וכלי נשק מדהימים,
לפתע משתנה התמונה,אתה נמצא במקום שחור משחור,אתה לא מצליח לראות כלום,אתה מתחיל לנסות ללכת לכיוון כלשהו,אך אתה הולך באיטיות נוראית,כאילו הזמן שונה במקום הזה.
"שלום לך גיבור צעיר,סוף סוף אני מכיר אותך"אתומר קול עמוק מרחבי המקום,אתה מרגיש שזהו קול עתיק,בעל עוצמה אדירה,אתה נזכר בכוחו של הרמס,שמתגמד לעומת הכוח הזה.
"אני קרונוס,שליט הטיטאנים,ואימת האלים,וזימנתי אותך לכאן רק לשם דבר אחד,אין לכם שום סיכוי"הוא אומר וצוחק בקולו העמוק. [/color] [/b][/quote]
"קרונוס!? מה אתה רוצה ממני? ולמה אתה חושב שאתה מכיר אותי? יש לך משהו להציע לי?" אגיד לקרונוס.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 6 2010, 07:42 PM
[b]
[color=blue]דניס-
אתה רשום,תגיב להתחלה:
היום זה היום הגדול,אימכם מעירה אתכם בבכי מהשינה,בדיוק ב7:30 בבוקר,אתם קמים,ופתאום זה מכה בכם,הידיעה שהיום אתם עוזבים את הבית אחת ולתמיד,אתם מנסים לנחם את אימכם הבוכה,ללא הצלחה רבה.
אתם חוטפים במהירות סנדוויץ מהמטבח ורצים החוצה,בדיוק ב8:00 ,נוחת בחצר ביתכם,יצור עצום,נוצות לבנות,מקור צהוב,וכנפיים שיותר רחבות ממכם.לאחר הפחד הרגעי אתם מבינים שהיצור הזה הוא ההסעה שלכם למחנה,אתם מתבוננים בפעם האחרונה למשך הרבה מאוד זמן על ביתכם,ועולים על ההיפוגריף.
תוך חצי שעה נגמר המסע המופלא בחייכם עד כה,אתם יורדים מן ההיפוגריף ומתבוננים סביב,אתם נמצאים על גבעה ירוקה,באמצע שום מקום,לפניכם נמצא שער מפואר,עשוי זהב,ועליו כתוב בגדול- "מחנה החצויים".[/color] [/b][/quote]
"מחנה חצויים הא?" אומר לעצמי "בוא נראה מה יש שם..." ואכנס למחנה הזה דרך השער
-
[color=blue]איש דשא-
מה השם שלך? :huh:
------------------------
אתה נכנס למחנה בצעד בטוח, אתה נכנס ונראה שאף אחד לא שם לב לבואך,אך בתוך המחנה מתרחשים דברים מופלאים,אתה רואה ילדים מעופפים על מה שנראה כמו פגסוסים,דרקונים יורקי אש,נערים בשריון מלא נלחמים נגד ענק.
לפתע אתה שפ לב לשילוט,אתה הולך לפי השילוט,ומגיע לבניין ענק,ומפואר ביותר,
"כנס הנה,ותדע את כל האמת..."אומר קול עמוק בתוך ראשך.[/color]
[color=orange]מור-
קרונוס צוחק צחוק מהדהד,
"גיבור טיפש,אני רואה הכל ויודע הכל,אין מי שיכול עליי,על הפקפוק שלך ביכולתי מגיע לך למות!,אך אני אתן לך להמשיך לחיות,אולי עוד תוכל לעזור לי בעתיד,אך רק אם תשרוד את זה!"הוא אומר וצוחק ברוע,משום מקום מגיחים לפתע שני כלבי שאול,והם נראים רעבים.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 8 2010, 03:30 PM
[b] [color=green]יוסי-
טעות שלי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להסיט את הכידון,אבל הוא חוסם אותך עם מגנו לפני שאתה פוגע בו,
"עדיין לא הבנת?,המטרה זה להפיל את האוייב מהרגליים"הוא אומר ברשעות,
"אני רואה שלא ניחנת בתבונה כמו שלי"הוא מגחך ומכוון מכה חזקה עם הכידון לעבר רגליך.[/color] [/b][/quote]
''חתיכת שוויצר, תבונה.'' אומר ואקפוץ מעל הכידון, אניף את רגליי ואתן לו מכה לתוך הפרצוף.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 8 2010, 06:50 PM
[b] [color=orange]מור-
קרונוס צוחק צחוק מהדהד,
"גיבור טיפש,אני רואה הכל ויודע הכל,אין מי שיכול עליי,על הפקפוק שלך ביכולתי מגיע לך למות!,אך אני אתן לך להמשיך לחיות,אולי עוד תוכל לעזור לי בעתיד,אך רק אם תשרוד את זה!"הוא אומר וצוחק ברוע,משום מקום מגיחים לפתע שני כלבי שאול,והם נראים רעבים.[/color] [/b][/quote]
"קרונוס! או שאני אהרוג אותך או שאני אהיה איתך. אבל קודם,ה'גורים' " אדגיש את המילה האחרונה.
ארוץ לכלב אחד ואז אתקע לו את חרבי בראש,אחרי זה אשתמש בחרב(ובכלב התקוע עליה..) כדי להעיף את הכלב התקוע על הכלב השני.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 8 2010, 06:50 PM
[b] [color=blue]איש דשא-
מה השם שלך? :huh:
------------------------
אתה נכנס למחנה בצעד בטוח, אתה נכנס ונראה שאף אחד לא שם לב לבואך,אך בתוך המחנה מתרחשים דברים מופלאים,אתה רואה ילדים מעופפים על מה שנראה כמו פגסוסים,דרקונים יורקי אש,נערים בשריון מלא נלחמים נגד ענק.
לפתע אתה שפ לב לשילוט,אתה הולך לפי השילוט,ומגיע לבניין ענק,ומפואר ביותר,
"כנס הנה,ותדע את כל האמת..."אומר קול עמוק בתוך ראשך.[/color]
[color=orange]מור-
קרונוס צוחק צחוק מהדהד,
"גיבור טיפש,אני רואה הכל ויודע הכל,אין מי שיכול עליי,על הפקפוק שלך ביכולתי מגיע לך למות!,אך אני אתן לך להמשיך לחיות,אולי עוד תוכל לעזור לי בעתיד,אך רק אם תשרוד את זה!"הוא אומר וצוחק ברוע,משום מקום מגיחים לפתע שני כלבי שאול,והם נראים רעבים.[/color] [/b][/quote]
מור
~~~
אני נכנס למבנה והמשפט היחיד שעובר בראשי הוא "מה יש שם?".
-
[color=blue]מור דשא :XD: -
אתה נכנס לחדר,מעט חושש.
החדר חשוך לגמרי,אתה לא מסוגל לראות כלום,ולפתע החדר מואר באור כסוף,
זוהר מאוד,
"בוא הנה,אין לך ממה לחשוש"אתה שומע לפתע קול שנראה כי בוקע מאמצע החדר,אתה מסתכל לכיוון שממנו ואתה רואה שתי ספות,שאתה בטוח שלא היו שם קודם,ועל המפוארת מהם יושב איש עסקים,אך יש בו משהו שאין בבני אדם רגילים,אתה מרגיש עוצמה אדירה שבוקעת ממנו,
"בוא כבר,שב!"הוא אומר לך במין כעס ומחכה שתתישב לידו.[/color]
[color=orange]מור-
אתה מסתער על הכלבים שתוכנית שלמה נמצאת בראשך.
אתה מתקיף את הכלב הראשון עם חרב שלופה,אבל הוא מצליח במהירות מסחררת,הוא מתליח להופיע מאחוריך כהרף עין,
הוא דוחף אותך במכה חזקה ואתה נופל על הפרצוף,
'תחשוב על זה,האם כדאי להיות בצד המנצח,או בצד שנלחמים נגד המנצחים...'הוא צוחק בתוך ראשך,
ולפתע אתה מתעורר,מזיע לגמרי,ג'ים מגיע אליך בריצה,
"מה קרה קארטוס?,אתה מזיע לגמרי!"הוא אומר לך בבהלה[/color]
[color=green]יוסי-
אתה מצליח לפגוע לו בול בתוך הפנים,הוא כושל אחורה,אבל ממשיך לחייך
"עדיין לא הבנת?,כאן אתה תנצח רק עם ערמומיות"הוא לך בהתנשאות ומתייצב,
"זה מה שנקרא ערמומיות!"הוא שואג עליך,ולפתע ג'ורג מתקיף אותך מאחור,אתה נופל ועומד להפסיד,
משום מקום מגיח רונאלד וקופץ מתחתיך כדי שלא תיפסל,
"קדימה ארקנטוס,חסל אותם"הוא אומר לך רגע לפני שהוא נעלם.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 9 2010, 03:56 PM
[b] [color=orange]מור-
אתה מסתער על הכלבים שתוכנית שלמה נמצאת בראשך.
אתה מתקיף את הכלב הראשון עם חרב שלופה,אבל הוא מצליח במהירות מסחררת,הוא מתליח להופיע מאחוריך כהרף עין,
הוא דוחף אותך במכה חזקה ואתה נופל על הפרצוף,
'תחשוב על זה,האם כדאי להיות בצד המנצח,או בצד שנלחמים נגד המנצחים...'הוא צוחק בתוך ראשך,
ולפתע אתה מתעורר,מזיע לגמרי,ג'ים מגיע אליך בריצה,
"מה קרה קארטוס?,אתה מזיע לגמרי!"הוא אומר לך בבהלה[/color]
[/b][/quote]
"ג'ים! אני עוזב את המחנה והולך לחפש את קרונוס,זה סופי. אל תנסה לעצור אותי. אם אתה רוצה לעזור תגיד איפה הוא." אגיד ואצא מהביתן.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 9 2010, 03:56 PM
[b] [color=blue]מור דשא :XD: -
אתה נכנס לחדר,מעט חושש.
החדר חשוך לגמרי,אתה לא מסוגל לראות כלום,ולפתע החדר מואר באור כסוף,
זוהר מאוד,
"בוא הנה,אין לך ממה לחשוש"אתה שומע לפתע קול שנראה כי בוקע מאמצע החדר,אתה מסתכל לכיוון שממנו ואתה רואה שתי ספות,שאתה בטוח שלא היו שם קודם,ועל המפוארת מהם יושב איש עסקים,אך יש בו משהו שאין בבני אדם רגילים,אתה מרגיש עוצמה אדירה שבוקעת ממנו,
"בוא כבר,שב!"הוא אומר לך במין כעס ומחכה שתתישב לידו.[/color] [/b][/quote]
אני אשב לידו שירגע ואשאל בחוצפה "מי אתה?" ואמתין לתשובה