-
[quote=Lanvin;621528]
[U]chimcharboy[/U]
אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון חצר בית הספר. הבוקר היה אוורירי ושטוף שמש, ועשרות תלמידים צעירים יצאו החוצה מוקדם כדי להנות ממנו. חיפשת את פרצופה של אנה בין כל האנשים, ומצאת אותה בקלות רבה. היא ישבה בין חברות ופיטפטה, כשיערה הארוך והמטולטל קופץ יחד עם תנועות ראשה.
[/quote
אני ניגש אליה ואומר לה מה נשמע ושואל אותה איך היא ישנה בלילה
-
[quote=Lanvin;621528][U]shayrahamim[/U]
אלקיד כיוון את ידיו כלפי הוינונט, וכוכבים קטנים וזוהרים יצאו מהן במהירות. הכוכבים פגעו בוינונט, ויצרו חתכים קטנים בגופו. וינונט לא הצליח להתנגד להתקפה של אלקיד כתוצאה מהעייפות שהוא שרר בה. וינונט התנדנד מספר פעמים, ואז נחת על הרצפה.
קארל החזיר את וינונט לתוך הפוקדור. "יפה מאוד ילד. וינונט שלי הוא פוקימון מאומן היטב, ולא ציפיתי שתצליח לנצח אותו. השימוש באבקת השינה שוינונט ייצר לטובתך הייתה מאוד מרשימה. אין ספק שאתה מאמן מוכשר מאוד." הוא אמר לך בקולו הצרוד שנשמע הרבה יותר ידידותי ממיקודם.
השעה כבר התחילה להיות מאוחרת. "אני חושב שכדאי שתתחיל לחזור לכיוון הפנימייה."
[COLOR=red]הודעה לכולם: מעכשיו אני לא מתכוון לרשום יותר "מה תעשה?" בסוף כל תגובה. זה פשוט מיותר... אני מרגיש שזה קצת מונע ממכם לעשות דברים ביותר חופשיות. פשוט תזרמו עם מה שבא לכם לעשות באותו רגע :big_wink:[/COLOR][/quote]
'תודה לך קארל' אומר לקארל 'וינומט שלך באמת פוקימון חזק' אומר והתחיל ללכת לכיוון הפנימיה 'ביי ותודה על הקרב'.
-
[quote=Lanvin;621528][U]
קיוגר[/U]
"חכה רגע!" צועק לך הילד לפני שאתה מתחיל לרוץ לכיוון הפנימייה. "אם כבר אנחנו נפגשים, אולי אתה רוצה להלחם איתי. הרי כבר התחלת להלחם מול המיאו שלי... מה דעתך?"[/quote]
"מצטער גם ככה אני מאחר עכשיו אני חייב לרוץ בוא סקוויקטל" אגיד ליליד ולסקווירטל
-
[U]chimcharboy[/U]
"היי ג'ייק!" אומרת אנה כשהיא רואה אותך. "אצלי הכל בסדר. שמעתי שהשעור שלך בלימודי מתקפות מתחיל בשעה תשע. השעור שלי מתחיל בתשע וחצי! זה אומר שאני מתחילה את השיעור בדיוק כשאתה מסיים אותו. תגיד, בא לך ללכת איתי לאזור הקרבות אחרי השיעור שלי ולהלחם מולי? יש שם זירות קרב מדהימות, ואני מסוקרנת להלחם מול הריולו שלך!"
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות ילד!" קורא לך קארל. "חסר לך שלא תבוא לבקר אותי!" הוא מנופף לך, ואתה ממשיך ללכת.
אתה מגיע לשער הפנימייה, וכשאתה נכנס פנימה אתה רואה את הפרופסור רבקה וורלד מביטה בך בעיניים רושפות זעם. "איך היה?" היא שואלת אותך בעוקצניות. "לקח לך הרבה מאוד זמן!"
[U]קיוגר[/U]
"טוב, אם זה הרצון שלך..." אומר הילד בעל המיאו.
אתה רץ לכיוון השער, והשומר נותן לך להכנס. "אני מאוד מקווה שאף מורה לא יראה אותך בדרך לחדר, כי השעה כבר ממש מאוחרת." אומר לך השומר. "אני במקומך הייתי ממהר לחדר."
-
[quote=Lanvin;621562]
[U]shayrahamim[/U]
"להתראות ילד!" קורא לך קארל. "חסר לך שלא תבוא לבקר אותי!" הוא מנופף לך, ואתה ממשיך ללכת.
אתה מגיע לשער הפנימייה, וכשאתה נכנס פנימה אתה רואה את הפרופסור רבקה וורלד מביטה בך בעיניים רושפות זעם. "איך היה?" היא שואלת אותך בעוקצניות. "לקח לך הרבה מאוד זמן!"[/quote]
'אני מצטער גברתי אבל קארל הזמין אותי להילחם בוא ובוינומט שלו אז נענתי לאתגר שלו וגם בדרך תפסתי לי וולביט' אומר לפרופ'.
-
[quote=Lanvin;621562][U]chimcharboy[/U]
"היי ג'ייק!" אומרת אנה כשהיא רואה אותך. "אצלי הכל בסדר. שמעתי שהשעור שלך בלימודי מתקפות מתחיל בשעה תשע. השעור שלי מתחיל בתשע וחצי! זה אומר שאני מתחילה את השיעור בדיוק כשאתה מסיים אותו. תגיד, בא לך ללכת איתי לאזור הקרבות אחרי השיעור שלי ולהלחם מולי? יש שם זירות קרב מדהימות, ואני מסוקרנת להלחם מול הריולו שלך!"
[/quote]
בשימחה אני אומר לה ואז אני הולך לשיעור שלי
-
[U]shayrahamim[/U]
הפרופסור רבקה וורלד מביטה בך. "יפה יפה," היא אומרת. "אני רואה שעשית הרבה דברים תוך כדי המשימה. אבל בפעם הבאה תשמור את הקישקושים הלא רצויים האלה לעצמך. אני בסך הכל מרוצה מאוד שהצלחת להעביר את אבן העלה. זה יעזור לנו מאוד להגן על הפנימייה מפני צוות אוראון. ועכשיו כבר ניהיה מאוחר, אז אני רוצה שתחזור לחדר שלך, כי מחר יש יום לימודים. אז קדימה!" היא מזרזת אותך.
[U]chimcharboy[/U]
אתה הולך לשיעור שמתקיים בחצר האחרורית של בית הספר. המורה ויויאן ווסטווד, איתה נלחמת יום קודם לכן, המתינה לך על הדשא הרך.
"טוב לראות אותך," היא אומרת לך. "זה יהי השיעור הראשון שלך בלימודי מתקפות. מהלך השיעור הוא מאוד פשוט - כל תחילת שיעור אתה תבחר פוקימון אותו תרצה ללמד מתקפה, ואני אמליץ לך על פי ראות עיניי, על פי ניסיוני, ועל פי הרמה של הפוקימון שלך, איזה מתקפה כדאי לך ללמוד. לאחר שנבחר יחד את המתקפה, אנחנו נתחיל ללמד את הפוקימון שלך להשתמש בה באמצעות קרבות. ברור לגמרי שהפוקימון שלך לא יצליח ללמוד את המתקפה על הרגע הראשון שנלמד אותו, ולכן אני מצפה שתמשיך את האימונים גם לאחר שאנחנו מסיימים את השיעור. הכל ברור?" היא שואלת אותך.
-
[quote=Lanvin;621581]
[U]chimcharboy[/U]
אתה הולך לשיעור שמתקיים בחצר האחרורית של בית הספר. המורה ויויאן ווסטווד, איתה נלחמת יום קודם לכן, המתינה לך על הדשא הרך.
"טוב לראות אותך," היא אומרת לך. "זה יהי השיעור הראשון שלך בלימודי מתקפות. מהלך השיעור הוא מאוד פשוט - כל תחילת שיעור אתה תבחר פוקימון אותו תרצה ללמד מתקפה, ואני אמליץ לך על פי ראות עיניי, על פי ניסיוני, ועל פי הרמה של הפוקימון שלך, איזה מתקפה כדאי לך ללמוד. לאחר שנבחר יחד את המתקפה, אנחנו נתחיל ללמד את הפוקימון שלך להשתמש בה באמצעות קרבות. ברור לגמרי שהפוקימון שלך לא יצליח ללמוד את המתקפה על הרגע הראשון שנלמד אותו, ולכן אני מצפה שתמשיך את האימונים גם לאחר שאנחנו מסיימים את השיעור. הכל ברור?" היא שואלת אותך.[/quote]
כן הכל ברור אני משיב לה בהתרגשות רבה
-
[quote=Lanvin;621581][U]shayrahamim[/U]
הפרופסור רבקה וורלד מביטה בך. "יפה יפה," היא אומרת. "אני רואה שעשית הרבה דברים תוך כדי המשימה. אבל בפעם הבאה תשמור את הקישקושים הלא רצויים האלה לעצמך. אני בסך הכל מרוצה מאוד שהצלחת להעביר את אבן העלה. זה יעזור לנו מאוד להגן על הפנימייה מפני צוות אוראון. ועכשיו כבר ניהיה מאוחר, אז אני רוצה שתחזור לחדר שלך, כי מחר יש יום לימודים. אז קדימה!" היא מזרזת אותך.[/quote]
' בסדר אני יחזור' אומר לה 'ואם אפשר עוד משהו אפשר לדעת איזה שיעור יש לי מחר זה מאוד מסקרן אותי'.
-
[U]chimcharboy[/U]
"מעולה," אומרת לך ויויאן. "אם כך, תוציא את הריולו שלך מהפוקדור." היא אומרת.
אתה שולף את הפוקדור של ריולו מהכיס, וזורק אותו באוויר. אור אדום ובוהק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. הריולו שלך נעמד על שני רגליו החזקות.
"ריולו הוא פוקימון מאוד מעניין ללמד אותו מתקפות," אומרת לך ויויאן. "יש לך כמה אפשרויות מאוד מעניינות. האפשרות הראשונה שאני מציעה לך, היא המתקפה [COLOR=red]בעיטת להבה (Blaze Kick)[/COLOR]. זו מתקפה מאוד חזקה מסוג אש, ויהיה מאוד מעניין לראות ריולו שמסוגל להשתמש בהתקפה כזאת. הבעיה היחידה בהתקפה הזאת היא שרק ריולו שיש לו את הפוטנציאל המולד ללמוד את המתקפה הזאת יכול ללמוד אותה, זו מתקפה תורשתית. כלומר, אם ננסה ללמד את הריולו שלך ללמוד את המתקפה הזאת אבל הוא לא יכול, אז זה יהיה פשוט בזבוז זמן. כמו כן, אני יכולה לעזור לך לקדם את הריולו עם המתקפות הטבעיות שלו: [COLOR=red]הטעיה (Feint) והפיכה (Reversal[/COLOR][COLOR=red])[/COLOR] שניהם מתקפות מאוד שימושיות, וריולו בטוח יצליח ללמוד אותן כי הן קלות ללמידה. מה אתה אומר? ואגב, אם יש לך הצעה נוספת למתקפה שאתה רוצה ללמד את ריולו, תגיד לי. טוב?"
[U]shayrahamim[/U]
"מחר השיעור הראשון שלך יהיה בקרבות פוקימונים, אם אינני טועה. כל בוקר אתה תקבל מכתב לאיזה שיעור ללכת, כך שאין לך מה לדאוג בקשר לזה." ענתה לך הפרופסור. "עכשיו קדימה, לך לחדר."
אתה שומע בקולה ועולה לחדר מיד. השעה כבר מאוחרת, ואתה נשכב במיטה, ונרדם מיד.
אתה מתעורר למשמע צלצול השעון המעורר. השעה היא שמונה וחצי בבוקר. אתה מסתכל על השולחן בחדרך ורואה מכתב חדש. אתה פותח אותו וכתוב בו:
"שלום, אתה מתבקש להתייצב בשיעור קרבות פוקימונים שינוהל על ידי הפרופסור אלכסנדר מקווין בשעה תשע בדיוק באזור הקרבות. אנא אל תאחר."
-
[quote=Lanvin;621607]
[U]shayrahamim[/U]
"מחר השיעור הראשון שלך יהיה בקרבות פוקימונים, אם אינני טועה. כל בוקר אתה תקבל מכתב לאיזה שיעור ללכת, כך שאין לך מה לדאוג בקשר לזה." ענתה לך הפרופסור. "עכשיו קדימה, לך לחדר."
אתה שומע בקולה ועולה לחדר מיד. השעה כבר מאוחרת, ואתה נשכב במיטה, ונרדם מיד.
אתה מתעורר למשמע צלצול השעון המעורר. השעה היא שמונה וחצי בבוקר. אתה מסתכל על השולחן בחדרך ורואה מכתב חדש. אתה פותח אותו וכתוב בו:
"שלום, אתה מתבקש להתייצב בשיעור קרבות פוקימונים שינוהל על ידי הפרופסור אלכסנדר מקווין בשעה תשע בדיוק באזור הקרבות. אנא אל תאחר."[/quote]
'או או יש לי רק חצי שעה להגיע לשיעור כדי לי להתחיל להתארגן' אחשוב לעצמי.
-
[quote=Lanvin;621562]
[U]קיוגר[/U]
"טוב, אם זה הרצון שלך..." אומר הילד בעל המיאו.
אתה רץ לכיוון השער, והשומר נותן לך להכנס. "אני מאוד מקווה שאף מורה לא יראה אותך בדרך לחדר, כי השעה כבר ממש מאוחרת." אומר לך השומר. "אני במקומך הייתי ממהר לחדר."[/quote]
"תודה על העצה"אגיד לשומר "קדימה סקוויטל בוא נלך לחדר"אגיד לסקווירטל
-
[quote=Lanvin;621607][U]chimcharboy[/U]
"מעולה," אומרת לך ויויאן. "אם כך, תוציא את הריולו שלך מהפוקדור." היא אומרת.
אתה שולף את הפוקדור של ריולו מהכיס, וזורק אותו באוויר. אור אדום ובוהק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. הריולו שלך נעמד על שני רגליו החזקות.
"ריולו הוא פוקימון מאוד מעניין ללמד אותו מתקפות," אומרת לך ויויאן. "יש לך כמה אפשרויות מאוד מעניינות. האפשרות הראשונה שאני מציעה לך, היא המתקפה [COLOR=red]בעיטת להבה (Blaze Kick)[/COLOR]. זו מתקפה מאוד חזקה מסוג אש, ויהיה מאוד מעניין לראות ריולו שמסוגל להשתמש בהתקפה כזאת. הבעיה היחידה בהתקפה הזאת היא שרק ריולו שיש לו את הפוטנציאל המולד ללמוד את המתקפה הזאת יכול ללמוד אותה, זו מתקפה תורשתית. כלומר, אם ננסה ללמד את הריולו שלך ללמוד את המתקפה הזאת אבל הוא לא יכול, אז זה יהיה פשוט בזבוז זמן. כמו כן, אני יכולה לעזור לך לקדם את הריולו עם המתקפות הטבעיות שלו: [COLOR=red]הטעיה (Feint) והפיכה (Reversal[/COLOR][COLOR=red])[/COLOR] שניהם מתקפות מאוד שימושיות, וריולו בטוח יצליח ללמוד אותן כי הן קלות ללמידה. מה אתה אומר? ואגב, אם יש לך הצעה נוספת למתקפה שאתה רוצה ללמד את ריולו, תגיד לי. טוב?"
[/quote]
אני חושב שאני ינסה ללמד אותו בעיטת להבה זה ניראה לי יהיה מעניין ללמד אותו מיתקפה מסוג אש אני אומר לה בביטחון
-
[U]shayrahamim[/U]
אתה מתחיל להתארגן במהירות, מתלבש, מצחצח שינייים, ויצא מהחדר. אתה יורד לכיוון איזור הקרבות, ורואה כבר מרחוק איש גבוהה במיוחד, לבושבחליפה שחורה ומסורתית. האיש היה גבוהה מאוד, והשרה על סביבתו תחושה של עוצמה אדירה. היה לך ברור לגמרי שזהו אלכסנדר מקווין, הפרופסור לקרבות פוקימונים.
"שלום," אומר לך הפרופסור בקולו העמוק. "אני שמח שהגעת בזמן."
אתם ממתינים עוד מספר דקות, ועוד שבעה ילדים מגיעים לשיעור.
"שלום לכולם, אני הפרופסור אלכסנדר מקווין," הוא מציג את עצמו. "בשיעור הזה אני אבקש ממכם להתחלק לזוגות ולהחליט לאיזו זירה אתם רוצים להלחם בה. יש לכם ארבעה אפשרויות בחירה: זירת עשב, זירת מים, זירת קרח, וזירת אדמה. לכל זירה יתרונות וחסרונות משלה, אז תבחרו בחוכמה. בכל אופן, אתם תנהלו קרב זה עם זה, ובסופו אני אבקר את ההתנהלות שלכם במהלך הקרב. זה יהווה אימון מצויין גם לפוקימונים שלכם וגם לכם. אז אנא, תתחילו להתחלק לזוגות ותבחרו זירה ברגע זה."
אתה מסתכל על האנשים סביבך, אך אף אחד מהם לא מוכר לך.
[U]קיוגר[/U]
אתה הולך לחדר במהירות, מבלי שאף אחד רואה אותך. יש לך מזל. אתה נכנס לחדר, והעייפות כובשת אותך. אתה נשכב על המיטה, ונרדם מייד.
אתה מתעורר בבוקר למשמע צלצול השעון המעורר. אתה קם מהמיטה, ורואה שעל השולחן כתיבה שלך מונחים שנטי דברים:
חמישה פוקדורים ומכתב. אתה פותח את המכתב ובו כתוב:
"שלום וברוכה הבאה לפנימיית סילברלינג. הינך מתבקש להתייצב בשיעור לימוד מתקפות שיתקיים בחצר האחורית בשעה תשע בבוקר. אנא, לא לאחר."
אתה מסתכל על השעון. השעה היא שמונה וחצי.
[U]chimcharboy[/U]
"זה בהחלט עשוי להיות מרתק ללמד אותו מתקפה כזאת," אומרת לך הפרופסור. "אם כך, אני חושבת שאנחנו יכולים להתחיל, ואני חושבת שכדאי שננהל קרב קטן."
הפרופסור שלפה פוקדור מכיסה, וזקרה אותו לאוויר. אור בוהק יצא ממנו ונחת על הרצפה. האור נעלם, ועל הדשא הופיע פוקימון קטן, אפור וכמעט אנושי. שריריו של הפוקימון בלטו ונראו מאיימים.
"תכיר, זה מאצ'ופ." אומרת לך ויויאן. "אני רוצה שהריולו שלך יילחם בו. זה עשוי לעזור לו להבין איך מתקפות אש אצל פוקימון לחימה עובדות. אני מרה לך להתחיל."
-
[quote=Lanvin;621635][U]shayrahamim[/U]
אתה מתחיל להתארגן במהירות, מתלבש, מצחצח שינייים, ויצא מהחדר. אתה יורד לכיוון איזור הקרבות, ורואה כבר מרחוק איש גבוהה במיוחד, לבושבחליפה שחורה ומסורתית. האיש היה גבוהה מאוד, והשרה על סביבתו תחושה של עוצמה אדירה. היה לך ברור לגמרי שזהו אלכסנדר מקווין, הפרופסור לקרבות פוקימונים.
"שלום," אומר לך הפרופסור בקולו העמוק. "אני שמח שהגעת בזמן."
אתם ממתינים עוד מספר דקות, ועוד שבעה ילדים מגיעים לשיעור.
"שלום לכולם, אני הפרופסור אלכסנדר מקווין," הוא מציג את עצמו. "בשיעור הזה אני אבקש ממכם להתחלק לזוגות ולהחליט לאיזו זירה אתם רוצים להלחם בה. יש לכם ארבעה אפשרויות בחירה: זירת עשב, זירת מים, זירת קרח, וזירת אדמה. לכל זירה יתרונות וחסרונות משלה, אז תבחרו בחוכמה. בכל אופן, אתם תנהלו קרב זה עם זה, ובסופו אני אבקר את ההתנהלות שלכם במהלך הקרב. זה יהווה אימון מצויין גם לפוקימונים שלכם וגם לכם. אז אנא, תתחילו להתחלק לזוגות ותבחרו זירה ברגע זה."
אתה מסתכל על האנשים סביבך, אך אף אחד מהם לא מוכר לך.[/quote]
'אני לא מכיר פה אף אחד אבל נו בוא ננסה לרכוש ידידויות חדשות' אחשוב לעצמי 'היי אתה ילד איך קוראים לך לי קוראים ג'יסון'