-
[quote=שניצל מרושע;638184]
ברנדון -
בשנייה האחרונה, ממש רגע לפני שהלהביור העוצמתי ששוגר מהפה של האונדור פוגע בגיבל, גיבל מספיק להתחבר באדמה, וככה ניצל מפגיעה שיכולה להיות קטלנית. אתה מבין שיש לך פה עסק עם פוקימון מהטובים ביותר. האונדור יורה גחלת על האדמה על מנת למצוא את גיבל ולהוציא אותו מהאדמה, אך גיבל מקדים אותו ויוצא ממש מאחוריו, וחובט בו בחוזקה. האונדור נופל, וכאשר הוא מנסה לקום, גיבל שורט אותו בעוצמתיות עם טפר דרקון ישר בפנים. האונדור אמנם על הריצפה, אבל זה לא מונע ממנו לירות עוד להביור שפוגע בגיבל בישירות ומרחיק אותו, ואז הוא מיד קם. גיבל עוד נישאר על הריצפה, והוא לא במצב כל כך טוב... אבל הוא רוצה להמשיך להילחם.
[/quote]
"גיבל מהר תישתמש בחפירה ואז תיצא ותישתמש בטפר דרקון הכי חזק שאתה יכול" אני אומר לגיבל התלהבות
-
[RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]קודי -[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]טריקו נעצר במקום ומפסיק את השריטה, ובאותו הזמן יורה קליע זרעים מדוייק ישר אל אלקיד, שמשגר מתקפת נגד - מכת ברק. שתי המתקפות מתנגשות ברעש חזק ונוצר פיצוץ, הרבה עשן מתפזר. שני הצדדים עפים, כל אחד לצד שלו, ושניהם נפגעים אבל זה לא יעצור מהם להילחם. טריקו מנתר גבוה ונוחת שהוא דוקר את אלקיד בפניו עם שריטה רצחנית שלא מהעולם הזה. טריקו ממשיך עם שריטתו וגורר אותה על פניו של אלקיד, מה שיוצר צלקת ענקית ומכוערת על פרצופו, אלקיד מתחיל לדמם! "מה אתה עושה לפוקימונים שלי חתיכת פריק! אלקיד, תרצח אותו!" ג'אמפ צורח עם דמעות בעיניים. אלקיד הפגוע דופק אגרוף רעם עצבני במיוחד ועוד עם תנופה ישר לאמצע פניו של טריקו ופוגע בו בצורה קריטית, ואז שולח עוד אחד לדופן הימנית של ראשו של טריקו. טריקו חוטף זעזוע מוח ומתחיל להסתחרר! הוא עומד לאבד את ההכרה בכל רגע, אך אלקיד מוודא זאת עם מכת ברק חזקה שמעיפה את טריקו הרבה אחורה ומעלפת אותו. "חהחה! 1-0 לי!" ג'אמפ אומר בקול צרוד ומחזיר את אלקיד לפוכדור. "קדימה, מוכן לקרב השני שלנו!?" הוא אומר ומוציא את הנידורן נקבה שלו.[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[COLOR=black][/COLOR]
[RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]מונסטר -[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]אתה מתעלם מהטיירוג וממשיך בדרכך (וחבל שכך) ופוגש דרווזי [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f7/Spr_4d_096.png[/IMG].[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[COLOR=black][/COLOR]
[RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]גיל -[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[COLOR=black]אתה מחליט ללכת עם הלב ולהציל את הסנטרט המסכן, ובו זמנית להשיג לך אבסול, חבר צוות חדש. סווינב מצייט לפקודותיך ומיד נכנס לאבסול ישר בצלעות עם מתקפת קצה כפול מאיימת במיוחד. אבסול, שלא הבין מאיפה זה בא לו, מתגלגל על הריצפה ומתרחק מהאזור, מה שנותן לסנטרט זמן לברוח ולטפס על עץ. אבסול רוצה לנקום! הוא יורה כדור צל ישירות אל סווינב, אך סווינב מתחמק מזה, וישר חוטף מתקפת חתך אוויר לראש, שאבסול ירה ממש אחרי כדור הצל.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]עומר - אל תשקר! אתה בכלל לא ג'ירפה איטלקי, אתה ג'ירפה צרפתי. חתיכת שקרן. לא מדבר איתך.[/COLOR]
[COLOR=black]----[/COLOR]
[COLOR=black]קלפה מבין למה אתה מתכוון. הוא מכה בעוצמה בפוליוואג פעמיים, עם מכה כפולה, ומנסה לרכז את כל כוחו באגרוף אחד, אך נכשל. וחוטף מכת זנב שוב מפוליוואג. פוליוואג יורה קרן בועות ומרחיק ממנו את קלפה. פוליוואג קופץ ומנסה לנחות על קלפה עם הזנב שלו, מה שיחסל אותו טוטאלית.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]מליפאן -[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מחליט (מעניין למה :sunglasses:) לחזור לקרב ולהילחם עד הסוף![/COLOR]
[COLOR=black]וויפינבל יורה עלה קסום לכיוון צ'ארמנדר ושניראה כאילו הכל אבוד, צ'ארמנדר יורה להביור ששורף את כל העלים ופוגע גם ישירות בוויפינבל. לפני שוויפינבל מספיק להתאושש, הוא חוטף עוד מכה קריטית של גלגל להבה. וויפינבל נשכב על הריצפה ולא מצליח לקום, אפילו לא מצליח לפקוח את עיניו! וכאשר הוא מצליח, צ'ארמנדר גורם לו לסגור אותם שוב לאחר שהוא שורט אותו, ובכך מסיים את הקרב בניצחון, כאשר וויפינבל משותק. אם בתכניותך ללכוד את וויפינבל, זהו הזמן המתאים.[/COLOR]
-
[quote=שניצל מרושע;638223][COLOR=black]מליפאן -[/COLOR][COLOR=black]אתה מחליט (מעניין למה :sunglasses:) לחזור לקרב ולהילחם עד הסוף![/COLOR]
[COLOR=black]וויפינבל יורה עלה קסום לכיוון צ'ארמנדר ושניראה כאילו הכל אבוד, צ'ארמנדר יורה להביור ששורף את כל העלים ופוגע גם ישירות בוויפינבל. לפני שוויפינבל מספיק להתאושש, הוא חוטף עוד מכה קריטית של גלגל להבה. וויפינבל נשכב על הריצפה ולא מצליח לקום, אפילו לא מצליח לפקוח את עיניו! וכאשר הוא מצליח, צ'ארמנדר גורם לו לסגור אותם שוב לאחר שהוא שורט אותו, ובכך מסיים את הקרב בניצחון, כאשר וויפינבל משותק. אם בתכניותך ללכוד את וויפינבל, זהו הזמן המתאים.[/COLOR][/quote]
"עבודה טובה צ'ארמנדר. פוכדור צא!" אומר ואזרוק פוכדור על וויפינבל.
-
[quote=שניצל מרושע;638021]
בוויזל -
אתה בודק את קקניאה בפוקדע, ורואה שהוא מתפתח ברמה 32 (מכיוון שאין רמות במשחק הזה, אז הוא יתפתח אחרי מספיק זמן מתי שיהיו לו מספיק מתקפות והכל... אתה יודע)
[/quote]
טרפינץ' וקקניה הם אותו סוג? כי אם כן אני לא רוצה את קקניה (זה לא קשור לכפל סוגים....)
"אוקיי פוכדור צא!" אני מוציא פוכדור מהכיס וזורק על קקניה.
-
[quote=שניצל מרושע;638223][RIGHT][RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]גיל -[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[COLOR=black]אתה מחליט ללכת עם הלב ולהציל את הסנטרט המסכן, ובו זמנית להשיג לך אבסול, חבר צוות חדש. סווינב מצייט לפקודותיך ומיד נכנס לאבסול ישר בצלעות עם מתקפת קצה כפול מאיימת במיוחד. אבסול, שלא הבין מאיפה זה בא לו, מתגלגל על הריצפה ומתרחק מהאזור, מה שנותן לסנטרט זמן לברוח ולטפס על עץ. אבסול רוצה לנקום! הוא יורה כדור צל ישירות אל סווינב, אך סווינב מתחמק מזה, וישר חוטף מתקפת חתך אוויר לראש, שאבסול ירה ממש אחרי כדור הצל.[/COLOR]
[/quote]
'אוי לא' אני אחשוב בבהלה, ואז אתעשט(איך כותבים את זה:tiresome:) ואעודד את סווינאב להמשיך להילחם "קדימה סווינאב, רביצה על הרצפה לא תביא לנו את הניצחון! אז קום על הרגליים ותשתמש בבלימה על אבסול. ואחרי הבלימה הראשונה, תסתובב ב180 מעלות ותשתמש בתאוצה כדי לתת בלימה יותר חזקה!"
-
[quote=שניצל מרושע;638223][RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]קודי -[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]טריקו נעצר במקום ומפסיק את השריטה, ובאותו הזמן יורה קליע זרעים מדוייק ישר אל אלקיד, שמשגר מתקפת נגד - מכת ברק. שתי המתקפות מתנגשות ברעש חזק ונוצר פיצוץ, הרבה עשן מתפזר. שני הצדדים עפים, כל אחד לצד שלו, ושניהם נפגעים אבל זה לא יעצור מהם להילחם. טריקו מנתר גבוה ונוחת שהוא דוקר את אלקיד בפניו עם שריטה רצחנית שלא מהעולם הזה. טריקו ממשיך עם שריטתו וגורר אותה על פניו של אלקיד, מה שיוצר צלקת ענקית ומכוערת על פרצופו, אלקיד מתחיל לדמם! "מה אתה עושה לפוקימונים שלי חתיכת פריק! אלקיד, תרצח אותו!" ג'אמפ צורח עם דמעות בעיניים. אלקיד הפגוע דופק אגרוף רעם עצבני במיוחד ועוד עם תנופה ישר לאמצע פניו של טריקו ופוגע בו בצורה קריטית, ואז שולח עוד אחד לדופן הימנית של ראשו של טריקו. טריקו חוטף זעזוע מוח ומתחיל להסתחרר! הוא עומד לאבד את ההכרה בכל רגע, אך אלקיד מוודא זאת עם מכת ברק חזקה שמעיפה את טריקו הרבה אחורה ומעלפת אותו. "חהחה! 1-0 לי!" ג'אמפ אומר בקול צרוד ומחזיר את אלקיד לפוכדור. "קדימה, מוכן לקרב השני שלנו!?" הוא אומר ומוציא את הנידורן נקבה שלו.[/COLOR][/FONT][/quote]
[/RIGHT]
"חזור טרייקו נלחמת מעולה."אני אומר ומחזיר את טרייקו לפוקדור, "אז בסוף כן תפסת את הנידורין שלך."אני אומר לג'אמפ, "צא נידורין תשתמש בהפלה."אני אומר לו, אחרי שנזכרתי שמתקפות רעל לא ישפיעו על נידורין נקבה, בגלל שהיא רעל גם.
-
בוויזל - מה פתאום, טראפינץ' הוא אדמה (ובעתיד גם מעופף) וקקניאה הוא עשב (ובעתיד גם אפל).
----
אתה זורק פוכדור על קקניאה. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקקניאה ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת קקניאה! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
מליפאן -
אתה זורק פוכדור על וויפינבל. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בוויפינבל ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, וויפינבל! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
ברנדון - סליחה שלא הגבתי לך על התגובה, לא ראיתי שהגבת.
----
גיבל חופר בור באדמה ומתחמק מהגחלת שהאונדור הרגע ירה, הוא יוצא מתחת להאונדור, תוקף אותו ומעיף אותו רחוק בעוצמה אדירה ומפתיעה עם טפר דרקון קטלני במיוחד. האונדור מנסה לקום אך גיבל מחסל אותו סופית עם דחיפה. האונדור מעולף, ועכשיו אתה יכול ללכוד אותו...
קודי -
אתה מוציא את הנידורן זכר שלך, והוא מוציא את הנקבה שלו. הפעם אתה מקווה לנקמה, לניצחון. נידורן רץ לפקודתך ומפיל את הנקבה, אך היא חוזרת ומפילה אותו בחזרה, ואז שורטת אותו. הוא מפיל אותו שוב על הריצפה, מתיישב עליה ומתחיל לחבוט בה ביד ימין ולשרוט אותה ביד שמאל. "עוקץ רעל, נידורן!" ג'אמפ אומר ואתה לא מבין למה, כי הרעל לא משפיע על הנידורן שלך. הנקבה משתמשת בעוקץ רעל ובכך מרחיקה ממנה את הזכר, אך לא מורידה לו חיים. "עשיתי את זה רק בשביל להרחיק אותו, אסטרטגיה טובה לא?" הוא אומר בזמן שהנקבה דוחפת את הזכר ומפילה אותו.
גיל -
סווינב מתעשט, קם ודופק לאבסול מכת קצה כפול ישר בפנים שמעיפה אותו, אך אבסול פוגע בו בחזרה עם דקירה בעזרת החוד שיש לו בראש. סווינב מתרחק לאחור ומתחיל לדמם, הסכין נכנסה ממש עמוק כניראה. סווינב לא ניראה במצב כל כך טוב, אבל אבסול ניראה במצב גרוע יותר, וניראה שנגרם לו נזק פנימי עקב הקצה הכפול הראשון. אבסול יורה עוד כדור צל אך סווינב מסיט אותו עם רסיס קרח. **סווינב למד רסיס קרח***
-
[quote=שניצל מרושע;638243]בוויזל - מה פתאום, טראפינץ' הוא אדמה (ובעתיד גם מעופף) וקקניאה הוא עשב (ובעתיד גם אפל).
----
אתה זורק פוכדור על קקניאה. הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקקניאה ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת קקניאה! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
[/quote]
"יש! תודה רבה טרפינץ' אוקיי תכננתי לנו כבר מסלול אמחנו נלך לעיר איטוליף וננוח שם אחרי זה נלך דרך דרך 102 ואז אחרי שנתאמן הרבה נלך לעיר סלאדג'ם ולמכון הראשון שלנו אתה מוכן!?" אני אומר לטרפינץ'.
-
[quote=שניצל מרושע;638243]
ברנדון - סליחה שלא הגבתי לך על התגובה, לא ראיתי שהגבת.
----
גיבל חופר בור באדמה ומתחמק מהגחלת שהאונדור הרגע ירה, הוא יוצא מתחת להאונדור, תוקף אותו ומעיף אותו רחוק בעוצמה אדירה ומפתיעה עם טפר דרקון קטלני במיוחד. האונדור מנסה לקום אך גיבל מחסל אותו סופית עם דחיפה. האונדור מעולף, ועכשיו אתה יכול ללכוד אותו...[/quote]
"כל הכבוד גיבל, אתה ממש חזק אני גאב בך" אני אומר לגיבל "טוב עכשיו אתה האונדום, פוכדור צא" אני יגיד לעבר האונדום
-
[QUOTE=שניצל מרושע;638223]
[RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]מונסטר -[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]אתה מתעלם מהטיירוג וממשיך בדרכך (וחבל שכך) ופוגש דרווזי [/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את נוזפאס ואומר לו" תשתמש בחבטת ואז בחבטת קליע על דרווזי"
-
[quote=שניצל מרושע;638243]
גיל -
סווינב מתעשט, קם ודופק לאבסול מכת קצה כפול ישר בפנים שמעיפה אותו, אך אבסול פוגע בו בחזרה עם דקירה בעזרת החוד שיש לו בראש. סווינב מתרחק לאחור ומתחיל לדמם, הסכין נכנסה ממש עמוק כניראה. סווינב לא ניראה במצב כל כך טוב, אבל אבסול ניראה במצב גרוע יותר, וניראה שנגרם לו נזק פנימי עקב הקצה הכפול הראשון. אבסול יורה עוד כדור צל אך סווינב מסיט אותו עם רסיס קרח. **סווינב למד רסיס קרח***[/quote]
'לעזאזל' אני אחשוב לעצמי "אל תדאג סווינאב" אני אומר לו "הוא במצב גרוע עוד יותר! זאת ההזדמנות שלנו לנצח! תשתמש בקצה כפול אחרון!" אני אומר ואם אבסול גם משתמש באיזו מתקפה אז שניה לפני הפגיעה אני אומר "עכשיו תסטה מהמסלול סווינאב, ותשתמש ברסיס קרח מטווח אפס!"
-
[quote=שניצל מרושע;638243]קודי -
אתה מוציא את הנידורן זכר שלך, והוא מוציא את הנקבה שלו. הפעם אתה מקווה לנקמה, לניצחון. נידורן רץ לפקודתך ומפיל את הנקבה, אך היא חוזרת ומפילה אותו בחזרה, ואז שורטת אותו. הוא מפיל אותו שוב על הריצפה, מתיישב עליה ומתחיל לחבוט בה ביד ימין ולשרוט אותה ביד שמאל. "עוקץ רעל, נידורן!" ג'אמפ אומר ואתה לא מבין למה, כי הרעל לא משפיע על הנידורן שלך. הנקבה משתמשת בעוקץ רעל ובכך מרחיקה ממנה את הזכר, אך לא מורידה לו חיים. "עשיתי את זה רק בשביל להרחיק אותו, אסטרטגיה טובה לא?" הוא אומר בזמן שהנקבה דוחפת את הזכר ומפילה אותו.[/quote]
*תגיד נידורין שלי לא אמור גם ללמוד גם שריטה?*
"נידורין הפלה.אני אומר לנידורין.
-
[CENTER][B][quote=שניצל מרושע;637552]זאק -
אתה זורק את הפוכדור על קרנידוס המעולף, הפוכדור נפתח באוויר וקרנידוס נשאב פנימה באור אדום ומדוייק. הפוכדור נסגר ונופל על האדמה, ומתחיל להתנדנד...
נדנוד אחד...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי.........
נתפס!
ברכותיי, יש לך קרנידוס! פרטיו הוספו למשתמש שלך.
[/quote]
אני רץ למעבדה של הפרופסור במטרה שירפא את הפוקימונים
[/B] [/CENTER]
-
[quote=שניצל מרושע;638223]
[COLOR=black]עומר - אל תשקר! אתה בכלל לא ג'ירפה איטלקי, אתה ג'ירפה צרפתי. חתיכת שקרן. לא מדבר איתך.[/COLOR]
[COLOR=black]----[/COLOR]
[COLOR=black]קלפה מבין למה אתה מתכוון. הוא מכה בעוצמה בפוליוואג פעמיים, עם מכה כפולה, ומנסה לרכז את כל כוחו באגרוף אחד, אך נכשל. וחוטף מכת זנב שוב מפוליוואג. פוליוואג יורה קרן בועות ומרחיק ממנו את קלפה. פוליוואג קופץ ומנסה לנחות על קלפה עם הזנב שלו, מה שיחסל אותו טוטאלית.[/COLOR][COLOR=black][/COLOR][/quote]
חומה כפולה!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קלפה היתחמק מזה בכל דרך שאתה רק יכול לחשוב עליה ואז תנסה שוב את האגרוף!" אקרא בבהלה
-
שם:מור
כינוי:מגנוס "הית'" גולדנסן/Magnus "heath" Goldensen
פוקימון התחלתי:בלדום
תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG]
תגים:לא לגעת
ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, אינסוף פוכדורים
חברים למסע:כן
הערות/הארות:הית' זה סתם כינוי כי הדמות שלי היא דמות שאוהבת פוקימוני אש.