-
[SIZE=1][color=orange]תומאס-
ככה? O_O
אני לא מפחד מבנות לפחות! -_-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד יוצאת במהירות, בניסיון להרשים אותך ושולחת מבין שני קרנייה הקטנות מכת ברק לעבר ווארמפל, שבדיוק מתכופוף לאכול גריר יער שמצא על האדמה והמכה פוגעת בטעות בזנבו של רטטה שמיתעצבן ויוצא עם דחיפה לכיוון אלקיד ומפיל אותה לאחור.
ניראה שהוא היתעצבן שאלקיד תקפה אותו. ווארמפל לעומת זאת ממשיך לאכול לו את פירות היער שהוא מוצא על האדמה בחדווה ולא מייחס לכם שום חשיבות.אלקיד לא יודעת איך להגיב ומנסה להריגע את רטטה בעזרת ידייה, אבל לא ניראה שזה עוזר.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=red]ג'ו-
אתה מהולל את מגבי ואז ממשיך בדרכך.
אחרי עשר דקות, שאתה לא רואה שום דבר מיוחד, אתה מבחין בשלט גדול "ברוכים הבאים דרך 25! העיר ג'נטה 10 קילומטר" אתה מחייך וממשיך ללכת שלפתע "היי אתה שם!" אתה שומע מאחורייך "מה דעתך על קרב קצר?" אתה שומע שוב ומיסתובב ורואה שם נער, בערך בגילך העומד עם פוקדור בידו ומחייך [img]http://img97.imageshack.us/img97/4491/keving.png[/img] "אני מאמן ואני רוצה להיתאמן קצת, מה דעתך?" הוא שואל ומחכה לתשובתך.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=blue]ניב-
אתה מחזיר את קריקטון לפוקדור וזורק פוקדור חדש לעבר מריל.
הפוקדור ניפתח ובולע לתוכו את מריל ונופל על האדמה ומתחיל להיתגלגל.
~גילגול~גילגול~גילגול~גילגול~
נעצר.
מריל נלכדה *תועדכן בקרוב*
[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 1 2010, 11:05 PM
[b] [SIZE=1][color=blue]ניב-
אתה מחזיר את קריקטון לפוקדור וזורק פוקדור חדש לעבר מריל.
הפוקדור ניפתח ובולע לתוכו את מריל ונופל על האדמה ומתחיל להיתגלגל.
~גילגול~גילגול~גילגול~גילגול~
נעצר.
מריל נלכדה *תועדכן בקרוב*
[/color][/SIZE] [/b][/quote]
ארוץ לקחת את הפוקדור ואז אביט לצדדים ואחפש שלט שיכוון אותי לאן להמשיך, בעודי מתלהב מהתפיסה השנייה שלי ביום אחד
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 1 2010, 09:33 PM
[b] [SIZE=1][color=green]סטיב-
אין בעיות~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניפרד מהמוכר ויוצא מהחנות
אתה מתחיל לחפש באזור פוקימונים, אבל לא רואה כלום.
אתה מתחיל ללכת לכיוון השער ורואה שהוא פתוח ואנשים עוברים ויוצאים משם.
אתה הולך לשער ואחרי כמה דקות אתה מוצא את עצמך בחורשה ארוכה וגדולה מלאה בפוקימונים.
אתה מיסתכל סביב ורואה כמה פוקימונים המיסתובבים באזור.
אתה מוציא את הפוקידע והיא מתחילה להקריא לך את שמותיהם " מטפוז ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/011.png[/img]), סאנקורן ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4c/Spr_4h_191.png[/img]), פוצ'יאנה ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4b/Spr_4d_261.png[/img]), קומבי ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cc/Spr_4p_415_f.png[/img]), צ'רובי ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cf/Spr_4p_420.png[/img]), זיגזגון ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fb/Spr_4d_263.png[/img])" ספינרק ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/91/Spr_4h_167.png[/img])" לאחר מכן הפוקידע ניכבת וניסגרת.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
'מממ.. אין פה פוקימונים מעניינים אך אלך על ספינרק'
אחשוב לעצמי ואגיד ללארביטר
"לארביטאר בוא נחסל את הספינרק הערמומי הזה !
השתמש בסופת חול שתבלבל את הספינרק והישאב לבפנים עם מתקפת הנשיכה !"
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 1 2010, 11:05 PM
[b] [SIZE=1][color=orange]תומאס-
ככה? O_O
אני לא מפחד מבנות לפחות! -_-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד יוצאת במהירות, בניסיון להרשים אותך ושולחת מבין שני קרנייה הקטנות מכת ברק לעבר ווארמפל, שבדיוק מתכופוף לאכול גריר יער שמצא על האדמה והמכה פוגעת בטעות בזנבו של רטטה שמיתעצבן ויוצא עם דחיפה לכיוון אלקיד ומפיל אותה לאחור.
ניראה שהוא היתעצבן שאלקיד תקפה אותו. ווארמפל לעומת זאת ממשיך לאכול לו את פירות היער שהוא מוצא על האדמה בחדווה ולא מייחס לכם שום חשיבות.אלקיד לא יודעת איך להגיב ומנסה להריגע את רטטה בעזרת ידייה, אבל לא ניראה שזה עוזר.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
מי אמר שאני מפחד? :angry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר אלקיד, תקפי את רטטה עם מכת ברק!" אני קורא לעברה ומצביע עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 1 2010, 10:05 PM
[b] ג'ו-
אתה מהולל את מגבי ואז ממשיך בדרכך.
אחרי עשר דקות, שאתה לא רואה שום דבר מיוחד, אתה מבחין בשלט גדול "ברוכים הבאים דרך 25! העיר ג'נטה 10 קילומטר" אתה מחייך וממשיך ללכת שלפתע "היי אתה שם!" אתה שומע מאחורייך "מה דעתך על קרב קצר?" אתה שומע שוב ומיסתובב ורואה שם נער, בערך בגילך העומד עם פוקדור בידו ומחייך "אני מאמן ואני רוצה להיתאמן קצת, מה דעתך?" הוא שואל ומחכה לתשובתך.
[/b][/quote]
"אין בעיה, בוא נתחיל!"אני קורא ומשחרר את מגבי מהפוכדור,
לאחר מכן אני מתכופף אל מגבי ולוחש לאוזנו,
"תקשיב מגבי, אני יודע שאתה עוד עייף מהקרב הקודם, אבל זה הקרב הראשון שלנו מול מאמן ואני רוצה שתעשה את הכי טוב שלך! מוסכם?"אני שואל אותו בחיוך.
-
[SIZE=1][color=blue]ניב-
אל תתלהב יותר מידי :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוקדור ששל מריל ומסכל עליו ועל של קריקטון ומתגאה בעצמך על השגייך ביומך הראשון!
אתה מיסתכל בשעון ורואה שכבר ארבע וחצי והשמש שוקעת.
אתה מסתכל סביב ולא רואה שום זכר לעיר ג'נטה, או אפילו שלט שיכול לכוון אותך לשם.
בנוסף להכל אתה גם מתחיל להרגיש רעב בבטן, אחרי הכל לא אכלת מהבוקר.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]סטיב-
לארביטר מכוון את קרנו לעבר ספינרק ומתחיל לסובב את הקרן במהירות ולפתע חול מתחיל להיסתובב סביב הקרן במהירות עצומה ועף ישיריות לכיוון ספינרק ומעיף אותו מעט לאחור ומכסה את האיזור בחול קטן ומגרד.
אז, לארביטר שלא מחכה לרגע רץ לתוך הסופת חול ונעלם בין הגרגירים הקטנים.
בגלל שהסופה כ"כ סמיכה אתה לא רואה בכלום אבל רק שומע לאחר כמה שניות את צעקתו של ספנראק.
בגלל שהסופה לא עברה, אתה מבין שהוא עדיין לא היתעלף.[/color][/SIZE]
אתה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מיסתכלת עליך במעט הלם ואז מהנהנת בהסכמה ושולחת מכת ברק רצינית לעבר רטטה שמיתחשמל מהמתקפה באופן רציני.
אלקיד קופצת באושר, אבל רטטה לא סיים והוא יוצא עם נשיכה על רגלייה של אלקיד ומפיל אותה לאחור ואז קופץ באוויר ונוחט עליה עם דחיפה.
הרטטה הזה רציני ולא מתכוון לוותר בקלות!
(איזו דרמה)[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=red]ג'ו-
"יופי מאמן לעניין!" קורא המאמן בזמן שמגבי מחייך בהסכמה.
"קרב אחד על אחד" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר "צא פישי!" הוא קורא ומתוך הפוקדור שלו יוצא פוקימון דמוי בלון גדול וכחול.
אתה מוציא את הפוקידע והיא קוראת בשמו "קוולפיש ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Spr_4h_211.png[/img]), פוקימון הבלון" לאחר מכן היא ניסגרת
"קדימה פישי קרן בועות!" קורא המאמן והפוקימון שלו שולח קרן ענקית של בועות המיתקרבות במהירות לעבר מגבי.[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 09:50 AM
אל תתלהב יותר מידי :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוקדור ששל מריל ומסכל עליו ועל של קריקטון ומתגאה בעצמך על השגייך ביומך הראשון!
אתה מיסתכל בשעון ורואה שכבר ארבע וחצי והשמש שוקעת.
אתה מסתכל סביב ולא רואה שום זכר לעיר ג'נטה, או אפילו שלט שיכול לכוון אותך לשם.
בנוסף להכל אתה גם מתחיל להרגיש רעב בבטן, אחרי הכל לא אכלת מהבוקר.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני לא מתלהב, הדמות זה כבר משהו אחר
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 08:50 AM
[b] [SIZE=1][color=red]ג'ו-
"יופי מאמן לעניין!" קורא המאמן בזמן שמגבי מחייך בהסכמה.
"קרב אחד על אחד" הוא אומר וזורק פוקדור לאוויר "צא פישי!" הוא קורא ומתוך הפוקדור שלו יוצא פוקימון דמוי בלון גדול וכחול.
אתה מוציא את הפוקידע והיא קוראת בשמו "קוולפיש ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Spr_4h_211.png[/img]), פוקימון הבלון" לאחר מכן היא ניסגרת
"קדימה פישי קרן בועות!" קורא המאמן והפוקימון שלו שולח קרן ענקית של בועות המיתקרבות במהירות לעבר מגבי.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
'למגבי שהוא פוקימון אש יש חולשה למים, זה יהיה קרב מאתגר!'אני חושב בהנאה,
"אוקיי מגבי, תתחמק ממתקפת הבועות, ותשתמש במחסום, נצטרך הגנה חזקה כדי לנצח בקרב הזה. לאחר מכן רוץ אל קוולפיש ותעשה את עצמך, תעבוד עליו, כאילו אתה מתכוון להתנגש בו, אבל אתה בעצם תקפוץ מצדו כך שתהיו גב אל גב, רק אחרי כל זה תתקוף בגחלת מהירה וחזקה!"אני מדריך אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 09:50 AM
[b] [SIZE=1][color=orange]תומאס-
אתה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מיסתכלת עליך במעט הלם ואז מהנהנת בהסכמה ושולחת מכת ברק רצינית לעבר רטטה שמיתחשמל מהמתקפה באופן רציני.
אלקיד קופצת באושר, אבל רטטה לא סיים והוא יוצא עם נשיכה על רגלייה של אלקיד ומפיל אותה לאחור ואז קופץ באוויר ונוחט עליה עם דחיפה.
הרטטה הזה רציני ולא מתכוון לוותר בקלות!
(איזו דרמה)[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
לא את
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תוותרי אלקיד! השתמשי במתקפה מהירה!" אני מצווה עליה "לאחר מכו, עברי לבעיטה נמוכה!" אני מוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 08:50 AM
לארביטר מכוון את קרנו לעבר ספינרק ומתחיל לסובב את הקרן במהירות ולפתע חול מתחיל להיסתובב סביב הקרן במהירות עצומה ועף ישיריות לכיוון ספינרק ומעיף אותו מעט לאחור ומכסה את האיזור בחול קטן ומגרד.
אז, לארביטר שלא מחכה לרגע רץ לתוך הסופת חול ונעלם בין הגרגירים הקטנים.
בגלל שהסופה כ"כ סמיכה אתה לא רואה בכלום אבל רק שומע לאחר כמה שניות את צעקתו של ספנראק.
בגלל שהסופה לא עברה, אתה מבין שהוא עדיין לא היתעלף.[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כל הכבוד לארביטאר , עכשיו השתמש בנשיכה והעף אותו אל מחוץ לסופת החול !"
אגיד לו בקריאות עידוד .
-
[SIZE=1][color=blue]ניב-
אותו דבר :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ומוצא בצידה השני של הברכה, ממש על סף תחילת גבעה קטנה, מקום מושלם כדי לשבת.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שהיתאוששו טיפה מהקרבות וניראים הרבה יותר טוב, ומגיש להם אוכל ושתייה והם אוכלים בתאבון.
לאחר מכן, אתה מחפש בתיקך ומוצא כריך גדול למדי ומתחיל לאכול אותו גם.
אחרי שאתה מסיים אתה מבחין שוב את הנער שתקף אותך מקודם.
"שוב אתה?" הוא שואל וניראה קצת נבוך "הפעם, אתה רוצה קרב נורמאלי?" הוא שואל וניהיה אדום עוד יותר.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=red]ג'ו-
מגבי מנסה לקפוץ מעל הבועות, אבל רוח פיתאומית מעיפה אותם ישירות עליו והוא מועף אחורה ומתרסק על האדמה.
הוא נעמד ומישתמש במחסום וההגנה שלו עולה והוא רץ במהירות לעבר קוולפיש שמנסה להיתחמק מדחיפה ישירה וומיסתובב במהירות הצידה, אבל לא מוכן לזה שההתקפה הזו הסחת דעת וניפגע ישירות מהגחלת של מגבי.
"גחלת לא תעזור לך" המאמן קורא "קדימה פישי היתכווצות ( Minimize) ואז דחיפה!" קורא המאמן.
קוולפיש מהנהן ואז נושף אוויר מפיו ומתכווץ לגודל של אגוז.
מגמבי מתחיל לחפש אותו, אבל ניפגע ישירות מתחת לפיו מהדחיפה של קוולפיש.
"אני לא אהיה קרב פשוט" אומר המאמן ומחייך.[/color][/SIZE]
פעם אחרונה שבדקתי אין לי פות ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למתקפה קוראים בעיטה מיסתובבת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד לא ניראת שהיא הולכת לוותר גם ככה והיא יוצאת עם מתקפה מהירה ופוגעת חזיתית ברטטה ומעיפה אותו על עץ, ולא נותנת לו שנייה להעמד וכבר קופצת על ראשה ומתחילה להיסתובב ולבעוט בחוזקה ברטטה, שלא מחזיק מאמד ומתעלף על המקום.
[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]סטיב-
אתה קורא את פקודותייך ולאחר כמה דקות, שאתה שומע מאבק כבד, גופו של ספינראק מועף ליד רגלייך.
סופת החול ניגמרת ולארביטר צועק בצעד בטוח לכיוונך ומרים מעט את ראשו ומיסתכל עליך בהבעה של 'עשיתי כבקשתך'[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 07:48 PM
אותו דבר :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ומוצא בצידה השני של הברכה, ממש על סף תחילת גבעה קטנה, מקום מושלם כדי לשבת.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שהיתאוששו טיפה מהקרבות וניראים הרבה יותר טוב, ומגיש להם אוכל ושתייה והם אוכלים בתאבון.
לאחר מכן, אתה מחפש בתיקך ומוצא כריך גדול למדי ומתחיל לאכול אותו גם.
אחרי שאתה מסיים אתה מבחין שוב את הנער שתקף אותך מקודם.
"שוב אתה?" הוא שואל וניראה קצת נבוך "הפעם, אתה רוצה קרב נורמאלי?" הוא שואל וניהיה אדום עוד יותר.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
זה ממש לא אותו הדבר! לדמות שלי יש אופי אחר וידע אחר
אקום ואצעק "היי אתה!" בעודי מכוון אצבע מאשימה לכיוונו. לאחר מכן אקח נשימה עמוקה ואמשיך "לא, הפוקימונים שלי צריכים לנוח קצת. כולם עייפים מהקרבות בהם תפסתי אותם ואני לא רוצה להתיש אותם יותר מדי. אהה וכן, תגיד, מי זו האישה שעצרה אותך מקודם?"
-
[SIZE=1][color=blue]ניב-
צוחקים איתך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה זו אחותי" הוא אומר ומתיישב ליידך "היא סוג של חברה ברבעייה האילית" הוא אומר במעט יאוש ונופל על הריצפה ליידך.
"קשה להיות אח של מאמנת בכירה במחוז." הוא אומר ומחבק את רגליו.
"לא באמת היתכוונתי להיות רשע, אבל פשוט... נימאס לי ממנה! היא כל הזמן שם! אני לא יכול להיות אני מבלי הצל של אחותי הגדולה שהיא מאמנת בכירה ויפה וחמודה ופשוט מושלמת!" הוא אומר ומיסתכל עליך "אתה מכיר את התחושה הזאת שאתה רוצה שמישהו שאתה אוהב יעלם שתוכל להיות עצמך בלעדיו?"[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 06:48 PM
אתה קורא את פקודותייך ולאחר כמה דקות, שאתה שומע מאבק כבד, גופו של ספינראק מועף ליד רגלייך.
סופת החול ניגמרת ולארביטר צועק בצעד בטוח לכיוונך ומרים מעט את ראשו ומיסתכל עליך בהבעה של 'עשיתי כבקשתך'[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אלטף את ראשו במעט עדינות ואגיד "כל הכבוד , אתה האחד לארביטאר , תאמין לי
יום יבוא ותהיה טיירניטר , ואז תהיה הפוקימון האין סופי , אני מבטיח לך לארביטאר
אאמן אותך הכי טוב שאני יכול" אגיד לו בעודי מחפש עוד פוקימונים .
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Apr 2 2010, 09:02 PM
צוחקים איתך ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה זו אחותי" הוא אומר ומתיישב ליידך "היא סוג של חברה ברבעייה האילית" הוא אומר במעט יאוש ונופל על הריצפה ליידך.
"קשה להיות אח של מאמנת בכירה במחוז." הוא אומר ומחבק את רגליו.
"לא באמת היתכוונתי להיות רשע, אבל פשוט... נימאס לי ממנה! היא כל הזמן שם! אני לא יכול להיות אני מבלי הצל של אחותי הגדולה שהיא מאמנת בכירה ויפה וחמודה ופשוט מושלמת!" הוא אומר ומיסתכל עליך "אתה מכיר את התחושה הזאת שאתה רוצה שמישהו שאתה אוהב יעלם שתוכל להיות עצמך בלעדיו?"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בתסכול "לומר את האמת, אצלי זה בדיוק ההפך. לפני ארבע שנים, אחות שלי נעלמה. יצאתי למסע הזה בלי לידע אף אחד, רק השארתי פתק על השולחן בבית, כדי למצוא אותה. אתה צריך להיות שמח שאחות שלך נמצאת איתך, היא רק מנסה לעזור לך. אם תאבד אותה, אז תבין עד כמה היא חשובה לך. תהנה מזה שאחות שלך היא חברה ברבעיית האילית, יש לך הרבה מה ללמוד ממנה. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה להיות מאמן או מתאם. לך לפחות יש החלטה ברורה מאוד" ואז אביט על הפוקימונים שלי, לוודא שהכל איתם בסדר