[quote=אלמוגסי;624118]כן...אהבתי את זה בגיל שש בערך...אהבתי הרבה סדרות כל אחת בגיל אחר אבל אני מנסה להזכר בהם לאט לאט...[/quote]
אתה מתכוון לאל טיגרה? כי זה יחסית חדש (שנה שעברה)
Printable View
[quote=אלמוגסי;624118]כן...אהבתי את זה בגיל שש בערך...אהבתי הרבה סדרות כל אחת בגיל אחר אבל אני מנסה להזכר בהם לאט לאט...[/quote]
אתה מתכוון לאל טיגרה? כי זה יחסית חדש (שנה שעברה)
ראיתי את זה אבל רק ששיעמם לי,זה לא היה בניקלודיאון?
[QUOTE=adidas;624122]ראיתי את זה אבל רק ששיעמם לי,זה לא היה בניקלודיאון?[/QUOTE]
כן זה היה וזה ממש מצחיק..... אל טיגרה וויט פנטרה ופומה לוקו.....
[quote=buizel שולט;624120]אתה מתכוון לאל טיגרה? כי זה יחסית חדש (שנה שעברה)[/quote]
שכחתי לצטט (אופס) טעות שלי התכוונתי לאומר על מרגלית הבלשית
נראה לי שאלמד את הלקח שלי לצטטט בתור חובה
מצטער :embarrassed:
חח אני זוכר...
וואי נזכרתי בג'קי צ'אן או הרפתקאות ג'קי צ'אן
איך אהבתי....
לומונלה מאבי צו משהו כזה ><
אל טיגרה היה מזמן יותר משלוש שנים לפי דעתי אולי קצת פחות
שהייתי ילד ממש קטן אני אהבתי מאוד בוב הבאני וסמי הכאבי אלו היו הסדרות האהובות אלי לא הייתי מפספס אפילו פרק אחד
כולכם פה ממש נפש תאומה שלי... חחח... :)
[QUOTE=chimcharboy;624126]שהייתי ילד ממש קטן אני אהבתי מאוד בוב הבאני וסמי הכאבי אלו היו הסדרות האהובות אלי לא הייתי מפספס אפילו פרק אחד[/QUOTE]
בן כמה אתה?כי זה לא כזה ישן
[quote=buizel שולט;624120]אתה מתכוון לאל טיגרה? כי זה יחסית חדש (שנה שעברה)[/quote]
זה לפני שנתיים שודר.. אבל שנה שעברה עוד היו חוזרים של זה.. אהבתי את הפרק עם החמור זברה ועם השיר של הזאת עם השיער הכחול P:
[quote=adidas;624129]בן כמה אתה?כי זה לא כזה ישן[/quote]
אני בן 12 וראיתי את זה שהייתי בן 3-4 משהו כזה
[QUOTE=Kratos;624131]זה לפני שנתיים שודר.. אבל שנה שעברה עוד היו חוזרים של זה.. אהבתי את הפרק עם החמור זברה ועם השיר של הזאת עם השיער הכחול P:[/QUOTE]
קוראים לה פרידה
הייתה פעם סדרה בהופ עם פינוקיו כזה.. ><
[QUOTE=Kratos;624135]הייתה פעם סדרה בהופ עם פינוקיו כזה.. ><[/QUOTE]
אתה מתכוון לנאדי?
[QUOTE=chimcharboy;624133]אני בן 12 וראיתי את זה שהייתי בן 3-4 משהו כזה[/QUOTE]
אה...
יש מצב שהייתי בן 6-7 אז אני זוכר מהשנים האלו שהקטנים היו רואים,לאח שלי היו כמה בובות של בוב הבנאי.
נראה לי הייתה עוד סדרה כזאת של מישהו עם כובע מן ארץ צעצעוים כזאת והיה שוטר שאומר:"עצור בשם החוק",שכחתי את השם
[quote=buizel שולט;624136]אתה מתכוון לנאדי?[/quote]
כן! שיט, אהבתי את הזבל העקום הזה! XD
מישהו זוכר את האקס-מן הישן והטוב שהיה בג'טיקס, המקורי של מארבל? P: