-
[quote=TaL~;610618]
[COLOR=Plum]עומר-"אני מכוערת?!" היא תצעק ותתחיל לצחוק "תביטי בעצמך!" היא צועקת בזמן שסוויפר פוגע את באנירי, ומתחיל לחתוך אותה באכזריות עם זנב רעל "תסיים עם ניב רעל!" היא צועקת, מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
"כן את מכוערת!" אצרח בתגובה "באנירי תפגעי בו כבר עם קרן קרח!" אצרח עליה בכעס
-
[COLOR="SlateGray"]דניס-בויזל שולח בום עלקולי על אחד הטאורוסים, מה שגורם לו להתעצבן עוד יותר ונהום כדי להגביר את קצבם של הטאורוסים האחרים, והם מתקדמים אליכם במהירות, ומעלפים את בויזל ברמיסה, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רומה-אתה מוציא את דריפלון מהפוקדור וטנגלה נראית מוכנה ומזומנת לקרב, דריפלון תוקף אותה בסופה אימתנית, אך היא שולחת גפן מצליפה ומצליחה לעטוף את ראשו כדיי לסקל מעט את הסופה, אך ניפגעת ממנה קצת בכל זאת. טנגלה מתקדמת לתקוף את דריפלון בגלגול אבנים, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="rgb(154, 205, 50)"][COLOR="Plum"]עומר-קרן הקרח של באנירי מפספסת והיא מתעלפת מהחניקה האימתנית של סוויפר, שמשחרר אותה וחוזר לפוקדור. "עוד הפעם!" את צועקת ושולחת את פרס "איכס! תעיפי את הדבר המכוער הזה ממני!" היא צועקת, מה תעשי?[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=TaL~;611012]
[COLOR="rgb(154, 205, 50)"][COLOR=Plum]עומר-קרן הקרח של באנירי מפספסת והיא מתעלפת מהחניקה האימתנית של סוויפר, שמשחרר אותה וחוזר לפוקדור. "עוד הפעם!" את צועקת ושולחת את פרס "איכס! תעיפי את הדבר המכוער הזה ממני!" היא צועקת, מה תעשי?[/COLOR][/color][/quote]
"אז הזקנה פוחדת מחרקים?!" אקרא לעברה בעודה מיתרחקת. "באנירי אני מאוכזבת ממך קשות" אומר לה ברצינות ואחזיר אותה לפוקדור ואלך למרכז פוקימונים לרפא אותה ואחרי זה אוציא את באנירי ואספר לה את תחושת האכזבה העמוקה שיש בי בה ושהיא חייבת להישתפר במהירות.
-
[quote=TaL~;611012][COLOR=slategray]דניס-בויזל שולח בום עלקולי על אחד הטאורוסים, מה שגורם לו להתעצבן עוד יותר ונהום כדי להגביר את קצבם של הטאורוסים האחרים, והם מתקדמים אליכם במהירות, ומעלפים את בויזל ברמיסה, מה תעשה?[[/COLOR]quote]
"צא סידוט" אני אומר "שאיבה! חזור בויזל"
-
[COLOR="Plum"]עומר-"זקנה אחותך!" היא זועקת לעבריך בכעס ומסתובבת בסנוביות, את מרפא את הפוקימונים, ומספרת לבאנירי מה את חושבת, היא נראית עצובה אך מבינה אותך. לפתע את רואה את הילדה ממקודם [IMG]http://i43.tinypic.com/oks5sh.gif[/IMG] והיא אומרת לך "בואי איתי" ברצינות ומתחילה ללכת, מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה מוציא את סידוט אך אחרי שניה אתה מוצא אותו מוטח על עץ ומעולף, אתה רואה טאורוס גדול מתקרב אלייך ומאבד הכרה. אתה מתעורר בערב מוטח על הרצפה כאשר גופך כולו כואב. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;611040][COLOR=slategray]דניס-אתה מוציא את סידוט אך אחרי שניה אתה מוצא אותו מוטח על עץ ומעולף, אתה רואה טאורוס גדול מתקרב אלייך ומאבד הכרה. אתה מתעורר בערב מוטח על הרצפה כאשר גופך כולו כואב. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אני לא מאמין שזה קרה לי! איפה אני?" אני ממלמל לעצמי ואסתכל מסביב
-
[quote=TaL~;611040][COLOR=Plum]עומר-"זקנה אחותך!" היא זועקת לעבריך בכעס ומסתובבת בסנוביות, את מרפא את הפוקימונים, ומספרת לבאנירי מה את חושבת, היא נראית עצובה אך מבינה אותך. לפתע את רואה את הילדה ממקודם [IMG]http://i43.tinypic.com/oks5sh.gif[/IMG] והיא אומרת לך "בואי איתי" ברצינות ומתחילה ללכת, מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][/COLOR][/quote]
"באנירי, אני מקווה שתקחי את זה ברצינות ותנסי להישתפר. אני אומרת את זה לטובתך" אומר לה ואלטף את ראשה ואז ארים אותה בידיי ואלך אחרי הנערה "פעם הבאה כדאי תנסי להיתמקד קודם במה שאת רוצה ליתקוף ואז תשלחי את המתקפה. הכי חשוב זה המיקוד והכוח!" אומר לה בחיוך
-
[QUOTE=TaL~;610618]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-הוא סוג עשב, אבל הוא יודע תותח מים XD
זה כמו שסלופוק יכול ללמוד FLAMETHROWER..
----
האונדר נובח במהירות על באדו, ומתחיל להסתובב סיביבו במהירות, ויוצר גלגל להבות שגורם לכוויה של באדו, אחרי גלגול נוסף באדו מתעלף, מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"הנדאור למרות שהוא התעלף זאת יכולה להיות הצגה ! השתמש שוב בגחלת"
אגיד לו ואוציא פוכדור מהתיק , לאחר שיתקוף אותו שנית בלהביור אזרוק על הבאדו את
הפוכדור שהיה בידי , הפוכדור הריק .
-
[quote=TaL~;611012][COLOR=SlateGray]
[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]רומה-אתה מוציא את דריפלון מהפוקדור וטנגלה נראית מוכנה ומזומנת לקרב, דריפלון תוקף אותה בסופה אימתנית, אך היא שולחת גפן מצליפה ומצליחה לעטוף את ראשו כדיי לסקל מעט את הסופה, אך ניפגעת ממנה קצת בכל זאת. טנגלה מתקדמת לתקוף את דריפלון בגלגול אבנים, מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"דריפלון קטינה ואז תחמוק הצידה לאחר מכן תעוף אליו במהירות ותיתקוף בחניקה וישר אחר כך בהדהמה" אומר לו .
-
[COLOR="SlateGray"]דניס- אתה קם ומסתכל סביבך, אתה נמצא באותו המקום ביער, אתה מושיט יד ושם לב שהפוקדורים אצלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-באנירי מהנהנת ומחייכת אלייך, הילדה מובילה אותך לאצטדיון גדול, ואומרת לך: "כאן את הולכת להתחרות בפעם הראשונה, ראיתי את באנירי עושה את השילוב, ואת חייבת להשתתף!" היא אומרת לך ומושיטה לך כרטיס מתאם, עם תמונה שלך, שלא ברור לך איך היא השיגה. את מסתכלת סביבך ושמה לב שהיא נעלמה שוב, 'לא נמאס לה?!' את חושבת לעצמך אך לפני שאת מצליחה לעשות צעד באה אלייך האחות ג'וי, ואומרת "את המתמודדת האחרונה והתחרות עומדת להתחיל, קדימה!". היא לוקחת אותך לחדר הלבשה ואת רואה מבחר ענק של תלבושות, "התחרות מתחילה בעוד חמש דקות, קדימה!" היא אומרת ונעלמת. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי- הנדאור תוקף את באדו באכזריות, והגוף הקטן שלו מתעוות מכאב. אתה מרגיש סדיסט ומיד זורק עליו פוקדור.
*נדנוד*
**נדנוד**
***נדנוד***
תפסת באדו! מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]רומה- הטנגלה נקבה.
----
דריפלון קטן במהירות אך בכל זאת לא מצליח להתחמק מהאבנים הקשות, הוא חונק את טנגלה ומדהים אותה אבל היא רק שולחת עליו אבנים גדולות יותר ויותר שפוגעות בשניהם, הם שניהם תשושים אך טנגלה מתכוננת להשתמש בנשיכה, היא עפה אל דריפלון במהירות, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;611930]
[COLOR=YellowGreen]רומה- הטנגלה נקבה.
----
דריפלון קטן במהירות אך בכל זאת לא מצליח להתחמק מהאבנים הקשות, הוא חונק את טנגלה ומדהים אותה אבל היא רק שולחת עליו אבנים גדולות יותר ויותר שפוגעות בשניהם, הם שניהם תשושים אך טנגלה מתכוננת להשתמש בנשיכה, היא עפה אל דריפלון במהירות, מה תעשה?[/COLOR][/quote]
דריפלון תעוף גבווה לאוויר ובאותה הזמן תשלח סופה על טנגלה" אצעק לדריפלון..
-
[quote=TaL~;611930]
[COLOR=Plum]עומר-באנירי מהנהנת ומחייכת אלייך, הילדה מובילה אותך לאצטדיון גדול, ואומרת לך: "כאן את הולכת להתחרות בפעם הראשונה, ראיתי את באנירי עושה את השילוב, ואת חייבת להשתתף!" היא אומרת לך ומושיטה לך כרטיס מתאם, עם תמונה שלך, שלא ברור לך איך היא השיגה. את מסתכלת סביבך ושמה לב שהיא נעלמה שוב, 'לא נמאס לה?!' את חושבת לעצמך אך לפני שאת מצליחה לעשות צעד באה אלייך האחות ג'וי, ואומרת "את המתמודדת האחרונה והתחרות עומדת להתחיל, קדימה!". היא לוקחת אותך לחדר הלבשה ואת רואה מבחר ענק של תלבושות, "התחרות מתחילה בעוד חמש דקות, קדימה!" היא אומרת ונעלמת. מה תעשי?[/COLOR]
[/quote]
'מבלי לשאול אפילו?' אחשוב לעצמי ואז אבחר איזו תילבושת שניראת לי יפה לעין, רצוי בכחול או שחור ואלבש אותה ואז אוציא את באנירי.
"תקשיבי אני באמת לא יודעת מה דעתך על זה, אבל בבקשה תנסי להצליח זה חשוב נורא" אומר לה בחיוך ואז אוציא את פרס. "פרס אנחנו איתך גם ניצטרך לעבוד על התיאום הזה, אבל בינתיים בואו ניסתכל על שאר המיתמודדים" אומר להם בחיוך ואז אלך להציץ מאחורי הקלעים.
-
[QUOTE=TaL~;611930][COLOR="DarkOrange"]רועי- הנדאור תוקף את באדו באכזריות, והגוף הקטן שלו מתעוות מכאב. אתה מרגיש סדיסט ומיד זורק עליו פוקדור.
*נדנוד*
**נדנוד**
***נדנוד***
תפסת באדו! מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"הבא בתור" אגיד ואחייך וארים את הפוכדור , אמשיך לעיר הבאה בזמן שאני מחפש עוד פוקימונים .
-
[quote=TaL~;611930][COLOR=slategray]דניס- אתה קם ומסתכל סביבך, אתה נמצא באותו המקום ביער, אתה מושיט יד ושם לב שהפוקדורים אצלך. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אתם בסדר?" אני מוציא את בויזל וסידוט
-
[COLOR="YellowGreen"]רומה-דריפלון עף גבוה וטנגלה מפספסת אותו, הוא משתמש בסופה חזרה ששוברת את טנגלה ולבסוף היא מתעלפת. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]רועי-אתה ממשיך לכיוון העיירה הייטבורג, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק סביבה שנהיית יותר שוממת והררית ככל שאתה מתקרב לשלט:
[B][CENTER][COLOR="PaleGreen"]לOlympic Route ולעיר קאגורה-סיטי המשיכו ישר.
לRoute K02 ולעיירה הייטבורג פנו שמאלה.
לIsaho Route ולמחוז איסהו פנו ימינה.[/COLOR][/CENTER][/B]
אתה פונה שמאלה, לדרך מדברית והררית, אתה לא רואה שום פוקימונים בסביבה, רק פניה נוספת, ועליה חדה שבקצה שלט מעץ:
[B][CENTER][COLOR="Sienna"]ברוכים הבאים לעיירה הייטבורג, מקור ההתיישבות.[/COLOR][/CENTER][/B]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Plum"]עומר-את מוצאת תלבושת בצבע שחור, שמורכבת משמלה גותית קצרה ונעליים, את לובשת אותה אך רק אז את שמה לב שהיא קטנה עלייך במידה או שתיים, חושפת יותר ממה שאת רוצה, ונעלי העקב הן גבוהות וקשה ללכת עליהם. זה מתבטא בכך שאת מועדת מספר פעמים בדרך לוילון המפריד בין איזור התחרויות למאחורי הקלעים, את מציצה ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/311.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/322.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/120.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/238.png[/IMG] וגם את אותה האישה [IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/Kagura/th_Jesilina.gif[/IMG] מתכננת מתקפות עם דאסטוקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/269.png[/IMG], מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]דניס-אתה מוציא את בויזל וסידוט מהפוקדור, הם עדיין מתאוששים מהמכה החזקה שחטפו מהעדר, אתה מנסה ללכת ושם לב שאתה לא מצליח להזיז את רגלך השמאלית, ולפתע אתה שומע רעש חזק מאחורייך, מה תעשה?[/COLOR]